Alle innlegg Sukkerforum

Ny mislykka date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Oldtimer to. 10 nov. 2016 21:29

Var på date i dag men det gikk ikke så bra som vanlig, møtte på de vanlige problemene.
kjemien var bra, vi satt å skravla i 2 timer.
men hun fikk ikke den såkalte hjertebanken eller kriblinga, og da sitter jeg å tenker.
Forventer kvinner at man skal få kriblinger og hjertebank etter 2 timer med ett villt fremmed menneske for første gang????

Alle de kjærestene og samboerne jeg har hatt oppgjennom så kommer det sjelden gjensidige følelser frem før man har truffet hverandre en 3-4 ganger.

Skjønner at dette blir håpløst når kvinner forventer hjertestans på første date og helst etter 30 min.

Dette er bare å gi opp.

Skjult ID med pseudonym Greve to. 10 nov. 2016 21:31

Du har min fulle sympati, men ikke gi opp.

Skjult ID med pseudonym Ally to. 10 nov. 2016 21:34

Neida, vi forventer ikke det. Men, noen ganger merker vi med en gang at det ikke er mulig å få følelser, og da sier vi det gjerne på den måten fordi det er enklere enn å si rett ut at vi ikke er tiltrukket av dere. Regner med at menn gjør det samme. Ikke gi opp, plutselig treffer du drømmedama og opplever gjensidig interesse :)

(mann 53 år fra Oppland) to. 10 nov. 2016 21:36 Privat melding

Vi er forskjellige og det er hjelper lite å fundere på hvordan hun du møtte tenker. Dette må du bare legge bak deg med en gang.

Det meste i livet blir som du tror og proklamerer, så har må du snu på flisa og tenke at det jeg gir ikke opp..))

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 10 nov. 2016 21:37

I løpet av 30 sek så vet jeg om en date er noe jeg kan gå videre med. Sånn er det for de fleste tror jeg, selv om vi liker å late som at det fungerer annerledes.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 10 nov. 2016 21:44

Det krever sin kvinne/mann - men å legge innsats i å bygge et minimum av gjensidig facinasjon på forhånd, før date svarer seg. Prøvd med og uten og altså erfart.

Utfall som gjør 1. date til nestedater stiger da. Imidlertid ingen regel uten unntak.

Praktisk verdi altså, men og motivasjonsverdi i å være 'viderekommen'.

Spør landslagstreneren om han har lyst til å tape allerede mot Tjekkia, eller om alt som skal til for å unngå blir gjort på forhånd.(mann 45 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 21:45 Privat melding

Noen mener at de oppdager det umiddelbart og trekker seg fort. Sånn har jeg selv erfart og også blitt utsatt for. Lite å gjøre med.

Skjult ID med pseudonym Oldtimer to. 10 nov. 2016 21:47

Hun spanderte lunsj i hvertfall

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 10 nov. 2016 21:48 Privat melding

Ja, det var alle de froskene man må kysse før man treffer drømme prinsen/prinsessen da.... ;)

(mann 53 år fra Oppland) to. 10 nov. 2016 21:51 Privat melding

Vi må prøve å ikke se på samtaler med helt ukjente mennesker som "bortkastet" bare fordi det ikke ble noen flere møter ut av det..

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 10 nov. 2016 21:52

@blingbling

Tror jeg skjønner hva du mener, men min erfaring er at uansett hva man bygger opp av "fascinasjon" før man møtes, så ramler det uansett sammen hvis den fysiske tiltrekningen ikke er der når man møtes.

Det blir snarere litt ekstra kjipt hvis man faktisk har blitt småforelsket i nettversjonen av daten før møtet, og så møter noe som ikke harmonerer med forestillingene man har laget seg.

Men jeg har ingen fasit jeg heller, men jeg har endt opp med å foretrekke å møtes så fort som mulig med minst mulig chatting i forkant.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 10 nov. 2016 21:56

@Dingo: 'den fysiske' er selvsagt inkl. i mitt konsept/råd.

Skjult ID med pseudonym Oldtimer to. 10 nov. 2016 22:02

Fikk da en Tønsberg tur da, får se det positive i det.

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 10 nov. 2016 22:04

@Oldtimer

Enig, Tønsberg er et fint sted!

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 10 nov. 2016 22:09

Enig med Ally
Skjønner at det er kjipt å oppleve. Men, jeg skjønner henne også. En ærlig sak og et skånsomt forsøk på å si at det ikke kan bli noe mer. Bra holdning om du er aktiv på dating, Tønsberg er en fin by 😊

Et scenario gir følelsen av at det absolutt ikke er muligheter for gnist. Den følelsen kan komme på sekunder, faktisk. Du bare vet det, men det kan være hyggelig og fint lell. Jeg trenger sjelden to timer for å vite dét .

Et annet og hyggeligere scenario er jo om det vokser frem en liten spire i første møte. Det kan ta tid å finne ut om spiren kan vokse. Jeg tenker ikke på hjertebank og stormende dragning, mer en forsiktig interesse og god følelse i lett røde kinn. I et sånt møte kan det bli date nr 2 og 3. De er svært sjeldne. Nesten verneverdige 😁

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 10 nov. 2016 22:09 Privat melding

Litt enig med deg jeg, @bling. Jeg ønsker iallefall å bli litt kjent før evnt en date.... Kan jo også få en viss følelse av den andre på måten man kommuniserer med hverandre på. Selvfølgelig er utseendet viktig, og man må jo bli tiltrukket av hverandre, men det kan gå litt for fort i svingene også.... Må det være en sånn "samlebånd" effekt her da? Er enig med @Apollonis her jeg; det er vel ikke bortkastet tid og energi og bli kjent med et nytt menneske, uansett om de er kjæreste materiale eller ikke? Har vi det så travelt da? Det er vel noe av "gamet" når man er på et sånt sted som dette, det å treffe flere før man treffer rett? Eller?

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 10 nov. 2016 22:12

Jeg er mye mer tålmodig med en person jeg føler at jeg har blitt kjent med og glad i gjennom skriving. Da kan han gjerne virke tiltrekkende til tross for at vi ikke føler noen umiddelbar gnist under møtet. Dersom vi ikke har skrevet noe først, så er det enklere å vrake raskt og effektivt.

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 10 nov. 2016 22:15

@Mayazin

Neida, man har det ikke travelt for så vidt, men er du ikke enig i at det er litt ubehagelig å sitte der med et fullt glass i begynnelsen av en date og allerede vite at dette absolutt er ikke greia? Da blir jo resten av daten et skuespill for å skåne den andres følelser, og jeg synes man bør gjøre akkurat det også. Poenget mitt var bare at hvis man i tillegg har bygget opp en slags virtuell romanse som ikke lar seg forsvare lenge så kan den timen bli ekstra lang.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 10 nov. 2016 22:15

Jaa @Tinka - og så kjekt om røde kinn seinere blir bollekinn :)

Jo @Mayazin - hadde de stått i stim i nabolaget😔

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 10 nov. 2016 22:23

bling
bollekinn 😂

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 10 nov. 2016 22:29 Privat melding

Da er jeg veldig enig med @Creeper her, @Dingo; sjansen for å bli sittende fast i en ubehagelig setting med en person du slettes ikke har noe som helst kjemi med eller til felles med, er jo mye mindre hvis man har blitt litt kjent og fascinert av hverandre på før daten. Da tror jeg, som @Creeper sier, at man nok har en større toleranse for en person man har blitt litt kjent med på forhånd - og man har jo mange flere preferanse punkter da, nettopp fordi man har chattet med hverandre først....

(mann 48 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 22:29 Privat melding

@dingo enig at det beste er en kort date, en kaffekopp eller slikt, og få gjort det relativt fort.

Siden det sjeldent sier pang, så kan jeg heller få isvann raskt, så kan jeg heler leite videre, enn å bruke masse tid på chat og meldinger, for så å se at sommerfugler ikke glinser i kaldt klima denne gangen også.

;-)

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 10 nov. 2016 22:38 Privat melding

Jeg synes det hadde vært en helt merkunderlig greie - og helt uaktuelt for min del -å skulle gå på date med en jeg ikke hadde hatt en veldig god dialog med på forhånd. Det er jo selve grunnlaget det, for i det hele tatt å ville gå på date med noen, at man har en bra kommunikasjon. Spiller jo liten rolle hvor kjekk han er, hvis vi er på hver vår planet når det gjelder å prate sammen. Det er min mening da. ;)

(mann 48 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 22:48 Privat melding

@mayazin er vel den muntlige kommunikasjonen som skal stemme overens.

Har hatt lengre kommunikasjon på forhånd, og følt det har stemt veldig fint før møte, og etter så er det liksom borte, selv om man innbilte seg at selve daten gikk bra.

Vi er nok forskjellige der.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 10 nov. 2016 22:52

@Adameus: Forskjell på 'kommunikasjon' og kommunikasjon. Og den skriftlige på forhånd bekrefter en (vi/jeg) på tlf. -> så date.

(mann 29 år fra Hordaland) to. 10 nov. 2016 22:52 Privat melding

Jeg tenker nok som deg Oldtimer, at det tar tid å kjenne et menneske. Jeg forstår hva andre mener med å "føle" det med en gang osv. men jeg tror ikke det nødvendigvis er slik at det er den eneste måten å få en partner på. Selv de man ikke får noen umiddelbar gnist med kan man opparbeide det med om man likevel har nok til felles tror jeg (håper jeg).

Skjult ID med pseudonym Oldtimer to. 10 nov. 2016 22:56

Vel, ut fra det jeg ser rundt om i samfunnet så virker det som de forholdene som starter med ett pang ender like fort.
Det er heftig der og da åsså dør forholdet etter kort tid.

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 10 nov. 2016 22:59 Privat melding

Ja, vi er nok forskjellige der, @Adameus. ;) Jeg blir veldig betatt og fascinert av hvordan en person er; dialogen og kommunikasjonen. Jeg forelsker meg i Sjelen, og min erfaring er at utseendet egentlig er av underordnet betydning. Man må jo selvfølgelig like det men ser, men det er hvordan den personen er som avgjør om jeg faller for han eller ikke. Kjemi handler veldig lite om utseendet og veldig mye om den gjensidige forståelsen og kommunikasjonen. En person som ikke framstår som spesielt kjekk av utseendet, kan bli drømme prinsen fordi han har en sjarm som tar pusten fra deg. Og plutselig finnes det ingen kjekkere enn han. ;)

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 10 nov. 2016 22:59

@Mayazin

Jeg har vært på mange dater, og også blitt litt mer pragmatisk. De første datene jeg hadde via sukker var etter laaange perioder med meldinger og chat, og også tlf-samtaler i noen tilfeller. I flere tilfeller førte det også til noe mer, men det er jeg helt overbevist om at det hadde gjort uavhengig av forarbeidet.

Det er først man sitter der ansikt til ansikt man kan si noe om hva som er hva, og da snakker jeg ikke bare om utseende, men også holdning, måte å snakke på, kroppspråk, måte å føre seg på osv. Alt annet blir som regel bare en øvelse i "fill in the blanks", og det er ofte nokså stor avstand mellom det bildet man har dannet seg via nettkommunikasjon og person man faktisk møter IRL.

Men jeg skjønner også at det kan føles kaldt og brutalt å tenke slik, og at man gjerne vil føle en slags kjemi før man møtes.

(mann 29 år fra Hordaland) to. 10 nov. 2016 23:01 Privat melding

Vet ikke helt nok om det til å si meg helt enig med.det utsagnet Oldtimer, men mitt inntrykk er at folk legger for mye lit i umiddelbare følelser og "sommerfugler" osv. som ikke nødvendigvis er indikatorer på noe godt eller varig forhold.

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 10 nov. 2016 23:04 Privat melding

@Dingo
Jeg er jo enig med deg der; at det er først når man møtes at man ser hva som er hva. Men jeg tror bare at et veldig godt grunnlag er å bli litt kjent på forhånd. Sånn føler jeg det iallefall. ;)

(mann 48 år fra Oslo) to. 10 nov. 2016 23:08 Privat melding

Tror mer på å lese og møte hverandres sjel, og se om vi er på bølgelengde, og så vil kommunikasjonen utvikle seg deretter.

Men folk har så travelt, så er det ikke pang der og da, så er det liksom ikke behov for å vite mere, selv om kommunikasjonen gikk fint både på forhånd og på daten.

Men kanskje er jeg bare en håpløs romantiker innvendig, eller er jeg bare håpløs...!?!

:-D

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 10 nov. 2016 23:13

@Mayazin

Jeg er enig i at det er fint å bli litt kjent på forhånd, men tror det er smart å ikke rote seg inn i en "nettforelskelse" e.l..

Det er så utrolig kjedelig når nettversjonen - i kombinasjon med "fill in the blanks" - og den virkelige versjonen IKKE harmonerer med hverandre, og det skjer som oftest.

Sånn føler jeg det iallfall :)

Skjult ID med pseudonym Oldtimer to. 10 nov. 2016 23:13

Da er vi to Adameus.

Hun jeg datet hadde jeg god kommunikasjon med lenge også på daten i dag, men det kribla ikke i magen på henne, vi kunne være venner da mente hun men ikke noe mer.

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 10 nov. 2016 23:19 Privat melding

@durrr
He he, veldig bra resonnert! ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 10 nov. 2016 23:19

Jeg ser jo at jeg er dømt til å mislykkes. For med annet hun OVERHODET ikke ser ut som på bildene, så trenger jeg mye mer enn både 3 sekunder og 2 timer før interessen enten har satt seg eller om den viste seg å være flyktig.

Denne interessen må være avklart før sex blir aktuelt. Derfor er sex aldri aktuelt før etter 4-5 treff, minst.

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 10 nov. 2016 23:29

@Powpowgutt

Det er snakk om hvor lang tid man trenger for å kunne bedømme om et minimum av grunnleggende tiltrekning er tilstede eller ikke - det merker man rimelig kjapt, også du vil jeg tro.

Utover det så trenger jeg også selvfølgelig tid på å finne ut om ting kan bli noe mer.

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 10 nov. 2016 23:33

@Kiara

Spot on, du har skjønt det.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 10 nov. 2016 23:43

@Dingo

Har jeg aldri opplevd. Jeg antar jeg har sort godt nok de få datene jeg har vært på da.
For med annet hun er fullstendig annerledes enn hun fremstiller seg på bilder og i samtalene, så er jeg interessert allerede før vi møtes.
Det er jo grunnen til at vi møtes. Og det skal ganske mye til for at det skal forandre på seg.

Mulig jeg bare er en slik person som får god kjemi med alle som det kommer så langt med at vi treffes.

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 10 nov. 2016 23:47

@Powpowgutt

Nettopp, og likevel så er du her ..?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 10 nov. 2016 23:49

Så hvorfor avtaler vi lange dater da?
Hvorfor ikke bare sette oss ned, ta med en klokke og telle ned 1 minutt.
Når minuttet er over så går en.

Hvorfor gi folk troen om at dette gikk jo bra? For en hadde jo god personkjemi, bare ikke den rette kjærlighetskjemien.

Er jo ikke rart folk blir frustrerte når det spilles skuespill i øst og vest og folk lures så og si hele tiden.

Jeg vet ihvertfall at neste gang det skulle bli aktuelt å treffe ei dame, så skal jeg passe på å late som at jeg har dårlig tid så hun slipper å drive skuespill i mer enn maks 10 minutter.
Tipper de fleste damene setter pris på det. :)

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 11 nov. 2016 00:01 Privat melding

Jeg synes det virker som om folk har fryktelig dårlig tid i dag jeg... Og at det å bruke litt tid å bli litt kjent før man møtes, blir sett på som bortkastet tid i tilfelle man ikke har den kjemien.... Det blir helt feil for meg...

(mann 35 år fra Vestfold) fr. 11 nov. 2016 00:08 Privat melding

Du sier noe der, Mayazin. Men da tenker jeg mer angående dating. Har opplevd å ha god kjemi på meldinger de første to ukene, for så å toppe det hele med en dårlig førstedate. Mange er nervøse første gangen og det kan ødelegge mye, men om en tar en sjanse så kan magien man forventet før første date plutselig komme på date nr to. Tror de fleste av oss har vært med på slike opplevelser. Håper hvertfall. Det er greit å ta seg tid til det man gjorde i gamle dager; bli kjent øyne til øyne. Ikke bare gjennom skjermen.

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 11 nov. 2016 00:12 Privat melding

Ja, helt sant det, @GIPe83, og da kan det jo kanskje hjelpe litt at man har hatt en fin dialog i forkant av at man møtes. Da er man kanskje mer interessert i å gi det en sjanse til på date 2. ;) Jeg ville tenkt sånn iallefall....

(mann 35 år fra Vestfold) fr. 11 nov. 2016 00:18 Privat melding

Helt greit å avvikle hele greiene om man møtes etter bare noen få meldinger. Men å kutte kontakten etter 50+ meldinger over tid blir bortkastede muligheter for begge.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 11 nov. 2016 00:33

@Pepsi
Men du sa jo at jeg hadde fine pupper 😌

Skjult ID med pseudonym Neitakk fr. 11 nov. 2016 07:12

Jeg har gått gjennom en periode lurer på om jeg er lesbisk. Har aldri tenkt på det før men er ganske sikker at jeg er lesbisk. Menn - synes de har så teit psyke og er ikke like hot :( har vært sammen med 2 stk hankjønn men nei. Lurer på om menn er så dumme at de har ødelagt kollektiv psyke. Lurer også på om jeg faktisk blir lesbisk 4 alltid? Tror det.

Skjult ID med pseudonym Oldtimer fr. 11 nov. 2016 13:37

Blir vansklig å forandre på noe når 1 av 50 tør å si litt mer enn HeI.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 12 nov. 2016 12:13

@Pepsi
Var et lite forsøk på spøk. Du beskrev alle skavankene til daten din, men ingenting om puppene 😚

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 12 nov. 2016 12:16

BTW, så kan jeg gjerne skryte på meg muskuløse bein, men rumpe har jeg ikke... 🤔

Skjult ID med pseudonym Writern_67 lø. 12 nov. 2016 12:39

Datene er ikke problemet, men alt sim kommer etterpå, derimot.

Unger som mangler grensesetting. Tung psykiatri. Rusmisbruk. Alt en finner ut av etter date # 3. Pris deg lykkelig over at de damene ikke følte tenningen.

Skjult ID med pseudonym Lynnealite lø. 12 nov. 2016 12:46

Hei,

Jeg synes at dataen din var ærlig.Siste gang datet jeg en mann i 5 uker før han sa at han fikk ikke den såkalte hjertebanken. Jeg ser bare at hun var ærlig og vet godt hva hun vil ha.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 12 nov. 2016 13:53

Det skjønte jeg, Pep 😂
Faktisk syntes jeg beskrivelsen av dama var litt sjarmerende og søt. Du hadde fått med så mange særtrekk at du fremstår som en observant og god lytter 🙂

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 12 nov. 2016 14:55

Jeg skjønte jo at det ikke var sant da 😊. Men den malende beskrivelsen var en forfatter verdig 😉

(kvinne 49 år fra Rogaland) ma. 14 nov. 2016 19:39 Privat melding

Jeg er dame og opplevd at fyren sa det til meg etter 3 dater... Jeg får heller ingen " kribling" så raskt, må jo bli kjent og ha noe å krible for... Men, vi er alle ulike! Ikke gi opp!

Skjult ID med pseudonym maryandthe ma. 14 nov. 2016 20:18

first we take Manhatten - then we take Berlin

(mann 20 år fra Oslo) ti. 15 nov. 2016 16:42 Privat melding

Hei du

(mann 39 år fra Hordaland) on. 16 nov. 2016 19:20 Privat melding

Har datet så mange merkelige damer at ingenting overrasker meg mer. Siste jeg datet var alkoholiker. Hun klarte å skjule det en stund, men så kom det for en dag. Akk ja. Hva annet kan en gjøre enn å date videre? Kanskje etter 100 dates kommer jeg til å finne en som passer. :D :D :D

Skjult ID med pseudonym Zodiac on. 16 nov. 2016 23:53

Nettdating har ødelagt for "kjemi". Begge vet hvorfor de er der, og det hele blir bare som et jobbintervju. Sats heller på å møte venners venner eller at lange blikk på butikken, før eller siden skal føre til en tilfeldig samtale på et utested som begynner med noe sånt som: "Handler ikke vi på samme butikk?" Slutter vi ikke med nettdating, tror jeg nordmenn generelt er en utdøende rase.

(mann 26 år fra Telemark) to. 17 nov. 2016 01:46 Privat melding

Jeg er mindre seriøs på begynnelsen. Bedre å være litt for morsom en kjedelig. Må ha flørting og kroppskontakt. Ikke noe som sier sex. Men vise du ikke er friendzonematerialet. Må ikke klippe vingene av jenta. Må la hun være frem å tilbake uten og bli tøffel. Vise du er gevinsten å kan gå når som helst om hun ikke bidrar. EN attraktiv mann har flere muligheter. Du er ikke avhengig av noe. Funker det funker det. Funker det ikke fuck it. Går en buss hvert 15 minutt anyway.

(mann 44 år fra Telemark) to. 17 nov. 2016 12:44 Privat melding

Jeg har egentlig lite tro på dating modellen. Det fungerer sikkert for noen, men jeg har vanskelig for å tro at man kan "bestemme" seg for om noen er "den rette" etter noen få korte møter i kontrollerte omgivelser, der begge er der med noenlunde samme hensikt.
Jeg har tro på at flørt og sjarmering over tid, der man sakte men sikkert finner ut av det. Ulempen er at den modellen fungerer dårlig i denne settingen.
Derfor henger jeg mest på forum.