Alle innlegg Sukkerforum

Alltid sex på første date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 16:53

Det er noe som plager meg litt, som jeg vil løfte her inne. Dette er ikke tema jeg vil ta opp med venner. Jeg har bare vært i to lange forhold. N so singel, oppdager jeg sider ved meg selv jeg ikke trodde jeg hadde. Jeg er, hmmmm..hvordan skal jeg si det....enkel :-) Jeg er lett å få i seng for si det sånn. Er det flere som har det som meg? At uansett om dere har bestemt dere for ikke å ha sex, så ender det der allikevel? Altfor mange fristende menn og jeg klarer ikke la vær :-)

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 16:54

N so = Som :-P

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 17:03

Selvføgelig Villrosa. Det som er trist, er at de blir så pågående etterpå, og ofte så ønsker ikke mer kontakt. Det var bare et hett øyeblikk, og så var fasinasjonen over for min del.

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 17:04

ønsker ikke jeg skulle det være

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 17:12

Det er som om menn finner kjærlighet hvis sexen er god, mens for meg så er det visst heller litt sånn, at har du sex med meg på første date, mister jeg helt interressen. Venninner har sagt til meg at jeg bare må gå ut å forsyne meg. Problemet er bare at jeg forsyner meg grovt

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 17:16 Privat melding

Hei igjen @Tea, jeg husker deg i fra i går, den tråden du slettet vet du. Bilde er festet til min hukommelse.

For noen få år siden, så var jeg i en kort periode aktiv på sukker. Jeg hadde på den tiden mange date.

Jeg er faktisk en person som ikke er modig ovenfor damer i virkeligheten (IRL – for å være litt moderne da)

Men altså saken er den at når jeg leser om innlegg i fra kvinner, som forteller om sexfikserte menn, som jeg da sjeldent kommenterer, fordi det bilde er så vanskelig, så kan jeg i denne sammenheng fortelle om det faktum, at alle de dater jeg hadde på den tiden, endte med sex.

Det var ikke i min bifallelse, det var faktisk damene som var frempå angående det. Jeg har ingen gode erindringer å legge på bordet angående date sex, men jeg husker en spesielt godt, hvor vi hadde en date som varte i fra torsdag til søndag.. og den er vært å ta med seg i minnene.. for det var så kjempe gøy..

De andre damen jeg pulte, er bare trist altså.

At det finnes damer som tenker på sex ganske hurtig, er for meg en del av virkeligheten.. At det bare er menn som skal få stemplet klistret i tryne som sexfiksert, er ikke den hele sannheten altså.

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 17:17 Privat melding

Typisk en del kvinnfolk når de e ferdig med et forhold. Greit nok at du kjører på, men vær så snill å være oppriktig ovenfor den andre... Gjelder sikkert menn og!?

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 17:27

Hi hi.. stemmer det Pepsi.. Håpet ingen skulle få med seg deg jeg. *rødmer* Noen av mine dates har og vart over dager. Deilige, lange dager. ;-)Når jeg så drar vet jeg allerede at jeg ikke vil ha mer kontakt, og får så dårlig samvittighet når jeg ser inn i øyne som sier noe annet. Dette er ikke fordi jeg er typisk kvinnfolk roken. Aldri vært typisk noenting, annet enn meg selv. Er vel kanskje et litt merkelig vesen. :-) Det er rett og slett fordi jeg alltid har vært seksuell, jeg trodde bare at det måtte være med en kjæreste. Trodde faktisk ikke jeg var istand til å skille følelser med ren lyst. Det er jeg visst veldig istand til, men jeg mener det faktisk aldri vondt. Jeg er jo interessert, jeg har det også veldig hyggelig, men etterpå er det som å skru av en knapp

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 17:33 Privat melding

Tea: Hjelper ikkje at du aldri vil noe vondt. For dem som faktisk er interessert, syns eg det e respektløst. Men selvfølgelig, hvis det bare e intimitet/sex du e ute etter, så finn deg noen likesinnede.

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 12 nov. 2016 17:35

Taper det også😕

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 17:40

Respektløst? Virkelig Roken..Respektløst? Knappen skrus av etterpå, ikke før eller under. Og jeg er jo ikke bare ute etter sex, det bare blir sånn. Jeg er jo ærlig hele veien. Allikevel, er det enkelte som ikke vil akseptere det, og de roken er da gjerne ute etter bare mer sex.

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 17:41 Privat melding

Rosa: nettopp det hon vet!!! Menn eller kvinner; det der e respektløst, sett med mine øyne. Syns folk kan oppdatere profilen sin med at de kun e ute etter "spenning"

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 17:43 Privat melding

Tea: eg snakker om de "snille" og "uskyldige" som faktisk liker deg for mer enn sex.. Det gjelder også med menn... Helt enig at hvis man e med på leken, så får man smake steken... Menmen

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 17:44

Spenning, lyst og kjærlighet hører ikke sammen for deg da kanskje? For meg betyr seksuell kjemi mye

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 17:45 Privat melding

@Tea
Jeg vil da anbefale deg at du ikke går til en psykolog for å få en diagnose, for i vår kultur er det du gjør her uakseptabelt.. Du ville sannsynlig fått en diagnose som heter Narsissistisk personlighetsforstyrrelse med psykopatiske trekk.

Men hvis jeg vet det på forhånd at det bare er puling, så kan vi gjerne arrangere en langhelg i sammen. Jeg trenger litt råken roll i livet mitt akkurat nå forstår du..

Jeg vil føle at jeg lever og drite alt….. Blir du med?

(kvinne 52 år fra Rogaland) lø. 12 nov. 2016 17:46 Privat melding

det er et valg en tar, men er teas innlegg en bløff eller? trolle/tulletråd?

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 17:47 Privat melding

Jo, men slikt får man ikkje ut av en date! Kjærlighet e tydeligvis ikkje noe for deg på dette stadiet.

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 17:47 Privat melding

Pepsi: hadde ikkje du dame?

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 17:52

så bildet som har brent seg fast var ikke skummelt assa, Pepsi? Jeg lover at jeg ikke skal gå hen og jakte meg en diagnose. Gjennom studier har jeg allerede hatt noen aha-opplevelser. Hihi .. Og langhelg..hmmm.. Det hørtes skummelt fristende ut.. men da er jeg jo rett tilbake der jeg starta.. Forelske oss først da? :-)

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 17:56 Privat melding

@Tea
Ok... vi forelsker oss..

@Roken
Èn dame? Jeg har ikke bare én dama… jeg har tre.

@Roken, våkna opp da.. se rundt deg.. Du trenger ikke å løpe i fra livet ditt… Du må være i verden og i nuet.. Her er det tusener av forskjellige muligheter.

Slepp deg fri, lev livet… Bli med å pul..

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 18:04

Assa.. Pepsi.. Mente du at Roken skal være med oss? Vi må snakke sammen. Det haster!! Og det kan være du har litt rett da Roken. Kanskje jeg ikke er på kjærstestadiet..mer et "bedre å komme i andre enn å gå i seg selv stadiet? Ikke så dumt stadiet det altså..men husk at jeg forteller at jeg spiller med åpne kort.

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 18:13 Privat melding

Fortsett å spille med åpne kort, tea! :-) en god del har vel fantasier om trekant, men eg må nok takke nei! :-p

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 18:15

@Roken :-*

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 18:15 Privat melding

@Tea
Jeg mente ikke det… at @Roken skulle være med. Det jeg mente til @Roken, var å være med på det livet som ikke setter begrensninger.

Jeg har ikke kjæreste, men jeg har truffet en kvinne her ute som jeg har blitt en god venn med.. og vi har ikke pult.. vi har bare snakket i sammen i 6000 timer, og blitt venner.

Angående begrensninger, så er det sånn at overbevisninger og ens egen ide om hvordan verden skal være, er en hemsko…

Hadde vi ikke for eksempel hatt en som Steve Jobs, så hadde vi ikke hatt IPhone. Det jeg prøver å si, er at vi må ut av komfortsonen, og ta sjanger for å løfte oss videre.

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 18:19 Privat melding

Pepsi: Du har helt rett... Men man trenger ikkje slippe seg løs innenfor alle kategorier! Håper du tok deg timebetalt for de 6.000 timene!? 🕞🕟🕚

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 18:20

Utsagnet " i seg selv kjenner man andre" brukes mye. Klokere og bedre er " i seg selv kjenner man seg selv". Flere burde faktisk prøve det. Lære å se verden ut i fra seg selv, og ikke være redd for å bryte det man tenker er allment aksept. Hadde flere gjort det, ville det vær en deilig verden.

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 18:24 Privat melding

@Roken
Jeg fikk en god venn... en meget god venn...

(kvinne 50 år fra Akershus) lø. 12 nov. 2016 18:25 Privat melding

Har man lyst, har man lov!

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 18:29 Privat melding

@Tea
" i seg selv kjenner man seg selv"

Skal man lære seg det? Det er det vår kultur baserer seg på, det er derfor det er så mye dritt. Det er derfor folk dreper hverandre blant andet.

Jeg håper du kødder nå…

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 18:38

Kødder ofte, men her tulla jeg ikke. Når jeg sier det er det i en litt annen kontekst. Du kan faktisk ta det utsagnet og det forandres helt når du ikke tar utgangspunkt i psykologi men heller sosiologi. Kan jo ikke være uenig i hvordan du fremstiller det. På en side som sukker, mente jeg selvfølgelig dette i en kjærlighetskontekts. Mange setter grenser for seg selv, fordi de for ofte tenker at det ikke er en allmenn aksept.

Skjult ID med pseudonym Nanna lø. 12 nov. 2016 18:46

@tea72 Dette kunne vært mitt innlegg. Jeg har det på nøyaktig lik måte. Har ikke vært singel så lenge. Kun noen mnder. Har imidlertid hatt noen dater. Og alle har endt med sex. Blir fort tiltrekt det andre kjønn. Blir ikke så fort forelsket. Det er ikke det at jeg absolutt ønsker og ha sex. Det bare skjer. Klarer ikke og motstå mulighetene :)

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 18:47 Privat melding

@Tea
Jeg tenkte også på det etter at jeg sendte innlegget..

Vi kjenner oss selv, men var er selvet? Hva er oss selv?

Jeg tenkte sånn at vi kan ikke være oss uten andre, og uten andre er vi ikke oss selv. Vi må på en måte ha noe å bryne det i mot.

Hvem er jeg? Hvordan kan jeg vite det uten noen andre?

Men ok.. Det er for liten plass til å skrive om alt dette i dette rommet… Men jeg forstår dog hva du mener.

Skjult ID med pseudonym my lø. 12 nov. 2016 18:51

Fin medisin og bedre enn spa-weekend.

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 18:52

Ja, det er liten plass, og godt du forstår. Alt forstås utifra relasjon. Men akkurat derfor, er det lett å miste seg selv i jakten på å leve innenfor satte normer, satt av hvem? Kan bli litt småsprø av å tenke sånn, men jeg liker akkurat det. Hvem er du Pepsi, når du låser deg inn i leiligheten og er bare med deg selv. hvem er du da? Mange klarer ikke en sånn selvrefleksjon fordi de ikke har et sterkt "selvet"

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 18:58 Privat melding

Setter mye mine egne normer eg.... Og når eg i tillegg e moralsk av meg, så gjør eg vel ikkje så mye gale. Hadde eg vært kjerring og fri og frank, så hadde eg kanskje pult rundt eg og... Eller ikkje?!! kanskje eg ikkje e så enkel allikevel og trenger mer enn bare et ligg... Men lykke til! Fins mer enn nok av menn og kvinner som kun e ute etter en ting her inne 🐷🐷🐽

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 19:01

Ikke få sex til å høres så kjedelig dog møkkete ut da Roken ;-) Nyt livet ;-)

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 19:05 Privat melding

@tea
For noen år siden, når jeg var i militæret, så hadde vi en 6 dagers sesjon hvor vi var 20 mennesker i sammen.. Vi skulle ikke snakke med hverandre, og det var forbudt med mobiltelefon. (kort forklart)

Vi skulle være innfor et gitt område, og vi skulle snakke med en psykolog når vi skulle snakke kun en gang i døgnet.

Vi fikk spørsmål:
Hvordan har du det?
Jeg føler meg ensom.
Hvem er du da?

Og sånn gikk det hele tiden.. Og kun med det formål å bli kjent med seg selv, ikke de andre.. Meget enkelt forklart.

Det høres rart ut, men det er en måte å gå dypere inn i ens egent sjelsliv.. HVEM er du?

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 19:05 Privat melding

Gjør jo ikkje det. Heller mer litt skittkasting på masseproduksjon av endeløs sex som bare gjør ting verre over tid. Pass på å få så du ikkje distanserer deg fra andre ting rundt det å ha sex; intimitet, kjærlighet, noen å være med, noen å stole på, noen å elske og bli elsket av...

Og pass på å høre fra de mer oppegående venninnene dine og! 😊

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 19:09 Privat melding

Rosa: takk 😊 sjøl om eg selvfølgelig skulle gitt mer faen sjøl, men helst mer på andre områder.

Pepsi: og ka skjer i neste fase etter at du har funnet ut kem du e? Då e det vel "ka vil du?"

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 19:10

Sex gjør ting verre? Uff og i himmel.. HVEM er du Roken når du bare er sammen med deg selv?

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 19:11 Privat melding

Tea: en kjedelig en

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 19:11 Privat melding

Tea: ...over tid

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 19:18 Privat melding

@roken og rosa, jeg skal ikke bedømme deres ord..

For å være litt frekk, så vet jeg at Rosa selv har en elsker.. Hun er da ikke umoralsk av den grunn.

@tea og jeg, kommer til å ha sex.. Jeg føler meg slettes ikke umoralsk av den grunn, og jeg er ganske sikker på at @tea kommer til å ha det kjempe gøy..

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 19:23

@tea72 merker at hun gleder seg til å ha det kjempegøy.

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 19:24 Privat melding

Pepsi: her e vel begge innforstått med saken, sjøl om den ene vil mer?
Syns du og tea kan ha sex eg. Spiller med åpne kort! Men husk på at du kun får en sjans; så gjør alt det du måtte ønske! 😈

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 19:25 Privat melding

Hold på den følelsen.... Vi skal ha de kjempegøy... Ikke sant?

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 19:26 Privat melding

Hva mener du @roken..

Forklar!

(mann 44 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 19:27 Privat melding

Så hvis jeg er på date med deg og jeg føler at vi ikke har helt den kjemien jeg leter etter så burde jeg bare hoppe til sengs med deg for at du og skal miste interessen, @tea? :)

(mann 44 år fra Akershus) lø. 12 nov. 2016 19:28 Privat melding

Gjør hva du vil, Tea. Ikke tenk på det. Litt digg å bare la alle forventninger og normer fare en tid. Det kommer en annen tid, men den kan vente. Njoy!

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 19:29 Privat melding

Pepsi: spenningen for hennes del e over etter at hon går hem pjuskete fra deg. Så då blir det ikkje mer på deg fra de kanter 😱

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 19:30 Privat melding

Rosa : snakker bare om åpne kort eg.. Evt et fyllakn@&%#

(mann 44 år fra Akershus) lø. 12 nov. 2016 19:31 Privat melding

Tror forresten at ditt innlegg er et godt eksempel på at det kan være greit å kunne skrive med pseudonym. Er redd du potensielt kunne fått en melding eller to om du ville droppet det😂😂😂

Skjult ID med pseudonym HuldraXXX lø. 12 nov. 2016 19:32

gjesp.har du sett og prøvd 1 har du sett og prøvd alle...det merker u etter å ha prøvd flere :)

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 19:32

åh åh...Og derfor skriver jeg under pseudonym.. sånn hvis noen lurer.

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 19:35

Du forstår jo Villrosa, etter et langt forhold selv. :-) Unn deg alt deilig livet har å by på du med :-)

(mann 37 år fra Rogaland) lø. 12 nov. 2016 19:35 Privat melding

Hvor ble det av kjærligheten ?

Skjult ID med pseudonym HuldraXXX lø. 12 nov. 2016 19:37

da skjønner jeg forskjellen på meg og noen av dere andre. jeg utforsket alt dette før jeg giftet meg som 32 åring. nå kjenner jeg sex er best iblandet romanse og følelser.

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 19:37

Kriztian.. Tror ikke vi skal bekymre oss for å havne i den situasjonen. ;-)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 19:38 Privat melding

Jeg tror definitivt det finnes ei lekse å lære her: Jeg burde ABSOLUTT prøve å få meg noe allerede på første date ettersom damene pleier å gå møkk lei av meg etter andre eller tredje. Det gjelder å tenke framtidsretta. Damer liker sånt.

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 19:41

Det er jo følelser og romanse, sammen med rå hemningsløs deilig, dampende sex. Sånn vi jeg også ha det. Det bare stopper etter første date. Beklager at dette får andre til å miste håpet om å finne kjærligheten.

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 19:47 Privat melding

Herrfekt: viktig å holde på de til 3. Daten e overstått 😆

(kvinne 47 år fra Vestfold) lø. 12 nov. 2016 19:47 Privat melding

@tea
Vel, så lenge det er det du søker og ønsker, så er det jo ikke noe galt i det. Du er helt sikkert drømmedama til veldig mange av gutta her, he he. ;)

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 19:48 Privat melding

Går helt fint, tea. Vi klarer nok å finne kjærligheten sjøl om andre ikkje gjør det 😍

Skjult ID med pseudonym HuldraXXX lø. 12 nov. 2016 19:49

må være utrolig utsulta :)

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 19:53

Må jeg det Huldra? Være utsulta.. Håper jeg aldri blir mett på sex. I et forhold eller ikke.

Skjult ID med pseudonym HuldraXXX lø. 12 nov. 2016 19:54

jepp då må være det :)

(kvinne 52 år fra Rogaland) lø. 12 nov. 2016 19:56 Privat melding

hvis du slepp til "rått og råde", så er du desperat utsulta :)

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 19:57 Privat melding

@roken
Det er jo noen som synes det er gøy å kose seg med en mann/kvinne en kort periode, også blir det kjedelig.. også blir det en ny runde med en annen.

Også kan man sammenligne det å gå halvveis trist gjennom livet, med den samme dama/mann….

Det er jo et relevant valg? Vi er forskjellig..

Jeg har jo sett @Tea jeg.. og vil hun ha en weekend med meg, med betingelsen om at det er ikke sikkert at det vil vedholde, så er det okay..

Det er en måte å ha kjærlighet på det også da?

Eller hva er kjærlighet da?

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 20:00

Hvem skriver du til Huldra? Hakke skrevet noe om "rått og råde". Snakk for deg sjæl. Les tråden du, istedenfor å komme med innholdsløse fraser, bare basert på spydige bemerkninger helt ut av sammenheng.

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 20:02 Privat melding

Pepsi: joda, selvfølgelig. Men var vel ikkje heeeelt det ho skrev!?

Vet ikkje helt ka kjærlighet e, har vel ikkje opplevd det... Enno

(kvinne 47 år fra Vestfold) lø. 12 nov. 2016 20:04 Privat melding

Ja, hva er "kjærlighet", @Pepsi? Er det egentlig noe fasit svar på det; og da tenker jeg ikke på definisjonen på google ;) Kjærlighet er jo en følelse det, og jeg tror at opp igjennom livet kan man oppleve mange forskjellige former for kjærlighet.... Min erfaring iallefall. ;)

Skjult ID med pseudonym HuldraXXX lø. 12 nov. 2016 20:05

de som kjører på det voldsomme hormonrushet folk kjenner den første tida de dater og er forelska og sex bla bla...for så å kjede seg når honeymoon fasen avtar...og på an igjen... de går glipp av å føle ekte kjærlighet. Kjærlighet er den følelsen som oppstår når kjemien og hormonrushet avtar og man fortsatt er glad i den andre hjerte til hjerte og fortsetter å holde sammen (inkl sex). nå snakker jeg ikke om dem som møtes bare 1-3 ganger pga "spenning". Honeymoon fasen varer alt fra 1-2 år. mange par gir opp når denne fasen er over for de forveklser den intense kjemiske forelskelsen med ekte kjærlighet...ja dere kan google gidd ikke skrive mer :)

Skjult ID med pseudonym my lø. 12 nov. 2016 20:06

Tror du skal høre mest på deg selv akkurat nå jeg, tea72
Du tar ikke rått og røte bare fordi du forsyner deg. Det er en tid for alt, og dette er din sånne tid. At det finnes andre som ikke kan identifisere seg med dine følelser i sitt eget bilde av "ingen rå sex uten kjærlighet", er helt greit det óg. Så lenge alle holder seg for god for å uttale karakteristika med negative fortegn om andre enn seg selv.

Skjult ID med pseudonym HuldraXXX lø. 12 nov. 2016 20:07

ts du skriver du ender opp å ha sex med alle du dater...første date.. med "rått og råde" er et utrykk for "alle" brukt på sørvestlandet

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 20:09 Privat melding

@May
Ja hvordan ville man definere kjærlighet? Det vil jo være egen definert.

Hvis jeg skulle skrive kun 5 ord om kjærlighet, så ville det kanskje være:

Ærlighet
Nærvær
Respekt
Forståelse
Fleksibilitet

Det er mulig det er en manne måte å se det på..

(kvinne 47 år fra Vestfold) lø. 12 nov. 2016 20:09 Privat melding

Signerer den @my.

(kvinne 47 år fra Vestfold) lø. 12 nov. 2016 20:12 Privat melding

Joda, @Pepsi; men noen ganger kan man jo også føle stormende og dyp kjærlighet uten at egentlig de fornuftige check-check punktene våre er oppfylt.... Hvor bare hjertet stikker av i sin egen dans, mens hodet og fornuften står helt forvirret igjen.... Men selve følelsen, den er ekte nok den... ;)

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 20:13

Skriver mye rart du Huldra. Jeg har to laange kjærlighetsforhold. Den ene min første kjærlighet, og en til. nettopp fordi jeg har opplevd det beste i kjærligheten, kan jeg også sette stor pris på andre former for kjærlighet. Og nettopp fordi jeg har opplevd forhold basert på en god grunnmur av kjærlighet, skal det kanskje mye til før jeg går inn i et nytt forhold. Akkurat nå nyter jeg livet, og ikke med alle og enhver, men med de få jeg faktisk går på date med. Deilige, herlige menn. Ikke vært råde og råte en dag i sitt liv noen av dem. Nam nam. PS. Du burde også skrive under pseudonym ;-)

(kvinne 47 år fra Vestfold) lø. 12 nov. 2016 20:18 Privat melding

@tea
Hvis du er så heldig å oppleve den lidenskapen du beskriver her, og det føles riktig for deg, så nyt det! Mange går jo igjennom et helt liv uten å være i nærheten å oppleve noe sånt; hverken i et langvarig forhold eller i et kort, hektisk møte med noen....

Skjult ID med pseudonym HuldraXXX lø. 12 nov. 2016 20:18

har ikke noe grunn til å skrive under pseudonym. de som gjør dette kan like gjerne være en helt annen enn den man tror...tea er kanskje en mann...pål er kanskje en kvinne...neida jeg stoler ikke mye på de som gjemmer seg bak et pseudonym. eneste grunnen til at jeg bør gjøre det oftere er at jeg er lei se mitt eget tryne her :)
pul så mye du vil du tea72 det gjør jeg og..

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 20:24 Privat melding

Er det en åpning her?

Noen damer vil pule å første date…. Det er greit det.. Man kan ikke bergene seg til alt heller.

Det er jo så mange her ute på sukker som har vært gift og har barn, men i dag er singel.. Gjorde man et feilvalg på den tiden man ble forelsket?

I så fall, hvorfor er man da single?

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 20:27

Tusen takk @Mayazin :-)

Skjult ID med pseudonym HuldraXXX lø. 12 nov. 2016 20:28

jepp jepp ulven i fåreklær _ skal det...i desember når 3 måneders perioden jeg har bundet meg til er over...altså har jeg betalt de 3 måneder skal jeg holde ut. Hvis noe er stolte over å pule på 1. date..la de være det...hvis noe er flaue over å pule på 1 date..la dem få lov til det og.

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 20:34

Møter livet med lidenskap, og nå skal jeg ha en langweekend med Pepsi, som har sagt det skal bli kjempegøy. Og du er ikke rått og råde Pepsi. Du ser faktisk usannsynlig spiselig ut. ;-) Se, så deilig det er å flørte. Ikke noe galt i det?

(kvinne 47 år fra Vestfold) lø. 12 nov. 2016 20:35 Privat melding

@tea
Følg hjertet ditt du, og magefølelsen. ;) Ikke noe som helst galt med det. :)

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 20:42 Privat melding

@tea
Det er sant, jeg er drit bra… Jeg er oscarnominert for århundrets klyse. Og da kan jeg bare fortsette med det.

Nei da.. jeg er ikke så bra.. jeg snakker veldig mye.. også er jeg romantisk da… jeg liker god mat, stearinlys, ha det varmt, god rødvin, sladre historier, masse fliring, putekrig og puling.

Men tusen takk @tea!

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 20:45

jeg er også dritbra.. og sier du noe annet får du puta i hue :-P

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 20:51 Privat melding

Hehe.. jeg vet det.. :-)

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 20:54 Privat melding

Måtte det bli bra pulings på dokkar 2

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 20:58

Vi skal ikke pule, vi skal ha deilig sex. ;-)

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 21:03

okay...vi skal pule litt da..innimellom all sexen selvfølgelig

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 21:12 Privat melding

Uff…. Jeg håper du ikke sier… ”Putt den i rompa”… jeg har nemlig noen traumatiske opplevelser med akkurat det.. Den første gangen, fikk jeg avføring over hele meg… og det har jeg blitt ertet for i mange år. I lokal samfunnet heter jeg ”Berjseklumpen”

Jo, vi kan godt ha en super helg i sammen vi.. Det vil sikkert bli minnerikt, det er jeg sikker på…

Men akkurat nå vet jeg ikke hvordan jeg skal nå deg..

(mann 42 år fra Østfold) lø. 12 nov. 2016 21:15 Privat melding

jae daevver

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 21:18

Det er lov å håpe Pepsi... skal prøve å unngå det.. I så fall får du bare få meg til å holde kjeft... ;.) Akkurat nå vet ikke jeg heller hvordan jeg kan nås. ;-)

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 21:20

assa. ikke få meg til å holde kjeft på en slem måte da.. bare snille måter er lov :-*

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 21:20 Privat melding

Hvordan gjør man det da?

(mann 45 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 21:23 Privat melding

Henter popcorn

(kvinne 47 år fra Vestfold) lø. 12 nov. 2016 21:29 Privat melding

Og meg! :)

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 21:31

Jeg vil også ha popcorn. hva følger vi med på?

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 12 nov. 2016 21:33

Jeg har ikke lest tråden, men sier gå for det du vil. Er du der, beskytt deg og forsyn deg til du blir lei. Skulle egentlig ønske jeg kunne være slik selv jeg.

Skjult ID med pseudonym Nanna lø. 12 nov. 2016 21:33

Sjokolade og cola zero er tatt frem. Mye god underholdning på sukker-forumet i dag :)

Skjult ID med pseudonym HuldraXXX lø. 12 nov. 2016 21:39

eg har tatt fram rødvinen , men eg ser ikkje underholdningen? argh får zappe på tv heller...

Skjult ID med pseudonym Rampegutt lø. 12 nov. 2016 21:40

steike! Blir sliten bare av å lese tråden! Det der er ikke noe for meg asså. Vil bare ha slow sex med en kjent og kjær babe jeg. Litt opp etter veggen på lørdag og søndag da. Skal jo være forskjel på helg og ukedager forstås.

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 21:41

Oioioi..dette har jeg aldri gjort før. Kom da Pepsi. Vi skal ha sex nå visst.. Gjør det kjempegøy da ;-)

(kvinne 52 år fra Rogaland) lø. 12 nov. 2016 21:45 Privat melding

hadde vært digg visst mange her hadde glemt å trykke den der psevdoknappen :)

men rampen har i alle fall verdier som overgår tiss/promp/bæsj/vulva/penis/pule bla bla (sier hu tolerante---er bare anderledes skrudd sammen)

(mann 44 år fra Akershus) lø. 12 nov. 2016 21:45 Privat melding

Har en venn som har glemt det før, Villrosa. Var litt pinlig, sa han.

(kvinne 47 år fra Vestfold) lø. 12 nov. 2016 21:48 Privat melding

Var det Rampen du ville se da, @Rosa? :)

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 12 nov. 2016 21:49

Jeg har vært på kino og spist mye pop corn jeg, og kunne egentlig heller tenkt meg sex enn popcorn og forum kjenner jeg.

(kvinne 52 år fra Rogaland) lø. 12 nov. 2016 21:50 Privat melding

jeg vil se lilleulv, rampen, my, kiara..alle!!!!! irriterer meg at jeg ikke vet hvem noen er. thea72 tror jeg er fake så hu/han er ikke interessant

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 21:50 Privat melding

@Tea
Jeg fikk en PM nå, hvor en mann skrev til meg… At jeg aldri skulle rør høna di… også var det bilde av en pistol…

Er det farlig å rote seg bort i deg, siden du har hatt så mange menn?

(mann 50 år fra Buskerud) lø. 12 nov. 2016 21:50 Privat melding

Hadde ikke vært dumt nei

(kvinne 47 år fra Vestfold) lø. 12 nov. 2016 21:55 Privat melding

@Kiara da! Nå synes jeg du ble litt vel negativ til popcornet her! ;)

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 21:55

hahaha.. Pepsi.. den var feig ;-) men morsom ;-) og du kan vel også gå god for at jeg ikke er fake.. Jeg har jo faktisk glemt meg i min første tråd her i går

(mann 50 år fra Buskerud) lø. 12 nov. 2016 21:56 Privat melding

@pepsi..... du er vel den eneste her som ikke skjønner at Tea er ett fjortis troll og med ukjent kjønn.
Bare det at hun/han avslutter setninger med ass/assa... tilsier at vedkommende ikke er gammel....

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 12 nov. 2016 21:56

Unnskyld, Mayazin :-/ Hadde det ikke vært fordi jeg akkurat har spist en stor boks, hadde jeg SELVFØLGELIG foretrukket popcorn :-)

(kvinne 47 år fra Vestfold) lø. 12 nov. 2016 21:59 Privat melding

@Kiara
😂😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 12 nov. 2016 22:02

Skjønner ikke hva problemet er egentlig jeg. Pul og ha det gøy som du allerede driver med. :)
Enten går du lei etter noen år når du har rast fra deg eller så kan du fortsette i det uendelige. :P

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 22:04

Uff.. har fulgt med på nok tråder her inne som ender i "surt". Uansett var det gøy mens det varte.. Tusen takk Pepsi. Hadde blitt en kjedelig lørdag uten deg :-*

Skjult ID med pseudonym tea72 lø. 12 nov. 2016 22:04

assa..fredag mente jeg..eller skrev jeg..meg..fjortisen :-) Ha en herlig kveld alle mann

(mann 49 år fra Oslo) lø. 12 nov. 2016 22:30 Privat melding

@Tea
Blir du borte nå, vi skulle jo ha århundrets weekend.. Vi skulle putten i tissen, rompa og munnen.

Vi skulle ha Putekrig, drikke dyr rødvin. Vi skulle ha fenalår, vi skulle erte på oss et par svin.

Men uansett frøken Tea… takk for drømmen, om en varm fitte deilig i strømmen…

Tusen takk..

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 12 nov. 2016 23:06

Jeg jubler over sånne innlegg :) Synes det er fantastisk at flere damer kommer ut og viser at man fint kan skille mellom sex og kjærlighet. Det handler om fysisk behov. Kvinner har undertrykket dette lenge nok. Nå er det på tide at damene også kommer på banen og tar litt for seg ;)

Og til Krizstian, der har du kanskje funnet en ny måte å gi "soft" avslag...hehe.

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 23:21 Privat melding

Damene har alltid tatt for seg, så det der e gammelt nytt, creep

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 12 nov. 2016 23:22

Ok da, roken. Jeg har vokst opp i et pietistisk indremisjonsmiljø skjønner du. Der tok vi kun for oss av Herrens ord.

Skjult ID med pseudonym JB lø. 12 nov. 2016 23:24

"A key that can open many locks is called a master key.
But a lock that can be opened by many keys is a shitty lock."

(mann 40 år fra Hordaland) lø. 12 nov. 2016 23:32 Privat melding

Skulle ønske dokkar fortsatt var tilbake i tid.. snor mellom kjøkkenet og soverommet.. då hadde man i det minste kontroll på kjerringene

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 12 nov. 2016 23:38

Om mannen innfrir på soverommet, så skal jeg definitivt innfri på kjøkkenet :D Noen snor tror jeg ikke at jeg trenger. Trives godt begge stedet jeg ;)

Skjult ID med pseudonym my lø. 12 nov. 2016 23:39

JB
..a lock that can be opened by many keyes is not a lock at all, its just the stupid keyehandler that has this fucked up idea about having a master key. There is no thing as a master key. Hahaha!!

(mann 45 år fra Oslo) sø. 13 nov. 2016 00:26 Privat melding

Serr, alle skjønte fra første innlegg dette var tulletråd.. vel de fleste da. Eller burde skjønt.

Men poenget er riktig. Who fucking cares hva andre sysler med, menn eller damer, juger eller ikke om det..

Skjult ID med pseudonym AHE ma. 14 nov. 2016 10:06

Go girl !

(kvinne 38 år fra Telemark) ma. 14 nov. 2016 10:32 Privat melding

Høres ut som du egentlig ikke er klar for noe helt seriøst enda? Med tanke på at du mister interessen like etterpå.

Hvis du plages av det: Endre adferd.
Hvis ikke: Kjør på.

Bare vær ærlig om det, om du føler du egentlig bare er ute etter moro akkurat nå.

Skjult ID med pseudonym Zorro ma. 14 nov. 2016 13:39

Man lar seg da ikke skjenke såpass at ethvert nytt bekjentskap blir så attråverdig. Det gir ingen god morgendag.

(kvinne 49 år fra Oppland) ma. 14 nov. 2016 15:02 Privat melding

Alltid eller aldri sex på første date - verden går videre uansett ( så lenge det er safe sex i alle fall 😲).

(mann 34 år fra Oslo) ma. 14 nov. 2016 16:13 Privat melding

Denne tråden er nok bare et skråblikk på denne tråden: https://sukker.no/dating-forum/1247641-Sex+ved+f%C3%B8rste+date.html

Fordi å ha sex på første date og stikke av er da noe kun menn driver med. Ja, vi sier det sånn.

Skjult ID med pseudonym nomdeplume ma. 14 nov. 2016 16:26

Tulletråd eller ei, dette må da være opptil hver enkelt.
Men jeg ville nok satt pris på å bli advart om det var slik fatt med stevnemøteren min som trådstarter beskriver seg.
Da har man jo en mulighet for retrett innen skaden skjer.