Alle innlegg Sukkerforum

Resultatet etter 2 år på sukker....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 2006-2008 ti. 30 des. 2008 21:07

Vel nå har jeg vært nesten 2 år på sukker og fortsatt leter jeg etter den "enda ene".

Det startet veldig lovende allerede etter den 3. daten, møtten jeg noen som virket lovende, men skinnet bedro..

Etter ca. 25 dater i løpet av 2 år, de fleste har blitt med det ene møtet, noen få 2-3 møter og 1 forhold som varte 3 mnd (jeg trakk meg tilslutt..) Jeg har ikke vært ute etter noen one night stand og den eneste jeg har hatt sex med av de jeg har møtt på sukker, var jenta jeg var sammen en stund.

1) det første som slår meg er at menn på sukker må senke kravene sine, fordi damene her inne stort sett ikke tar initiativ. Damene får titalls svar om dagen og kan således velge og vrake...og gjerne sikter høyere enn det normalt kan. Jeg har personlig merket dette på sukkerfester, der man er mer populær enn gjennom den skriftlige utgaven...kanskje er det litt pussig?

2) hvorfor er det ikke mulig å gi et høflig svar når noen seriøst kontakter deg? Jeg skjønner det ikke er lett å svare 100 om dagen, men da får du heller skrive noe om det i profilen så folk forstår? eller i det minste sende et standard svar tilbake?

3) hvorfor unnskylder så mange seg og sier at de ikke har vært på nettet den siste tiden, når det står at de er online eller vært inne siste uken? Burde det ikke være bedre å finne på en bedre unnskylding for å ikke svare, når du først svarer?

Jeg er ikke bitter om det skulle høres sånn ut, men veldig overrasket over at vanlig folkeskikk ikke eksisterer på denne siden eller er mangelvare, men det er vel kanskje den retningen samfunnet beveger seg?

Jeg gir ikke opp, det må da finnes noen der ute for meg også!!! og sukkerfesten er neste mulighet! Vel møtt seriøse jenter den 08.01.2009.

godt nytt år til alle...

Skjult ID med pseudonym Perle62 ti. 30 des. 2008 21:30

Jeg, som akkurat har funnet ut at jeg ikke passet sammen med ham jeg har hatt kontakt med en stund, trøster meg med at det er ekstra lang leveringstid for spesielt skreddersydde kjærester. Det gir håp :)))
Godt nytt år!

Skjult ID med pseudonym Scrat on. 31 des. 2008 02:14

@ TS

Festen er vel 10 januar og ikke 8 januar som du skrev. Blir vanskelig å treffe noen hvis du bommer på datoen :-)

(mann 53 år fra Oslo) on. 31 des. 2008 22:33 Privat melding

Har ingen krav jeg.......

Skjult ID med pseudonym v to. 1 jan. 2009 14:44

Perle62, det var synd - lurer litt på... er forskjellene uoverkommelige?

I blant lurer jeg på om vi single setter for store krav til skreddersøm.
Jeg tror mange av de som er etablerte har satset på konfeksjon. Noen må kanskje holde inn magen for at det hele skal passe, men i så får de i alle fall en finere holdning av det. Mener ikke å antyde at du Perle eller fyren var for lite tolerante/fleksibel, men du har vel kanskje gjort deg noen meninger i denne prosessen - hva du kunne leve med og hva ikke?

TS,
1) Enig
2) Forstår det heller ikke, gjør det konsekevnt selv
3) Det er visst noen treheter i systemet som gjør at det ser ut som man er pålogget lenge etetr sist gang, men hvorfor benekte at man har vårt på overhodet er ubegripelig.
Men håper du har hellet med deg i 2009, vi må vel alle kysse noen frosker - hanner eller hunner! Men skader heller ikke å ha blikket med seg utenfor nettet heller!

(mann 47 år fra Vestfold) to. 1 jan. 2009 16:32 Privat melding

Selvfølgelig er det nok slik at jenter får mest mailer. Sikkert flere gutter her og kanskje guttene er mer pågående enn jentene? Men la oss nå si at 10 kjekkaser sender mail til de 100 flotteste damene... Samt 100 vanlig flotte andre sender mail til de samme damene... Er dere med?

Da er det vel naturlig å velge å svare de man finner mest attraktive. For det er vel nesten det eneste holdepunktet man har her... (dvs, man har jo chatt, profil og så videre... men der kan man skrive så mangt...)

Så kommer greia: De 10 kjekkasene kan jo ikke bli sammen med de 100 damene... (joda, men dere skjønner) Så da var det kanskje ikke så lurt å la seg blende av flotte bilder... Da tror jeg like mange jenter sitter igjen, skuffet over at man ikke fant kjærligheten...

Jeg tror at det er lurt å legge litt innsats i å finne ut hvem som er bak profilen! Uansett flott bilde eller ei. Dvs, man må jo selvsagt like det man ser da.

Mange usammenhengende setninger her, men bare noen tanker fra meg:-)

Skjult ID med pseudonym jada to. 1 jan. 2009 20:58

Jeg skjønner egentlig ikke hva som er så fælt med å ikke få svar. Det er vel i prinsippet det samme om man får avslag eller ikke får svar? Selv sender jeg stort sett et svar, men ikke absolutt alltid.

Skjult ID med pseudonym megselvja to. 1 jan. 2009 22:03

Det å ikke få svar er jo egentlig godt nok svar:-)

Skjult ID med pseudonym Bongo fr. 2 jan. 2009 06:50

Jeg kan med stor sikkerhet si at jeg ALDRI skal være på sukker i 2 år !

Skjult ID med pseudonym Pesetos fr. 2 jan. 2009 13:35

1)
Så bra at i det nesten virkelige sukkerfest-liv også finnes håp :D

2)
Høfflighet koster så lite, og mange jenter ikke tar seg råd til det...
Hvem vil vel ha en så gjerrig dame uansett???

3)
En løgn er en løgn...
Hvem vil vel ha en så uærlig dame uansett???

@jada @megselvja
Er det nå det?
Leste om en dame her i en annen tråd (om drømmepartner eller noe) som hadde oversett mange meldinger fra samme person, før hun Plutselig en dag fant ut at hun skulle svare, og de levde lykkelig alle sine dager (ialfall ett par månder)
-Poenget er at du ikke med sikkerhet VET at det er ett endelig, finished for life, game over, AVSLAG.du bare ANTAR.

Derfor sender jeg avslag.

@Bongo Det skal ikke jeg heller! :)

Skjult ID med pseudonym takamin fr. 2 jan. 2009 15:33

Er enig i mye av det du skriver her.Men har også inntrykk av at mange nok har satt opp en profil som kan være i overkant av hva de faktiske forhold tilsier. En redsel for å måtte leve opp til sin egen profil, er muligens en av grunnene til at få tør ta sjansen
på en date?! Vanskelig dette med et nyansert selvbilde. Har lest mange inlegg på de forum som er her, og mye går igjen. Menn er nok modigere eller flinkere til å sende flørter, mailer, interesserte beskjeder, komme med forslag o.s.v. Tror nok at noen damer liker tanken på å bli beilet til, erobret, kunne velge og vrake litt for første gang i sitt liv, kanskje? Å skulle følge opp sine egne romantiske visjoner om drømmemannen, den rette, HAN, ja fyll på med romantikk. Men heldigvis finner vi noen som er litt tøffere, mer ærlige og realistiske til egne forventninger. Kommer langt med det å møtes på halv veien. To må man være for å bli et par. Dette med match tar jeg ikke mye seriøst. Like barn keker best, en liten stund. Men jeg tror heller på at motsetninger på mange områder tiltrekker en mye mer, Forskjellige interesser, politiske ståsteder, tilhørighet, utdannelse og yrker, livserfaringer, ja you name it, Tenk å date en som er så lik en selv at man nesten vet hva svaret er før spørsmålet stilles? Prøv å gå litt utenfor matcher, drømmedama opplegg, se forbi et foto, les litt mellom linjene. Jeg synes nok at du har vært ganske modig og iherdig. Flere dater, flest bare en gang, men prøv å bruk mer tid med maileing, skriv mer utfyllende om hva man egentlig ønsker, knus noen egg!! Hu ER her inne, men trenger kanskje et tupp i stumpen verbalt for å løsne? Lykke til.

(kvinne 42 år fra Akershus) fr. 2 jan. 2009 15:53 Privat melding

hahahaha .. jeg trodde aldri jeg skulle bli 2 år på sukker .. ikke denne jenta nei .. dette skulle bli fort gjort !!
Inn , finne en å møte og så skulle grovarbeidet være gjordt... hahahaha .... så naiv jeg var !
Nå over 1 og 1/2 år senere ser det ut som jeg blir her ... gror fast .. nei uff ... redd meg ... please !!!

1) Jeg må senke kravene mine .... Jeg sender og motar akkurat lik mengde med meldinger.
2)Jeg får ikke mer meld enn at jeg svarer på 90 % av de.
3)Det er mange( .. jeg også) som logger på og er ikke ved pc.. Men så tar jeg meg til til å svare på meld på slutten av kvelden og det er det ikke alle om har tid til .... men går det mer enn 3-4 dager og de er pålogget vil jeg nok satse på andre .
Den som tok kaka var å få svar på en meld etter 6 mnd!!! Hadde helt glemt at jeg hadde sendt den .. hahahah

Det er ikke noe prolem på sukkerfester .. og dette blir jo det største "kjøttmarked" av alle ... hahhahaha

Skjult ID med pseudonym bever fr. 2 jan. 2009 20:42

Elsker "kjøttmarkedet" ;)

Skjult ID med pseudonym rairai lø. 3 jan. 2009 01:34

Tror ikke man bør BELAGE seg på å finne kjærligheten her inne akkurat, bruk det heller som en fin plass til å lære seg å tilnærme seg innpå det motsatte kjønn, som man ellers ikke hadde turdt tidligere (in real life primært). Hvis man skulle være så heldig å finne noe her inne, som mange har gjort selvfølgelig, så er jo det kanon uansett. Men når det skjer, så er det som regel flaks, med mindre du har skillet deg ut i _starten_ av samtalen, det mener jeg det handler om. Tror ganske mange meldinger som forlater brevhylla til diverse menn inneholder noe sånt som; "Hei, du var utrolig pen." Eller; "Hei, hva gjør du i kveld?". Vil du få respons så IKKE gjør det alle andre gjør, men gjør deg din egen.

Vil du få dreisen på sjekkingen så anbefaler jeg egentlig at du tar fatt i nakkehårene og snakker med damer, i edru tilstand, over alt i din daglige verden. Da skal du se det skjer noe coolt, tror ikke det er så mange damer her inne som regelrett har blitt sjekket opp når de går langs gata med veninnene sine, eller står i en klesbutikk, er på jobb etc. Men igjen, man må gjøre åpningsreplikkene sine bemerkelsesverdig, så den du sjekker opp liker å snakke med deg. Masse studier om dette... Bare å søke :)

Skjult ID med pseudonym Ares75 lø. 3 jan. 2009 17:32

Åh, godt å høre noen med en felles erfaring. Jeg har riktig nok hatt et sabbathsår i utlendighet, men likevel - her er det jentenes marked.
Likestillingen har lite innvirkning på kjønnsrollemønstret, tydeligvis. Er heller ikke bitter, men det blir litt rart når personn beskriver seg selv som "målbevisst, aktiv, full av selvtillit og pågangsmot" for så å ikke kunne ta kontakt. Den bitre sannheten er ellers at det bare r noen få av gutta som får alle hendvendelsene... :)

Har ikke tenkt å senke kraven mine, for det vil jo kun slå tilbake på "et eventuelt oss", men kravene mine er i utgangspunktet ikke altfor høye (slik jeg mener det).

Tror kanskje det er riktig å være litt avslappet i forventningene til hva man skal få ut et nettsted. Jeg er enig med de som sier at dette kun er en åpning og innledning - ikke det avgjørende stedet for å treffe noen.

Lykke til, at vel i det nye året!

Skjult ID med pseudonym Kent1980 lø. 3 jan. 2009 17:40

Synes folk legger for mye i disse åpningsreplikkene. Det kan bli litt mye noen ganger synes jeg.

Hvis jeg kan konversere med en jente uten å måtte bruke "replikker" er det så mye bedre.
Jeg føler meg alltid så teit hvis jeg skal slenge ut gullkorn for å få henne til å like meg eller bare bli litt interresert.

Sikkert mange som er uenig med meg her, men slik ser nå jeg det da.
Ja man kan vel være original, og er du en kløpper på å fange andres oppmerksomhet, for all del slå deg løs.

Jeg får jo hele tiden inntrykk av jentene at klisjeer og replikker ikke blir besvart. men samtidig så virker det som de vil ha det allikevel.

Jeg blir forvirra :))

Skjult ID med pseudonym nyherigår lø. 3 jan. 2009 17:47

@kent ..Det er ikke greit med oss jentene serru..Vi vil ha det vi sier vi ikke vil ha...åsså vil vi ikke ha det vi sier vi vil ha;-))

Skjult ID med pseudonym Kent1980 lø. 3 jan. 2009 18:00

Ja men her får du alt ;) Jeg er ikke en som gir en ting men ikke det andre. Hvis folk bare kunne slutte å snakke i gåter og leke sisten med meg. Jeg vet godt når en jente tester meg, holder meg på avstand fordi hun ser etter noe, sjekker meg ut osv.

What you see is what you get, and then some.

Hun kan bare spørre meg om alt hun vil. Hun finner ut det hun vil vite på 5 minutter hvis hun vil.

Jeg er ikke naiv, men jeg ser ikke noen grunn til å spille. Snakker rett fra levra og skjuler ikke hva jeg føler.

Jeg er ikke frustrert eller noe. Vil bare lære :)

Sukker er skole for meg :)))

Skjult ID med pseudonym monalise lø. 3 jan. 2009 18:49

Jeg har vært på Sukker i to år, har bilder av meg, og jeg har IKKE blitt nedrent av brev, og noen av de jeg får, svarer jeg hyggelig og høflig på.... og så er det slutt! Skjer ikke no mer..... Hva ventes av oss da?? Jeg synes jeg ser helt normal ut også!! :) Sikkert for gammel.......... JA! spesielt for de menn som er på min egen alder!!!!

Skjult ID med pseudonym Tobben lø. 3 jan. 2009 19:32

@monalisa
Hvor gammel er du da?
Jeg har vært her i 11 mnd...

Skjult ID med pseudonym yeah lø. 3 jan. 2009 19:54

Hmmm.........jeg tror man skal ha veldig gode "skrivegaver" om man skal kuppe ei veldig bra dame her inne. Er helt enig i at enkelte damer her inne har et litt for godt selvbilde. Men det er kanskje ikke så rart når det er så masse å velge mellom!? Uansett så går tiden for mange av disse og de er fortsatt her. Jeg tror forresten menn er mye bedre til å svare. Det er klart de får færre meldinger, men det kan hende at de "beste" gutta liker å få masse oppmerksomhet og derfor svarer litt til nesten alle. De holder damene litt interessert. På den måten gir det dem et enda bedre selvbilde.

Uansett...........sukker er et substitutt for `the real life`.
Jeg får en del henvendelser, men det er av damer jeg ser med en gang at jeg ikke faller for.

Skal man finne seg ei bra dame, så er ikke sukker tingen. Om man ikke ser ut som en gud og......njæ...det holder. Er ikke bare menn som er enkle må vite! ;p

Kom dere ut folkens! Gi komplimenter til noen du treffer i butikken, på gata eller andre steder. Da har damene `sjekkeguarden` nede og du kan faktisk bli kjent med noen.

Skjult ID med pseudonym p fr. 9 jan. 2009 00:21

Trekker frem igjen denne tråden siden det nok en gang blir diskutert på en annen tråd...