Alle innlegg Sukkerforum

maks alder/match

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 37 år lø. 15 sep. 2007 00:36

Synes det skulle vært mulig å sette en maks alder...synes det er lite hyggelig og eller rart at man skal matche en mann som er eldre enn min far med ganske høy match, det vil si 20 til 30 år eldre ennmeg selv!!!? Da undres jeg på om den her sukker matchen kan være noe reell??

(kvinne 45 år fra Oslo) lø. 15 sep. 2007 02:20 Privat melding

Enkelt. Du går på matchsøk, og spesifiserer så mye du vil:)

(mann 51 år fra Oslo) ma. 17 sep. 2007 20:43 Privat melding

Hvorfor regaerer kvinner i slutten av 30-årene så voldsomt hvis det er en med "feil" alder som tar kontakt? Er det så mye værre at en som er 15 år "for gammel", tar kontakt, enn en som er for høy/lav, rik/fattig osv?

Skjult ID med pseudonym Tradi on. 19 sep. 2007 12:52

Da jeg var 20 var de fleste som sjekket meg opp ca 40 eller eldre. Jeg husker jeg tenkte "ÆÆÆsj, for en gris" Og det var de faktisk.
Tror denne følelsen sitter igjen enda; Hvis en over 50 kontakter meg nå, synes jeg mannen er patetisk. Sånn er det bare.

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 19 sep. 2007 17:30 Privat melding

Det er ikke ille om en mann som er 20 år eldre finner meg interessant, det vil bare aldri være gjensidig.
Har ingenting med fordommer eller hemninger og gjøre. Stor aldersforskjell vil ALLTID bli et hinder på en eller annen måte (med stor mener jeg 15-20 år forskjell)
Sånn er det bare:)

(mann 51 år fra Oslo) on. 19 sep. 2007 18:49 Privat melding

Jeg har ikke noe problem med å se at 15-20 års aldersforskjell vil bli problematisk, og at kvinnen ikke synes han er interesant av den grunn. Men, jeg har problem med å kjøpe argumentet at han på forhånd burde ha skjønt at kvinnen ikke var interesert grunnet stor aldersforskjell.

Skjult ID med pseudonym MrIkkebarn on. 19 sep. 2007 22:39

Det er nok slik at en på nettet er mer opptatt av de formelle ting som alder, høyde osv - i "real life" kommer dette i annen rekke og då er det andre ting som er viktigere (stort sett).

Jeg unngå å sende meldinger til jenter som er mer enn 10år yngre pga dette

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 20 sep. 2007 00:16

Hvis en av dere har satt viktig eller mer på matchende alder så skal dere miste mange poeng ved 20 år differans. Hvis dere fortsatt får høyt matchtall så betyr det at dere hadde fått et veldig høyt matchtall(!) hvis dere hadde hatt matchende alder også.

Skjult ID med pseudonym MrIkkebarn to. 20 sep. 2007 00:48

I mitt tilfelle hadde vi 9 år differanse, et matchtre som ellers ville være mellom 90 og 94, men det var bare 86. Fikk svar tilbake at jeg var for gammel. Så det er vel ikke såå mange matchpoeng som hun mistet? I hvertfall ikke nok?

Skjult ID med pseudonym FrFrantzen fr. 21 sep. 2007 15:26

Jeg har skrevet at jeg ønsker svar fra menn som er 5 år yngre / eldre. Oppfatter at det er en del menn rundt 40 uten barn som plutselig har fått det travelt med å få egne barn. Noen inrømmer tom at de lyver på alderen for å tiltrekke seg fertile kvinner! Hva er vitsen?? Tror de at vi ikke ser at de er eldre enn de gir seg ut for å være? Bildet er avslørende, om de ikke har bilde, eller setter inn et bilde fra yngre dager utsetter de bare konfrontasjonen midlertidig.
Jeg har ved en anledning, men bare ved en, forlangt å se legitimasjon. Var rimlig sikker og ganske sur. 10 - 15 års avvik fra det man oppgir synes faktisk. Uansett hva velmenende venner måtte klare å inbille dere. Ta gjerne en titt på profilen "Laik" så ser dere hva jeg mener. (All ære til han da, som faktisk sier ifra). Hva er det med dere mannfolk??? Tror dere ikke at damer kan være i sin beste alder de også??

(kvinne 50 år fra Akershus) fr. 21 sep. 2007 16:13 Privat melding

Alder er bare tall, mener nå jeg!
Det går godt an å falle for en som er 15 år yngre eller eldre. I know ;)
Vær litt mere *openminded*.....og ikke tenk så A4!

Skjult ID med pseudonym FrFrantzen fr. 21 sep. 2007 17:28

Jeg synes uansett at det er et dårlig utgangspunkt å lyve om alderen. Det handler om rederlighet.

(mann 51 år fra Oslo) fr. 21 sep. 2007 20:48 Privat melding

Å lyve i om noe som helst i profilen er ikke utpreget intelligent.

Det jeg stusser på, er at en del kvinner reagerer så kraftig på at menn som er eldre enn de tar kontakt, referer trådstarter. Ofte har jeg inntrykk av at de som reagerer kraftigst, er kvinner som er i mitt "naturlige" aldressegment, slutten av 30-åra. Lurer litt på hvorfor det er slik.

Skjult ID med pseudonym FrFrantzen fr. 21 sep. 2007 21:20

Jeg tror du har rett. Vet ikke helt, men tror a det har å gjøre med at det å runde et 10 år blir en markering / skille i seg selv.
Jeg følte meg langt yngre da jeg var i slutten av 30 årene enn nå, i begynnelsen av 40 årene. Det er egentlig ikke så mange års forskjell.
40 års krisen skal man ikke kimse av hverken hos kvinner eller menn. Store motorsykler og unge elskere er et symptom på at noe er i ferd med å skje.
Dessuten, jeg har lenge oppfattet at 10 år ikke har vært så stor aldersforskjell. Men nå oppfatter jeg at forskjellen blir større igjen.
Mener at dette har med den kommende overgangsalder å gjøre. Både kvinner og menn gjennomgår store forandringer i denne perioden. Det er kanskje mest merkbart for kvinnen siden hun mister mensen, menn forblir fertile, men om de tar seg en titt i speiet skjer det store endringer likvell. De kommer bare mer snikende dvs. over tid.
Det har lite å gjøre med hvor sprek og sporty man føler seg. Overgangsalderen kommer uansett som et markert skille. Et skille som ikke oppfattes som spesiellt velkomment i vår kultur siden vi lever i en tid der det er hippt å være og se så ung ut som mulig.
(Håper ikke at dette ble alt for svevende og uforståelig)

Skjult ID med pseudonym hmmm fr. 21 sep. 2007 22:13

Litt aldersforskjell gjør ingenting. 10 år, helt greit! Men når gamlefar på 58 prøver å chatte opp meg, en jente på 22.
Da begynner det å bli litt drøyt....Rart vedkommende ikke skjønner det selv!

(mann 51 år fra Oslo) fr. 21 sep. 2007 22:52 Privat melding

@hmmm, joda, ser den. Men, er det noe verre enn en håpløs noksagt som er i 7 divisjon som prøver seg på en jente i elitedivisjonen?

@FrFrantzen, det å runde 40 var ikke så veldig gøy, nei. Men, overgangsalderen er ikke noe som jeg personlig har lagt merke med. Men jeg har hatt ekstremt store, posetive endringer fysisk, så det kan nok vare en forklaring. I tilegg har jeg behold hår og hårfarge, så jeg har vel vært heldig der. Og jeg kjører rundt i en røten, ukul bil, selv om jeg kunne ha kjøpt en ny :-)