Alle innlegg Sukkerforum

...og fint om du er litt handyman!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym blasert lø. 19 nov. 2016 10:30

Det står å lese i mange profiler!
Hvordan hadde det vært motsatt, ja fint om du er litt vaskekjerring?

Skjult ID med pseudonym AlBundy lø. 19 nov. 2016 10:32

Dette bør feminister tenke på.

Skjult ID med pseudonym Petunia lø. 19 nov. 2016 11:00

Ha ha :-)... morsomt.
Kan man ikke heller kjøpe sånne tjenester da, begge veier ?

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 19 nov. 2016 11:13

TS. Du kan kun harselere med hvite, voksne menn. Alle andre er no-go.

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 19 nov. 2016 11:15

Og de må være hetero... ;)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 19 nov. 2016 11:16 Privat melding

Zorro er latino så det er no-go det også?

Skjult ID med pseudonym Zorro lø. 19 nov. 2016 11:17

Fllern. Glemte at de må være etnisk nordvest-europeere med grei økonomi også.

(mann 45 år fra Oslo) lø. 19 nov. 2016 11:32 Privat melding

Hahaha, fikk lyst å smelle det inn i profilen min nå. 🙂

Skjult ID med pseudonym Conan lø. 19 nov. 2016 11:34

Det har jaggu jeg lagt merke til og ;) Må da være noe mer interessant å skrive om når du først skal lage en profil. Eks på en profil : Om deg selv: Blid jente med mange interesser. Hva ser du etter? Høy, mørk, kjekk og veldig greit om du er en handyman! Kort og veldig innbydende. NEXT

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 19 nov. 2016 11:39 Privat melding

hvis dere sorterer bort alle kvinner som setter pris på handymenn? kan sortere bort 99% da. ikke alle som gidder nevne slike selvfølgeligheter, like lite som menn gidd å nevne de setter pris på ei "vaskekjerring!".
jeg tror noen nevner det fordi de evt har hatt en lite handy partner tildigere. jeg har hatt kjæreste av begge typer..og ja det er deilig med en mann som kan tilføre litt tekniske kvaliteter og fysisk styrke til forholdet. hvis ikke må man jo ha veldig mye penger dersom alt vedlikehold skal "kjøpes".

(mann 48 år fra Oslo) lø. 19 nov. 2016 11:42 Privat melding

Jeg ga opp prinsippene for en snau måned siden Krizstian og la inn handyman😄 (men det er jo sant da damer)

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 19 nov. 2016 11:42

Leser du "vaskekjerring" som noe positivt eller negativt?
Oppfatter du "handyman" som noe positivt eller negativt?

Om en mann hadde skrevet på profilen "håper du er flink til og liker å lage mat", så hadde jeg tenkt at det var positivt.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 19 nov. 2016 11:44

Dersom menn leser handyman som en mannlig utgave av vaskekjerring, så har vi en case. Ikke rart man sliter med kommunikasjonen i et forhold.

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 19 nov. 2016 11:46 Privat melding

kjerring er sjelden et positivt lada ord. handymann er veldig positivt

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 19 nov. 2016 11:50 Privat melding

Synes jo det er ganske mange menn som har det selv i profilen sin når de beskriver seg selv. Blant positive egenskaper som de vil framheve, er jo faktisk "handyman" en gjenganger hos mange... Men tror vel ikke det er så mange damer som har "vaskekjerring" under beskrivelsen av seg selv. Det er vel kanskje en liten forskjell på de to vel....

(kvinne 54 år fra Rogaland) lø. 19 nov. 2016 11:51 Privat melding

jeg har faktisk skrevet at jeg kan vaske blant annet :))) men det har lite med ei kjerring å gjøre mener nå jeg.

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 19 nov. 2016 11:58 Privat melding

@Huldra
He he, nei, og man kan si aldri så mye at ordet "kjerring" egentlig er et positivt ladet ord, osv osv, men jeg må jo si det at jeg hadde ikke blitt veldig smigret om noen hadde kaldt meg kjerring; hadde vel heller tatt det som en fornærmelse, he he. ;) Mens jeg tror nok at menn gjerne også VIL være litt "handy"...

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 19 nov. 2016 12:00

Jeg lager middag, du rydder
Du rydder, jeg vasker
Fin arbeidsfordeling det :)

Skjult ID med pseudonym HuldraXXX lø. 19 nov. 2016 12:00

akkurat! mi mor var rengjøringsassistent av yrke. de slutta å kalle det vaskekjerring (vaskehjelp) ein gang på 70 tallet..

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 19 nov. 2016 12:06 Privat melding

Tror ikke det er noe sjekketriks iallefall å hverken ønske seg en vaskekjerring i profilen sin, eller kalle noen det, he he. ;)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 19 nov. 2016 12:11 Privat melding

Hva er et kult ord for huslig da? Som motstykke til Handyman? HomeBroad? Husmus? HousyHoe? Nå blir jeg vel grillet på svak varme resten av dagen av de som egentlig nekter å gjøre noe på kjøkkenet...🔥😳🔥
Imøteser andre forslag!

Skjult ID med pseudonym Zodiac lø. 19 nov. 2016 12:11

Søker kjerringemne med stor K. Du må gjerne være glad i å lage mat og like turer til kjøkken og soverom

Skjult ID med pseudonym Oldtimer lø. 19 nov. 2016 12:14

Jeg er flink til å lage mat, bake, lage desserter, jeg vasker klær, vasker hus, vasker bil, div snekker oppdrag, måker snø, klipper gress, trimmer hekk, maler hus, maler møbler, legger fliser, hogger ved, garteroppdrag
ja stort sett det meste.

Men jeg tar ikke på meg jobber som krever utdannelse, elektro arbeid, husbygging, rørlegger oppdrag.
Og på de siste har jeg merket at mange kvinner blir skuffet, men jobber som kan få komplikasjoner med forsikringer overlater jeg til proffa.
Ja dette koster penger og hvis en dame klager på at jeg ikke er en handyman fordi jeg nekter å røre ting man trenger utdannelse for å gjøre lovlig, ja da får hun bare være sur.

samtidig så merker jeg at det tydeligvis er et nederlag for mange kvinner hvis jeg greier meg for godt alene.

Ikke lett å forstå kvinner.... man må være flink men ikke for flink.

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 19 nov. 2016 12:18 Privat melding

Hvis du sier at du søker en dame som er litt "opptatt av hus og hjem", så ligger vel ganske mye i det begrepet, akkurat som "handyman", uten at det nødvendigvis trengs å føles nedsettende... Men det er klart; noen ville nok følt det undertrykkende uansett hva slags term du brukte, hvis det hentydet til rydding og vasking i det hele tatt. Akkurat som noen synes det er nedsettende å bli kalt "handyman". ;)

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 19 nov. 2016 12:22

Det virker som det er helt greit for damene å ha meget spesifikke krav til mannen, både til utseende og til egenskaper. Høy, mørk, kjekk og handyman er gjengangere.
En mann kunne ikke ha skrevet at han "krever" en tynn veldreid blondine som er flink til å vaske og lage mat, uten å bli stemplet som mannssjåvinist og gammel gris.

Så et seriøst spørsmål: Hvordan ville dere (damene) reagert hvis det i feks. min profil stod under hvem jeg søker: "Du som er sånn omtrent Marilyn Monroe-tynn, liker å holde det ryddig og rent, uten å kjefte på meg for at jeg er et rotehode. Du går ikke bananas selv om doringen står oppe. Du er flink til å ordne opp i regninger og andre daglige praktiske ting, slik at jeg kan fordype meg i skrivingen min, slik at jeg endelig kan få ut alle romanene jeg bærer på." "PS. Jeg er smart, snill, kan både snekre og skifte hjul på en bil og jeg kan rense PCen din for alt av uhumskheter, men jeg er dessverre veken mørk eller høy."

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 19 nov. 2016 12:26

Balder, Marilyn Monroe var vel ikke direkte tynn da.
De fleste forumdamene er ihvertfall slankere enn henne.

Skjult ID med pseudonym Xanthoria lø. 19 nov. 2016 12:30

Vaskekjerring= "Parkett kosmetolog" , kan jo måles med "handyman" som uttrykk kanskje....I tillegg kanskje i en "Mad Men " kjole :-)? Ville ha vært et fint understatment:-)!?

Skjult ID med pseudonym Oldtimer lø. 19 nov. 2016 12:32

Jeg vet bare hvordan de forumsdamene som har bilde ser ut, og de som ikke har bilde er så storkjefta så dem greier jeg meg fint foruten.

Skjult ID med pseudonym blasert lø. 19 nov. 2016 12:33

...eller si "fint om du har litt vaskekoneemne i deg"!

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 19 nov. 2016 12:34

Creeper, nettopp! Marilyn Monroe var akkurat passe tynn. Jeg er dessverre ikke veldig tiltrukket av dagens kvinnelige idealkropp. (Ikke at kroppslig tiltrekning er alt i et forhold da, men det hjelper jo på i starten.)

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 19 nov. 2016 12:48

Jeg er ekstremt handy, men har jeg nevnt det i profilen?
Hmm...tror ikke det. Og ikke er det viktig at mannen er det heller.

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 19 nov. 2016 12:49 Privat melding

@Balder
Jeg hadde vel kanskje ikke sendt deg noe melding hvis du hadde alt det der av "krav" i profilen din, men nå har heller ikke jeg sånne type krav til noen mann i min profil heller da. ;) Jeg er litt mer opptatt av hva slags menneske du er; om du er en snill mann feks. Og om vi "snakker samme språk"; om vi har en god dialog og er på nett når det gjelder tankegang og grunnleggende verdier. Hvordan du ser ut, hva slags jobb du har - om du er "handy" eller ikke - det er for meg litt mer ytre faktorer. Det er klart; jeg ser jo på bildet ditt om du er "my kind of guy"; uten at det er en spesifikk beskrivelse i det. Du kan være høy, lav, ha brune el blå øyne, men du må jo ha noe som tiltrekker meg. Sånn er det vel med de fleste tror jeg. ;)

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 19 nov. 2016 12:51

Tror nok det Mayazin. Syns foresten selv det er veldig vanskelig å skulle sette "krav". Man vet liksom ikke før man treffer en som det stemmer med.

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 19 nov. 2016 13:01 Privat melding

@Balder
Nei, og ofte så er det jo helt andre ting som er den avgjørende faktoren når man forelsker seg i noen, enn bare utseendet og om han er handy. ;) Det har noe med sjarm, utstråling og kjemi og gjøre - noe som er nesten umulig å få noe inntrykk av på noen bilder på profilene her. Og jeg vet av erfaring, at en fyr med glimt i øyet, som kanskje ikke var den kjekkeste på bildet, blir nettopp driiiit kjekk fordi han sjarmerer meg i senk. Mens en som i utgangspunktet var en kjekkas med det samme, men mangler det glimtet, han blir ikke så veldig spennende og interessant allikevel. ;)

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 19 nov. 2016 13:06 Privat melding

Oldtimer 😂😂😂

Storkjefta damer kan jo være interessant da 😂😂😂 må bare målbinde dem, vettu 😁
Men det er jo leit når alt det som bør være en bra greie, blir negativt, fordi whatever grunn. Jeg tør jo ikke kalle meg hverken handy eller selvstendig lenger.. 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Oldtimer lø. 19 nov. 2016 13:46

Skriv hva dere vil, de fleste menn på forumet er ikke i søkergruppa deres likevel, vi er for gamle.

Skjult ID med pseudonym Oldtimer lø. 19 nov. 2016 14:15

gammel nok til at jeg syns å legge kabal er gøy.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 19 nov. 2016 15:30

@Gravlax
Det avslører egentlig bare at han ikke er fra Østlandet.
Resten av landet skriver og uttaler med én k, og nei - det er ikke mer feil enn med to.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 19 nov. 2016 15:40

Haha...jeg pleier ikke å stave alt jeg putter i munnen

Nå spiser jeg en appelsin, aPPelsin med to P

Skjult ID med pseudonym Greve lø. 19 nov. 2016 15:59

Skrives kuk uttales kukk, men ofte "kuuuuk" av kvinner. Kuuuuk høres veldig kleint ut.

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 19 nov. 2016 17:28 Privat melding

Noe eg skrev i en annen tråd var ment her:
Eg tror eg er ca 58%handy,25%mandy og 17%candy;)
Det burde holde for damer flest:)

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 20 nov. 2016 15:46

I dag har jeg fôret og listet dører. Fin aktivitet på en søndag det.
Jeg søker ingen handyman for de færreste overgår meg uansett ;)

Ser etter helt andre egenskaper gitt...

(mann 48 år fra Oslo) sø. 20 nov. 2016 15:59 Privat melding

@ greve er nordlending, og jeg bæra staver og uttaler ordet med en k på slutten, og u-lyden er lang. Det er en dialekt-ting om det uttales og/eller skrives med kort Unnis og dobbel k på slutten.

Dog interessant når menn snakker om det mannlige kjønnsorgan og "smak og behag" i samme setning. 😄

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa sø. 20 nov. 2016 16:01

Jeg er litt handywoman 😆 Kan jeg søke etter vaskegubbe? 😆😆

Skjult ID med pseudonym Greve sø. 20 nov. 2016 16:48

Dere usiviliserte nordlendinger kan unnskyldes talefeil Adameus :)

(mann 48 år fra Oslo) sø. 20 nov. 2016 19:06 Privat melding

@greve halvt østlending og bor i Oslo igjen, så er blitt så sivilisert som en nordlending kan bli, uten å bikke helt over.

Endrer likevel ikke talemåte for å tilfredsstille "søringer" som tror de er urbane bare fordi de bor i en småby som er litt større enn andre småbyer her i Norden....

😁

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 20 nov. 2016 19:50

Er ikke handy selv, har tvert i mot ti tommeltotter. Har heller aldri hatt handy kjærester, det spiller absolutt ingen rolle for meg, jeg kjøper de handytjenestene jeg trenger - og det har jeg/vi gjort i forhold også.

Eller, går massasje som handy? I så fall må jeg revurdere viktigheten.

Creeper
Fantastisk. Jeg vet ikke hva fôring er, med mindre vi snakker mat 😂

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 20 nov. 2016 19:50

Handyman vs vaskekjerring. Sier ikke mer.:-)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 20 nov. 2016 19:54

En handyman er en flink og nevenyttig mann med mye kunnskap. En vaskekjerring er ofte fremstilt som en utslitt, ustelt kjerring som er hjemmeværende og underdanig.:-)

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 20 nov. 2016 20:07

Takk, Tinka :)
Jeg er god på mat også da ;) Og den slags fôring er definitivt den viktigste.

Skjult ID med pseudonym Norx sø. 20 nov. 2016 20:08

Jeg kan fikse alle elektroniske dingser, IT utstyr, spinne - 3D printere, Printe ut internet, laste ned internet. Hacke de fleste systemer.
- Kan selvsagt legge parkett, male, Detaile en bil, pusse opp, bytte dører, vinduer osv. . Men synes det er kjedelig i forhold til å tukle med digitale dingser.
Kaller meg Nerd, men ikke handy :)

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 20 nov. 2016 20:10

Hvordan printer man ut internet, Norx?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 20 nov. 2016 20:44

Trolig med 3D-printeren...🤔

(mann 51 år fra Østfold) sø. 20 nov. 2016 20:49 Privat melding

Fint om du er handykvinne, så du kan holde den råtne bilen jeg låner av mamma på veien.

BM. Raus og romslig.

Det må vel gjøre vei i vellinga tenker jeg.

(mann 44 år fra Telemark) sø. 20 nov. 2016 21:35 Privat melding

"Holder du huset mitt rent, så holder jeg deg varm om natten" :-D

(mann 48 år fra Oslo) sø. 20 nov. 2016 21:58 Privat melding

Hmmm.

Minnes diskusjonen "koneemne". Noen flere?

Damer som søker handyman er vel like populært som menn som søker koneemner. Eller...!?!

😂

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 20 nov. 2016 22:10

Det finnes en del 'handyman look-a-likes' der ute. Den store testen kommer når sluket på badet må rengjøres.

Men serr: jeg vil være handymannen for dama mi, og ta meg av alle de tingene som følger med det. Mot en real støvsuging etterpå.

Skjult ID med pseudonym Zorro sø. 20 nov. 2016 22:26

ja

(mann 51 år fra Østfold) sø. 20 nov. 2016 22:33 Privat melding

Dette må da fungere begge veier. Om jeg smaker litt her og der, så maler du soverommet?

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 20 nov. 2016 22:38

Skrev jeg STØVsuging? Jeg gjorde visst det. Hm, må ha vært en freudian slip.