Alle innlegg Sukkerforum

Kjempesmell

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Balder lø. 19 nov. 2016 22:26

I kveld gikk jeg på en kjempesmell.
Jeg var på en fest for foreldrene i en aktivitet ungene er med i. Jeg er ikke så forferdelig glad i fester, liker best samtaler, men det har vært veldig positiv stemning i foreldregruppen i år, i motsetning til tidligere år, så jeg slang meg med. Exen har ungene denne uken, så jeg regnet med at det skulle være trygt, men der tok jeg feil. Hun møtte selvfølgelig opp kjempedritings, og når hun begynte å henge seg rundt halsen på "alle" mannfolka der mens hun elegant latet som hun ikke merket at jeg var der måtte jeg innse at ett og et halvt år ikke var nok til å komme over henne.
Jeg gikk tidlig hjem, og nå sitter jeg her med vondt i hjertet.
På veien hjem innså jeg at selv om jeg har prøvd å overbevise meg selv om at jeg har det best uten henne, er egentlig det jeg vill aller mest i verden at mine barn skal få foreldre som er glad i hverandre igjen.
Hvis hun bare innser hvilken tabbe hun gjorde, for selv om jeg er en beskjeden fyr (æresord), er jeg helt overbevist om at jeg er den beste hun noen gang kan drømme om.

Skjult ID med pseudonym nomdeplume lø. 19 nov. 2016 22:32

Dumt av deg å være her og potensielt lure andre kvinner enn eksen med på noe du ikke er klar for da.
Håper du signaliserer dette tydelig, eller deaktiverer profilen din umiddelbart.

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 19 nov. 2016 22:37

Takk Kiara, jeg håper du har rett.

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 19 nov. 2016 22:39 Privat melding

Det Kiara sa.. 1,5 år er ikke lenge.

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 19 nov. 2016 22:45

Det virker som om hun syns det er mer en nok. :-(

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 19 nov. 2016 23:04

Jeg må innrømme at tanken har streifet meg at jeg skulle ønske hun traff en som behandlet henne slik hun behandlet meg, så kanskje hun fikk opp øynene (hun er bortskjemt med en snill og trofast mann). Men på den annen side ville jeg ikke unne engang min verste fiende å ha det slik jeg har det for tiden (og det siste 1.5 året).

Skjult ID med pseudonym Ally lø. 19 nov. 2016 23:38

Huff, det du opplever er utrolig vondt, og det eneste som hjelper er dessverre å gi det enda mere tid. Jeg tror det sies at man må regne 2 år, så da kan du kanskje trøste deg med at det snart vil bli bedre.
Jeg håper du overser den første kommentaren over her, for du har selvfølgelig like mye rett og grunn til å være her som alle andre.
Jeg tror du burde forsøke å avfinne deg med at det ikke blir dere to igjen. Jeg vet selvfølgelig ikke hva hun føler, men vi damer har en tendens til å bli værende i forhold helt til vi er ferdige med å bearbeide det bruddet vi ser at vil komme. Det betyr at vi sjeldent ombestemmer oss etter at vi har reist, og spesielt etter så lang tid.
Jeg håper følelsene dine blir bedre snart, og at du treffer ei flott dame her som får deg til å se at det var verdt å vente. Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym nomdeplume sø. 20 nov. 2016 00:18

Et dårlig råd, Ally!
La oss si en dame gikk på limpinnen og falt for denne stakkars, forsmådde mannen, og deretter fikk beskjed om at han "trodde han var klar, men det er han dessverre ikke".
Det kan sikkert skje uforvarende, følelser lar seg ikke alltid kontrollere, men når han vet hvordan ståa er som her, så vil det være drittsekkopptreden.
Om han eier et snev moral, burde han selvsagt enten skrive i profilen at han er her for å fordrive tiden mens han venter på at eksen skal ta han tilbake, eller deaktivere profilen.

Skjult ID med pseudonym Spør sø. 20 nov. 2016 00:26

Jeg tror du må flytte fokus! Du er din egen lykkes smed. Bruk energi på det du kan gjøre noe med. La eks være eks, gled deg over hver dag og finn deg lyspunkter.

Skjult ID med pseudonym Ally sø. 20 nov. 2016 00:32

Vi blir nok ikke enige om dette, nomdeplume, og du må gjerne påta deg rollen som moralens vokter. Han skriver at han gikk på en smell, at han måtte innse at han fortsatt hadde følelser, og at han nå har det vondt. Det har da ingenting med drittsekkoppførsel å gjøre.
Personlig er jeg mye mer redd for å treffe på en person som har ditt menneskesyn enn en som han her. At du umiddelbart tenker det verste og kommenterer på en anklagende måte når du vet at noen har det vondt er for meg et skikkelig varsku. Hva får deg til å tro at du klarer å vurdere det bedre enn ham selv? Kan du ikke bare velge å tro at han klarer å ta gode avgjørelser uten en belærende hilsen fra deg?

(kvinne 53 år fra Buskerud) sø. 20 nov. 2016 01:21 Privat melding

Offer rollen er aldri en døråpner, meir et klister. Den forsmådde lever alltid ut følelsene til den som aldri evner å romme sitt eget. Velg hvem du vil være og gå for det.

Skjult ID med pseudonym nomdeplume sø. 20 nov. 2016 01:25

Dette henger sammen med at han "gikk på en smell", Ally.
Jeg tviler på at du ville vært like forståelsesfull om det var deg som ble lurt opp i stry av en som visste han ikke var klar for deg. Men bare fortsett å fortelle deg selv at jeg er den ekle, dumme mannen som ikke viser medfølelse her.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 20 nov. 2016 01:36

Neste gang sjekker du grundigere før du drar på noe slikt. Ut fra det du forteller er det mulig hun gjør det for å gjøre deg sjalu, i så fall er hun enten fortsatt interessert i deg, eller en ondskapsfull bitch.

1,5 år er kort tid. Jeg har vært på dater med damer som har avfeid slikt etter bare tre måneder, men så brukt omtrent hele daten på å sitte og snakke dritt om eksen. I enkelte tilfeller har jeg vært på nippet til å dra frem fakturablokka for konsultasjon. 700 eks mva er prisen, men da stiller jeg til gjengjeld med kaffen.

Kort sagt: bruk denne tida til å flørte, men ikke sett deg på date og klag over bruddet ditt. Sørg for å få pult litt, det har alltid en tendens til å løfte humøret.

Skjult ID med pseudonym Gåmann sø. 20 nov. 2016 10:38

Veldig dårlig gjort av en veldig umoden og ondskapsfull dame.
Om du fortsatt vil ha en slik en så send en blomst, og be hun om å komme tilbake til deg.
Om ikke så se fremover og aldri gå aldri i offerrollen.
Flørt og vær på tilbudssiden der du kan, men selvsagt ikke når dine barns mor er i samme rom. (det gjør en bare ikke)
Og pul med de som vil det samme som deg.