Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan flørte på nett??

Vis siste innlegg
(mann 52 år fra Oppland) lø. 19 nov. 2016 23:38 Privat melding

Hallo alle sammen🤘🏻
Jeg lurer på om det er noen som kan fortelle meg hvordan men flørter på nett? Jeg er rimeleg dreven databruker så det er ikke problemet, men jeg har inntil nylig hatt samme kjæreste siden i 1985 og dengang startet man face to face og siden jeg har pleiet forholdet så har jeg fortsatt prøvd å flørte og pleie forholdet. Men nå har det tatt slutt og jeg kan ikke tenke meg et liv uten noen å dele alt med så da jeg ikke er noen ut på byen type lenger så tenkte jeg så svært at jeg skulle prøve nettdating ? I allefall så man kan bli kjent med noen som vil bli kjent med meg. Så jeg opprettet en profil og satte igang. Men samtaler har vist seg å ikke være så mange gode av... prøvd meg på korte hilsener... sikkert litt banale og enkle setninger... forsøkt å analysere profilen og skrive om noe vi har felles.... eller bare litt tørrvittig komplemang men ettersom responsen har vært variere fra noen som kun ber om mer bilder på e-post til andre som har vært mer hyggelig, men det som det er aller mest av er ingen svar. Har chattet mye på nett i mitt liv med aldri flørtet... hvilke råd har dere?? Er profilbilde viktigere enn andre egenskaper?? Hva bør en begynne med og hvis det kun er banale små svar, hvor fort bør en avslutte??? Legger jo faktisk litt arbeid i å lese profiler og finne noen som er rett for meg og bør man da ikke i det minste takke nei??Noen som har gode råd?? Eller er jeg for gammel og bør gå over på dating som alle velmenende venner spør om jeg kan ta?? (Bor i ei lita bygd)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 19 nov. 2016 23:45 Privat melding

Glem selve begrepet flørting. Tar du utgangspunkt i at konversasjonen skal være basert på flørting, blir det fort noe krampeaktig over hele greia. Snur du derimot på det og bestemmer deg for at både førstemelding og videre dialog skal være mer dagligdags og tilbakelent er det lettere å få flyt i samtalen.
Sier han som er singel for fjerde året på rad.

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 19 nov. 2016 23:47

Ingen her inne vet, for hadde vi vist, hadde vi ikke vert her.

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 19 nov. 2016 23:47 Privat melding

Er nok sant som HerrFekt sier, og litt humor skader aldri .. og fra humor til flørt er ikke veien sååååå lang 😉

(mann 52 år fra Oppland) lø. 19 nov. 2016 23:56 Privat melding

Veldig enig i det du sier HerrFekt naturlig samtale og litt tilbakelent passer meg fint.Gjerne med humor. Men hva er greia med å kun sende en e-post og beskjed om å sende flere bilder.... det er noe maleware aktig over det?

(mann 48 år fra Oslo) sø. 20 nov. 2016 00:00 Privat melding

DET er antakeligvis svindelforsøk. De burde scamme seg.

(mann 52 år fra Oppland) sø. 20 nov. 2016 00:01 Privat melding

Takk for innspill Kiara å få et tidlig møte veldig tidlig passer meg også bedre👍 Jeg er bedre live enn på brett tror jeg😂

(mann 52 år fra Oppland) sø. 20 nov. 2016 00:02 Privat melding

Jepp...har dysteleksi ja😂