Alle innlegg Sukkerforum

Ufør, men i full jobb.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym fjellper68 sø. 20 nov. 2016 16:08

100 % ufør,100 % i jobb.
Hei jeg er en allsidig kar, praktisk bakgrunn. Prøvd snekring, møbelsnekring, men ikke fullført med fagbrev. Praktisk bakgrunn, malingsarbeid, er en arbeidskar. I voksen alder ble jeg 100% ufør. Arbeider nå på en attføringsbedrift i Møre og Romsdal. Vaktmestertjenester ufører vi, maling, hage og litt snekring. Trives, maler, tapetserer, har blitt en flink malingsarbeiderkar,,. Det er ikke så lett å få seg jobb som medhjelper i maleryrket, fagbrev bør man ha i ett praktisk yrke. 100 effektiv, 100 selvstendig, full fart,,. I en attføringsbedrift er det mange forskjellige personligheter, , vi har forskjellige arbeidsevne,,. Har vel egentlig ikke trengt å vært ufør, men er 100 % i jobb og tar på meg noe ekstra-arbeid. Må jo innrømme at uførediagnosen, har gjort meg til den jeg er. Selvtilliten går opp og ned hos alle, godt å skape og lage noe, utfordring i arbeidet, friluftsliv opplevelser,,.
Ikke har jeg barn, ikke opplevd samboerskap, har bare hatt noen gode venninner. Savner ei venninne å være glad i , ei å være god mot, ei å prate med, ei å være god mot,,. Har mange gode egenskaper, kreativ, nøyaktig, rolig og snill.
Liker godt friluftsliv, gode turopplevelser har hjulpet meg, men ikke ekstremturer, relativ i god form. Har vandret i Tafjord fjella, Møre og Romsdal, Jotunheimen og Trollheimen,,. Men ikke møtt ei hulder som har ville vært min gode venninne,,. Jentene, damer er så godt utdannet, vil de ha en som er 100 & ufør,, Jeg har ikke barn, skal man ha barn i dag, må man være ressurssterk, ha godt betalt yrke. Det er jo både alenemødre med godt betalt yrke og mindre betalt. Kan jo bli reservefar, til ei med ett barn. Jeg bor i Møre og Romsdal, har venner, slekt og hjelper mor med alt det praktiske arbeidet.
Ikke røyker jeg, og drikker sjeldent og lite alkohol. Har allsidig fritidsinteresser, teater, kunst, friluftsliv og ,,. Vel, klem fra meg damer.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 20 nov. 2016 16:18

Hei fjellper68

Takk for åpenheten. Jeg tenker at du lykkes best om du tør satse på å finne en dame i noenlunde samme situasjon. De fleste som er blir uføre er kvinner (derav høyere forsikringspremie). Mange uføre kvinner har barn fra før. Derimot tror jeg ikke at du finner den rette på sukker. Du, og vi andre, skinner mer på utsiden av nettet. Lykke til!

(mann 48 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2016 03:16 Privat melding

Brilliant definisjon, Hovmester😄
Uføre lever kanskje mer i nuet enn oss andre?
Noen som vet hvordan det gikk med Chairman? (Han hette ikke det, men vurderte visst å kalle seg det i starten)

(mann 48 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2016 03:23 Privat melding

Fjellper68, det høres ut som det nesten er en teknikalitet at du er ufør. Ikke legg så stor vekt på det i profilen. Sats på bilder og trekk frem hva du liker og er god på. Det er vanskelig her på Sukker, for de fleste, men ser ingen grunn til ikke å prøve. Lykke til!

(mann 50 år fra Møre og Romsdal) fr. 25 nov. 2016 10:06 Privat melding

Hei mange forskjellige uføre, men jeg er en av de uføre, som har 100 jobb, maling, oppussing, sparkling og strielegging og praktisk arbeid. Men I dagens samfunn skal være 100 effektiv og selvtendig, raskt utførelse av arbeid, alt arbeid på anbud, alt skal effektiveseres, skal være lønnsomt å ansette i firma, privatesering, er ikke en lat uføre, . Ikke røyk og sjeldent alkohol .Tenker og reflektere over forskjelligt, kjærlighet , god helg snart.