Alle innlegg Sukkerforum

En av maaange heldige... eller ikke

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Østfold) on. 31 des. 2008 01:35 Privat melding

Jeg faller innenfor den kategorien av mange heldige som har god selvtillit(hurra for oss)

Men jeg faller og desverre innenfor kategorien av oss gutter/men som fungerer litt som roboter når det gjelder personligheter fra det motsatte kjønn.

Stort sett så fortoner det seg litt som dette..

"syntax error--^^--"
"does not compute--^^--"
"system shutting down"

Total streik og total vranglås fra den så ellers gode selvtilliten.

Hva i alle dager gjør man med sånt?

Jeg ser en del søte jenter/damer her inne som jeg mere enn gjerne ville tatt kontakt med, men som sagt.."syntax error".
Stort sett så har jeg sett at det blir sagt "du må bare go for it.. hopp i det"

Sorry, men det er ikke slik det funker alltid.
i mitt tilfelle handler det mere om at, JA jeg vet jeg har god selvtillit, så det er ikke der feilen ligger.. men god selvtillit kan ta en smell når man etter 30 år(i mitt tilfelle) har gjort det som blir annbefalt...Go for it.. og man gjør det og det ender med total fiasko.

Har nå kommet til det stedet hvor jeg har veldig lyst til å gi opp noen form for søken, ønske eller drøm om å finne "den ene"

Hvordan fortoner dette seg hos dere andre som har selvtilliten i orden men som ender opp med "system shutting down"?

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym on. 31 des. 2008 01:38

Høres ikke ut som om du har så god selvtillit

Skjult ID med pseudonym keycx on. 31 des. 2008 01:47

Vi er i samme båt. Jeg klarer av en eller annen grunn å få jenter jeg ikke er interessert i til å bli interessert, men de jeg er interessert i kludrer jeg det bare til med... Så si fra om du finner en løsning.:) Ikke at jeg stresser det så voldsomt, men det er snodig, og ikke så rent lite underlig....Godt nytt år, forresten:)

Skjult ID med pseudonym 2xcortado on. 31 des. 2008 01:56

Mr Anonym, vil si at jeg er litt uenig. Selvtillit kommer ann på hvilken arena man er på. Jeg ville f.eks hatt veldig dårlig selvtillit dersom jeg hadde fått på meg ballettkostyme og skulle opptre for fullsatt sal. Mens en ballerina som ikke nødvendigvis har bedre selvtillit enn meg ville kunnet gjøre dette enkelt. Tror seraph har ok selvtillit siden han fremstår med fullt bilde i denne tråden der han spør om hjelp.

seraph, du har jo vært i et langt forhold, og trenger litt trening for å komme på banen igjen slik jeg forstår det. Sånn sett er jo sukker perfekt for litt tørrtrening. Bare å sende noen enkle meldinger og se hva som skjer. Tenk på det som trening, og ikke bry deg så mye om resultatene. Og hvis du da under "treningen" skulle få god kontakt med en søt jente, så er det jo bare fint det :)

Ellers, utenfor sukkerverdenen kan du jo gjøre enkle ting som å titte(ikke stirre) noen søte jenter i øynene, mens du går på jobb. Kanskje også smile litt og se om du får respons. Eller si et eller annet tilfeldig ikke påtrengende i heisen hvis du møter en søt jente der o.l. Det at du har god selvtillit på andre områder vil sikkert hjelpe deg til å komme raskt på banen også her.

Ellers så får du sikkert litt respons i innboksen din når du har sendt ut denne tråden tenker jeg :)

(mann 39 år fra Østfold) on. 31 des. 2008 13:23 Privat melding

2xcortado

Veldig oppegående og klarsynt sett må jeg si.. stemmer ganske bra.

Men, det er ikke så mye hjelp jeg er ute etter.. bare tenker høyt for å få litt perspektiv på det og sevlfølgelig andres synsvinkler.

Skjult ID med pseudonym 40 on. 31 des. 2008 13:59

Hei Seraph! Vil bare si meg enig i at selvtillit avhenger av hvilken arena du er på, mens derimot selvfølelse er hvordan en grunnleggende ser på seg selv. Driver og leser endel om forskjellen mellom selvtillit og selvfølelse.. Deriblant at en person med lav selvfølelse vil vente at andre synes han/hun er lite verdt. Vedkommende vil i tillegg ha en tendens til å oppføre seg som om han/hun er lite verd, og på den måten legge til rette for at andre behandler vedkommende dårlig. Veldig interessant spør du meg! Jeg for min del ser også endel spennende og kjekke menn her inne, men tar ikke kontakt, fordi jeg ikke tror at de kan være interessert i meg. Dermed ender jeg opp med å sitte på gjerdet og bli kontaktet av dem som tar kontakt.. Og tenker at de sikkert ikke vil like meg i det virkelige liv. Alle kompleksene kommer for fullt osv. Er vel utrolig redd for å bli avvist tenker jeg. Jeg er forøvrig 40 år, og burde være mer på plass i meg selv.. Det er bare det at det er vanskelig å snu tanker som har vært der "for ever". Men jeg vet at det er jeg som må gjøre den jobben, og det må du også.. Sånn er det bare. Ha et godt nytt år!

Skjult ID med pseudonym Kent1980 on. 31 des. 2008 14:16

Ta mitt råd. Ikke bekymre deg for at du ikke har selvtillit. Ikke bekymre deg for noe. Du er den du er, og hvis det tar tid, kan det være en god ting. Du hopper ihvertfall ikke i noe du vil kanskje angre senere. Jeg selv bruker laaaaaang tid, og jeg vet at når jeg er i mål, vil ventetiden være verdt det. Og jeg har ventet lenge ;)

Og ikke tenk på at du har dårlig selvtillit så mye. Alle er redde for noe.

(mann 39 år fra Østfold) on. 31 des. 2008 15:33 Privat melding

Kent1980.

nå var det fremdeles ikke snakk om at jeg har dårlig selvtillit, er vel heller den andre veien for meg.

Har såpass god selvtillit av stoltheten min ikke tillater meg å bli slått ned ved å bli avvist.

Og det er det jeg er redd for, å bli avvist, og det er derfor jeg det blir total kortsluttning når jeg "finner" noen jeg kunne tenke meg å kontakte.

Skjult ID med pseudonym Kent1980 on. 31 des. 2008 15:37

Jeg vet nøyaktig hva du mener:)

Skjult ID on. 31 des. 2008 15:38

Hva er du stolt over?

Skjult ID on. 31 des. 2008 15:40

"Har såpass god selvtillit av stoltheten min ikke tillater meg å bli slått ned ved å bli avvist.
Og det er det jeg er redd for, å bli avvist, og det er derfor jeg det blir total kortsluttning når jeg "finner" noen jeg kunne tenke meg å kontakte"

Du har så god selvtillit at den blir ikke svekket når du blir avvist. Men du er redd for å bli avvist og tanken på det gjør en kortsluttning i toppen på deg?

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 31 des. 2008 15:42 Privat melding

Synd du føler at du ikke klarer å komunisere med det motsatte kjønn ...
Måtte ta en titt innom profilen din og du virker jo som en flott mann .. :o)))

Skjult ID med pseudonym mart1s on. 31 des. 2008 15:49

Min erfaring er at mennesker som snakker på seg stor selvtillit, har et problem akkurat der.
Hvorfor snakke så mye om det, hvis det ikke er noe problem ?
Men ellers:
Du er sikkert bare som alle oss andre. I kjærligheten er det ingen regler aller normer. Alt du tror eller vet om deg selv, kortslutter når sommerfuglene begynner å danse i magen. Selvtillit eller ikke; glem det ! Det er andre ting som ruler der. Og drit i å analysere det for mye.
It's just the way it is.
Ta det med ro, legg listen lavt, og la kjærligheten rekende på en fjøl når den finner det for godt.
Og glem kanskje sukker for en stund !

(mann 43 år fra Oslo) on. 31 des. 2008 16:25 Privat melding

Skjønner "problemet" ditt, har vel hatt noe av de samme feilmeldingene opp igjennom. Etter å ha blitt separert har jeg hatt en periode hvor jeg "krampe" datet.....selvtilliten og snakketøyet i orden og alt det der. Så i ett øyeblikk av selvinnsikt bestemte jeg meg for å roe hele dating "prosjektet.

Og da kom jaggu Julenissen med en julegave som jeg ikke hadde venta. Senk skuldrene og ha det gøy. Bli kjent med folk om det er her, andre date siter eller IRL. Det er mitt ydmyke råd. Funka for meg.

Lykke til.