Alle innlegg Sukkerforum

Gleder meg til friheten

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym på date ti. 22 nov. 2016 23:24

Har mistet jobben og gleder meg sånn til friheten. Kan gjøre akkurat hva jeg vil i all overskuelig fremtid. Føler meg privilegert. Virkelig!

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 nov. 2016 23:28 Privat melding

Hæhææ. .. seriøst? ?? Jeg ble nesten arbeidsledig og fikk panikk 🙂

Skjult ID med pseudonym på date ti. 22 nov. 2016 23:29

Etter å ha jobbet sammenhengende i 30 år så ser jeg på det som en stor befrielse ja. Skal bli helt fantastisk å være FRIIIIIIIII!!!!

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 nov. 2016 23:30 Privat melding

Hmmmm har også jobbet i 30 år... satser på 30 år til 😂😂

Skjult ID med pseudonym på date ti. 22 nov. 2016 23:34

Gleder meg til å bare gjøre ting som jeg har lyst til. Ingen overordnede å pliise, ingen vekkeklokke som tvinger deg opp i otta Slipper å bruke 8 timer hver dag på andres greier. Helt ærlig, man kaster jo bort livet sitt. Hva er det som er viktig her i livet? Jo, å gjøre det man selv ønsker å bruke livet sitt på. Og det er jo ikke å sitte å flytte papirer dag ut og dag inn, Så det skal bli flott å slippe det. 1 desember .....kan nesten ikke vente jeg.

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 nov. 2016 23:35 Privat melding

@pådate
Tror jeg hadde kjedet meg uten jobb

Skjult ID med pseudonym på date ti. 22 nov. 2016 23:39

Ikke jeg, har masse å gjøre hjemme først og fremst. Rydde i skuffer og skap. Vaske, male. Gå til fotpleie, lære å meditere, begynne på trening på dagtid, besøke venner og kjente som kan treffes på dagtid. Stelle på gården min som ligger 1,5 time kjøretur unna. Kommer ikke til å kjede meg ett sekund. Slappe av når jeg vil. Sitte på PC så lenge jeg vil. Ja, rett og slett bare kose meg.

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 nov. 2016 23:39 Privat melding

Okey da, det hørtes helt herlig ut 😊

Skjult ID med pseudonym nomdeplume ti. 22 nov. 2016 23:40

Bra du oppdaget hva som betyr noe så kvikt.
Tenk om du hadde brukt flere tiår på å forstå det...

Skjult ID med pseudonym på date ti. 22 nov. 2016 23:41

Mange som misunner meg vet jeg :-)

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) ti. 22 nov. 2016 23:43 Privat melding

He hehehehe det er det helt sikkert mange som gjør 😊

Skjult ID med pseudonym Balder on. 23 nov. 2016 00:15

Jeg har gått å slengt uten jobb i snart ett år nå, kan ikke anbefalles.

Skjult ID med pseudonym Nikita70 on. 23 nov. 2016 00:21

Og økonomien vil tillate alle disse kjekke tingene du nå skal få tid til?? Misunner deg ikke som havner i den laaaaaaange ledighetskøen og kan risikere å ende opp som sosialklient om et par år... Takk for at jeg ennå kan bidra til oljefondet:)

Skjult ID med pseudonym på date on. 23 nov. 2016 06:49

Skal bruke tiden godt til å tenke ut hva jeg vil jobbe med ja. Kanskje sette meg på skolebenken igjen....men vet ikke hva jeg vil blir når jeg blir stor enda. Men har heldigvis tid på meg.....også økonomisk.

(mann 41 år fra Hordaland) on. 23 nov. 2016 06:56 Privat melding

Grattis, på date! Misunner deg! Høres fantastisk ut. Dessverre stopper ens egen komfortsone, trygghet, økonomi, forutsigbar fremtid m.m. en del andre som hadde hatt godt av å løsrive seg fra arbeidsplassen sin. Misunner og er stolt over de som klarer å vinkle oppsigelse til noe sunt og fint. 😊 .. og vice versa; kjipt for de som sliter i etterkant. Lykke til!😎

Skjult ID med pseudonym på date on. 23 nov. 2016 07:56

Tusen takk @roken. Tror nå det er en mening med alt jeg da, og det hjelper veldig. Nye dører åpner seg når en lukkes. Sånn er det:-) Blir spennende å se hva livet har å by på. Tenker det er noe positivt uansett. Jeg velger det sånn.

(kvinne 51 år fra Oppland) on. 23 nov. 2016 07:59 Privat melding

@ts...Deilig å lese at du ser det positive i dette, sans for mennesker med den type innstilling. Nyt friheten 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 23 nov. 2016 09:41

Håper du får til godt ut av - en fremgang, slik at du kommer ut og påvirker til gagn din og manges hverdag underveis, og ennå mer der fremme i tid..

Det det handler om.

Skjult ID med pseudonym Lilly on. 23 nov. 2016 10:10

Hvis du skal ha støtte av nav så er det lurt å merke seg at de ringer deg for å kontrollere hva du gjør med saken. Etter noen måneder inviterer de til møter og du kan få kortere oppdrag fra dem. Om du skal studere fra august 2017 forventer de at du sitter ved pcen hver dag å søker jobb frem til det. Lurt å lese seg litt opp 😉

Skjult ID med pseudonym Oldtimer on. 23 nov. 2016 10:47

Så sant du ikke går over i pensjonistenes rekker så sier jeg bare en ting.
Lykke til med NAV.

(kvinne 52 år fra Akershus) on. 23 nov. 2016 13:01 Privat melding

Jeg var arbeidsledig i fjor, fra september til november. 2 og en halv måned var ikke noe problem, jeg fikk tiden til å gå. Men var glad da jeg først fikk et vikariat og deretter fast jobb. Når man bor alene og har ansvar for barn, med husleie og lån, er det ikke spesielt kult å være uten jobb, med mindre man har fått en svær fallskjerm fra arbeidsgiver, da :o)

Skjult ID med pseudonym på date on. 23 nov. 2016 19:10

Svær fallskjerm her da....så får vel ikke noe fra NAV før om kanskje to år, så slipper å høre på det masekoret der i hvert fall. Heldigvis. Får håpe jeg har funnet meg jobb innen den tid.

Skjult ID med pseudonym på date on. 23 nov. 2016 19:15

Egentlig ikke en kjip jobb. Har trivdes godt, men når man først må gå fra jobben ufrivillig, kan man like godt tenke på alt det som var trått og kjedelig. Gjør det liksom litt letter da å gå videre. Vet at min kollega kommer til å savne meg veldig. Vi har jobbet sammen siden 1997, men vi er også venninner så vi kommer til å møtes på fritiden vi da. Men blir nok stusselig i lunsjen. Da har vi pleid å spise sammen, bare hun og jeg, det er har vært dagens høydepunkt liksom.

Skjult ID med pseudonym Fra nord on. 23 nov. 2016 21:07

Måtte slutte i jobben i 2012 pga en operasjon. Startet på skole høsten 2013 og kosa mæ max som student. Anbefale dæ å tenk godt over hva du har lyst å jobbe med.
Fallskjerm gir dæ frihet til å bruke god tid på valget.
Og ja det er kjekt med litt tid for å bolse

Skjult ID to. 24 nov. 2016 16:56

Det er feil måte og legge det frem på.

(mann 45 år fra Oslo) to. 24 nov. 2016 19:45 Privat melding

Du har sikkert dine grunner til å gledes over dette, TS, men selv finner jeg ikke mangel på ambisjoner som spesielt tiltalende.

Skjult ID med pseudonym snekkeren to. 24 nov. 2016 20:29

Det er tragisk at noen stiller på jobb i 30 meningsløse år uten evne til å stake ut en ny kurs.

Skjult ID med pseudonym på date to. 24 nov. 2016 22:30

Siden jobben var så godt betalt og jeg trivdes der så var det ingen grunn til å søke seg bort. Rimelig interessant sted innen diplomatiet. Men regnskap er og blir regnskap, flytte papirer og legge sammen tall, det kan man kanskje gå lei etter 30 år a likevel. Og ambisiøs kan man jo være på mange måter. Føler ikke jeg mangler det i grunnen. Nå skal jeg til å pusse opp gården min, grunnmursprosjekt er ikke å spøke med. Og har ambisjoner om selvutvikling og å komme i fysisk form. Så mangler ikke på ambisjoner. Hva får deg til å tro at jeg ikke har det?

Skjult ID med pseudonym jaja.. to. 24 nov. 2016 22:39

Heier på deg "på date"

Deilig med folk som vil "off the the grid" og leve eget liv. Altfor mange som tror de holder samfunnet oppe ved å betale skatt til et land som sløser penger som en full sjømann. Herre over egen tid er det beste man kan få, i stedet for å slave under meningsløse mellomledere og pratmakere med vakuum mellom øra.

Skjult ID med pseudonym på date to. 24 nov. 2016 22:45

Det var en forfriskende kommentar jaja.. "off the grid" der kan man si jeg har store ambisjoner ja. Så enig så enig. Ble kjempeglad for din våkne kommentar. Heier på deg og :-)

Skjult ID med pseudonym jaja.. to. 24 nov. 2016 22:51

og ikke minst at du har en gård 1,5t unna, "på date" er kjempebra. Den friheten og driven som ligger i å holde gamle gardsbruk litt i hevd, er noe folk flest ikke forstår å sette pris på. Selv må jeg dra 7-8 timer for å komme til det gamle gårdsbruket i familien vår, og jeg skulle gjerne vært der mye oftere, men det kan jeg ikke. Egentlig ønsker jeg å finne noen å være litt "off the grid" med, uten at jeg er noen einstøing av den grunn, tvert imot.

Skjult ID med pseudonym Småskælk to. 24 nov. 2016 22:53

Måtte slutte på jobben pga stress og panikkangst/depresjoner forårsaket av jobben, skal si det var en vekt som slapp taket ifra skuldrene mine etter jeg sluttet, nå har jeg begynt å trene og har noen tusener på konto som jeg kan leve på i et par måneder fremover til jeg begynner som vikar et sted igjen. Jeg har gått arbeidsledig over lengre tid og det er ikke noe kult i lengden når du begynner å føle deg som et "null" pga forventningene av andre. Du får kose deg!

Skjult ID med pseudonym på date to. 24 nov. 2016 22:59

Nettopp, hadde vært hyggelig å finne en som verdsetter nettopp å sette i stand gamle hus og å leve litt "off the grid" når man føler for det. Det gir meg utrolig mye å drive på der, og se at jeg får til noe nyttig og bra. Og får vært mye ute i den frie naturen og stillheten og roen. Kanskje dukker det opp en kar på tunet mitt en vakker dag :-) Hvem vet?

Skjult ID med pseudonym på date to. 24 nov. 2016 23:04

Kjempeviktig å ikke bry seg om andres forventninger til hva en bør gjøre her i livet. Det er det bare du og stemmen inni deg som skal ha noe å si over. INGEN ANDRE. Kast alt av gamle normer og dogmer og moralpreken, Jeg er dritt lei likt. Bare tull. Alle er frie mennesker fra fødselen. Hvorfor skal samfunnet tre en tvangstrøye nedover oss? Hvorfor skal man føle man er udugelig eller et null om man ikke har jobb? Har man mistet jobben sin, ja så har man det da. Da må man raskest mulig snu det til noe positivt. Det er det jeg gjør nå, og det funker jaggu bra :-) Jeg er da vel ikke noe null fordi om jeg har mistet jobben. Det kan skje med hvem som helst.

Skjult ID med pseudonym jaja.. to. 24 nov. 2016 23:12

Du er så langt fra et null som det går an å komme, "på date." Du staker ut din egen kurs, ser din egenverdi og nytte, og du har både hjerne, heim, gård og krefter til å velge selv. Håper du finner Prinsen din:-)

Skjult ID med pseudonym på date to. 24 nov. 2016 23:20

Takk for det jaja. Og i like måte, om det er en prins eller prinsesse du selv ser etter:-)

(mann 45 år fra Oslo) fr. 25 nov. 2016 20:59 Privat melding

Unnskyld, @på date. Ser nå at kommentaren min var flåsete og teit. Selvsagt handler det ikke om at du ikke har ambisjoner. Var for rask på avtrekkeren.
Tilgi meg?

Skjult ID med pseudonym på date fr. 25 nov. 2016 21:10

Den er grei @Krizstian, alle kan bomme litt i ny og ne ;-) Setter pris på at du tar deg inn igjen på en ryddig måte.