Alle innlegg Sukkerforum

Damer og tili bakemeldinger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nissen sø. 27 nov. 2016 18:37

Eg har vært her i noen år og prøvd å skrive meldinger til forskjellige damer som eg finner interessant på dei årene. (Tråden har kanskje vært oppe før) Mange er flinke med å gi tilbakemeldinger, og det er jo flott. Men er mange som ikke gidder å gi en lyd fra seg. Eg er ikke den mest attraktive personen her tanke på utseende, men vil likssom ikke gi opp. Har en formening om at det er ikke bare det ytre som er viktig.Syntes det at folk kunne bli flinkere med å svare tilbake. Enten det er et positivt eller negativt svar. Eller bare å svare tilbake fordi personen ikke ser så pen utifra bilde. Syntes selv det er vanskelig å bli kjent med folk bare etter bilde eller litt tekst på profilen. Syntes det er vanskelig å fylle ut noe som helst om meg. Og eg er ikke så fotogen. Ellers ha en fortsatt god Søndag :)

Skjult ID med pseudonym nomdeplume sø. 27 nov. 2016 19:06

Å ikke få svar er svar godt nok for meg.

(mann 32 år fra Oslo) sø. 27 nov. 2016 20:52 Privat melding

Kjønnsrollemønsteret gjør at damene får ekstremt mange flere meldinger enn mennene. Mange av dem har rett og slett ikke tid til å svare på alle. Det blir en øvelse i statestikk for gutta og en øvelse i filtrering for damene.

Skjult ID med pseudonym .... sø. 27 nov. 2016 22:57

Jeg er dame og får høre fra noen at jeg er veldig vakker :-P men alle har nå sin smak og for noen ser jeg sikkert ikke ut i måneskinn.

Jeg får sjeldent svar, så jeg lurer virkelig på hva som egentlig forventes her på sukker. Skal det liksom være "love at first Picture" eller har det noe å si hvem en er og

Jeg er glad i friluftsliv og regner med jeg skremmer vett av noen menn ved at det er noe jeg er glad i og prioriterer (men da må de jo bare la seg skremme for da er de jo totalt feil for meg).

og så er jeg i slutten av 30 årene og ønsker meg egentlig flere barn...
det byr på problemer det også.... men jeg vil helle har en mann med friluftsinteresser som er ferdig med å få flere barn enn en mann uten friluftsinteresse som vil ha flere barn...

jeg må visst endre profilen min og gi opp håpet om flere barn, skjønner jeg vil forbli alene ved å ønske meg flere barn i den alderen jeg er i :-(

Så jeg tror nok det har mye med om en vil ha flere barn eller ikke og enkelte interesser kan vel også skremme...

men å ha noen interesser tilfelles er viktig for meg, ble irritert på eksen som sjeldent ville være med på tur. Han ville bare sitte hjemme å se på sport uken lang....

Skjult ID med pseudonym Love sø. 27 nov. 2016 23:19

Jeg er en mann i 40-årene som vil ha flere barn. Har ikke akkurat merket noe renn på dørene. :-)

Skjult ID med pseudonym Pote ma. 28 nov. 2016 10:45

Endelig en mann som har skjønt at utseende ikke er alt. Jeg er selv en dame med et ganske vanlig utseende, dog mørk og korthåret, normalt slank. Men mitt utseende er det tydeligvis mye i veien med i følge mange menn som klager over feil utseende. Så fortsett å kontakte damer du, før eller senere vil det dukke opp ei med vettet i behold. Det er dårlig folkeskikk å ikke svare på meldinger. Så se slik på det at det er du som har tjent på å ikke få svar. Lykke til.

(mann 32 år fra Buskerud) lø. 3 des. 2016 20:26 Privat melding

Vel jeg tar kontakt og lurer på om de vil bli kjent, Skriver da hvor gammel osv jeg er og hvor jeg kommer fra. Men sjeldent er det svar å få tilbake.

Er jo såpass oppegående og skjønner de ikke er intressert, men av ren høflighet så syntes jeg det er greit å svare tilbake om at sry er dessverre ikke intressert el noe lignende :)

Ønsker alle en fin desember btw

(mann 31 år fra Oslo) sø. 4 des. 2016 01:26 Privat melding

Bare sånn ca tusen ganger. Du har et poeng, men for å sitere den serbiske turnémanageren for en turné jeg var på: "What can you do?"

(mann 31 år fra Oslo) sø. 4 des. 2016 01:27 Privat melding

Eller nærmere bestemt: "Ey... what can you do?"