Alle innlegg Sukkerforum

Dater ikke alenemødre!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym whattodo ti. 29 nov. 2016 17:16

"Dater ikke alenemødre", leste jeg i en tråd her på forumet. Er det mange som har det slik mon tro? Og vil noen ta seg bryet med å forklare hvorfor de tenker slik? Tydeligvis er det noe jeg ikke har skjønt. (Alenemor til gutt på 5 år)

Skjult ID med pseudonym Smarten ti. 29 nov. 2016 17:25

Man står jo fritt til å velge her inne.

Selv har jeg ikke barn, og foretrekker helst å finne en uten slik at vi evt kan starte noe sammen. Men jeg er dog åpen for de med barn også, men de må ønske seg flere skal jeg gidde og involvere meg.

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 29 nov. 2016 17:27 Privat melding

Jeg hadde styrt klart unna en mann som har de holdningene.

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 29 nov. 2016 17:30

Folk har mange forskjellige preferanser. Selv synes jeg det er helt topp at andre menn her utelukker både ditt og datt. Jo lengre liste de har jo bedre😊

Må innrømme at jo yngre barnet er jo mer skeptisk er jeg selv. Dette skyldes at mine begynner å bli store og jeg setter pris på den friheten det gir. Derimot barnløse som har ja eller kanskje på barn.
De nøyer jeg meg med å titte på😊

(mann 45 år fra Oslo) ti. 29 nov. 2016 17:36 Privat melding

Jeg er skeptisk til å date alenemødre men har det ikke som et absolutt kriterie at damene skal være barnløse. Dette er fordi jeg er redd for at hvis det går til helvete så har jeg mistet en kjæreste og et lite menneske jeg sannsynligvis har blitt veldig glad i. Det kan også tenkes at sjansen for at de vil ha flere barn er mindre.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 29 nov. 2016 17:42 Privat melding

Leser også at noen damer heller ikke vil date noen som har barn. Ihvertfall ene skrev i tillegg at hun ikke ville være barnevakten for "barna dine".

Som om det var en barnevakt man søkte. Dessuten kan ungene være så store at de stort sett klarer å være alene en time eller to uten å bli forfulgt.

Hver sin smak mener nå jeg, de vet jo ikke hva de går glipp av. Både en flott partner som ikke bare vil fly på byen for å drikke og feste. Dessuten får man jo noen yndige knotter med på kjøpet, som mest sannsynlig vil berike livet ditt.

Nå vil det selvsagt være forskjell på de som er så unge at lappen fremdeles er lunken, og det ikke er alle utesteder man lovlig slipper inn på, og da vil det for noen være viktig å kunne skape en familie uten andres unger.

Når man blir litt eldre, så vokser ihvertfall flere seg av slike tanker, og så har man kanskje skapt noen små mirakler selv, og vet hva man kan glede seg til.

Skjult ID med pseudonym whattodo ti. 29 nov. 2016 17:44

Mange gode poeng her som jeg ikke har tenkt på

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 29 nov. 2016 17:48

Og så finner du oss som bare vil date fedre ;)

(mann 48 år fra Oslo) ti. 29 nov. 2016 17:50 Privat melding

Slike r hjertelig velkomne innom. 😉😊

Skjult ID med pseudonym nomdeplume ti. 29 nov. 2016 17:51

Treffer gjerne alenemødre.
Alenebestemødre og alenegrandtanter er jeg nok mer skeptisk til.

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 29 nov. 2016 17:57 Privat melding

He he 24 barn ja...imponerende @not_guilty
( hvorfor må du skifte navn så ofte btw?)

Skjult ID med pseudonym Frøkenen ti. 29 nov. 2016 17:57

Selv ønsker ikke jeg å Date noen UTEN barn! Årsak: jeg ønsker ikke flere egne barn, Ønsker ikke å frata noen gleden m å oppleve å få egne barn, hvis mannen ikke ønsker egne barn: hvordan kan han være perfekt for MEG og mine barn? Har man ikke egne barn, kan forståelsen for hvordan det er, være uberettiget..tror mange kan bli sjalu osv.....MEN: møter jeg en mann i real life uten barn og vi faller hverandre, kan alle disse punktene plutselig bli uvesentlig!!!

(mann 29 år fra Hordaland) ti. 29 nov. 2016 18:01 Privat melding

Altså, det blir jo ett ekstra ansvar å ta på seg. Plutselig er det ikke kun én person man får i livet sitt, altså damen, men også et barn. Man må mest sannsynlig da omgås dette barnet ganske mye. Kanskje har kvinnen mindre tid til deg, da hun må passe barnet osv. Enkelte vil ikke ha barn for eksempel, og da blir det jo litt merkelig å bli sammen med en som har dem. Andre kan tenke at det reduserer sannsynligheten for at de kan få egne barn. Og det er jo ett stort ekstra ansvar å bli sammen med en alenemor, for som enkelte har nevnt vil det resultere i å bli barnevakt ganske ofte. Til syvende og sist er det vel enkelte som ikke er så komfortable rundt barn. De vil kanskje ha egne, men vil helst slippe for mye omgang med dem ellers.

@Microvenn Fikk inntrykk av at du mener menn som helst vil ha damer uten barn har feil holdning, men jeg synes de ovenfornevnte grunnene, med flere, bør være akseptable og forståelige uten at man skal stemple menn som tenker slik for å ha dårlige holdninger.

Skjult ID med pseudonym nomdeplume ti. 29 nov. 2016 18:02

Godt du er konsekvent, Frøkenen!
Det er en egenskap mange inkludert meg selv, setter høyt.

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 29 nov. 2016 18:13 Privat melding

Bjørn 89... nei jeg mener ikke at menn som ikke ønsker å date/bli sammen med alenemødre har feil holdning. Både kvinner og menn som har dette ønsket er i sin fulle rett til det.
Jeg personlig har erfart at det er vanskelig å være sammen med menn som ikke har eller ønsker barn (I sin nærhet ) , så derfor vil jeg styre klar av en mann som sier dette tydelig. Til opplysning så er jeg eneforelder.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 29 nov. 2016 18:17

Så lenge hun ikke har for mange fra før og er åpen for å eventuelt få en til så har det ikke så mye å si egentlig.

Men, men.. snart kan jeg jo kaste det kravet ut vinduet. Om noen år så er jeg uansett for gammel for sånt. :P

Da får jeg kanskje et nytt krav, at heller ikke hun skal ha barn? Ikke så enkelt dette. :P

Skjult ID med pseudonym whattodo ti. 29 nov. 2016 18:22

Barnepass trenger ikke jeg. Sønnen min skal slippe å være sammen m en eller annen ambivalent person som ikke trives m han. Det er vel heller slik at en mann som ikke er interessert i å knytte seg til sønnen min, er det vanskelig å få følelser for selv.

Og da begynner det jo å bli mer komplisert så klart... 🤔

Skjult ID med pseudonym Norx ti. 29 nov. 2016 18:33

De er mest herlige de med 2-4 barn selv som etter en 10-20 meldinger spør hvor mange nettopp du har. Når en da svarer 3 som jo sant er, så blir det taust som graven. Gjerne og en blokkering.
Det finnes så mange samlivsvarianter som hadde fungert for en tid om den andre var den rette. En må kanskje ikke på død og liv "samle" alle under samme tak.

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 29 nov. 2016 18:45

Jeg har 2 ungdommer som bor hos meg 50%. Om dama har et, to eller tre er bare hyggelig, men synes @mjau sier det veldig fint. Utelukker ikke de uten barn og kan se fordeler ved det også, men tror det er en fordel å treffe noen som har opplevd å være mor selv.

(mann 45 år fra Oslo) ti. 29 nov. 2016 18:56 Privat melding

Bare understreke at jeg ikke har det som ultimatum å ikke date ei med barn men det er litt skumlere :)

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 29 nov. 2016 19:16

De som ikke vil date alenemødre har rett til egne valg, men husk å ikke gjøre noen til alenemødre.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 29 nov. 2016 19:25 Privat melding

@eleane nei, selvsagt ikke. Men det er gjerne et punkt de fleste barnløse ikke tenker på, at barna kan bli en berikelse for dem, om de velger å gi det én sjanse.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 29 nov. 2016 20:22 Privat melding

Du fokuserer på medarbeider nå, men er du helt sikker på at du ikke kommer til å opprettholde kontakten med ungene, eller at du ikke kommer til å savne de om du mister kontakten med de?

Greit du har din egen datter og kan fokusere på henne, men er det så lett å glemme de andre?

Satt barnevakt for ene naboen mens jeg ennå bodde nordpå, men selv om jeg flyttet vekk derfra for mange år siden, så tenker jeg av og til på han jeg passet.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 29 nov. 2016 20:23 Privat melding

Medarbeider=merarbeidet

Skjult ID med pseudonym sukkersøt ti. 29 nov. 2016 20:44

Må bli opp til hver enkel hvem en ikke ønsker å date.. Jeg vil helst ikke date en som har barn i skolepliktig alder. Helst med voksne barn. For jeg vet det blir mye fokus på barna og oppfølging..Som det selvsagt bør være. Så da blir det lite tid for kjærligheten.. Har erfart det.selv. Finnes alenefedre også. Er ferdig med barn sjøl og venter på barnebarn,, Hvis en er så heldig å få det da.:-))

(mann 48 år fra Oslo) ti. 29 nov. 2016 20:44 Privat melding

Ja, nei. Går vel ikke an å snakke om erfaringer som er negative uten å få den slengt tilbake. Har jeg nevnt hennes navn, eller gjort at det skal være lett å finne henne?

Og hvorfor er det viktige det avsnittet om henne, når fokuset var på det positive mellom meg og min stesønn? Det som bar tema i tråden...

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 30 nov. 2016 23:11

@Adameus
Du har delt informasjon om din ex på et åpent forum som du ikke burde. Det hadde vært helt greit om du brukte pseudonym. Tipper det er en del som kan kjenne deg igjen på bildet. Anbefaler å slette.

(mann 48 år fra Oslo) on. 30 nov. 2016 23:44 Privat melding

Bildet vises kun for innloggede brukere,men siden innleggene jeg svarte på ble slettet, så velger jeg for første gang å slette et innlegg, jeg og.

Dog reagerer jeg på inkonsekvensen her. Hvorfor skal det være mer akseptabelt å gjøre det under skjult pseudonym?

Har dessuten sett langt værre innlegg som ikke kommenteres. Mitt var i så henseende relativt uskyldig.

Skjult ID med pseudonym Kravstor to. 1 des. 2016 10:22

@Adameus
Det var nok ment som et vennlig råd fra min side. Om du deler av dine erfaringer under pseudonym er det ingen som kan koble det til din eks, eller til dine barn/stebarn.

Skjult ID med pseudonym Rattata to. 1 des. 2016 15:25

Før jeg svarer.
Jeg har ikke barn, men har lyst på det.
Jeg er rundt 35 år
Jeg har alt annet på stell i livet

Og grunnen til at jeg ikke ønsker å ha noe fast med noen som har barn, er det mange som har ramset opp allerede. Så det er bare å lese de.

Men, her er det som i tillegg gjelder for meg.

En: Hvorfor skal jeg innlede noe med ei som har vist seg å være så udugelig med å ta avgjørelse å få barn med noen, for så avslutte forholdet? I mitt hode, så har de som går rundt og er alenemødre/fedre gjort en premieresmell ved å ta det valget. De er ikke noe å samle på. (unntaket er der faren har dødd, det er nemlig ikke din skyld, såfremt du ikke forårsaket det 😑)

To: Jeg har, til tross for det som skrives i "En", styrt med alenemødre. Og det jeg lærte da var at dere ikke har lært at barnet ditt kommer ikke først/er ikke viktigst. Forholdet mellom meg og deg er viktigst. Jeg som mann, aksepterer aldri at du nedprioriterer oss/meg. Og dette provoserer mange, men der er flere samlivsforskere med samme holdning. Anbefaler deg å Google "Barnet ditt er ikke viktigst" og les hva som står i de artiklene

Tre: Når du fryser, og skal skaffe deg ny jakke, går du på butikken og kjøper ny, eller på Fretex eller en annen bruktmarket og kjøper der? Det jeg mener, jo mindre baggasje, dess bedre...

(mann 51 år fra Østfold) to. 1 des. 2016 15:34 Privat melding

Tror jeg skjønner hvorfor du er singel, Rattata.

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 1 des. 2016 15:42 Privat melding

Tror kanskje ikke du er første valget hos en alenemamma heller, @Rattata.... Høres ikke ut som noen super match liksom....

(mann 51 år fra Østfold) to. 1 des. 2016 15:48 Privat melding

Kjenner dessverre noen som setter seg selv foran ungene...

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 1 des. 2016 15:57 Privat melding

Jeg synes jo at det er en helt ærlig sak, @Rattata, å mene og føle som du gjør; det er jo opp til deg det, og det må du få lov til å mene uten å bli revet i fillebiter her. Men synes jo ikke det er helt fair at du styrer med alenemødre med de holdningene du har i utgangspunktet...

(mann 51 år fra Østfold) to. 1 des. 2016 16:32 Privat melding

Om jeg dater en alenemor og hun ser ut til å sette meg foran barn(a) sine generelt, så må jeg ta en alvorlig prat med henne tror jeg. Det største ansvaret du har her i verden er å ta vare på dem.

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 1 des. 2016 16:56 Privat melding

Hey, den var interessant.. at jeg som er alenemor, uten at faren er død ( for det er det eneste som er gyldig grunn..🙄) er udugelig som noe som helst.. good to know 😂😂😂 er det gyldig grunn hvis det et overgrep, mishandel, følelsesløst og annet som måtte gjøre partnere lite kompatible ..? Og Man kan faktisk vokse fra hverandre også Du får jo lete en stund da, Rattata 👍🏼😊

(mann 48 år fra Oslo) to. 1 des. 2016 16:58 Privat melding

Enig med deg @bruce.w. Barna er alltid pri 1. Den som seriøst mener noe annet, er i beste fall en stor egoist.

@rattata tror du skal lese de artiklene på nytt. Det som forsøkes å sies, er at man ikke må glemme partneren sin oppi det hele. Som med andre samlivsråd som sier akkurat det samme, men med en litt mindre flåsete og oppmerksomhetssøkende tittel.

(mann 45 år fra Oslo) to. 1 des. 2016 16:58 Privat melding

Og her beskrev nettopp rattata mange medlemmer her inne på forumet som "udugelige". Way to go.

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 1 des. 2016 18:17 Privat melding

Håper i beste fall at @rattata skrev sitt innlegg for å provosere MEN om ikke så er tilfelle - da håper jeg du @rattata skriver med store bokstaver på din profil at du ikke liker eller vil ha noe å gjøre med alenemødre. Greit å si klart fra så ingen blir lurt her 😨

Skjult ID med pseudonym nomdeplume to. 1 des. 2016 18:32

Det har jeg nevnt, Villrosa; skeptisk!
Det gjelder alenegrandtanter også.

Skjult ID med pseudonym nomdeplume to. 1 des. 2016 18:51

Ser ikke bort fra det, Villrosa.
Skepsis er til for å overvinnes?

Skjult ID med pseudonym nomdeplume to. 1 des. 2016 18:59

Hehe jeg liker innstillingen din.

Skjult ID med pseudonym nomdeplume to. 1 des. 2016 19:09

Hihi

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 1 des. 2016 19:11 Privat melding

Makan til flørting da, @Rosa og @plumen.... ;)

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 1 des. 2016 19:15 Privat melding

Tror ikke @plumen er såååå ung da, @Rosa..... Er du vel det, @nomdeplume? ;)

Skjult ID med pseudonym nomdeplume to. 1 des. 2016 19:25

Tror du passer meg bedre, Mayazin (ikke noe galt med deg, Villrosa, det er min skepsis som snakker).

Fint bilde forresten!

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 1 des. 2016 19:34 Privat melding

Takk for det, @plume. ;) Den skepsisen din, gjelder det alenebestemødre, eller er du generelt bare litt skeptisk....?

Skjult ID med pseudonym nomdeplume to. 1 des. 2016 19:45

Alenebestemødre og alenegrandtanter...hihi

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 1 des. 2016 19:46 Privat melding

Nei, jeg synes ikke det, @Rosa. Du som ser så søt og snill ut; kan`ke værra redd for deg vel????

Skjult ID med pseudonym nomdeplume to. 1 des. 2016 19:48

Det er sannsynligvis fullstendig irrasjonelt av meg, jeg er klar over det, men...

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 1 des. 2016 19:55 Privat melding

Men altså.....?

Skjult ID med pseudonym nomdeplume to. 1 des. 2016 20:05

Hehe er mamma sin gullgutt jeg, Villrosa.
Her ser jeg etter ei som vil ha en mann.

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 1 des. 2016 20:32 Privat melding

Da trenger du jo ikke være så skeptisk lenger, @plume? :)

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 1 des. 2016 20:33 Privat melding

Han har krøpet inn i egget sitt, @Rosa.....

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 1 des. 2016 20:38 Privat melding

Neida; bare litt skeptisk! ☺️

Skjult ID med pseudonym nomdeplume to. 1 des. 2016 20:47

Deling er fint det, Villrosa.
Koselig med barn(ebarn).

Men jeg tror Mayazin er mer i min gate rent aldersmessig, altså (og hun virker jo veldig flott også).

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 1 des. 2016 20:50 Privat melding

Å, så hyggelig sagt da, @plume. ;) Takker for det. :) Synd jeg ikke kan se hvem du er da.... ;)

Skjult ID med pseudonym nomdeplume to. 1 des. 2016 22:46

Bare hyggelig, Mayazin!
Hadde du bodd nærmere skulle jeg kommet innom deg, men jeg vil jo ikke kaste bort tiden din.

Ja, Villrosa.
Jeg er bittelitt ung fremdeles.

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 1 des. 2016 22:48 Privat melding

He he, så omtenksom du er, @plume. ;)

(mann 47 år fra Sør-Trøndelag) to. 1 des. 2016 22:59 Privat melding

Hvorfor noen ikke vil date alenemødre har jeg ikke peiling på hvorfor Men at de sier det er vel bedre en å lyve om det for alle parter ikke minst barnet barna. Selv tok jeg å ikke ville bli far (biologisk eller ikke ) før jeg følte meg 100 prosent rede klar sikker.. dette gjorde jeg tidlig av personlige årsaker IKKE for at jeg ikke har hatt lyst på barn (at barn av erfaring ser ut til å like meg jeg tror ikke jeg vet rette ordet for den følelsen) men et barn er for meg det største privilegium en kan få (biologisk eller ikke) og jeg angrer på at jeg ventet så lenge (har ikke barn ) men jeg tok et verdivalg som jeg sto for og i prinsipp står for fortsatt angrer bare at jeg ventet kanskje for lenge. Så at noen ikke vil ha barn eller treffe noen som har det vil jeg si må respekteres uansett om jeg ikke skjønner det. Til whattodo som spurte vil jeg si noe du garantert vet men likevel lytt se følg med gutten din når du treffer noen Jeg ønsker deg og din sønn det beste.

Skjult ID med pseudonym nomdeplume to. 1 des. 2016 23:19

Prøver jo å være litt gentleman da, Mayazin.

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 1 des. 2016 23:21 Privat melding

Feil tråd, @plume! ;)

Skjult ID med pseudonym nomdeplume to. 1 des. 2016 23:43

Hahaha nei, jeg er det overalt, Mayazin.

(mann 51 år fra Buskerud) fr. 2 des. 2016 13:44 Privat melding

Tydeligvis ganske viktig dette med unger skjønner jeg, begynner å forstå hvorfor jeg ikke drukner i henvendelser.

Skjult ID med pseudonym anon fr. 2 des. 2016 13:53

Jeg ønsker ikke å treffe alenemødre ganske enkelt fordi det opplagt betyr at man har mindre tid og frihet til å reise og gjøre andre ting alene sammen. Jeg er 30 år gammel, og de færreste kvinner på min alder har barn eldre enn 10 år. Dessuten vil jeg ha egne barn.

(mann 51 år fra Østfold) fr. 2 des. 2016 13:54 Privat melding

Noen som ikke dater alenefedre?

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 2 des. 2016 13:58 Privat melding

Fy da, @Rosa! :) :)

(mann 51 år fra Østfold) fr. 2 des. 2016 13:58 Privat melding

Selv med sopp?