Alle innlegg Sukkerforum

"Den rette"?

Vis siste innlegg
(mann 43 år fra Telemark) sø. 4 des. 2016 22:40 Privat melding

Mange (alle) her inne leter etter "Den rette". Men tror dere egentlig på det konseptet? At det er en person der ute et sted som er den rette?

Har vi blitt for kravstore?
Jeg tenker ofte på George Costanza fra Seifeld når jeg leser hva folk klager over ved potensielle partnere. Hvis noen av dere mot formodning ikke skulle kjenne til mr Costanza så kan det kort oppsummeres med at han alltid fant seg damer som var, på godt norsk, "way out of he's leage". Han endte alltid med å dumpe dem etter kort tid fordi det var noe feil med dem. (snorking, rar latter, føflekk på rumpa osv).

Skjult ID med pseudonym Greve sø. 4 des. 2016 23:48

Seinfeld <3

(kvinne 52 år fra Østfold) sø. 4 des. 2016 23:51 Privat melding

Er på det nivået, ja 😂😂😂

(kvinne 49 år fra Oppland) sø. 4 des. 2016 23:58 Privat melding

Kanskje vi skal begynne å lete etter den urette?

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 5 des. 2016 00:02

George Constanza er nå en ting, han fikser jo både ett og to langvarige forhold men Seinfeld himself sliter jo i enda større grad. Det jeg husker på sittende rumpe er ei som hadde en matflekk i den ene munnviken, det ble dermed umulig for Seinfeld å date henne flere ganger. Hun som hadde en merkelig latter. Hun som minte ham om noe dårlig. Dårlig ånde. Manglende tannpuss. En føflekk på feil plass. Kysser dårlig.

Jeg har av og til følt meg litt som Seinfeld oppgjennom årene, og det kan være plagsomt, selv om jeg mener at jeg har litt stødigere grunnlag for å avslutte forhold de gangen jeg har gjort det.

(kvinne 47 år fra Vestfold) ma. 5 des. 2016 00:06 Privat melding

He he, men da må vi jo først vite ha vi legger i "den rette" da, for å finne han som overhodet ikke har de egenskapene.... ;) Det hadde jo blitt superbra! :) Særlig når da "den rette" - i forhold til George i Seinfeld - heller ikke er bra nok... Da begynner det å bli litt vanskelig...

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 5 des. 2016 00:10

Jeg har ihvertfall bestemt meg for å overse øyebryn som er litt ute av kontroll!👍 Om noen uker, hvis jeg fortsatt dater denne mannen, skal jeg nok klare å si det, på en pen måte, at jeg tror han blir ENDA kjekkere, hvis han/jeg trimmer de litt!😆 Jeg har spurt om han snorker, noe han har svart nei på, så snorking blir evt en dealbreaker. Fin rumpe og fine lår veier dessverre ikke opp for snorking, må sove, bare må sove😏

(mann 47 år fra Oslo) ma. 5 des. 2016 00:34 Privat melding

@ertaberta er du helt sikker på at du ikke snorker selv?

Jeg vet jeg snorker, men det var jeg ikke alene om. Men jeg sover vanligvis så godt at det bryr meg ikke før jeg går i senga så seint at snorkingen allerede har startet. Med turnusjobb så er det dessverre ikke alltid så lett å komme seg i senga i tide, så har hatt våkenetter. Ble ikke trodd, så en dag brukte jeg lydinnspilling på mobilen for å dokumentere. Var noen som ble paff og noe flau da. 😄

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 5 des. 2016 00:39

«Seinfeld aired on NBC from 1989 to 1998, during which time Jerry dated a lot of women — we counted 70 — whom he typically broke up with for ridiculous reasons or virtually imperceptible character flaws.»

Utførlig beskrivelse av forhold og bruddårsaker finnes videre nedover i teksten:
http://fusion.net/story/155370/heres-what-happened-to-every-single-woman-jerry-dated-on-seinfeld/

(mann 49 år fra Møre og Romsdal) ma. 5 des. 2016 01:09 Privat melding

Tror helt klart det er mulig å treffe "den rette" her inne.
Kjælighet er vel ; å skape et VI, uten å ødelegge et JEG....
Det handler om å gi og ta.... ikke bare sette krav....
Eller....?

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 5 des. 2016 06:26

Helt, helt sikker👍

(kvinne 52 år fra Østfold) ma. 5 des. 2016 07:10 Privat melding

Er vi tilbake til hyller, bokser, nivåer igjen..? ..Koker ned til sære preferanser i alle ledd..😜😉

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 5 des. 2016 07:53

Dette med snorking er sikkert en sær preferanse for de som sover tungt og ikke reagerer på lyder. For de som er vare på lyder, ikke klarer å sovne til snorking, våkner av det og ikke får sove igjen, er det beyond slitsomt. Min søster og svoger snorker begge to, han våkner ikke av henne, men hun sliter, og de sover mest i separate rom, og DET er ikke et ønske her ihvertfall, hvis/når jeg får kjæreste. Hvorfor kalle ting for hyller, bokser og nivåer egentlig? Må det man velger bort ha et navn? ALLE velger bort noe, enten det handler om utseende, væremåte, holdninger mm. I stedet for å plage en evt partner med div remedier som skal stanse snorking, og for at jeg skal måtte bruke ørepropper (prøvd i 6 mndr, ingenting skal være uprøvd når man er glad i noen), så velger jeg det helt bort. Ting som går på bekostning av helse kan, i mine øyne, ikke puttes i bokser, hyller og nivåer. Utover dette, skjødesløs bruk av penger, misbruk av alkohol og drugs, vold av alle slag og for stor avstand, ser jeg heller etter indre skjønnhet hos alle. Det som kan være en evig stygg andunge i noens øyne, kan helt fint være en fremtidig svane i mine. Mange menn som får førstemelding av meg, blir overrasket over at JEG tar kontakt. Da har de bare hengt seg opp i bilder, ikke det jeg ser at vi har av felles interesser, drømmer og verdier. Kresenheten ift utseende har krympet betraktelig med årene, om man tiltrakk seg de kjekkeste guttene tidligere, fra ungdomsskolen og frem til den man endte opp med å bygge rede med, gifte seg med og få barn med, så har den faktoren blitt av liten viktighet nå. Hverken kulemage, tynt hår eller rynker stanser meg, hvis jeg "får los" på indre skjønnhet👍 For bare noen små år siden, hadde jeg aldri kunnet skrive noe slikt.

(mann 43 år fra Telemark) ma. 5 des. 2016 08:05 Privat melding

@Ertaberta
Er det noe galt med tynt hår nå plutselig? :-)

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 5 des. 2016 08:20

Nei, absolutt ikke, og helt skallet er supersexy, Balder!👍

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ma. 5 des. 2016 08:31

Jeg føler at jeg har mistet troen, på en måte. At det ikke lenger handler om å finne "den rette dama", men å finne tilbake til det å tro på kjærlighetsforholdet. Innser at dette smaker som et grunnleggende problem, som vil volde meg store vansker. Så, enten må jeg lykkes i å finne meg sjæl - igjen - eller så må det en veldig handlekraftig dame til. Eventuelt ren flaks og spill av tilfeldigheter.

(mann 44 år fra Oslo) ma. 5 des. 2016 10:01 Privat melding

Har vært sammen med så mange feile nå at å lete etter den rette er eneste alternativ for meg. Hvem hun her vet jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym Mjau ma. 5 des. 2016 11:00

Ja, jeg tror det er fort gjort at vi pirker og plukker for mye. Det er litt vanskelig å la være når vi møter et fremmed menneske, for vi har ingenting å gå etter bortsett 2-dimensjonale bilder og tekst. Kanskje har vi snakket på telefon i forkant for å høre stemmen til hverandre. Så når vi møtes så ser vi, vi betrakter, vi lukter, vi hører, vi leter... Hjernen går på høygir fordi vi skal jo i tillegg klare å fange oppmerksomheten til den andre i så stor grad at han eller hun vil møtes igjen... Hvis vi selv kjapt merker en interesse selvsagt. Vi pirker og plukker i mye større grad enn hvis vi går på date med noen vi vet hvem er fra før, en eller ei som har blitt mer og mer interessant med tiden, kanskje gjennom jobben eller via samme vennekrets. På den første daten er mye allerede unnagjort.
Men, jeg vil jo si at det er håp for en nettdater. :) Men, jeg tror det er essensielt at man går i seg selv og reflekterer sin egen pirking og plukking. Når det går galt gang på gang, hva er det egentlig som skjer. Hva skjer i etterkant. Er det en rød tråd. Går du for samme type mann eller dame hver gang. Kan det du søker egentlig befinne seg foran deg, bare hun eller han får lov å blomstre litt mer.
Bruke tid, tørre og satse på noe helt fremmed, og at det er svært mange å velge i... Det tror jeg er nettdatingens største last.

(mann 49 år fra Østfold) ma. 5 des. 2016 11:25 Privat melding

Men folk som prater, slafser og smatter med åpen munn mens maten kverner rundt i gapet deres da. Come ooon!! hahaha

(mann 49 år fra Østfold) ma. 5 des. 2016 11:36 Privat melding

Snorking går ikke om du skal sove i samme hus som meg. Jeg våkner om det tasser en veldig slank og forsiktig flue over kjøkkenbordet til naboen over veien.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 5 des. 2016 11:36

Rar latter kommer an på øret/øyet som hører/ser, og føflekk på rumpa kan være veldig sensuelt, skal jeg si deg! Jeg har en selv, et skikkelig erogent område, rett og slett😆

(mann 49 år fra Østfold) ma. 5 des. 2016 11:41 Privat melding

Jeg ler så rart at jeg kan begynne å le av min egen latter. Skikkelig falsett. Omtrent som en lett opphisset forstyrret rev.

Skjult ID med pseudonym my ma. 5 des. 2016 11:45

For ti år siden kunne jeg drept ham som snorket ved siden av meg. Nå har jeg vært i forhold hvor den samme lyden har blitt en del av søvnen. Alt har å gjøre med om jeg likte vedkommende godt nok til å tåle det. Fin syretest egentlig..

(mann 49 år fra Østfold) ma. 5 des. 2016 11:46 Privat melding

nei nei. Det blir jo bare fjas. Man er jo en elevert gentleman som ikke ønsker uønsket oppstyr og folkeansamlinger rundt sin person.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 5 des. 2016 11:47

Ja, Villrosa, tipper det er mange lesere som febrilsk leter etter føflekker på rumpa nå, og utforsker hvor følsomme de er😉

(mann 49 år fra Østfold) ma. 5 des. 2016 11:47 Privat melding

My, jeg har faktisk våknet av at en eller annen jævel har pustet meg høylytt inn i øret. Så viser det seg at det er meg selv. Så da kan jeg ikke ha høye tanker om meg selv i søvne :-)

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 5 des. 2016 11:51

Ser den, my.... Kan nok være annen "støy" fra vedk som gjorde at jeg ikke taklet snorkingen så bra. Jeg klamret meg til det forholdet fordi jeg så veldig, veldig gjerne ville kunne si at letingen var over, at jeg hadde funnet "Den rette". Kjente da jeg leste det du skrev nå, at jeg faktisk skal klare å endre meg der også, stor takk til deg!🌹

(mann 49 år fra Oslo) ma. 5 des. 2016 12:10 Privat melding

Balder
Vi lever i et samfunn hvor liket er meget viktig. Den rastløse kreative unge gutt for 30 år siden som drev med musikk, kunst og ikke fulgte strømmen, har i dag en diagnose og en resept i hånden.

Det at vi skal være i en ”skabelon” for å tilhøre de riktige, er kanskje et undervurdert problem. For å imøtekomme det så ser jeg at mange unge mennesker i dag positivt sublimerer med å være flinke på skolen, drikker svært lite, trener og bruker svært lite narkotika. Det er den positive effekten av det.

Den negative effekten er spiseforstyrrelser og masse annet (Dette skriver jeg meget kort altså)

Snorke, pelle seg i nesa, klemme kviser, fotsvette, tarmbakterier, poser under øynene, store porer i tryne, dårlig ånde, ikke en perfekt tanngard, feil farge på øynene, skalla, flesk, femi gange, rar stemme, arr og i heletatt mange variasjoner.

Men er jeg da såpass naiv at jeg tror det er en plass til alle, selv om det høres pompøst ut.

(mann 50 år fra Buskerud) ma. 5 des. 2016 12:15 Privat melding

Hvis man skal lete etter den ene som ikke har noen skavanker og uvaner så kan man sitte her til det gror mose ut av mailboksen.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 5 des. 2016 12:16 Privat melding

@pep den første setningen skjønte jeg ikke. Ble det en skriveleif der?

(mann 47 år fra Oslo) ma. 5 des. 2016 12:17 Privat melding

Avhjelpe, likhet mente du vel. Begynte å lure på hva for lik du snakket om her, og hvorfor det var viktig... 😁

(mann 47 år fra Oslo) ma. 5 des. 2016 12:18 Privat melding

Avhjelpe=aha

(mann 49 år fra Oslo) ma. 5 des. 2016 12:27 Privat melding

Mulig Adameus... Jeg kan ikke se det i så fall... Jeg er dyslektiker, men jeg prøver så godt jeg kan..

(mann 47 år fra Oslo) ma. 5 des. 2016 12:49 Privat melding

@pep tror du har skrevet det før, og jeg glemte det av.

Sorry!

(mann 49 år fra Oslo) ma. 5 des. 2016 12:59 Privat melding

Hva er feil i setningen da @Adameus.. si det så jeg kan lære.

Skjult ID med pseudonym my ma. 5 des. 2016 13:31

Må jo lete etter den rette. Den skeive er ikke for meg for enten er det en hun som vil ha en hun, og det vil ikke jeg ha, eller så er det en han som vil ha en han, og da vil han jo ikke ha en hun som meg. Sånn er det med den saken.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 5 des. 2016 14:05 Privat melding

@pep du skrev:

Vi lever i et samfunn hvor liket er meget viktig.

Det jeg ser nå at du mente å skrive:

Vi lever i et samfunn hvor likhet er meget viktig.

Liket i stedet for likhet.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 5 des. 2016 14:08 Privat melding

Jeg burde sett det, men skjønte det ikke i første omgang. Derfor jeg spurte, men fant jo svaret raskt etterpå. Men ser ikke mulighet for å slette innlegg på mobilappen, ellers skulle jeg ha slettet innlegget med en gang.

(mann 38 år fra Nordland) ti. 6 des. 2016 17:15 Privat melding

Leter man etter den perfekte eller den rette? Eller er den rette den perfekte? Hehe

Hvis man er sammens med noen og det føles rett, er ikke det den rette da? :)

Å være feilfri er ingen, så den er bare å glemme. Skal man stille det kravet blir det mye venting og leting tenker jeg. Og man får en del å bevise selv.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 6 des. 2016 17:26 Privat melding

@Amadeus
Ok..
Det så jeg ikke, før du sa det… og jeg er helt enig..

Tusen takk for positiv feedback… Det er på den måten jeg blir bedre til å skrive.

Tusen takk!

Skjult ID med pseudonym my ti. 6 des. 2016 17:34

Den rette, den rette, den rette!
De andre kan ta den perfekte.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 6 des. 2016 17:37 Privat melding

@My
Hva er en perfekt mann for deg da?

Fortell!

Skjult ID med pseudonym my ti. 6 des. 2016 17:49

Den jeg ser som den rette!
Nå skal jeg ut å finne ham!

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 6 des. 2016 17:55

Skal du brått begynne å ta feedback nå @PEP..?

(mann 43 år fra Telemark) ti. 6 des. 2016 18:06 Privat melding

Ikke begynn å krangle med Pep her også da Bling.

Så, tilbake til saken: Dere som tror på "Den rette", tror dere det er en spesiell der ute er den rette, eller tror dere at mange kan være "den rette?" Det blir fort vanskelig å finne den ene blant ca 3000000000 mennesker (Hvis du ikke kjører begge filer da, da blir det ennå verre, en av 6000000000.) Trekk fra de som er for gamle og de som er for unge, og det burde fortsatt være ca 1000000000 kandidater igjen.

(mann 43 år fra Telemark) ti. 6 des. 2016 18:07 Privat melding

Manglet et "som": spesiell der ute SOM er den...

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 6 des. 2016 18:15

Notert @Mjoll.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 6 des. 2016 18:28

@Ertaberta

Forandre seg og forandre seg fru Blom.
Tror ikke det er det det handler om her.
Han fyren du snakker om, du likte han bare ikke godt nok.
Hadde du likt han godt nok så hadde det nok ikke vært et problem.

Greia er det at hvis en ikke liker en person godt nok, så kan den minste ting gjøre at en ikke orker/gidder mer.
Men det er ikke nødvendigvis den tingen som gjør det, det er en underliggende følelse du har som du ikke kan putte fingeren på som blir trigget av denne tingen.

@tråden ellers

Jeg tror ikke på "den rette". For det ville vært triste greier om det bare finnes ei eneste ei der ute som passer meg. Da kan jeg like gjerne bare kaste inn håndkledet først som sist. :P

For meg holder det å finne hun som passer til meg og som jeg passer til henne. Enkelt og greit, men allikevel, akk så vanskelig. :/

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 6 des. 2016 18:31

Mange kan være den rette, tenker jeg, selv innenfor en ganske beskjeden radius, både mht alder, geografi, verdier, drømmer og mål. Derfor forstår jeg ikke hvorfor så mange er her, år etter år etter år. Hva er det de ikke finner, og hvorfor blir de ikke funnet? Er de for kresne, har for høye tanker om seg selv, tror at de er mer ungdommelige og flotte enn det andre opplever dem som? Jeg tror mange egentlig kunne funnet den rette blandt venner og venners venner, kollegaer, folk de passerer på gata, i butikken, på treningssentre, foreldre av barn på samme trinn som sitt eget osv, osv, osv... Opp med blikket, våge å si hei og slå av en prat, for lang tid her inne tror jeg skaper en falsk trygghet, man slipper å stille krav til seg selv, man kikker, og kikker og kikker, profilbilder og tekster flyter over i hverandre, avhengigheten blir et faktum og man finner på alle mulige teite unnskyldninger for å fortsette. Og så sitter man her da, på alle mulige fasiter, de gjelder selvfølgelig for alle andre, man har faktisk tilogmed produsert en unnskyldning for at det fasiten ikke funker for akkurat seg. Nysgjerrigheten har festet grepet, det tjenes store penger på slik nysgjerrighet....

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 6 des. 2016 18:37

Pow, du er, av det jeg har lest, lite aktuell å ta imot råd og meninger fra. Er ikke du en av de evigsingle, som ikke får meldinger, går på date osv?

Skjult ID med pseudonym my ti. 6 des. 2016 19:30

Ertaberta
Akkurat, den rette kan være mange forskjellige, bare jeg kjenner på at de er rett for meg. Den ubeskrivelige følelsen uten kravspek, det bare virker.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 6 des. 2016 19:50

Jeg har nettopp opplevd en "to rette, og vekk me'n". Jeg måtte velge mellom to fantastiske menn, som begge var "den rette" for meg. Jeg valgte stikk motsatt av hva jeg normalt ville gjort, og så langt føles det som jeg valgte veldig riktig. For bare noen mndr siden, kan det være at han andre hadde vært den rette. Viktig å våge å reposisjonere seg, snu opp ned på alt man har hatt som mantra, erkjenne og akseptere at ting endrer seg underveis, at behov endres osv.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 6 des. 2016 21:06

@Ertaberta

Hvorfor ikke ta imot råd og meninger? Bare fordi en er singel så betyr det ikke at en ikke vet hva en BURDE gjøre.
Men det er forsatt stor forskjell på å vite hva en BURDE gjøre og FAKTISK gjøre det.

Faktisk så bør en tenker over mine råd og meninger, for de er det rake motsatte av hva jeg selv gjør. Så med annet du vil være evig singel som meg, så gjør du smart i å tenke litt over det.

Ja, jeg er evig singel. Du sier du ikke forstår. Kanskje fordi ikke alle leter 24/7, 365 dager i året. Mange her inne tar jo lengre pauser, osv.
Og tiden går fort og plutselig så har et nytt år gått.

Nei, jeg får så og si aldri meldinger. Jeg har derimot vært på et tosifret antall dates med en håndfull jenter.

Jeg kunne selvsagt ramset om den lange listen med grunner til hvorfor jeg er singel. Men en ting kan jeg love deg, høye tanker om en selv og mangel på selvinnsikt er IKKE blant grunnen til at jeg er singel.
Er vel snarere omvendt. For lave tanker om en selv og for mye selvinnsikt.

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 6 des. 2016 21:49 Privat melding

@Powpow
Synes du sa veldig mye vettugt jeg... Både med det at det finnes flere "den rette", ikke bare den eneste ene.... Det tror jeg på også, og veldig mye bestemmes jo av hvor man selv er i livet; hvem som er "rett" på det riktige tidspunktet... Jeg tror også mye er tilfeldigheter; hvem man møter på sin vei, og omstendighetene rundt... For meg er det viktig at vi er på samme planet og "snakker samme språk", men har ikke noen bestemt mal eller fasit på hvordan denne "rette" skal være....

Og jeg kjente meg veldig godt igjen i det du sa til @Erta om å finne "uholdbare" feil ved en person hvis man ikke bryr seg nok.... Been there, done that..... 😉

(mann 50 år fra Buskerud) ti. 6 des. 2016 22:05 Privat melding

På de datene jeg har vært på så virker det som enkelte leter mer etter de negative sidene mine enn de positive, når jeg går på date så prøver jeg å bli kjent med personen, ikke hva slags feil hun har.

(mann 50 år fra Buskerud) ti. 6 des. 2016 22:07 Privat melding

Noen som husker Boomerang med Eddi Murphy.....
Der prater vi om særing.

(kvinne 36 år fra Buskerud) on. 7 des. 2016 22:20 Privat melding

Jeg tror ikke på den eneste rette nei.

(mann 47 år fra Oslo) on. 7 des. 2016 23:45 Privat melding

Jeg tror på den neste rette.

😉

Skjult ID med pseudonym my to. 8 des. 2016 05:50

Jeg kjeder meg så fælt at jeg leter etter to rette og en vrang, hvor den vrange egentlig er den rette hvis jeg bare ser ham fra den andre siden, og det skal jeg sannelig begynne med. Hva jeg så skal med de to rette etter det, vete fåglarne, men kjekt å ha i tilfelle det blir kjedelig igjen. Så kan jeg jo alltids snu dem, så de blir vrange, og sende dem på dør.

Ser med ett svært optimistisk på potensialet der ute.
Beware ye purly men!

(mann 50 år fra Buskerud) to. 8 des. 2016 07:00 Privat melding

Har dere ikke funnet den rette enda.....

Skjult ID med pseudonym my to. 8 des. 2016 08:13

ennå
det er faen ikke valgfritt

(mann 43 år fra Telemark) to. 8 des. 2016 08:44 Privat melding

sånn, da var Gramar Nazien på plass, da er vel denne tråden komplett?

(mann 47 år fra Oslo) to. 8 des. 2016 17:15 Privat melding

@balder den kommentaren din skjønte jeg ikke annet enn at du kanskje ikke forstod meg.

Jeg tror ikke på at det kun finnes en rette, men flere. Forskjellen er om man mener alt skal være perfekt for at noen skal være den rette.

Tror mere på at det er mange rette bare man senker skuldrene og kravene, så det blir oppnåelige krav.

Så litt humoristisk sagt, jeg tror på den neste rette...

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 8 des. 2016 17:18

'Tror'? Pur logikk at mange rette. Var det bare en rett blant de 7,3 mrd. er det ikke rart det rives i båsene her...

(mann 49 år fra Oslo) to. 8 des. 2016 17:33 Privat melding

Hvem er den rette da?

Min tanke er jo sånn hvis jeg ser en dame her ute som er spennende, så vurderer jeg dette:

”hadde jeg vært den dama som jeg nå skal skrive til, ville jeg da ha svart meg?”

Hvis svaret er nei, så skriver jeg ikke til den dame en gang.

Hvis man for eksempel er halv feit, røyker og professor i dårlig hud pga potetgull og usunt liv, men skriver til en dame som trener, spiser sunt, og er 10 – 15 år yngre enn seg selv, så vil man få avslag.

Hvis man ikke forstår det, så blir det tråer om dette tema på forum.. For eksempel hvor uhøflig folk er når man skriver meldinger som ikke blir svart på.

(kvinne 40 år fra Vestfold) lø. 10 des. 2016 17:23 Privat melding

Hvorfor skal man ikke lete etter "den rette"? Hva skal du med den som ikke er rett? Irritere deg over alt. Mangle følelser? Høres ikke så bra ut det. Så for min del må det bli en forelskelse ellers ser jeg ikke poenget egentlig. Men jeg forventer ikke at jeg skal finne han uten å treffe en del som ikke er rette. Og man må treffes for å finne det ut. Også må man I beregne at man treffer den rette men han ikke føler det samme tilbake.. life sucks. Love sucks more.. til man blir lykkelig...

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 10 des. 2016 17:29

Egentlig veldig veldig enig.

Skjult ID med pseudonym Escrime lø. 10 des. 2016 18:42

Det handler ikke om å være kravstor, det handler om å være kvalitetsbevisst.
Med andre ord: Jeg er ikke singel fordi jeg er kravstor, jeg er singel fordi damene er kvalitetsbevisste.

(mann 43 år fra Telemark) sø. 11 des. 2016 01:35 Privat melding

@Adameus
Sorry den var til @my sin "ennå det er faen ikke valgfritt", som jeg antar var en kommentar til @Trucker sin "Har dere ikke funnet den rette enda....."

Slik går det når man ikke leser sin egen tråd på 2 dager, skulle ryddet opp i dette før.

(mann 43 år fra Telemark) sø. 11 des. 2016 01:39 Privat melding

@3lin Men tror du det bare finnes en der ute? Eller tror du at noen som kanskje ikke er akkurat slik som du tenker deg "Prince Charming" kan vise seg å være rett for deg?

@Escrime Kongekommentar, tommel opp!

(mann 47 år fra Oslo) sø. 11 des. 2016 02:52 Privat melding

@balder apology accepted. 😊. La ikke mye idet da jeg ikke var sikker på om det var til meg eller noen andre...

(kvinne 40 år fra Vestfold) ma. 12 des. 2016 13:22 Privat melding

@balder Jeg tror det finnes flere "rette" man leter etter en følelse. Og den får man ikke med alle selv om de er aldri så snille og kjekke. Det må være mer enn bare helt ok 😃

(kvinne 40 år fra Vestfold) ma. 12 des. 2016 13:24 Privat melding

Jeg har ikke noe forestilling i hodet mitt om hvordan han skal se ut eller jobbe med osv. Men han må gi meg rett følelse og jeg må falle for han. Da er han rett for meg 😉

Skjult ID med pseudonym rose ma. 12 des. 2016 22:10

Jeg tror det finnes ganske mange rette, lurer bare på hvor pokker de har tatt vegen

(mann 49 år fra Møre og Romsdal) ti. 13 des. 2016 00:06 Privat melding

Syns @3lin og @Mayazin sier mye viktig ( og riktig? ) her .....
Viktig at følelsen er der...😉