Alle innlegg Sukkerforum

Eksen sliter med å takle bruddet.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Skauen on. 14 des. 2016 12:11

Når du har vært sammen med noen over en lang tid er det normalt at sterke følelser dannes. Du prøver å få forholdet til å fungere helt til det ikke går lenger. Når bruddet er et faktum prøver du å gjøre det slik at minnene og personen du har vært sammen med ikke blir totalt ødelagt.

Jeg har vært ærlig med eksen fra starten av. Ignorerer henne ikke. Poster ikke bilder av andre jenter på facebook osv. Prøver ikke å gjøre henne sjalu. Men prøver å distansere meg så mye som mulig.

Men SMS-ene tikker jo inn 3 om natten. Hun savner meg. Vil ikke gi slipp. Jeg vet hun er trist og sliter med å sove om natten. Merker hun sliter veldig med bruddet. Men samtidig så vet jeg ikke hvordan jeg skal gjøre det lettere for henne.

Skal jeg bare gi henne tid? Eller har dere noen tips?

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 14 des. 2016 12:20

Den viktigste hjelpen du kan gi, er å holde avstand, eventuelt kutte all kontakt mellom dere. Du kan ikke hjelpe henne med kjærlighetsorgen, og alle forsøk på å være imøtekommende og trøstende vil sannsynligvis bare forlenge prosessen. Alt som lukter omsorg, vil bare nære et håp. Hun bør la deg være helt i fred, og bruk hjelp av andre om hun synes det er for tungt å bære selv.

(mann 44 år fra Oslo) on. 14 des. 2016 12:38 Privat melding

Hadde det sånn etter forrige brudd. Eksen brukte 1,5 år før hun gikk videre. Det var fryktelig vondt, spesielt for henne, men det påvirket meg veldig også. En stund tenkte jeg at hvis jeg sårer damer så mye så orker jeg aldri å gå inn i et forhold igjen.
Nå har vi mer og mer kontakt og det virker å normalisere seg.
Tiden leger alle sår.

(mann 44 år fra Oslo) on. 14 des. 2016 12:59 Privat melding

Hahahaha

(mann 44 år fra Oslo) on. 14 des. 2016 13:28 Privat melding

Nå har ikke jeg hatt kjærlighetssorg på nesten 15 år men mulig jeg skal bruke teknikken din uansett hvilke tunge følelser som måtte dukke opp, @Eleane :)

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 14 des. 2016 14:14

Eleane, er du egentlig klar for å være her da? Om du tenker på eksen 10 - 12 ganger pr dag og må "sone" for det, mener jeg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 14 des. 2016 14:16

Når en har opptredd ryddig og ærlig så er det ingenting mer du kan gjøre. Nå er det opp til henne.
Du bør derimot vurdere å faktisk ignorere henne. Det hjelper ikke om du driver og svarer henner i tide og utide.

All type aktivitet som holder hjernen opptatt med noe helt annet hjelper jo.
Dødperioder alene er jo det verste for da får hjernen masser av tid til å fundere i vei.

Jeg får heldigvis aldri kjærlighetssorg. Enkelt og greit. Trenger ikke en masse triks.
Men så er jeg rimelig følelsesløs da. :P

(kvinne 53 år fra Østfold) on. 14 des. 2016 14:35 Privat melding

Eksen min brukte laaaang tid på å slippe tak,- vi har barn, så kontakt må vi jo ha. I perioder poppet det opp meldinger morgen og kveld, og jeg ba han flere ganger finne noen andre å gråte til,- og han vekslet mellom å trygle om å få meg tilbake til å rase over at jeg hadde ødelagt livet hans. Det var ingen andre m i bildet når jeg brøt, og tilslutt traff han en dame, som han fremdeles er sammen med. Så la tiden gå sin gang, og hold avstand , så løser det seg av seg selv. Sorg må man gjennom, man han ikke skru av, desverre ☺️

(kvinne 40 år fra Vestfold) on. 14 des. 2016 14:35 Privat melding

@powpowgutt om du er følelsesløs hva gjør du her inne? 🤔

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 14 des. 2016 14:39

@3lin

Har ikke vi følelsesløse også lov til å lete etter en kjæreste?
Eller er det noe som er forbeholdt kun de som har potensiale til å ende opp som emosjonelle vrak etter å bli dumpet eller vært utro mot? :P

(kvinne 40 år fra Vestfold) on. 14 des. 2016 14:49 Privat melding

@powpowgutt er du da ærlig med damen du treffer og sier. Hei sorry jeg har ikke følelser for deg men jeg vil være kjæresten din?

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 14 des. 2016 16:52

Eleane, her er hva jeg leste:
"...hver gang jeg får tanken på eksen går jrg og tar 50 situps. Er jeg på jobb går jeg på toalettrom og tar 50 sqats. Sånn gjør jeg hele tia. Blir nok over 200-300 av hvert hver dag."

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 14 des. 2016 16:54

Nå vet jeg ikke om du mener dette bokstavelig, men jeg oppfatter deg som nedlatende overfor mennesker med andre mestringsstrategier enn din.

"Men forstår at for 70% befolkning er det mye koseligere å stappe i seg tonn med sjokolade eller øl og sitte og syte over kjærlighetssorgen sin"

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 14 des. 2016 16:57

@Skauen
Beste er å bli litt "drittsekk" og ignorere henne. Om du er hyggelig og stiller opp, risikerer du bare at sorgprosessen tar lenger tid. Hun må huske dine dårligere sider og ikke bare de gode.

Skjult ID med pseudonym sukkersøt on. 14 des. 2016 17:01

Kjærlighetssorg tar tid å bli kurert av. Alle mestrer det på forskjellige måter..<Tror hvis en var veldig glad i personen og han/hun gjør det slutt, Så tar det lengre tid..
Men uansett så må en ta tiden til hjelp. Kan ikke bare slå av og på følelser. Funker kanskje for noen.?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 14 des. 2016 17:08

@3lin

Ser ikke hvordan det egentlig er relevant. Følelser kommer jo ofte i veien for rasjonelle avgjørelser.
Enten så liker jeg ei jente eller så liker jeg henne ikke.
Ganske enkelt.

Det er min måte å være på. Enkelt å greit.
Men helt følelsesløs er jeg vel kanskje ikke, da jeg syns synd på andre som hard det vondt, blir glad på andres vegne, osv.

Derimot om ei jente dumper meg etter et lenger forhold så er hun glemt dagen etter.
Så det er vel kanskje mer det at jeg kan skru de av og på som jeg vil. :P

@purken.no

Tenker ikke så mye. Men det er helt greit at de stikker. Ville helt klart stukket jeg også for jeg er ikke akkurat et catch som det er verdt å kjempe for. Til det er havet alt for fullt av andre fisk. :P

Skjult ID med pseudonym sukkersøt on. 14 des. 2016 17:22

@powpowgutt
Du sier at du kan skru av og på følelser.."Og hvis ei dame dumper deg etter et langt forhold,, så er hun glemt dagen etter.."
Da er det vel ikke så mye følelser igjen da fra din side..Eller du ikke var glad i henne? Mer som en lettelse ....at det er over...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 14 des. 2016 17:36

@sukkersøt

Kanskje mer som i gjort er gjort, spist er spist.
Om hun dumper meg (må isåfall bli henne, har aldri dumpet noen) så er det da for svarte ikke så mye en kan få gjort med det, er det vel?
Da er hun jo tydeligvis ferdig med meg, så hvorfor skal jeg da ikke bli ferdig med henne? Hvorfor skal jeg føle det så mye verre enn henne bare fordi det var jeg som ble dumpet?

@purken.no

Nei. Mer frykten for at det faktisk er ei der ute som liker meg og som jeg liker og som vil komme til å forandre livet mitt.
For jeg liker livet mitt slik det er i dag. Hva om det blir bedre?
Vel, litt kjedelig når hun gjør det slutt da, for da har en på en måte fått smaken på noe bedre. :P

(kvinne 40 år fra Vestfold) on. 14 des. 2016 17:44 Privat melding

@villrosa jeg er vel litt for ny til å kjenne folks væremåte 😂 Blir bare nysgjerrig når folk skriver ting som er off the normal track. Ikke fordi jeg ser ned på han jeg bare lurer på hvordan han tenker 🙈😜

(kvinne 40 år fra Vestfold) on. 14 des. 2016 17:47 Privat melding

@powpowgutt noen faker orgasme du faker følelser. 😜 Og når damene merker at du ikke føler noe for dem så går de? Sorry ass jeg blir bare nysgjerrig 😉

(kvinne 40 år fra Vestfold) on. 14 des. 2016 17:49 Privat melding

@creeper jeg må si meg enig. Det virker litt nedlatende... Men kanskje ikke ment sånn. Ikke alltid rett budskap kommer frem når man skriver.

(kvinne 40 år fra Vestfold) on. 14 des. 2016 17:57 Privat melding

👍😄

(mann 50 år fra Finnmark) on. 14 des. 2016 17:58 Privat melding

@eleane
200 til 300x2/50=8 til 12ganger pr.dag tenker du på eksen og trekker deg unna for å overgå den emosjonelle smerten med fysisk smerte, selv om du nesten aldri har kjærlighetssorg.
Hva slags smerte et det du får når du tenker på eksen da, om det ikke er kjærlighetssorg når du gjør øvelsene du benytter for å døyve smerten ved kjærlighetssorg?

(mann 50 år fra Finnmark) on. 14 des. 2016 18:11 Privat melding

@eleane
Tror det er noen misforståelser ute og går her, ja 😊

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 14 des. 2016 18:17

Hvordan unngå å føle seg dumpet og forlatt?
Vær den som dumper og forlater!

#Powpowadvice

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 14 des. 2016 18:19

@3lin

De vil ikke kunne oppdage det, så ikke noe særlig til problemstilling. :P
Er uansett ikke typen som er hodestups forelsket på første eller andre møtet. Trenger litt tid med vedkommende.

(kvinne 40 år fra Vestfold) on. 14 des. 2016 18:28 Privat melding

@powpowgutt om du blir forelsket i det hele tatt har du jo følelser 😜
Jeg har kun en gang i voksen alder opplevd å bli forelsket ved første møte. Fantastisk følelse. Lærte tilogmed hva å sveve på en rosa sky betydde. Håper jeg finner den følelsen igjen 👍😄

(kvinne 47 år fra Vestfold) on. 14 des. 2016 19:06 Privat melding

@Skauen
Hennes kjærlighetssorg har jo du ingen kontroll over; det tar den tid det tar, for henne, å bearbeide og komme videre.... Synes du er snill som ikke poster alt mulig rart som kan såre henne på facebook; at du tar visse hensyn til hennes følelser, selv om det nok også kan tolkes dithen at det fremdeles er et ørlite håp siden du ikke "driver med noe annet"...
Og hvis du virkelig bryr deg om hvordan hun har det, og er helt ferdig med henne, så ikke slipp henne opp i senga di igjen, uansett hvor fristende det kan være hvis du selv har en kjip dag... Det finnes vel ingen "mild" måte å komme igjennom en kjærlighetssorg; det er et sår i hjertet som må få tid til å leges, og det tar litt tid... Vær real og vær fair, men du skal jo heller ikke slutte å leve for å skåne hennes sorg, husk det...

Skjult ID med pseudonym Dingo on. 14 des. 2016 19:16

Kjærlighetssorg tar tid, men det er noe i det med "ute av øyet ute av sinn". Det er smart å bryte all kontakt, også på FB og andre sosiale medier.

Som andre i denne tråden også påpeker så er ikke du den som skal hjelpe henne gjennom sorgen.

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 14 des. 2016 22:21

@Eleane
At du blir "anorektisk" og "sykelig" opptatt av trening når du har vanskelige følelser, ga meg egentlig de svarene jeg trengte. Da skjønner jeg mer hvor det kommer fra.
Jeg troller ikke btw. Synes bare noen av kommentarene var merkelige.

(kvinne 40 år fra Vestfold) on. 14 des. 2016 22:37 Privat melding

Synes ikke man skal være flau over å vise at man er lei seg for å ha mistet en viktig person i livet.
For min del sist jeg hadde knust hjerte, ble det romantiske filmer og noen tårer. Om noen synes det er å være svak. Så er jeg heller det enn å bli en robot eller bli hard. Blir man hard og bygger opp en vegg så blir det desto vanskeligere for en evnt ny person å komme til.
Tror ikke det er feil å la seg selv føle og jobbe igjennom tapet/sorgen.

(mann 38 år fra Rogaland) on. 14 des. 2016 22:43 Privat melding

Litt forskjell på å bli dumpa av sin første kjæreste, eller dumpa av sin 3-4-5 kjæreste i voksnere alder, samt ørten dater av diverse utslag på samvittigheten. Tror desverre, vi har litt letter for at følelser kan bli som en lysbryter i voksen alder og med et sørre erfaringsgrunnlag. Man blir rett og slett litt tykkhuda, finner seg ikke i for mye tull.

Skjult ID med pseudonym Balder on. 14 des. 2016 22:45

@Deshi2
Det har du nok helt rett i.

(kvinne 40 år fra Vestfold) on. 14 des. 2016 22:47 Privat melding

Har man vært forelsket så spiller det liten rolle om det er datert nr 5 eller 10. De fleste forelsker seg ikke i hver date😜 men kanskje man ble forelsket i en. Og selv om det da varte en kort periode så har man like fullt vært forelsket.
Dine følelser kan ingen andre rå over. Og en skikkelig forelskelse rår man ikke over selv heller 😉

(kvinne 40 år fra Vestfold) on. 14 des. 2016 22:48 Privat melding

Date*

Skjult ID med pseudonym Ertaberta on. 14 des. 2016 23:07

Enig, Deshi, det handler ikke om at man er hverken robot eller kald, man har bare funnet strategier, bla fordi man har andre å ta hensyn til, at man ikke synes snørr og tårer, overtrening, anoreksi, overspising, grovt overforbruk av egenmelding, trøsteshopping etc har noe for seg. Det som funker for noen, funker ikke for andre. Av erfaring, så vet jeg at snørr og tårer hverken gjør meg mer klar for neste utfordring, eller at jeg kommer raskere videre. Jeg vil videre, og er rask på lysbryteren, tar med det positive videre, banner så det ljomer etpar dager, og så svinser jeg videre, helt ferdig-ferdig, alternativt klar-ferdig...

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 15 des. 2016 00:20

Kjærlighetssorg er hekto forferdelig vondt, og det kan ta tid og føles som livet er slutt. Det er likevel ikke noe man bør bekjempe. Sørge er naturlig og sunt, og en prosess man bør la gå sin gang. Selvfølgelig skal man gjøre positive ting og ikke grave seg ned i selvmedlidenhet, men det er bra å kjenne på og gi plass til vonde følelser. Det er slik man blir ferdig med den man mister.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 15 des. 2016 00:54

Hekto =helt

Skjult ID med pseudonym Ertaberta to. 15 des. 2016 08:44

Neida, eleane, det du skriver stemmer veldig med det som funker best for meg også. Og, der handler ikke om at man ikke kjenner på følelser og har en usunn måte å håndtere et brudd på, man gjør bare det som passer best for seg. Å sette på sanger og se filmer som får meg trist, er ikke meg, ikke nå lenger. Erfaring sier at ting ikke blir noe bedre, når jeg er trist, søker jeg ting som gir meg glede.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 15 des. 2016 08:53

Det å bli avvist eller dumpet, gir ikke automatisk den følelsen Eleane. Ekte kjærlighetssorg gjør. Det er forøvrig forskjell på å føle at alt er svart og vondt, og tro på at det er det. Jeg blir ikke mindre forelsket nå, elsker ikke svakere og sørger ikke svakere, enn jeg gjorde da jeg var yngre. Tvert i mot føler jeg sterkere, fordi jeg er i bedre kontakt med meg selv. Til gjengjeld er det svært mye sjeldnere jeg forelsker meg. Folk er forskjellige og reagerer forskjellig, men det er ikjeg nødvendigvis alderen som har noe å si. Kan like gjerne være at man reagerer mindre med årene, fordi man ikke er like åpen og knytter seg på samme måte. Hvis man møter noen som faktisk berører sterkt og man åpner seg, er styrkene i følelsene like stor uansett alder.

(kvinne 40 år fra Vestfold) to. 15 des. 2016 09:04 Privat melding

👏👏 @Kiara

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 15 des. 2016 09:36

Hvor har dere fått ideen om at man ikke kan akseptere følelser og tørre å være i dem, uten å bli selvdestruktiv og begrave seg i negative aktiviteter? Det er klart at hvis det var måten dere taklet det på første selv, kan det jo være bra å ha skiftet mestringstragegier. Uansett er det helt ufarlig å grave seg ned under pleddet, finne frem kleenex og sette på musikk og la snørr og tårer renne. Det er katarsis, og bare sunt. det stopper seg seg selv før eller siden. Kommer man ikke ut av det bør man oppsøke hjelp.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 15 des. 2016 09:38

Følelser forandrer seg ikke, men måten du mestrer på og opplever dem, forandrer seg nok med erfaring for de fleste.

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 15 des. 2016 09:40

Eleane, det var du selv som skrev at du ble "anorektisk". Jeg bare gjentok noe du selv skrev.
Om du trenger å se det igjen, er det vel bare å scrolle nedover her 👍🏼

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 15 des. 2016 09:44

Sorg, smerte og gleder hører til livet. Jeg tror man bør omfavne dem alle, og føle at man lever.
Jeg er glad for smerte og sorg, for da vet jeg også hvordan lykke føles. Hvordan kan man vite at man er på en topp dersom man aldri har vært nede i en dal?

(kvinne 40 år fra Vestfold) to. 15 des. 2016 09:52 Privat melding

Jeg tror at om man ikke lar seg selv føle/ gå igjennom følelser i ulike situasjoner blir man ikke sterkere men mer kynisk. Da blir man og mere beregnende og mindre attraktiv for en ny partner.

(kvinne 53 år fra Østfold) to. 15 des. 2016 09:55 Privat melding

Sant Creeper,- folk er veldig redde for å "ta på" de kjipe følelsene. Det er ikke farlig å være nedfor(sånn vanlig nedfor, snakker ikke om heavy depresjon her), tror det er både sunt og lurt å kjenne på ting innimellom.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 15 des. 2016 09:55

Det å bli anoreksia i betydningen ikke greie å spise og dermed rase ned i vekt når det er vondt, er også helt normalt, naturlig og bare slik noen er. Sånn er det bare, og det er ikke noe negativt eller svakt over det. Vet man at det er sånn, prøver man å passe på at man ikke raser for mye i vekt. Mennesker er ikke maskiner.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta to. 15 des. 2016 10:21

Finnes det noen fasit på hvor lenge man må sørge for ikke å havne i boksen "kynisk, mer beregnende og mindre attraktiv", 3lin, eller tenker du at sorgfølelden kan være like overveldende, men ikke langvarig, hos noen? Jeg har sørget tungt og lenge tidligere i livet, over både tapt kjærlighet, nære og kjære som har gått bort, og må ikke lenger sørge like voldsomt over et forhold som tar slutt, for å vite hvordan lykke føles. Hvis jeg var lykkelig med han jeg ikke fikk, hvorfor skal jeg nekte meg å fortsette å være lykkelig når ting ikke ble som jeg hadde håpet, for meg blir som å gi opp en stor og vesentlig del av min personlighet.

(kvinne 40 år fra Vestfold) to. 15 des. 2016 10:36 Privat melding

Nei det er ikke noe fasit på sorglengde. Men om man avviser sine egne følelser og stenger de ute så blir man jo kald og kynisk. Jeg tror de færreste opplever å bli forelsket så ofte at det blir ett problem å la seg selv føle på den følelsen.
Man sørger jo ikke over en person man ikke elsker/er forelsket i.
Er jo heller ikke noen fasit på når en person blir kynisk og beregnende. Alt avhenger jo fra person til person og bakgrunn. Noen har blitt kyniske av oppvekst og andre opplevelser i livet.

Å la seg selv føle sorg er ikke det samme som å være ulykkelig. Eller nekte seg selv lykke og glede.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 15 des. 2016 11:25

Godt skrevet, 3lin. Man kan ikke velge hvilke følelser man skal føle og ikke. Skyver man bort vonde følelser, mister man tilgangen til de gode også.

(kvinne 40 år fra Vestfold) to. 15 des. 2016 11:30 Privat melding

Enig med du 😊

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 15 des. 2016 12:33

Ut fra det du skriver her Eleane, kan det se ut som om du ikke helt vet hva det er noen av oss andre snakker om. Det kan nesten virke som du skriver om spurver, mens vi filosoferer over epler.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 15 des. 2016 12:55

Du sørger på din måte Eleane, men det fascinerer meg at du ikke greier å se at andre gjør det på en annen måte, uten å rakke ned på dems måte. At du velger å kvele de følelsener med 200 situps og squats, betyr ikke at du ikke har din sorgprosess. Det betyr bare at du mestrer det bedre om du endre den følelsesmessige smerten til noe fysisk. Fortsatt veldig normalt, selv om det er mange av oss som finner andre måter og heller vil kjenne den emosjonelle smerten. Burde være helt greit å akseptere.

(mann 33 år fra Telemark) to. 15 des. 2016 13:13 Privat melding

Er ikke rart det er krig i verden😁 folk får takle ting på sine måter tenker nå jeg. Interessant lesing blir det ihvertfall😃 Hadde noen jeg dumpa kommet over meg med å runke villkatter i skauen eller en annen form for snodig måte å distansere seg fra egne følelser, så var det nok ikke meninga at det var meg og henne uansett😂

(kvinne 40 år fra Vestfold) to. 15 des. 2016 13:13 Privat melding

Om mulig så er det kanskje slik at de som ikke evner å fatte at noen kan bli lei seg av ett brudd ikke har vært skikkelig forelsket noen gang 👍

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 15 des. 2016 13:29 Privat melding

Jeg tror det er veldig individuellt hvordan man reagerer og oppfører seg under kjærlighetssorgen. Noen sørger lett og er fort på vei videre, mens andre sørger tungt, og det tar lang tid å komme videre. Akkurat som noen har lett for å forelske seg; og det går fort over også - mens andre forelsker seg sjeldent, men veldig dypt og heftig, og det er en forelskelse som varer en god stund. Vi er forskjellige...

(kvinne 40 år fra Vestfold) to. 15 des. 2016 13:30 Privat melding

@pondus du har det med å finne de rareste utrykk 😂

(kvinne 40 år fra Vestfold) to. 15 des. 2016 13:39 Privat melding

Nei det er ikke det @eleane men du mener folk som har følelser graver seg ned blir feite og synes synd på seg selv.
Er vel en mulighet for at du om du aldri har felt en tåre etter ett brudd med en du var hodestups forelsket i. Faktisk ikke var forelsket i ham men i forholdet.

Vi løser alle ting på forskjellige måter. Men spør du en psykolog om man bør kjenne på følelsene man har istedet for å dytte de bort. Så tipper jeg du får beskjed om at det er sunt å kjenne på det istedet for å legge lokk på de.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta to. 15 des. 2016 13:48

Så det du skriver, 3lin, er at en mann som ikke sørger over et brudd mellom deg og han, aldri var skikkelig forelsket?

(kvinne 40 år fra Vestfold) to. 15 des. 2016 14:09 Privat melding

@ertaberta Om han går å finner seg en dame dagen etter så nei.. Kan godt hende han var men ikke er det når bruddet finner sted.
Om A elsker/ er forelsket i B og B gjør det slutt vil det være naturlig for A å føle en sorg. Snakke ikke om at alle sorger skal være langvarige. Men Om A påstår at den elsker/ er forelsket i B og etter bruddet finner seg en ny kort tid etter så var det kanskje ikke helt riktig å kalle det elske/forelskelse.

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 15 des. 2016 14:19 Privat melding

Nå er det jo noen som stuper rett inn i et nytt forhold like etter et brudd, nettopp for å dempe den smerten og tapet av den han/hun var så glad i... Det sier vel ikke noe om man elsket/ikke elsket den man var sammen med; for noen er det en måte å komme videre på, og slippe å se på smerten i kjærlighetssorgen... Om denne metoden er så effektiv, er en helt annen sak....

(kvinne 53 år fra Østfold) to. 15 des. 2016 14:47 Privat melding

Noen fanger kan kjærlighetssorg føles tyngre enn om noen dør. I tillegg til å miste har man blitt valgt bort, og det kan være vondt nok. Det er, etter min mening, en annen type sorg ☺️

(mann 33 år fra Telemark) to. 15 des. 2016 15:00 Privat melding

Mente ikke å støte noen her😊 Jeg ser stort sett lyst på livet uansett hvor mye dritt jeg får hivd i trynet. Det er vel bare sånn jeg er. Kjærlighetssorg er ikke noe gøy i det hele tatt. Hatt det flere ganger jeg, uansett hvem som har gått fra hvem. Tror ikke det har noe å si om man blir dumpet eller dumper, er man glad i noen så gjør det vondt uansett, men noen ganger så er det bare ikke ment å være. Selvtilliten min har det veldig bra eleane, trenger ikke boost fra andres uløkke. Jeg trenger ikke trene på meg strammere ræv etter ett brudd for å ha det bra heller. Men det er meg da😂

(mann 33 år fra Telemark) to. 15 des. 2016 15:26 Privat melding

@Villrosa, takk for det😁 Du er en gledesspreder selv😊 Vi får ta noen shots og spre glede sammen på neste forumsmøte. Vi kan ha det i partybua mi da vettu!

(mann 33 år fra Telemark) to. 15 des. 2016 15:54 Privat melding

Get over it? Du som lurte på om jeg måtte bygge selvtillit ved at andre har det bra. Hvor du fikk det fra vet ikke jeg men du trakk det vel kansje ut av ræva? 😁

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 15 des. 2016 16:44 Privat melding

Ja, det var litt av en romantisk digresjon midt i kjærlighetssorgen her på forum. ;)

(mann 33 år fra Telemark) to. 15 des. 2016 16:56 Privat melding

Tror ikke noen er ute etter å mobbe eller noe innpå her. Men det er jo mye skøy og morro! De færreste er sørlig sarte da😁

(mann 33 år fra Telemark) to. 15 des. 2016 17:33 Privat melding

Hvor du skulle med det der vet ikke jeg. Men whatever floats your boat😁