Alle innlegg Sukkerforum

Gjengangere..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Råtass sø. 18 des. 2016 08:59

"Drømmemannen må kunne utfordre meg litt, samtidig som han holder meg litt i tøylene."

Her har vi en gjenganger, hva f... betyr egentlig dette ?

I mine øre høres det ut som man skal måtte komme til å balansere på en knivegg,,, at man fort kan ende om med å bli for "kjedelig"... og da er det rett ut :)

Tror ikke kategorien "snill gutt" vil dekke behovene her :)

(mann 50 år fra Buskerud) sø. 18 des. 2016 09:12 Privat melding

Det blir litt sånn som kvinner tiltrekkes av menn i uniform, så gifter dem seg med han, så må han slutte i jobben for den er for farlig for han, noen år senere blir dem skilt fordi da ble gubben plutselig for kjedelig.

Eller som jeg har opplevd... har alltid hatt langt hår og det tiltrekker mange kvinner, så blir man kjærester, åsså vil dem at du skal klippe deg og kle deg penere og etter en stund så blir du dumpa fordi det var jo nettop det lange håret og den røffe klesstilen dem egentlig likte.

M.a.o det er bedre å være singel så slipper man å kjøpe klær man vanligvis ikke bruker.

Skjult ID med pseudonym Ibi sø. 18 des. 2016 10:00

Råtass jeg tenker noe av det samme som deg.Men tillegger utsagnet at det sannsynligvis dreier seg om en uavhengig humørsyk person.
Mulig du får litt å stri med der:)

Skjult ID med pseudonym rose sø. 18 des. 2016 10:43

Jeg leser det utsagnet på en helt annen måte:
Å utfordre meg betyr en som ikke dilter etter men har egne meninger og kan sette spørsmål ved mine.

Holde meg litt i ørene betyr vel at han yter motstand, setter klare grenser for hva han vil godta uten å styre meg

Det er min fortolkning men så er jeg dame da...

Skjult ID med pseudonym Råtass sø. 18 des. 2016 11:45

@rose

Utfordre, høres litt mer utfordrende ut enn det å stå for egne meninger, noe som jeg antar de fleste voksne folk gjør.

Og holde meg litt i tøylene ; skal man måtte sett klare grenser for hva man godtar etc, skal man ikke naturlig forvente at en partner oppfører seg mot enn, som han/hun forventer i motsatt fall ?

Æshj,,, Ikke noe rart det blir vanskelig når man søker livspartner :)
Er vel et ukjent begrep i disse tider det :D

(kvinne 50 år fra Oslo) sø. 18 des. 2016 11:53 Privat melding

Har vel noe med lakk og lær og reimer og sånt å gjøre da... 😜

Skjult ID med pseudonym Ibi sø. 18 des. 2016 11:57

Normalt sett så tilpasser man seg hverandre uten å måtte komme med instrukser om å ikke dilte etter,ha egen meninger ,sette på plass etc.Er dame jeg også,med slike "krav" i en presentasjon hadde jeg styrt langt unna . Passer man sammen så går det meste av seg selv uten instrukser.

(kvinne 40 år fra Vestfold) sø. 18 des. 2016 12:02 Privat melding

Enig med deg @Ibi

Skjult ID med pseudonym Råtass sø. 18 des. 2016 12:07

@ilbi

Ja, da tror jeg du var enig med meg,,

Jeg får piggene ut av denslags fraser ihvertfall.

(kvinne 47 år fra Vestfold) sø. 18 des. 2016 12:10 Privat melding

He he, @josy! ;)
Nå måtte jeg faktisk kikke etter i min egen profil; for jeg kunne godt ha sagt at jeg ønsker en mann som utfordrer meg litt. ;) Jeg er selv en dame som har sterke meninger om enkelte ting, og kan bli ganske engasjert hvis det er saker som berører meg og jeg brenner litt for. Derfor trenger jeg nok også en mann som har egne meninger, og som heller ikke er redd for å engasjere seg - og da nødvendigvis trenger han jo ikke mene det samme som meg. Det er jo spennende hvis han ser ting fra et annet perspektiv enn meg iblant, og "utfordrer" meg til å se andre sider og aspekter ved saken. Ser ikke at dette er noe motstridende i det å ønske seg en "snill" mann, som jo har med empati, nærhet og omsorg å gjøre....

(mann 50 år fra Buskerud) sø. 18 des. 2016 12:17 Privat melding

Passer for meg du Mayazin....her skal du motstand møte

(kvinne 47 år fra Vestfold) sø. 18 des. 2016 12:36 Privat melding

He he, jeg vet ikke helt om akkurat "motstand" er det rette ordet men, @Trucker... ;) Det kan fort bli veldig slitsomt, hvis man hele tiden stanger "mot" hverandre. Jeg er nok en grubler og en tenker, en liten livsfilosof, og trenger vel heller en som tenker sammen "med" meg, istedet for "mot" meg. Men nødvendigvis trenger jo ikke det bety at vi er enige hele tiden; men at det finnes så mange nyanser og perspektiver å se forskjellige ting fra....

(mann 50 år fra Buskerud) sø. 18 des. 2016 12:40 Privat melding

der ser du, vi er likere enn du tror mayazin....mangler bare en date nå.

(kvinne 53 år fra Østfold) sø. 18 des. 2016 12:40 Privat melding

Hvorfor skal man utfordres og holdes i øra , tøyles osv., jeg leser i " han holder meg litt i tøylene" "jeg er ei bortskjemt prinsesse, som egentlig trenger å oppdras litt" .. som det sies over her, som bla lbi sier veldig greit , at normalt sett så tilpasser man seg uten å måtte ha instrukser. 😉

(kvinne 40 år fra Vestfold) sø. 18 des. 2016 13:04 Privat melding

Kan også bety at personen ønsker å dras med på ting han/hun normalt ikke pleier å gjøre. Utfordre komfort sonene.

Og det kan bety at de ønsker en mer dominant partner. En som tar litt styringen.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 18 des. 2016 14:07

Høres ut det er skrevet av en dominant person, som er lei av å være sammen med menn som jatter med og godtar alt. Jeg tror ikke det trenger å ligge mer i det, enn at man ønsker en selvstendig person med egne meninger og god evne til grensesetting. Det kan også være en måte å si at man er ute er en dominant person, og at man selv er sub. Jeg ville blitt skeptisk, for jeg vil ikke påta meg ansvaret for å holde en annen i tøylene. Det ligger slik jeg ser det, ganske mye ansvarsfraskrivelse i denne setningen.

(kvinne 47 år fra Vestfold) sø. 18 des. 2016 14:23 Privat melding

Jeg tror kanskje hele utsagnet om "å bli utfordret og holdt i tøylene" blir litt blåst ut av alle proporsjoner her, og ilagt en dypere mening enn det egentlig har... Tror det bare er en måte å uttrykke seg på, og er ikke ment helt bokstavelig.... Just saying... ;)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 18 des. 2016 14:25

Joda, det er profilen til 'My little pony" Ts har snublet over...

(mann 34 år fra Telemark) sø. 18 des. 2016 14:25 Privat melding

Her skal det domineres det remmer og tøy vil holde tenker jeg😁

(kvinne 47 år fra Vestfold) sø. 18 des. 2016 14:27 Privat melding

@bling
😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 18 des. 2016 23:13

Jeg trenger ikke en som holder meg i tøylene, for så vill er jeg ikke, men jeg trenger en som er litt "sterkere" enn meg. -For hvis han er av den passive typen og jeg blir den som skal ta alle beslutninger og drive ting framover, kjennes det ikke riktig for meg.

For meg handler det om å være i ballanse, men jeg ønsker også å bli utfordret i diskusjoner. Jeg vil få bryne meg litt, og dermed bli kjent med flere sider av meg selv.

(mann 50 år fra Finnmark) ma. 19 des. 2016 12:48 Privat melding

@råtass
Kan være hva som helst.
Fysisk, intellektuelt, emosjonelt....

Kanskje "hun" er som meg som gjerne kan sitte foran en skjerm hele kvelder fordi huset er rent og ryddig, barna er hos moren og jeg ikke har lagt planer som kan få meg over dørstokken, og trenger en til å lufte ideer jeg ikke kommer på selv i sånne late/komfortable situasjoner fordi jeg uansett ikke har noen å dele eventuelle opplevelser med?

Fins sikkert like mange svar som de som skriver slikt, tenker jeg...

Skjult ID med pseudonym Råtass ma. 19 des. 2016 14:30

Det er ofte de jeg anser som litt over snittet attraktive som har dette i sin profiltekst. Tror ofte det er folk som er litt "bortskjemt", og at de verdier jeg søker etter drukner litt bort.
Det ligger litt korta for meg, at her er det noen som har endel valgmuligheter :)

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 19 des. 2016 14:41

Enig med purken.no. Jeg gidder heller ikke en som "vil bli utfordret, som vil ha motstand". Jeg hadde en sånn en gang. Det var en som gikk over grenser på mange måter. Han skjøv sitt eget ansvar for å holde grenser over på meg, for jeg "måtte gi han motstand". Det var ikke OK i det hele tatt.

Aldri mer. Kun likeverdighet. Hvis ikke kan det være det samme.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 19 des. 2016 14:51

Det er vel ikke nødvendigvis slik at man har dårlige verdier eller mangler verdier, fordi om man er attraktiv og kan velge vel, Råtass? Det som kan være, er jo at mange attraktive damer opplever at mange menn blir litt dustete og over kanten føyelige, når de synes en dame er veldig fin. Det er ikke urimelig å ønske en mann som ikke blir det.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 19 des. 2016 15:08

@Wille

(mann 50 år fra Finnmark) ma. 19 des. 2016 15:16 Privat melding

@Kiara
Helt sant.
Jeg kan bli litt sånn "starstruck" selv.
Hva som er attraktivt er imidlertid veldig individuelt.
Du er en attraktiv kvinne for noen, og ikke for andre, men jeg tror de som er konvensjonelt pene vil oppleve mer trøkk og oppmerksomhet enn de som er spesielt pene i sammenhenger som denne.

(mann 28 år fra Hordaland) ma. 19 des. 2016 15:27 Privat melding

For min del er jeg ikke så glad i bastante personer generelt sett. Damer eller menn. De som krever at du gjør motstand mot deres meninger osv. har jeg erfart er svært fastsatt i sine meninger og ofte er ute av stand til å se andre perspektiver. Jeg orker sjeldent å diskutere med slike, og det kan nok oppfattes som at jeg jatter med, men i realiteten føler jeg bare ikke for å diskutere med noen som alt er så skråsikre på sine meninger at det ikke nytter å diskutere. Jeg diskuterer med glede med folk som ikke har svært fastsatte meninger derimot.

Forventer vel litt ydmykhet fra den jeg prater med, ikke en selvoppnevnt fasitbok. Sånne orker jeg ikke "vise motstand". De kan mene det de vil.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 19 des. 2016 15:32

@purken
Jeg tar selvfølgelig utgangspunkt i at jeg er attraktiv for en som er interessert i være sammen med meg ja.🙂 Noe annet ville vært forskrekkelig trist.

@nordogopp
Det er jo noen, både menn og kvinner, som fremstår mer attraktive enn gjennomsnittet. De får nok gjerne mer oppmerksomhet og flere tilbud enn gjennomsnittet. Utover det er det heldigvis individuelt hva vi tiltrekkes av, og dermed er det noen for alle. Jeg synes ofte det er mye fordommer mot og er akseptabelt å tillegge mennesker med det de fleste kaller vakkert ytre, negative egenskaper. Faktisk tar jeg meg i det selv av og til.

(kvinne 47 år fra Vestfold) ma. 19 des. 2016 15:39 Privat melding

@Kiara
Tror nok du har veldig mye rett i det du sier der... ;)

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 19 des. 2016 15:42

Har du problemer med damer som mener noe, Purken? Ikke minst, har du problemer med damer som har selvtillit og mener de selv er ålreite?

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 19 des. 2016 15:49

Du mener at vi oppfatter verden slik vi er selv, og det er jeg helt uenig med deg i. Der har du en glitrende "sannhet", som kan brukes til å kvele all filosofi og ikke minst kritikk.
Jeg spør deg om du har problemer med damer som mener noe og generelt er fornøyd med seg selv, fordi din oppførsel på forum får meg til å tro det om deg.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 19 des. 2016 15:56

filosofi =filosofering

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 19 des. 2016 16:04

Det er forskjell på å oppleve verden ut fra seg selv og sitt eget ståsted, og det at man opplever verden slik man selv er @Pep. Der er to helt grunnleggende forskjelliger påstander. Den første er jeg enig, den siste ikke. det var den siste påstanden du kom med lenger ned her.
Du har fått svar på hvorfor jeg tror du har problemer med damer som mener noe, eller er fornøyd med seg selv. Jeg kan gjenta det da. Din oppførsel på forum det året jeg har vært her, får meg til å tro det om deg.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 19 des. 2016 16:20

Mennesket har forestillingsevne og kan tenke abstrakt, og det gjør at vi kan forstå mye mer enn det vi selv er. Vi kan også greie å skille andre mennesker fra oss selv, og kan vite hva som er våre egne følelser og hva som er andres. Det er mange som projiserer eller har utydelige grenser mellom seg selv og andre, men det er ikke nødvendigvis de fleste som har det slik. Det er heller ikke slik at alle som er uenig med oss eller ikke liker oss, projiserer sine egne ting til oss. Personlig opplever jeg det ofte som helt relevant og forståelig, om noen ikke liker meg.

Jeg har ikke sagt noe om at jeg ikke liker deg jeg. Jeg spurte deg om du har problemer med visse damer, og fortalte deg at jeg har det inntrykket av deg ut fra måten du oppfører deg på.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 19 des. 2016 16:24

Jammen i all 'verden' da...

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 19 des. 2016 16:50

Det betyr at dersom du ser grusomheter i Aleppo, er du et grusomt menneske selv Villrosa. De som bare ser opphauset propaganda ogår mener alt er bra og godt der, er da gode mennesker. Ut fra tesen om at vi ser verden slik vi er.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 19 des. 2016 17:05

Subjektivisme og objektivisme:

http://filosofi.no/epistemologi/

(mann 50 år fra Østfold) ma. 19 des. 2016 17:06 Privat melding

Er dette interessant?

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 19 des. 2016 17:15

Ikke poenget at du skal være enig/uenig med meg. Eller nødvendigvis 'mene'. Undre er mer fruktbart - det filosofien gjør.

Subjektivisme er neppe alene svaret. Ikke for realister i hvert fall.

(kvinne 38 år fra Hordaland) ma. 19 des. 2016 17:27 Privat melding

Masse artige svar her. .. lo godt... hihi... Eg tenker at vist en dame skriver det utsagne.. Så vil hun ikke ha en tøffel; ) Hun kan lett overkjøre andre, vist de ikke gir beskjed / sier hva de mener... Tenker dette e noe som går begge veier... Sier den ene lite, blir det lett at den andre overkjører den, uten å mene det. MEN som har selvinnsikt til å se det selv:)

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 19 des. 2016 17:28

Villrosa... du skal jo ikke mene noe bår du er kvinne.😉

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 19 des. 2016 17:37

Man kan elske kvinner, selv om man har problemer med at de mener ting og er fornøyd med seg selv.😉 Man kan faktisk fortsatt forgude dem ... Så lenge de er slik man ønsker. 🙂

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 19 des. 2016 18:12

Og det er ingen mnningsforskjell mellom å tolke verden ut fra deg selv, og det å se seg selv når man ser noe i verden?

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 19 des. 2016 18:44

Enkle eksempler, som ikke kan være vanskelige å forstå, purken.no:) Her inne handler det vel litt om måten man kritiserer andre på, kaller andres meninger for tull, beskylder andre for å være slik eller sånn, peker på at andre gjentar seg selv etc etc etc... Men, så ser man at feks den som skriver at andre går etter person, gjør det selv også, at de som skriver at andre gjentar seg selv, trekker frem den samme historien gang på gang, at de som stempler andre, fort kan oppfattes på samme måte selv, det være seg tullete, krass, barnslig, kynisk og alle andre kallenavn som hagler fra tid til annen. Jeg forstår ikke hvor dette med Aleppo passet inn? Var det bare for å forsøke å sette purken.no i et negativt lys?

(mann 50 år fra Finnmark) ma. 19 des. 2016 18:59 Privat melding

@Kiara
Fremdeles enig, men jeg tror vi legger litt forskjellig i begrepet "attraktiv".
Jeg foretrekker "pene", men det er nå meg og mitt ståsted. Andre vil sikkert mene at pent er attraktivt og dermed bidra til oppmerksomheten du nevner, mens jeg først og fremst forholder meg til teksten og det kvinner velger å inkludere av seg selv der når det kommer til sukker. Det og avstand er avgjørende for om og på hvilken måte jeg tar kontakt. For jeg skriver også til "uaktuelle", bare som et lite takk for besøket om de har vært innom profilen min for eksempel, eller for å gi en liten oppmerksomhet vedrørende noe jeg synes er spesielt bra ved profilen deres. Med noen utarter det til en samtale, med andre ikke, men ingen er attraktive som følge av at de er pene. Pent er ingen egenskap.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 19 des. 2016 19:01

@Purken
Du skriver at man oppfatter andre og verden som man er selv. Det er noe annet enn å forstå verden ut fra sitt eget ståsted. Om jeg har en pasient som fremstår fragmentert og forvirret for meg, er det en tolkning jeg gjør ut fra alt jeg sanser, observerer og ser, satt inn i en referanseramme som består av min fagkunnskap, erfaring osv osv... Det betyr ikke da at jeg også er fragmentert og forvirret. Jeg skrev før her at jeg er enig med deg i at vi ser verden ut fra vårt eget ståsted, men at jeg er uenig i at alt vi ser i verden eller andre, er oss selv. Vi kan se mer enn oss selv.

@Ertaberta
Det å lage et eksempel på hva en påstand noen kommer med, har da ikke noe med å sette de som kommer med påstanden i dårlig lys. Med mindre de som leser det, ser negativt på den som kom med påstanden da. Du må nok skjønne hva diskusjonen er, før du skjønner hvorfor jeg brukte det eksempelet. Og kanskje assosiere til og lese flere tråder, for å forstå hvorfor jeg valgte å bruke akkurat det eksempelet i dag.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 19 des. 2016 19:02

@nordogopp
Gleder meg å lese!👍👍👍

(kvinne 40 år fra Vestfold) ma. 19 des. 2016 19:16 Privat melding

Synes det er artig at folk diskuterer utseende. Pen/ikke pen. Kjekk/ikke kjekk.
Er jo i øyet som ser hva de finner attraktiv. En jeg synes er kjekk er nødvendigvis ikke en venninna mi synes er kjekk.
Hva er det ved første øyekast/bilde som får deg til å ta en ekstra titt.
Og sååå må resten ha substans. Er det helt tomt så spiller utseende liten rolle.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 19 des. 2016 19:48

@3lin
Jeg synes absolutt det er noen mennesker som er penere enn andre, både blant kvinner og menn er det personer som skiller seg ut fordi de rettror og slett er pene og velskapt. Hva jeg tiltrekkes av, er noe helt annet. Det er ikke utseendet, selv om jeg ikke faller for noen jeg ikke synes er kjekk. Over tid er det likevel personligheten som avgjør om jeg synes vedkommende er pen å se på.
Når det gjelder sammenheng mellom utseende og attraktivitet, tror jeg der spiller en rolle her på sukker. De som er flott å se på, får nok flere henvendelser enn de som ikke er like påfallende. Tror jeg da.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 19 des. 2016 19:51

Nei, det kan jeg ikke gi deg purken.no, fordi jeg synes det er reinspikka tøv at vi ikke er i stand til å se annet enn oss selv. Man kan kjenne igjen og forstå, mer enn det man er selv. Så vidt jeg husker, lærer vel mennesket å differensiere mellom subjekt og objekt sånn en eller annen gang på slutten spedbarnstadiet.

(kvinne 40 år fra Vestfold) ma. 19 des. 2016 20:02 Privat melding

@kiara det du synes er pent er jo ikke det samme som at alle andre synes det.
Og nei man faller ikke for en man synes er uattraktiv eller mindre pen. 😊

(kvinne 40 år fra Vestfold) ma. 19 des. 2016 20:22 Privat melding

😂👍

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 19 des. 2016 21:34

Nei, det er klart det er personlige preferanser 3lin. Har du fått inntrykk av at jeg mener noe annet? At jeg setter standarden for hvem som er pen? Likevel er det nå uansett slik at det er noen har et utseende svært mange vil kalle pen, mens andre har et utseende som faller i smak hos litt færre.

(kvinne 40 år fra Vestfold) ma. 19 des. 2016 21:38 Privat melding

Vi er nok enige bare forskjellige måter å utrykke det på ☺️

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 19 des. 2016 21:46

Det er nok mulig.🙂

(mann 50 år fra Finnmark) ti. 20 des. 2016 01:32 Privat melding

Jeg har et utseende kun mor og spesielt interesserte kan like.
Heldigvis har jeg møtt en del spesielt interesserte på min vei 😜