Alle innlegg Sukkerforum

Sikter for høyt eller for lavt?????

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sikteren fr. 2 jan. 2009 16:05

Leser en masse om att viss du ikke for respons her er det bare å sikte lavere, etter jeg ble superbruker og fikk tilgang til alle som har album,oppdaget jeg at det å sikte lavere er å sikte etter noen som ikke har lagt ut profilbildet der de var mest heldig!!!!!!Ser også en masse jenter som ser kunstig vakkre ut på profilbildet men sannheten er en annen i albumet,ser det vamskelig å sikte etter en profil eller bildet om hvor attraktiv kvinnen egentlig er !!!!!!1

Skjult ID med pseudonym timeline fr. 2 jan. 2009 16:12

Jeg sikter etter de jeg liker utifra bilde og profiltekst. Synes det er liten vits i å sikte etter noen jeg ikke liker bare fordi det kanskje ville øke sjansene mine til å få svar.
Alt det pratet om at folk sikter over sin egen "liga" synes jeg bare er noe stort svada!
Folk er forskjellige, og selv om en profil kan gi en pekepinn på om man er en person som den man sender melding til vil være interesert i å bli kjent med, så finnes det ingen garantier.

Skjult ID med pseudonym ABCDEFGHIJ fr. 2 jan. 2009 16:12

Ening ! Ihvertfall risky å gå ut ifrå eit bilde, kan vera stor forskjell på forskjellige bilder i albumet :)

(kvinne 42 år fra Akershus) fr. 2 jan. 2009 16:17 Privat melding

Hva er vitsen med å sikte for høyt eller for lavt ???? Man må sikte rett på for å treffe blink!!! :o))

Skjult ID med pseudonym Kent1980 fr. 2 jan. 2009 16:17

Jeg stilte inn siktet idag, og traff feil fugl :)))) Tror jeg siktet litt høyt, og til venstre.

Neida. Jeg har en innstilling på dette. Jeg synes jeg ikke sikter lavt eller høyt. Ingen er for bra for meg, og ingen er for dårlig for meg, Med det mener jeg at jeg kjenner ikke personen jeg snakker med og kan ikke si om vedkommede er slik eller slik. Uansett har ikke jeg rett å si at noen er dårlig, for jeg er ikke perfekt selv.

Skjult ID med pseudonym jegfantjeg fr. 2 jan. 2009 16:25

"Sikter" etter de jeg liker jeg, men poenget er vel å få kontakt slik at jeg kan finne ut noe om jenta (personen) bak reklamen ;o)

Vel har jeg bomma noen ganger, men om det var over eller under ??? Siste offer var lik på alder, høyde, vekt og alt det der men bomma gjorde jeg like fullt! Bare å lade på nytt.

God jakt, men ikke skyt på noe du ikke vil felle..

Ha en deilig vinterhelg alle sammen.