Alle innlegg Sukkerforum

Julemiddag?

Vis siste innlegg
(kvinne 39 år fra Vestfold) ma. 19 des. 2016 23:44 Privat melding

Hva spiser dere på juleaften?

Hadde ikke vært jul uten ribbe her. 😊

(kvinne 47 år fra Møre og Romsdal) ma. 19 des. 2016 23:51 Privat melding

Pinnekjøtt, medisterkaker og mårpølser. Til dessert er det riskrem med rødsaus... mmmmmm 😊

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 19 des. 2016 23:58

Pinnekjøtt, hjemmelaget potetstappe og kålrotstappe til. Riskrem og rød saus.

(kvinne 41 år fra Østfold) ma. 19 des. 2016 23:59 Privat melding

Vi spiser reinsdyr. Man skulle ikke tro det var smart, men nissen har tydeligvis annet å tenke på den dagen.

(kvinne 47 år fra Møre og Romsdal) ma. 19 des. 2016 23:59 Privat melding

Å herre fred.... glemte jeg kålrotstappe.. viktigste av alt 😂😂

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 20 des. 2016 00:01

Ble nesten bekymret for deg, Engla😂0

(kvinne 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 20 des. 2016 00:03 Privat melding

@Kiara
Bra du passer på 😂😂

Skjult ID med pseudonym Zorro ti. 20 des. 2016 00:09

Grændis og potetgull!

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 20 des. 2016 00:11 Privat melding

Fjortis jul? @zorro

(kvinne 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 20 des. 2016 00:13 Privat melding

Bedre med grandis enn torsk på en julaften

Skjult ID med pseudonym Råtass ti. 20 des. 2016 00:19

Riskrem, whisky og sigar...

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 20 des. 2016 00:19 Privat melding

Enig @Engla 👍

(kvinne 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 20 des. 2016 00:20 Privat melding

Hørtes ut som en typisk julemiddag for en nysingel gubbe 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Zorro ti. 20 des. 2016 00:21

Just kidding...

(mann 38 år fra Nordland) ti. 20 des. 2016 00:23 Privat melding

Pinnekjøtt. Blir bare skriking uten...😂

(mann 32 år fra Telemark) ti. 20 des. 2016 00:28 Privat melding

Hele svorlokket på ribba, omtrent en halvkilo for mye med julepølse og medister. Knepper opp buksa før jeg fyller riskrem opp til drøvelen for deretter å tilbringe resten av dagen på sofaen med intense magekramper og skamgråt. Dette holder liv i nyttårsforsettet om å ete sunnere og trene helt til grillsesongen setter inn. Dette går på repeat år etter år😁

(mann 49 år fra Østfold) ti. 20 des. 2016 00:31 Privat melding

Man har jo alltid med seg joggebukse til andre bordsetting.

(mann 36 år fra Vestfold) ti. 20 des. 2016 00:46 Privat melding

Stek av eller annet slag, men det viktigste er medisterkaker. Alltid like spennende og se hvem som lager de beste jeg eller modern

Skjult ID med pseudonym tnbm ti. 20 des. 2016 00:47

Feirer ikke juleaften.
Men på julaften er det potet, surkål. saus,. medisterkaker, medisterpølser, (litt) ribbe, brødskive, pålegg, smør, sjokolade, småkaker, riskrem, tyttebærsyltetøy, ev. konfekt, tomat, salat. svisker, rødkål og antagelig litt potetgull.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 20 des. 2016 01:00

Venter dut på ei dame du kan stelle for? 😄

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 20 des. 2016 01:01

Den kommentaren skulle inn i en annen tråd... Ny oppgradering, nye problemer.

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 20 des. 2016 01:04

Så lenge mine foreldre lever blir det ribbe, sosisser, medisterkaker, rødkål, surkål, sjysaus og sennep.

Appelsinsorbet med krumkaker til dessert.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 20 des. 2016 01:07 Privat melding

Grandis er noe jeg kun kjøper inn til vennegruppedag for datteren min, som reservefor for de som ikke tåler skikkelig mat. Ender oftest med at den må lages til med heavy modifikasjoner (ekstra av det meste) i ettertid.

Jul har som regel blitt både ribbe og pinnekjøtt, for noen har den ene som favoritt, og vi har aldri blitt enige. Og pinnekjøttet er jo knapt merarbeid med. Den lager seg nesten av seg selv.

I år blir vi svært få til julemiddag, og da blir det det ene som alle liker, nemlig ribbe med julepølse, medisterkaker, rødkål og tyttebær.

(mann 32 år fra Telemark) ti. 20 des. 2016 01:07 Privat melding

@Villrosa lærte det av min bestefar engang i tia😁 glemmer ikke han spiste til han nesten sprakk, så måtte han hvile ut etterpå. Er ikke sånn selv lenger altså😁 Det har vært en sunnere livsstil i noen år nå. Har ikke forbrenninga til en tenåring lenger😁😁

(kvinne 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 20 des. 2016 01:21 Privat melding

Skal spise til jeg sprekker hele jula 😍

Skjult ID med pseudonym Pessimist ti. 20 des. 2016 11:01

Pinnekjøtt, poteter og kålrotstappe. Riskrem med bringebærsaus til dessert 😀😀😀😀

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 20 des. 2016 11:35 Privat melding

Nå ble jeg sulten..

Skjult ID med pseudonym my ti. 20 des. 2016 12:31

Ser at treningssentrene kommer til å få et rush på nyåret.

(mann 42 år fra Telemark) ti. 20 des. 2016 14:21 Privat melding

Jeg spiser ikke svinekjøtt.

Det er synd for ribbe er den beste julematen, men her går det i pinnekjøtt eller kalkun.

(kvinne 45 år fra Hordaland) ti. 20 des. 2016 14:42 Privat melding

Pinnekjøtt, poteter og kålrabistappe. Riskrem til dessert. Gleeeder meg 😍

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 20 des. 2016 15:34

Pinnekjøtt med hjemmelaget potetmos av mandelpoteter og kålrabistappe, litt medisterkaker og -pølser til de som ønsker det. Luftig ostekake til dessert.

(mann 43 år fra Buskerud) ti. 20 des. 2016 17:03 Privat melding

Er vokst opp med ribbe, medisterkaker, og medisterpølse. Selvsagt med poteter og surkål til. Og slik har det stort sett vært i voksen alder også. Desserten skal helst være karamellpudding eller moltekrem, og drikke til maten er øl og akevit.
Høres sikkert ensporet ut, men jeg kan gjerne prøve noe annet, men for all del ikke fisk på julaften.
I år blir det amerikansk jul, så da forventer jeg kalkun ;-) . Det blir jo spennende med litt foranding også. :-)

(mann 19 år fra Oslo) ti. 20 des. 2016 18:50 Privat melding

Kebab med ekstra kjøtt