Alle innlegg Sukkerforum

er det noen som tørr her?

Vis siste innlegg
(mann 24 år fra Østfold) ti. 27 des. 2016 12:52 Privat melding

jeg sitter med at alle sitter og prøver å finne mr. right og miss. right er det flere enn jeg som har et ønske om å gamble litt å ta noen blind dater?

Skjult ID med pseudonym EagleEye ti. 27 des. 2016 13:48

Har inntrykk at mange sitter på hver sin stein og venter på at andre skal initiativ. Og at folk kun tar initiativ hvis de er veldig, veldig sikre på at de er interessert i noen.

@Kiara Forståelig, men jeg vet ikke om det er en innstilling som er så veldig sunn for nettdating. I real life kan man fort merke om man har kjemi og tiltrekning eller ikke, men tror ikke det er like lett over tekst og noen få bilder. Noen man ikke syns virket interessant på nett, kan kanskje plutselig virke det når man møter dem personlig. Og motsatt.

Ikke at man skal takke ja til absolutt alle som spør på nett, men kanskje det er lurt om vi alle hadde vært litt mer åpne for at tiltrekning er noe som hovedsakelig oppstår når man møtes.

Merker selv at jeg er mer kresen over nett enn jeg ville vært i virkeligheten. Jeg tror ikke man kan få et skikkelig, ekte inntrykk av noen før man møter dem ansikt til ansikt.

(mann 38 år fra Rogaland) ti. 27 des. 2016 14:34 Privat melding

Har våget å date utenfor boksen, det har gått både bra og dårlig.

Som noen sier over her, vi er så utrolig forskjellige i virkeligheten. Jeg har selv blitt fortalt at jeg var bedre i virkeligheten enn de hadde forstilt seg, å at jeg nok hadde en personlighet / væremåte litt anderledes enn jeg selv vil beskrive meg. Noen av oss er nok litt edruelige å tar ikke for hardt i når vi skal beskrive oss selv. Selv hater jeg selfies og suger i å skrive profiltekst, funker nok bedre over et par øll.

Skjult ID med pseudonym sukkersøt ti. 27 des. 2016 18:33

Please stop wasting your time looking for Mr. Right. Just fint Mr.Left and drag the "idiot" to the right.
Blind date høres skummelt ut...:-)))

Skjult ID med pseudonym Oldtimer ti. 27 des. 2016 18:44

Vært på blind date en gang og møtte en låvedør med målene 160cm x 160 cm