Alle innlegg Sukkerforum

er det noen som tørr her?

Vis siste innlegg
(mann 22 år fra Østfold) ti. 27 des. 2016 12:52 Privat melding

jeg sitter med at alle sitter og prøver å finne mr. right og miss. right er det flere enn jeg som har et ønske om å gamble litt å ta noen blind dater?

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 27 des. 2016 13:17

Nei, det gidder jeg ikke bruke tid på. Dater kun om det er noen jeg faktisk finner interessant.

Skjult ID med pseudonym EagleEye ti. 27 des. 2016 13:48

Har inntrykk at mange sitter på hver sin stein og venter på at andre skal initiativ. Og at folk kun tar initiativ hvis de er veldig, veldig sikre på at de er interessert i noen.

@Kiara Forståelig, men jeg vet ikke om det er en innstilling som er så veldig sunn for nettdating. I real life kan man fort merke om man har kjemi og tiltrekning eller ikke, men tror ikke det er like lett over tekst og noen få bilder. Noen man ikke syns virket interessant på nett, kan kanskje plutselig virke det når man møter dem personlig. Og motsatt.

Ikke at man skal takke ja til absolutt alle som spør på nett, men kanskje det er lurt om vi alle hadde vært litt mer åpne for at tiltrekning er noe som hovedsakelig oppstår når man møtes.

Merker selv at jeg er mer kresen over nett enn jeg ville vært i virkeligheten. Jeg tror ikke man kan få et skikkelig, ekte inntrykk av noen før man møter dem ansikt til ansikt.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 27 des. 2016 14:25

EagleEye;
Du har absolutt et poeng der. Når jeg bor mer sentralt, kan det hende jeg kommer til å være mer åpen. Slik det har vært så langt, har jeg erfart at de jeg ikke er interessert i på nett, ikke vekker interessen min i virkeligheten heller. Bortsett fra et unntak. Det ene unntaket hadde jo vært nok om interessen var gjensidig. Nå bor jeg slik til at de jeg vil date er langt unna. Da blir terskelen mye høyere. Dessuten er jeg elendig på konseptet dating, og tror jeg må møte Han på en annen arena. Sosialt gjennom venner og bekjente, eller gjennom hobbyene mine.

(mann 37 år fra Rogaland) ti. 27 des. 2016 14:34 Privat melding

Har våget å date utenfor boksen, det har gått både bra og dårlig.

Som noen sier over her, vi er så utrolig forskjellige i virkeligheten. Jeg har selv blitt fortalt at jeg var bedre i virkeligheten enn de hadde forstilt seg, å at jeg nok hadde en personlighet / væremåte litt anderledes enn jeg selv vil beskrive meg. Noen av oss er nok litt edruelige å tar ikke for hardt i når vi skal beskrive oss selv. Selv hater jeg selfies og suger i å skrive profiltekst, funker nok bedre over et par øll.

Skjult ID med pseudonym sukkersøt ti. 27 des. 2016 18:33

Please stop wasting your time looking for Mr. Right. Just fint Mr.Left and drag the "idiot" to the right.
Blind date høres skummelt ut...:-)))

Skjult ID med pseudonym Oldtimer ti. 27 des. 2016 18:44

Vært på blind date en gang og møtte en låvedør med målene 160cm x 160 cm

(mann 48 år fra Oslo) on. 28 des. 2016 01:24 Privat melding

@Schei95
Jeg svarer visst på et innlegg til av deg jeg.

Jeg har prøvd Blinde date jeg. Ganske spennende.

Det som skjedde den gangen var at de som arrangerte denne gruppe Blind daten hadde gjort det sånn at de leide 3 dobbel trikker (Dette var i Oslo) Og disse trikkene stoppet på flere steder rundt i Oslo og tok opp folk som hadde meldt seg på festen.. Alle som hadde meldt seg på festen hadde fått en dame på forhånd man ikke visste hvem var, og henne skulle man møte på trikken.

Det var ganske corny, men kjempe gøy.

Trikken stoppet utenfor et utested i Grensen (husker ikke hva det sted hete) og der fortsatte man festen.. Men jeg endte opp med en helt annen dame da.

Man kan si at jeg kom hjem med feil frakk… men det blei fitte… men ingen varig, men kjempe gøy.

(Man lever bare 3 ganger da)