Alle innlegg Sukkerforum

Aldersforskjell og høyde

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Buskerud) lø. 7 jan. 2017 22:44 Privat melding

Jeg forstår ikke dette jenter..

1. Hvorfor er det viktig at gutten er eldre? Selv er jeg i tredveårene og kom i prat med ei jente som var to år eldre enn meg. Jeg ble "diskvalifisert" på bakgrunn av alder. Da lurer jeg.. Hvorfor det? Jeg mener.. Er man i tredveårene så er man voksen uansett om det skiller et år eller to.

2. Hvorfor er det så viktig for jenta at gutten er høyere? Dette fatter jeg ikke. Har selv opplevd å bli "avvist" fordi vi var samme høyde etter å ha skrevet her inne. Hva skjedde med de virkelige viktige kvalitetene??

Bare lurer:)

(mann 51 år fra Østfold) lø. 7 jan. 2017 22:51 Privat melding

Fordi samfunnets likestilling ikke har nådd inn til instinktene deres ennå. Bare vent et par hundre tusen år så opplever du ikke sånt lenger.

(mann 39 år fra Rogaland) lø. 7 jan. 2017 23:04 Privat melding

Jeg søker nå yngre dverger...

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 7 jan. 2017 23:09

Yngre/eldre innen noenlunde er uvesentlig. Lavere er vesentlig for at min når opp til hennes i doggy.

Skjult ID med pseudonym Klatremus lø. 7 jan. 2017 23:12

Bare vent til du blir 40. Da vil 50-årige damer ligge langflate etter deg. Jeg er 47, men faller bare for yngre menn, og kunne gjerne hatt en som er 10 år yngre.

Skjult ID med pseudonym sukkersøt lø. 7 jan. 2017 23:13

Tror ikke det er noen unnskyldninger, Men et krav mange damer har Og det er jo forsåvidt greit..Ja at det ser bedre ut med en høyere kjæreste. Spesielt når en bruker høye hæler..Og at alderen definitivt har mye å si.
For min del så er jeg så lita, at det er ikke er et problem for meg..Og jeg liker både yngre og eldre menn.:-)))

Skjult ID med pseudonym Hufsa lø. 7 jan. 2017 23:23

Æ går ut i fra at karer yngre enn mæ ikke vil ha / ta kontakt, e ikke "vanlig" at mannfolk vil ha damer eldre enn sæ,- eller? Kanskje bare no æ trur ..

Skjult ID med pseudonym SingelMann lø. 7 jan. 2017 23:48

Litt morsomt det argumentet med høye hæler. Universet har eksisteret i 14 millarder år, og i den uvesentlig korte tiden vi mennesker har sammen her på jorden er den avgjørende for damene at andre kan se at partneren deres er høyere enn dem - også når de har på seg en viss type sko. Tror de slipper fra seg en og annen bra mann hvis det argumentet der skal være tungtveiende, noe det angivelig er. Men ikke for det - det finnes nok lignende preferanser andre veien også, så det er mest en observasjon, men jeg vil råde damer der ute som havner i den kinkige situasjonen å falle for en mann som er lavere enn dem å beholde mannen og heller kvitte seg med skoene...

(mann 49 år fra Oslo) lø. 7 jan. 2017 23:53 Privat melding

Kanskje synes Jan det er litt gøy at du er høyere enn han når hælene er på.Er jo andre ting som kommer i rett høyde da. 😎

Skjult ID med pseudonym Iris sø. 8 jan. 2017 00:28

Jeg har stort sett best kjemi med de som er et par år yngre enn meg...

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 8 jan. 2017 00:30 Privat melding

Ka om vi i tillegg te å boikott rema, boikotte alle sjekkesider også, å heller treffes på coop, kiwi eller spar, så kan vi se om vi er eldre/yngre, høyere/lavere, bredere, smalere eller rett å slett bare får en skikkelig coopmatch/kiwimatch. Damer ta med høye hæler, karer ta med noe annet kult!☺️😆

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 8 jan. 2017 00:37 Privat melding

Alt går så lenge man vil det nok hovmester. ☺️ Mulig dere kommer i ubalanse og velter. Men det kan bli kos.🤗

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) sø. 8 jan. 2017 00:42 Privat melding

Altså nå var styltene din ide, jeg kjenner ikke helt reglene på styltdating, men tror nok det hadde slått tilbake på deg om dere ikke falt sammen i god jord.😂

Skjult ID med pseudonym Lurerpå sø. 8 jan. 2017 01:42

Noen sitter med check-liste dessverre..og blir kyniske. Ser ikke muligheten som ligger foran seg.

Skjult ID med pseudonym Ibi sø. 8 jan. 2017 10:16

Høyde har absolutt noe å si.Jeg tiltrekkes av menn som er høyere enn meg.Det er dessverre et must og det kommer jeg ikke fra.
Alder derimot så er det ønskelig at motparten er et par tre fire år eldre,det tiltrekker meg mer enn menn som er yngre.Hvorfor jeg opplever det sånn har jeg ikke et godt nok svar på.

Skjult ID med pseudonym RettVest sø. 8 jan. 2017 14:08

Man kan nok ikke forandre tankegangen til jenter.. Det er slik i dyreriket også..
Nå er jeg 193cm høy så jeg har aldri skjønt det problemet før jeg møtte en Svenske som var 215cm høy... Det var første gang jeg følte meg liten.. Ikke mye man får gjort med det... finn en jente som liker deg for den du er...