Alle innlegg Sukkerforum

Aldersforskjell og høyde

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Buskerud) lø. 7 jan. 22:44 Privat melding

Jeg forstår ikke dette jenter..

1. Hvorfor er det viktig at gutten er eldre? Selv er jeg i tredveårene og kom i prat med ei jente som var to år eldre enn meg. Jeg ble "diskvalifisert" på bakgrunn av alder. Da lurer jeg.. Hvorfor det? Jeg mener.. Er man i tredveårene så er man voksen uansett om det skiller et år eller to.

2. Hvorfor er det så viktig for jenta at gutten er høyere? Dette fatter jeg ikke. Har selv opplevd å bli "avvist" fordi vi var samme høyde etter å ha skrevet her inne. Hva skjedde med de virkelige viktige kvalitetene??

Bare lurer:)

Skjult ID med pseudonym my lø. 7 jan. 22:49

Manglende likestilling er årsaken. Du blir diskriminert

(mann 49 år fra Østfold) lø. 7 jan. 22:51 Privat melding

Fordi samfunnets likestilling ikke har nådd inn til instinktene deres ennå. Bare vent et par hundre tusen år så opplever du ikke sånt lenger.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 7 jan. 23:00

Ja, hva skjedde med de virkelige kvalitetene? Kan det være at dette ble brukt som unnskyldninger, istedetfor å være ærlige om at de ikke ønsket å skrive videre? Noen jenter vil ha eldre kjæreste fordi de føler at en som er eldre enn seg tar bedre vare på de, men DEN holder ikke tidlig i 30 årene, og med to års forskjell. Mange jenter vil ha høyere kjæreste fordi det ser finere ut, både når jentene bruker høye og lave hæler. Jeg var sammen med samme mann i 16 år, han var lavere enn meg, og jeg (og han) digget at jeg brukte høye hæler. Så, det er håp. Hvis du derimot hoster opp altfor mye negativt, vil det etterhvert ligge tjukt utenpå deg, og det er ikke attraktivt altså....

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 7 jan. 23:01

Dette er unnskyldninger vi finner på når interessen ikke er sånn der høy....

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 7 jan. 23:02

På lik linje som menn også gjør.....

(mann 36 år fra Rogaland) lø. 7 jan. 23:04 Privat melding

Jeg søker nå yngre dverger...

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 7 jan. 23:09

Yngre/eldre innen noenlunde er uvesentlig. Lavere er vesentlig for at min når opp til hennes i doggy.

Skjult ID med pseudonym Klatremus lø. 7 jan. 23:12

Bare vent til du blir 40. Da vil 50-årige damer ligge langflate etter deg. Jeg er 47, men faller bare for yngre menn, og kunne gjerne hatt en som er 10 år yngre.

Skjult ID med pseudonym sukkersøt lø. 7 jan. 23:13

Tror ikke det er noen unnskyldninger, Men et krav mange damer har Og det er jo forsåvidt greit..Ja at det ser bedre ut med en høyere kjæreste. Spesielt når en bruker høye hæler..Og at alderen definitivt har mye å si.
For min del så er jeg så lita, at det er ikke er et problem for meg..Og jeg liker både yngre og eldre menn.:-)))

Skjult ID med pseudonym Hufsa lø. 7 jan. 23:23

Æ går ut i fra at karer yngre enn mæ ikke vil ha / ta kontakt, e ikke "vanlig" at mannfolk vil ha damer eldre enn sæ,- eller? Kanskje bare no æ trur ..

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 7 jan. 23:35

Opplever å få mange invitasjoner fra yngre menn... så det tror jeg nok det er noe du bare tror...

Skjult ID med pseudonym SingelMann lø. 7 jan. 23:48

Litt morsomt det argumentet med høye hæler. Universet har eksisteret i 14 millarder år, og i den uvesentlig korte tiden vi mennesker har sammen her på jorden er den avgjørende for damene at andre kan se at partneren deres er høyere enn dem - også når de har på seg en viss type sko. Tror de slipper fra seg en og annen bra mann hvis det argumentet der skal være tungtveiende, noe det angivelig er. Men ikke for det - det finnes nok lignende preferanser andre veien også, så det er mest en observasjon, men jeg vil råde damer der ute som havner i den kinkige situasjonen å falle for en mann som er lavere enn dem å beholde mannen og heller kvitte seg med skoene...

(mann 46 år fra Oslo) lø. 7 jan. 23:53 Privat melding

Kanskje synes Jan det er litt gøy at du er høyere enn han når hælene er på.Er jo andre ting som kommer i rett høyde da. 😎

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 7 jan. 23:56

Nemlig, SingelMann, og ila den uvesentlig korte tiden vi har på jorden: HVOR mye av den bruker vi på anledninger der det passer med høye hæler? Tar vi på høye hæler så er det ofte i en anledning hvor det også går med endel tid til sitting, så den bittebittelille tiden man står/går inntil sin kjære, tror jeg at de fleste som bivåner dette, overlever at mannen ikke er høyere enn dama!:D Min eks og jeg var da ikke noe mindre flott par selv om det var jeg som la armen over skuldrene hans, og han rundt livet mitt. Hans nye kjæreste er også høyere enn han, pent par!:)

Skjult ID med pseudonym Iris sø. 8 jan. 00:28

Jeg har stort sett best kjemi med de som er et par år yngre enn meg...

(kvinne 37 år fra Sør-Trøndelag) sø. 8 jan. 00:30 Privat melding

Ka om vi i tillegg te å boikott rema, boikotte alle sjekkesider også, å heller treffes på coop, kiwi eller spar, så kan vi se om vi er eldre/yngre, høyere/lavere, bredere, smalere eller rett å slett bare får en skikkelig coopmatch/kiwimatch. Damer ta med høye hæler, karer ta med noe annet kult!😆

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 8 jan. 00:31

Hva om jeg vil gå med Buffalo-sko, og dama er lita i utgangspunktet, da? Er det en aktuell problemstilling her på forumet? Jeg bare spør. Det er mye som kan være vanskelig, altså.

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 8 jan. 00:35

Eller ... tenker videre her. HVA ... om ... jeg foretrekker å gå på stylter på date, og dama bare er 170 cm.o.h., og ikke har den beste balansen. Er det et problem?

(kvinne 37 år fra Sør-Trøndelag) sø. 8 jan. 00:37 Privat melding

Alt går så lenge man vil det nok hovmester. Mulig dere kommer i ubalanse og velter. Men det kan bli kos.🤗

Skjult ID med pseudonym Hovmester sø. 8 jan. 00:39

Sånn tilfeldigvis, ja. Vi har jo diskutert uaktsomt samleie på forumet her tidligere. Sett at dette var på sommeren, og hun hadde på en luftig sommerkjole, og noe minimalt under. Altså ... ting kan skje om vi snubler i hverandres stylter. Jeg kan vanskelig lastes for akkurat dét.

(kvinne 37 år fra Sør-Trøndelag) sø. 8 jan. 00:42 Privat melding

Altså nå var styltene din ide, jeg kjenner ikke helt reglene på styltdating, men tror nok det hadde slått tilbake på deg om dere ikke falt sammen i god jord.😂

Skjult ID med pseudonym Lurerpå sø. 8 jan. 01:42

Noen sitter med check-liste dessverre..og blir kyniske. Ser ikke muligheten som ligger foran seg.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta sø. 8 jan. 09:48

Hvis dama har luftig sommerkjole og minimalt under, er vel trikset å gjennomføre daten mens du ligger på et longboard, Hovmester? Hånd i hånd kan hun slepe deg rundt, mens du nyter utsikten.

Skjult ID med pseudonym Ibi sø. 8 jan. 10:16

Høyde har absolutt noe å si.Jeg tiltrekkes av menn som er høyere enn meg.Det er dessverre et must og det kommer jeg ikke fra.
Alder derimot så er det ønskelig at motparten er et par tre fire år eldre,det tiltrekker meg mer enn menn som er yngre.Hvorfor jeg opplever det sånn har jeg ikke et godt nok svar på.

Skjult ID med pseudonym RettVest sø. 8 jan. 14:08

Man kan nok ikke forandre tankegangen til jenter.. Det er slik i dyreriket også..
Nå er jeg 193cm høy så jeg har aldri skjønt det problemet før jeg møtte en Svenske som var 215cm høy... Det var første gang jeg følte meg liten.. Ikke mye man får gjort med det... finn en jente som liker deg for den du er...