Alle innlegg Sukkerforum

Folk som ikke klarer å skrive hele setninger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tigger ma. 9 jan. 20:13

Det hender jeg får meldinger. Ikke så ofte, men innimellom dukker det opp noen som er desperate nok til å skrive til meg. Jeg svarer, for det har jeg lest at jeg må. Når folk har brukt 10 sek på å sende en masseprodusert melding til meg, må jeg bruke minst 20 sek på å svare. Det er vanlig folkeskikk, sies det. Under mottoet «alle skal få minst én sjanse i 2017», sender jeg selvsagt ikke noe avslag. Siden de ikke har skrevet så mye i førstemeldingen, går jeg jo inn på profilen deres for å finne noe å snakke om. Jeg prøver seriøst å få i gang en samtale, spør om ting, svarer på mine egne spørsmål, gjerne før de rekker å stille dem tilbake.. gjør alt jeg kan føler jeg. Så svarer de med ett ord, gjerne en forkortelse. Stiller jeg to spørsmål i samme meldingen, svarer de på ett. De sier de er interessert, men de viser det ikke. Jeg sliter litt med å se hvor de vil. De vil dele livet med noen (meg?), men de vil ikke fortelle hva de heter (til fornavn). De vil bli kjent, men de vil ikke fortelle hva de liker å gjøre på fritiden. Og de lurer ikke på noe, annet enn om jeg og vil bli kjent.

Er det bare jeg som får sånne meldinger? Tips for å få igang praten? Er det egentlig vits i å få igang noen prat? Bør jeg foreslå et møte i stedet? Eller bør jeg bare kutte kontakten først som sist?

(mann 49 år fra Oslo) ma. 9 jan. 20:26 Privat melding

Noen er rett og slett ikke i stand til å by på seg selv. Dropp dem om de ikke gir deg noe.

(kvinne 47 år fra Vestfold) ma. 9 jan. 20:30 Privat melding

Nå måtte jeg le litt. :) Du prøver jo iallfall iherdig da. ;) Har fått noen sånne meldinger jeg også, som stort sett er veldig seige og enveiskjørte, og gidder jo ikke veldig lenge det da. Så da dør det igrunnen ut...

(mann 33 år fra Oslo) ma. 9 jan. 20:34 Privat melding

Det er veldig kjedelig å måtte holde igang en samtale med noen som kun svarer kort, eller bare svarer og ikke spør om noe tilbake. Slik jeg tolker dem er at de egentlig ikke er interesserte, men bare vil ha litt oppmerksomhet.
Det virker litt rart å være her inne for å finne en partner hvis man ikke klarer å ha en samtale.

(kvinne 47 år fra Vestfold) ma. 9 jan. 20:37 Privat melding

Det kan jo også hende at ikke alle er like flinke på å uttrykke seg skriftlig, og at det derfor blir noe kort og stakkato... ;) At de egentlig ønsker kontakt, men blir litt paralysert på et vis... ;)

(kvinne 40 år fra Vestfold) ma. 9 jan. 20:38 Privat melding

Flyter ikke samtalen er det dødfødt. Men folk er forskjellige. Plutselig treffer de en annen som liker sånn kommunikasjon og vips treffes de. Hehe

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 9 jan. 20:42

Må jo kunne være 'stille sammen' også - men pr. mail er vel litt tidlig?🤔

(kvinne 47 år fra Vestfold) ma. 9 jan. 20:45 Privat melding

Blir ikke mye kommunikasjon og "sammen" i det hele tatt av å være stille på meldinger, @bling... ;)

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 9 jan. 20:46

Mye lurt du lurer på. Stiller meg i den køa..... du synes jeg er søt.. men jeg får ikke se hvordan du ser ut....🙈
du lurer på hva jeg ser etter et forhold... men du er vag på om du er i et eller ikke🙉
Jeg stiller deg spørsmål men det er bare bla bla bla tilbake 🙊

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 9 jan. 20:49

Du er nok inne på noe der @Mayazin. Derfor jeg lurte på hvirdan den "vips"-en går i boks.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 9 jan. 20:49

*hvordan

(mann 37 år fra Rogaland) ma. 9 jan. 20:52 Privat melding

Enveiskommunikajson er døfødt, det avsluttes før det får begynne.

En morsom ting jeg har lakt merke til er at mange av de som er litt korte og nesten mangler godt skriftspråk ofte har krysset av for jobber man bør være veldig skrivefør i.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 9 jan. 20:59

Korte svar uten oppfølgingsspørsmål tolker jeg som "ikke interessert" og avslutter ergo kommunikasjonen med vedkommende.

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 9 jan. 22:38 Privat melding

Er det ok å begynne med bare "hei :-)" for å se om man får et hei tilbake, og så fyre løs?

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 9 jan. 22:41

Fyrte av et "hei :)" til ei med 95-match for et par uker siden. Det har foreløpig ikke gitt særlig respons. Fone bilder men tom profil tekstmessig, så hva faen skal man si, liksom?

Skjult ID med pseudonym Hovmester ma. 9 jan. 22:41

Det er langt mellom dem som vet å skrive noe interessant. Slik er det bare.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ma. 9 jan. 22:43

Noen liker det, andre ikke. Får du ikke svar, foreslår jeg at du følger opp med en forsiktig 2.melding hvor du forteller hva det er ved profilen hennes som gjør at du tar kontakt. Vær jordnær, overdrevne komplimenter fra fremmede er ikke alltid like stas....

Skjult ID med pseudonym my ma. 9 jan. 22:45

Skjønner ikke. Hva som er. Hele setninger liksom? Nødvendig de´a?

Skjult ID med pseudonym Fiffen ma. 9 jan. 23:29

Det er nok også slik at en del er her, rett etter et brudd. Kanskje for oppmerksomhet og egen fortreffelighet.

Jeg har forsøkt flere strategier for å få kontakt, skriver man Hei til noen, som har tom profil, de leser meldinga, besøker profilen, og så skjer det ikke mer, da er det ikke verdt det videre, er det et snev av interesse og nysgjerrighet bør den vekkes til live i det du besøker profilen til den som skrev Hei til deg. Hei er absolutt nok til å starte en samtale, men det krever nysgjerrighet, interesse og et faktisk ønkse om noe mer enn bare oppmerksomhet og selvtilfredsstillelse etter et brudd.

Jeg har selv sendt Hei til veldig mange. Veldig mange har profiler som gir meg bankende hjerte, jeg blir sjarmert av å se bilder, smiler med meg selv, tenker på "hun hadde det vært bare helt fantastisk å våkne ved siden av", og lignende. Profiler kan også gi meg hjerteklapp av teksten, jeg skriver til de, jeg kan skrive langt ut fra profilen, null respons. De besøker ikke engang profilen tilbake. Hei er nok det mest effektive etter egen erfaring fra Sukringa, både i 2011, 2012, 2014 og nå i 2016. Det mest effektive med tanke på antall besøk på profilen, og potensielle kandidater som kan få øynene opp for seg selv.

En rekke velger å svare med korte setninger, eller bare ord, og ikke spørsmål tilbake som TS skriver. Jeg har selv holdt igang en slik samtale, hvor jenta skrev "jeg er interessert", men presterte først og fremst korte svar og svært lite tilbake. Jeg møtte også denne jenta, en fantastisk person som sådan, men denne personen var veldig kort av seg. Sa ikke så mye, fortalte ikke så mye, sånn var den, så de fins faktisk, de og.

(kvinne 52 år fra Østfold) ma. 9 jan. 23:58 Privat melding

"Hei" som førstemelding funker fint, så lenge det kommer mer. Oppfølgingsmelding er vesentlig her!
Og Tegnsetting ...?
"Vil du bli kjent"... Huh?
Spørsmålstegn er ganske vesentlig... 🙄😳😜

Skjult ID med pseudonym Fiffen ti. 10 jan. 00:35

Dei som mot formodning ikkje skulle ha meir på hjarte, og ikkje kunne tegnsette deira meldinger må kunna sjås i samanheng med gruppa for uinteresserte synsarar utan mål, meining og strategi for deira livsutvikling.

(kvinne 52 år fra Østfold) ti. 10 jan. 00:54 Privat melding

Fiffen 👍🏻

Skjult ID med pseudonym Iris ti. 10 jan. 01:16

@tigger Dæven æ digge skrivestilen din! Og du er ikke så verst du heller @fiffen

Skjult ID med pseudonym Fiffen ti. 10 jan. 03:26

Til og med dei man måtte ha matchtal på over nittti med, som bur i sama fylke, gidd ofte korkje besøka profilen tilbake, ein del les heller ikkje meldinga, sjølv om dei måtte vere pålogga. Diverre er nok ein heil del ute etter andre ting enn kjæreste og å finne den som måtte passe dei.

(mann 49 år fra Finnmark) on. 11 jan. 00:58 Privat melding

Hele. Setninger er, oppskrytt!