Alle innlegg Sukkerforum

har ett spørsmål!

Vis siste innlegg
(mann 22 år fra Østfold) on. 11 jan. 12:12 Privat melding

jeg vet mange vil si at det er bare å gå videre men har virkelig lyst å bli kjent med henne!

det dreier seg da om en jente som har avvist meg og jeg ønsker da å prøve og endre det finnes det noe som helst håp eller er det ikke håp?

jeg var litt masete trur jeg jeg aner ikke men har den følelsen!

takk på forhånd for svar :)

(mann 48 år fra Østfold) on. 11 jan. 12:18 Privat melding

Hun nevnte ikke noe om grammatikk?

Skjult ID med pseudonym Ertaberta on. 11 jan. 12:22

Hehe, kan virke litt masete hvis man skriver på inn- og utpost, og ikke tar seg tid til et eneste komma, vil jeg tro?;D

Spm: hvorfor ønsker du ikke å respektere valget hennes? Førsteinntrykket er jo ferdig i glass og ramme, hva var det du maste om, som du gjerne vil endre/trekke tilbake?

(mann 22 år fra Østfold) on. 11 jan. 12:33 Privat melding

@bruce.w husker ikke!

@ertaberta jeg vil jo det men jeg har god følelsen på at jeg og ho passer sammen. eneste jeg husker er at jeg skrev mye!

(mann 48 år fra Østfold) on. 11 jan. 12:39 Privat melding

Du har en meldingslogg hvor du kan se hvor hun begynte å bli lei. Sjekk den, så vet du hva som foregikk i samtalen og ikke bare mengden bokstavere fra din side.

(mann 32 år fra Telemark) on. 11 jan. 12:43 Privat melding

"Jeg har en god følelse av at jeg og henne passer sammen" .......... Jeeeebus. Ta et hint og ikke bli helt John Hinkley.

(mann 22 år fra Østfold) on. 11 jan. 12:51 Privat melding

@bruce.w har sletta samtalen så aner ikke hvor det begynte å gå galt!

@pondus1984 så du mener det ikke er håp?

Skjult ID med pseudonym Ertaberta on. 11 jan. 12:59

Vel, som andre har skrevet tidligere, for at to skal holde sammen, så må det vilje til fra begge. Å prøve å starte på nytt igjen, ved å tenke at man skal overprøve den andres avgjørelse, fører sjelden noe godt med seg. Men, såfremt hun ikke har blokkert deg, så er vel en ny melding til henne en snarvei til det svaret du lurer på, vil jeg tro?

(kvinne 51 år fra Østfold) on. 11 jan. 13:20 Privat melding

Hvis du ikke husker hva du skrev.. nei, la henne være,og prøv en annen . Og bruk punktum innimellom, så du og din utvalgte rekker å trekke pusten . 👍🏼

(kvinne 49 år fra Oppland) on. 11 jan. 13:47 Privat melding

Let it go!

Skjult ID med pseudonym Hovmester on. 11 jan. 14:52

Tror du vil litt for mye for tidlig, unge mann. Nøkkelen er å ta lærdom fra dette tilfellet, og ta med kunnskap og forståelse inn i neste forsøk med ei ny rype.

Men du må høre etter; Jeg har sagt at du må ha ro og tålmodighet. Du skremmer bort damene ved å være for pågående og ivrig.

(mann 48 år fra Oslo) on. 11 jan. 15:04 Privat melding

@Schei95
Hvis en dame ikke er interessert, hva skal man gjøre med det da?

Jeg vet at for eksempel Petter Stordalen ikke ga seg når hans nåværende kone i første omgang ikke var så interessert i ham. Blant andet var jo Petter Stordalen betydelig kortere enn Gunhild.. og andre ting..

Men Petter Stordalen sitter i en litt annen posisjon enn den vanlige trivielle mann, og når det gjelder å ikke gi seg når en dame i første omgang har sakt nei, så skal man faen meg ha tunga rett i munnen, for grensen mellom å bli en stalker og en som virkelig er forelsket, er kort.

Det er ikke alle ”kamper” man skal kjempe, for å si det sånn. Noen ganger er det greit å tape også, og lære av de feil man har gjort før.

Skjult ID med pseudonym Blondie on. 11 jan. 15:54

Men hvorfor har du slettet meldingshistorikken da? Kom det frem noe fra hennes side som du syntes var vanskelig å takle/svelge? Dersom det er tilfellet tror jeg du vet svaret selv på om det er lurt å ta opp igjen kontakten.
Jeg tenker som så at dersom denne jenten har avvist deg, så har hun hatt sine grunner -og de vil neppe endre seg ved at du igjen tar opp igjen kampen om å vinne hennes gunst.
Men en ting skal du ha, du har mye pågangsmot! Og det er beundringsverdig, så lenge det blir brukt fornuftig. Så ta deg en pustepause, les gjennom svar du får fra jenter og tenk deg om før du responderer med 20 nye spørsmål i minuttet. Veien fra pågangsmot til desperat luni er relativt kort. Ha det i bakhodet og lykke til videre!

Skjult ID med pseudonym Tigger on. 11 jan. 17:46

Jeg har vært i samme situasjon og tenkt akkurat det samme som deg. La henne være, er det håp så tar hun uansett kontakt igjen. Gå videre til neste med æren i behold. Det er kun på film, at den vanlige mannen i gata får drømmedama ved å ikke gi seg. I virkeligheten treffer du nok etterhvert ei som du synes er enda bedre. Men ikke gi opp, fortsett å prate med de du synes virker interessante. Prat gjerne med de du ikke synes er interessante også, kanskje viser en av dem seg å være den rette.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 11 jan. 17:48

Knallråd👍🏼

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 11 jan. 17:51

At DU syns dere to passer betyr ikke at hun syns det.
Og siden hun allerede har avvist deg så er det nok ganske sikkert å si at hun ikke syns dere passer.

Det er absolutt ingen verdens ting du kan gjøre med det. Hun har tatt et valg, det valget må du bare respektere.
Eneste du kan gjøre er å gå videre å finne deg andre damer å bli kjent med.

(mann 22 år fra Østfold) lø. 14 jan. 02:41 Privat melding

da får jeg glemme henne :)