Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 28 år fra Hedmark) on. 11 jan. 18:40 Privat melding

Hei! Hvor i oslo synes dere er det beste ute stedet, shopping stede og hvor er det beste stedet du kan oppleve oslo på sitt beste? 😊

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 11 jan. 18:43

Shoppe gjør jeg lite, men jeg er nok mer opptatt av hva hvem jeg er med enn hvor.🙂

Skjult ID med pseudonym Ertaberta on. 11 jan. 18:52

Har ikke shoppet i Oslo på lenge, men foretrekker Karl Johan fremfor Oslo City (der har jeg ikke vært på sikkert 20 år). Aker Brygge er kos, med fine butikker, koselige spisesteder og fjorden, såklart!:) Oslo på sitt beste er jo veldig individuelt da, så der vil jeg ikke uttale meg. Hvis det er tips du er ute etter, finnes det vel en side som feks visitoslo?

(mann 38 år fra Oslo) on. 11 jan. 21:15 Privat melding

Regner med Bogstadveien fortsatt er bra på klesshopping. Ellers er Tronsmo byens beste bokhandel og Big Dipper en kul musikkbutikk som ofte har gratis konserter med artister som delillos, Daniel Kvammen eller noe helt ukjent i helgene. Skulpturparken på Ekeberg er fin. Av utesteder dukker det opp nye hver uke, mange med morsom vri: Oslo Camping har bar og 18 hulls innendørs minigolf, Fuglen har drinker og kaffe og filial også i Tokyo, St Pauli er en tysk biergarten i hagen på et gamlehjem - ganske rått, Pjoltergeist serverer råtten hai og andehjerter på mummiservise (kult sted, om enn ikke for alle). Og Grünerløkka er fortsatt koselige enn Karl Johan - enn drøss med steder her, bare å traske Markveien oppover.

Skjult ID med pseudonym Vrinsk on. 11 jan. 21:38

Shopping: Jeg liker best Bogstadveien/Hegdehaugsveien, men også fint på Paleet, i Lille Grensen og i Grensen/Eger. Steen & Strøm har også blitt bra, og det er hyggelig på Aker Brygge. Sandvika Storsenter (i Bærum) er bra shoppingsenter som har "alt", og er favoritten for shopping på uværsdager.

Ut og spise: Mange hyggelige og billige steder i Torggata fra Sentrum Scene mot Kulturkirken Jakob. Også hyggelig rundt Youngstorget/i Folketeaterpassasjen. Tekehtopa ved St. Olavs plass er hyggelig sted å stikke innom for en enkel matbit og litt god drikke, fint under blomstrende kirsebærtrær på våren. På godværsdager er det hyggelig på Tjuvholmen og på Aker Brygge. Grunerløkka og Mathallen er også klassikere! Asiatisk tapas på L´Atelier på Mathallen må oppleves, og peruansk mat på Piscoteket i Badstugata er veldig anderledes.

Ut på by´n: Kulturhuset, Sosialen og Himkok ved Youngstorget er bra. Tilt er bra for øl og shuffleboard. For en øl etter jobben kan Beer Palace på Aker Brygge være ok (litt opp og ned, avhengig av andre gjester). Stedene rundt Solli Plass er en slager litt utpå kvelden! Baren på toppen av Grand Hotel og bibliotekbaren på Bristol er hyggelige steder for en drink.

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 11 jan. 22:06

Vrinsk
Virker som du er en Oslovepatriot ja, som jeg selv.

Enig med Vrinsk, men, jeg styrer unna Aker Brygge og kjøpesentrene (unntatt Steen & Strøm med mine foreldre, mest av nostalgiske årsaker😊)

Jeg elsker strekningen fra Torggata bad, over Eventyrbrua, opp Markveien eller Thv.Meyers gate. Hele løkka er deilig. Grønland og "Lille Tøyen" også, der finner du fortsatt fine kneiper og rare, små butikker som ikke er overtatt av hipsterne eller Olav Thon. Sagene og Torshov er fint også.

Oslo har en hel haug deilige små lommer i alle bydeler, det er bare å gå på oppdagelsesferd. Det er 1300 restauranter i byen her (til sammenligning er det under 300 i Bergen). Og alltid en konsert eller en forestilling på gang rundt i byen.

Shoppingmessig har jeg lite å bidra med. Der er jeg mer styrt av nettet, reiser og plutselige innfall.