Alle innlegg Sukkerforum

Store spørsmål om kjemi og tiltrekning...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym petronella to. 12 jan. 2017 00:29

Du skal på date og har et godt inntrykk av den du skal møte. Dere har snakket en del her på sukker og har en god tone. På date'n går praten lett og dere har det hyggelig. Hvordan bestemmer du om du vil se han/hun igjen? Hva slags følelser ser du etter og hvor raskt forventer du følelser?

(mann 49 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 00:37 Privat melding

Flere ting. En av dem er å se henne bakfra når hun skal på toalettet. Utseendet har man jo foran seg hele tiden.

Er hun i tillegg hyggelig, kan gi litt av seg selv og klarer å si bare en småmorsom setning så ser jeg henne gjerne igjen. Følelser? Kan ta mange uker.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 12 jan. 2017 01:09

Forventer ikke mye. Hvis jeg hadde en fin kveld, lo litt, praten gikk uanstrengt og åpent, så ville jeg være klar for et nytt møte. Det er ikke helt som å slå på en bryter dette.

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 12 jan. 2017 01:27

Jeg må like utstrålingen, smilet, personligheten og kjenne en liten spire til (mulig) tiltrekning, det må rett og slett tennes en liten gnist. Ikke svære greier og superhot, men dette lille, rare og udefinerbare. Skjer det - så kan alt skje. For meg skjer det gjerne ganske uventet.

Jeg vet ganske raskt om det ikke er mulig. Men, hvis det er mulig, så kan jeg bruke litt tid på å skjønne det selv.

(mann 37 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 08:55 Privat melding

om ting stemmer overens med den personen jeg ble kjent med på nett. Om praten går lett og at hun faktisk viser interesse for å bli kjent . Og selvfølgelig at hun i det minste ser ut som hun gjør på bilder.

(mann 37 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 08:58 Privat melding

Det er iallfall nok for meg til at jeg har lyst å møte henne igjen 😊

Skjult ID med pseudonym Gravlax to. 12 jan. 2017 09:11

Hvis hun tvinner håret sitt med fingrene, ser meg lengselsfullt inn i øynene og samtidig fukter leppene med tungen sin, da er det klarsignal for date nr 2 - som kan starte umiddelbart.

Skjult ID med pseudonym Coma to. 12 jan. 2017 09:20

@Gravlax
Nå fikk jeg assosiasjoner til Djuice-reklamen 😂 #slikkesegsexy

(mann 49 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 10:06 Privat melding

Dette er så politisk ukorrekt Hovis, at jeg for mitt eget beste ikke kan stå frem som helt enig.

(kvinne 52 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 10:22 Privat melding

Alt dreier seg om connection , noe.. Humor, flyt i prat , lysten til å ta på, kysse.. 🙃.. føler jeg at jeg diskuterer eller må forsvare den jeg er, så blir det ingen 2.date.. 😜

(kvinne 52 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 10:23 Privat melding

Jeg har sett en sånn Hovis 👍🏼

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 12 jan. 2017 10:29

Hov
Kjenner dessverre ingen slike på din alder. Skal si fra, om hun dukker opp.

Bruce 😂
Samme her

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 10:41 Privat melding

Så enig i det med connection; det må jo være noe ved han som pirrer meg og som gjør meg ytterligere nysgjerrig... Jeg må jo like det jeg ser, samtidig så må jeg kjenne at den ene sommerfuglen i magen min begynner å strekke litt på den ene vinga si...Kjenner fort om de spesielle "vibbene" er der eller ikke. Men det er jo et lite "problem" oppi det her; og det er jo at hvis jeg først møter "en sånn en", så blir jeg jo selv satt litt ut; mister litt fatningen og blir litt keitete og fomlete, og veit jo ikke helt hva jeg skal si! Så faren er jo at han synes at jeg er helt dust... Så det jeg ønsker meg mest, er jo også det jeg frykter mest... Paradoks, he he. ;)

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 12 jan. 2017 11:19

Det må være noe, en udefinerbar reaksjon som på en måte er i hele kroppen. Trenger ikke være sterk følelse, men når den er der så kjenner jeg det bare. Jeg har aldri opplevd det på date, men det skjer av og til ellers. Da husker jeg faktisk første gang jeg så vedkommende, nesten forever. Det å date for å se om noe vokser frem tror jeg bare er tull, det er så mange forventninger og føringer som ligger under. Noen ganger virker det som om menn tror de er halvveis til sengs, bare man svarer hei på ei melding.

(mann 49 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 11:24 Privat melding

Så.. ehh.. så et hei betyr ikke at dere har lyst på blokkfløyteaften samme kveld? Nå ble jeg ikke sinna, bare litt skuffa. Snufs.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 12 jan. 2017 11:32

Nei... leit å melde. 😞

(mann 43 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 11:33 Privat melding

Hvis man har hatt det hyggelig så kan man møtes igjen og se om det ligger noe mer der og ulmer :)

Skjult ID med pseudonym Ekte to. 12 jan. 2017 12:04

Jeg forventer ingenting, og kan ei heller ikke bestemme hva som skal til fra akkurat den personen for at jeg skal ha lyst til å møte han igjen. Det bare føles der og da. Jeg prøver å stille opp med et åpent sinn og være ærlig på det jeg opplever.

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 12:05 Privat melding

@petronella
Jeg vet ikke om jeg kan bestemme alt hva jeg skal føle, for eksempel følelsen av "skam angst". Den bare kommer.

Det er veldig veldig sjeldent at jeg begynner med å få sommerfugler i magen når jeg møter en dame i dag, selv om hun har fin rompe. Jeg har nok et skjer av paranoide trekk over meg etter å ha møtt en del damer. En ting er at det er mye rart av mannfolk her ute, for det hører man så ofte her på forum. Men jeg kan skrive under på at det er jammen meg mye rart av kvinnfolk her ute også altså. Det er jo helt utrolig hva man roter seg bort i noen ganger, bare på grunn av en fin rompe.

Så på den siden av aksen.. altså dame aksen… så jobber hjernen min på overtid med å analysere den personen jeg møter. Har hun kommet gjennom nåløye, så har hun en plass i mitt hjerte for alltid, også som venn.

Det er ganske paranoid egentlig, men det har jeg lært meg etter å ha møtt mange sprø damer. Jeg gjorde tidligere en elendig bedømmelse.

Resultatet av det, er at jeg går sakte frem. Sommerfugler i magen kommer i etterkant kan man si.

Jeg vil referere til Psykoterapeut A. De mello – han sier:

”Du er aldri forelsket i noen, du er kun forelsket i din forutinntatte og håpefulle ide du har av personen. Man stoler jo bare på sin egen bedømmelse. Men hvis forholder går i vasken, så er det veldig få som sier – Min bedømmelse var elendig, man skylder ofte på at det var noe galt med den andre.”

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 12:16 Privat melding

@Pep
Hmmmm.... Tror du har veldig rett i det han psykoterapeuten sier; vi lager oss nok et bilde oppe i hodet vårt av den personen vi skal møte, og våre bedømmelser av dette mennesket er nok også basert på mye av det du har sagt før; det å "se" den andre utifra hvem vi selv er, og deretter i legge personen egenskaper vi selv kjenner igjen, utifra oss selv... Og det betyr jo heller ikke nødvendigvis at dette stemmer med virkeligheten....

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 12:25 Privat melding

@Maya
Nei.. jeg har sagt at evnen til å se seg selv uten i fra, og den andre innen ifra er en viktig egenskap i relasjoner... Det er det som heter evnen til mentalisering. Det er det jeg har sagt.

Men å treffe et menneske man ikke kjenner, er en litt anden øvelse. Det er mange som virker veldig sympatiske i begynnelsen, men senere ser man person trekk man ikke bryr seg om.

Det er ikke så lett bestandig.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 12:27

Det @Hovis sier finner vi ut her, og i ev. oppfølging på tlf. Gjort det gode forarbeidet, som gjerne krever års opptrening ser det ut til (krevende medium - og vi er alle 'ammatører' i starten), så bekrefter som regel stevnemøtet den tonen. Er da intet stukket under stol så kan det, om avklart mulighet på forhånd, bli "blokkfløyteaften" ja. Det er typen kvalitetsdating som kan akselerere bonding. Date 1-5 i løpet av et komprimert tidsrom ~18 - 36 timer.

Sivile kaffedater forekommer. Krever antakelig ennå mer forarbeid - antakelig i eleganseklassen. Har aldri kommet særlig videre med disse. Siste og eneste av den typen som ga gjentakelser var i 2009.

Som nevnt før er jeg ikke tilhenger av skarpe inndelinger. Derfor er elskerinner for gjentakelser over tid kjærestemateriale. Jeg er her ennå...

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 12:29

Kysse et "vilt fremmed menneske" (som jo selvsagt etter oppskriften over ikke er vilt fremmed lengre) første kvelden? Ja gjerne - anbefales på det varmeste!

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 12:34

Psykobabbeldi, psykobabbelda, dada, dada....

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 12:34 Privat melding

Ja.. du trenger det @Bling

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 12:36 Privat melding

@bling
Du skiller på "sivile kaffedater" og "stevnemøter"; betyr sistnevnte at dere hopper rett inn i en helaften, uten å ha møttes før og lar det stå til? Er ikke det fryktelig skummelt da, og planlegge noe sånt første gangen...? Hva da, hvis dette er planlagt, at den ene ikke føler noe kjemi likevel når dere treffes - da er det jo ikke bare å gå; man må jo gjennomføre hele kvelden... Og hvis det er langveis fra, overnatte også kanskje...?

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 12:43

Jepp - Mayazin. Men det du lurer finner vi ut av. Som regel alltid en 'nødutgang', med lite sannsynlig behov for å bruke på grunn av det skisserte opptrente forarbeidet. Nødutgangen kan og bør være å møtes tidlig på dagen. Og når vi har 'gjennomført' kvelden sovner vi ja. Egentlig skummelt bare første gangen.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 12:44

Om noen er psykoansatt eller psykoinnsatt er av og til en gåte å bedømme @Pep

(mann 49 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 12:44 Privat melding

Jeg må si jeg foretrekker å møte damer på en pub eller kanskje konsert en lørdags kveld, så det ikke blir så intervjuaktig. Det er begrenset hvor avslappet det blir å sitte et par timer på restaurant og kun ha ett nokså fremmed menneske man må ha 100% fokus på hele tiden over et lite bord.

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 12:45 Privat melding

Ikke vær så klysete da @Bling..

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 12:48

Jeg gjør nøyaktig det samme som du innimellom @Pep. Jeg trer av og til inn som ditt manglende speil..

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 12:49 Privat melding

@bling
Men har det ikke skjedd at det ikke er noe match da, når dere møtes på den måten; grunnarbeid eller ikke....? For det er jo litt annerledes å treffe hverandre IRL og bare ha sendt meldinger og snakket i tlf på forhånd... Synes det hørtes veldig "riski" ut jeg.... Og hva da om kjemien ikke stemmer for den ene, og veien hjem er lang, så vedkommende må sove over for det...? Blir ikke det litt vanskelig?

(mann 49 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 12:52 Privat melding

De fleste har gjesterom, Maya. Holder ikke det da?

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 12:52

Krevende @Bruce - kan trenes, men ennå ikke sikker på om jeg innfrir. Det er en øvelse med 2 personer. Nøkkelen er at de (vi) må være minst mulig fremmede. I så fall er det for tidlig/for lite forarbeid jf. nevnt.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 12 jan. 2017 12:53

Kaffedate er jobbintervju.

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 12:54 Privat melding

Hvorfor gjør du det da @Bling? Er det en oppgave du har fått..

Som jeg har sagt før: "Vi ser/opfatter ikke verden som den er, men som vi selv er"

Så når du oppfatter meg, så oppfatter du deg selv. Så du snakker om ditt eget speil.

Igjen vil jeg si til deg, at når du mener at du har svaret på hvem jeg er, så ser du deg selv. Du ser ikke meg.

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 12:58 Privat melding

@Bruce
Joda, greit nok med gjesterom, men blir jo noe kleint allikevel da, hvis den ene er interessert og ikke den andre.... Og man ikke kjenner hverandre særlig godt i tillegg... Syntes det hadde blitt litt vanskelig jeg... Men samtidig så kan det jo bli et lite "problem" med date overhodet da, hvis avstanden er litt stor, så det ikke bare er å reise fram og tilbake i en sving...

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 12:58

Har avstått ett tilfelle å møtes slik. Men det var seint på kveld, etter at hun hadde avlyst en 2-3 ganger tidligere, og vi hadde skrevet i stadig gjenopplivet tråd over 2 år. I fjor høst innstilte jeg forsøka.

Er det ikke match soves det et annet sted. Landet er fullt av kjøpeovernatting, eller i heldige tilfeller bekjente. Har det til gode ennå.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 13:01

@Pep: Formålsløst å forklare. Eller la meg si det slik: Min pedagogikk også er gjentakelser. Men ikke så mange, og med så lite variasjon.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 13:03

@Writer'n👍

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 13:07 Privat melding

@Bling
Det er ikke et sundt tegn at du devaluerer som du gjør.

(mann 49 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 13:08 Privat melding

Maya.
Ja jeg ser den. Det krever kanskje sin mann og kvinne for å klare å være komfortabel uansett hvordan det blir utover kvelden.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 13:12

Som det ligger mellom linjene i det vi begge (og alle) skriver har vi nok alle usunne trekk. Nå vet du ett av dine. Gi meg ett av mine.

Og ikke kom med 'høy hest'. For det om jeg har arbeidet meg fram til en metode som gir meg delresultater og forteller om det så er ikke det arroganse. Det er faktisk litt idealistisk. For her er det mye teoretikere som ikke får praktisert. Og jeg ser gjerne at folk får gjensidig praktisert mede den/de som gjensidig vil det med de.

Slik er en av mine skrudde lidelser..

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 13:14 Privat melding

@Bruce
Ja, iallefall hvis det ikke er det helt store, og den ene bare ønsker seg pokker i vold.... Null retrett.... Synes det høres veldig skummelt ut; da skulle jeg isåfall vært veldig sikker på at jeg likte han veldig godt som person, gjennom tlf samtaler og sånt på forhånd; at vi hadde en super bra tone og lett kommunikasjon... Men jeg hadde sikkert fått pustevansker hvis jeg likte han FOR godt også jeg da, he he. ;) Så jeg hadde trengt en time out og en tenke pause innimellom... ;)

(mann 49 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 13:19 Privat melding

Jupp, Maya. Jeg faller jo ikke for damer sånn uten videre, så for min del er det ganske uproblematisk. Har gjort slikt med vekslende resultat opp gjennom årene, og det har aldri vært dårlig stemning. Hos meg i hvertfall ;-)

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 13:23 Privat melding

@Bling
En sånn som deg vil ikke bli lykkelig. Det å fortelle deg noe, er som å komme inn på en Pub og se en fyr som sitter ved siden av deg med en banan i øret.

Jeg vil lure på hvorfor du har en banan i øret, så etter et par kalde øl, så spør jeg deg:

Meg: Hei, du har en banan i øret.
Deg: Hæ?
Meg: Du har en banan i øret.
Deg: Hva mener du?
Meg: Jeg ser at du har en banan i øret.
Deg: Jeg kan ikke høre hva du sier, for jeg har en banan i øret.
Meg: Hva har du tenkt å gjøre med det da?
Deg: Hæ?

Så det å si deg noe, det er håpløst.

PS: Ikke heng etter meg så mye da.. Du er meningsløs i mine øyne. La meg bare være.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 13:25

Kan ikke si meg mer enig med motsatt peking @Pep. Da har vi en avtale? Spennende å se hvem som holder lengst?

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 13:26 Privat melding

@Bruce
Hmmm.... Syntes bare det hørtes fryktelig skummelt ut, på første daten...

(mann 49 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 13:28 Privat melding

Har denne "frykten" hindret deg i å date langreiste mannebein?

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 13:30 Privat melding

Det er bare å ta båten det.

Jeg synes dere to skal date jeg.. Ta sjansen nå Maya og Bruce..

(mann 49 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 13:32 Privat melding

Dette er ikke personlig, PEP. Vi snakker sak. :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 13:34

I tillegg @Pep - er du jo kretsmester og mer til i innblanding.

(og der holdt jeg kortest ja)

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 13:37 Privat melding

Godt du så det selv Bling..

Kan du ikke se på meg som en venn, i stedet for fiende?

(mann 49 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 13:38 Privat melding

Ta dere tre øl sammen. Det blir bra.

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 13:43 Privat melding

@Bruce
He he, ja det har nok det; blir liksom et dilemma hvis det ikke er bare å dra fram og tilbake etter en kaffe.... ;) Og det er jo egentlig veldig dumt...

(mann 49 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 13:44 Privat melding

Om dere er enige om plan B før dere møtes på den måten er det kanskje plutselig mye greiere?

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 13:46 Privat melding

Jo, men hva er en plan B hvis avstanden er litt stor...? Sove på hotell...? Da blir det jo plutselig en litt mer kostbar date og krever mer planlegging da...

Skjult ID med pseudonym Ertaberta to. 12 jan. 2017 13:46

Kjære, vakre, fine PEP: som du selv skriver, det er formålsløst, og egentlig bare energityveri, prøv å overse, er du snill.... Det blir vel omtrent som å påpeke store setningsskader på en bygning, og få svar fra eier/megler om at det bare er en bitteliten ripe, og at det er en del av sjarmen med å kjøpe gamle hus.... Jeg synes et av blingbling sine usunne trekk er arrogansen, og behovet for å fortelle andre hvem som treffer, er i nærheten av og bommer fullstendig på svaret/sannheten. Jeg kjenner (heldigvis) ingen som er så ovenifra og ned, som måler og plasserer menesker på den måten. Hadde jeg distansert meg så fælt fra andre, hadde jeg følt meg ensom, tror jeg.... Jeg husker at han skrev en gang at han og jeg tenkte og uttrykte oss likt. Heldigvis svarte en annen "for meg", for jeg har aldri kjent meg igjen i måten han uttrykker seg på....

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 13:57 Privat melding

@Erta
Tusen Takk! Det tar jeg til meg.

Det er som jeg mener.. og som også gjelder meg. Vi oppfatter oss selv, når vi tolker verden.

En annen setning som jeg liker i forhold til evnen til mentalisering, er:

"Vi kan ikke se mer hos andre, enn det vi har sett i oss selv - det er umulig"

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 13:58 Privat melding

Hva var det for noe da, @Erta? Syntes du det var helt greit å skrive det du nettopp gjorde nå? Er du spøttet bedre enn noen andre her da synes du? @Pep og @bling er store gutter de; de klarer sikkert fint å ordne opp seg i mellom hvis ønskelig - eller IKKE ordne opp - uten at alle andre her trenger å hive seg på... Du skrev jo nettopp selv om det fenomenet der i en annen tråd her; om det å blande seg inn og ta parti... Talk the talk, and walk the walk, @berta...

(mann 49 år fra Finnmark) to. 12 jan. 2017 13:59 Privat melding

Herfra er det langt til alt.
God kommunikasjon, at det er voksne og høflige mennesker som møtes, og en avtale om hva som skal skje om det ikke klaffer, gjør det ikke til noe problem å møtes langt hjemmefra.
At man ikke har kjærestekjemi innebærer vel knapt at man ikke kan være i samme bygg og ha det hyggelig sammen?

På den annen side.
Et rådhus for meg selv hadde jo vært morsomt.
Da kunne jeg sklidd på gelenderet ned i stedet for å gå trappene om jeg følte for det, og det merker jeg at jeg begynte å føle nå.
Sørens kolleger som ikke forstår at de burde gå!
This house ain't big enough for all of us! 😎😂

Skjult ID med pseudonym Ertaberta to. 12 jan. 2017 14:06

Neida, @azin, jeg skrev om den systematiske varianten;) Og, neida, hvor står det noe om at jeg er "spøttet bedre enn noen andre her inne"? Alle her inne er store gutter og jenter, kan ikke se at du har kritisert andre som har skrevet noe tilsvarende det jeg gjorde? Og, hvem er "alle andre"? PEP er et varmt og fint menneske, jeg liker det han står for, hans betraktninger er enkle å følge, ingen belæring eller forsøk på overkjøring, diamantkvaliteter <3 Digger deg, PEP!! :)

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 14:07 Privat melding

@Maya
Hvorfor ble du så hissig nå da?

Sprekker fernissen?

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 14:08 Privat melding

Tusen takk @Erta..

Det er ikke mange som gjør det..

(kvinne 52 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 14:10 Privat melding

Første ååårntlige daten jeg hadde , var m høye forventninger, etter flere mnd m laaaange meldinger. Fyren var kjekk (på bilde), skrev ganske likt måten jeg formulerte meg på, og jeg så for meg en laaaang hyggelig kveld m mulig overnatting og greier. Satt på toget hjem etter to timer ( en av dem hadde jeg ventet på daten ) 😂😂😂 lo hele veien hjem 😂😂😂

(kvinne 52 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 14:11 Privat melding

Mayazin 👍🏼 ( ned fare for å være flokk eller no)

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 14:12 Privat melding

Akkurat her ser vi en projeksjon.

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 14:13 Privat melding

@Erta
Har jo ikke noe med å like og ikke like; jeg liker jo Pep jeg også, så det handler jo ikke om det her. Eller handlet det om det for deg; å like og ikke like? Man trenger ikke like alt som blir skrevet i disse trådene her; og det er fullt mulig å "like" en person, og ikke like det han skriver til tider... Det handler om å klare å skille person og sak det; og man trenger heller ikke gå til personangrep på enkeltindivider for det. Med at du går inn i "forsvar" for Pep og dermed rakker ned på bling for hans væremåte; så er ikke du spøttet bedre enn det du kritiserer bling for. Forstod du det nå?

(mann 43 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 14:15 Privat melding

Trenger vi en egen barnetråd hvor medlemmer kan krangle hver gang de forlater tema til fordel for smålig kjekling?

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 14:20 Privat melding

@Maya
For min del, eller i fra mitt stå sted så er det lett å forstå hva du mener.. Men å skulle se bort i fra at @Bling snakker ovenfra og ned i noen sammenhenger, for eksempel oven for meg, det kan man ikke se bort i fra.

Vi har alle våre feil og svakheter.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta to. 12 jan. 2017 14:20

Jepp, PEP...

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 14:21 Privat melding

Kunne kanskje vært en idè, @Kriz....

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 14:23 Privat melding

@Pep
Ja, den ser jeg; og det er jo også helt i orden at du da sier ifra til han når du føler det sånn. Men det er jo en sak mellom deg og bling, og hele forum trenger da ikke blande seg inn, ta parti og skyte fra hofta... Er du ikke enig i den da?

(kvinne 52 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 14:24 Privat melding

Krizstian 😂👍🏼 ( med fare for å være flokk eller no)

Skjult ID med pseudonym Ertaberta to. 12 jan. 2017 14:28

Hvem er "hele forum"? Det er da fritt frem for alle, deg inkludert, @ayazin, å skrive og kommentere der du måtte føle for det. Ingen skyting fra hoftene her, blingbling liker sånt, et motsvar er nok i trykken om ikke lenge:) Og, skal du kritisere folk for innblanding, så synes jeg du skal være konsekvent, mot alle....

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 14:29 Privat melding

@Maya
Selv om @erta har sagt at hun har litt sansen for mine tanker, så sparer jeg ingen når det kommer til meninger.

Jeg har vært uenig i @erta noen ganger. Men jeg synes det er en heksejakt i mot henne, og det liker jeg ikke. Jeg synes ikke at @erta i denne sammenheng har sagt noe mer kompromitterende, enn det dere andre gjør..

Du får ikke meg på ditt parti når du spør på den måten du gjør. Vi har alle våres feil. Jeg har den i alle fall..

Har du Maya?

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 14:32 Privat melding

@Pep
Vet du; den der gidder jeg ikke gå inn på en gang. Det er opp til dere om dere vil vri og vende på det som blir sagt. Jeg har sagt hva jeg mener; gidder ikke gå inn i noen diskusjon med dere her... I rest my case...

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 14:32

Jeg er ikke så dum som du tror @Pep, og sier det samme til deg, og om deg. Du har kommet deg, men husk jeg har lest deg fra det du selv kalte "koko-perioden". Kontinuerlig oppfordret deg til å skrive mindre om kroppsfunksjoner, noe du selv har tidvis sagt deg enig i.

Dette er ikke en somatisk eller psykologi site. Det er en dating site. Du gjør alle en tjeneste og deg selv en mindre bjørnetjeneste om du siviliserer preiket. Men det er et fritt land og etter grl. pargr. 100 gjør du akkurat som du vil.

@Ertaberta: Jeg tåler det godt - men dette er ikke din vante standard.

Og jeg gjentar: For det om jeg har arbeidet meg fram til en metode som gir meg delresultater og forteller om det så er ikke det arroganse. Det er faktisk litt idealistisk. For her er det mye teoretikere som ikke får praktisert. Og jeg ser gjerne at folk får gjensidig praktisert med den/de som gjensidig vil det med de.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 12 jan. 2017 14:33

*holder en lav profil*

Dette eksploderte litt uventet. Nå sitter folk og leter etter feil hos hverandre her altså. Live and let live.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 14:41

Ingen eksplosjon i tråden @writer'n - bare unger som får tilsnakk (de det gjelder kjenner det, de det ikke gjør ikke - og ja dette var litt arrogant sagt)

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 14:41 Privat melding

@Bling
Nei.. det var før og etter "Bling i bollen perioden" jeg har snakket om.

Det var en periode jeg datet 21 damer på kort tid. Jeg hadde sex med alle, og jeg blir rar av det.. Det er ikke gøy.

Ja ja.. Promp ja.. bare å si ordet promp er barnslig, ikke sant? Vi er på en dating side..

Jeg er ute her i fra den 8. mars. 2017, men vet du hva @Bling og dine venner.. Jeg har ikke mye respekt for det selvforsvar dere har..

Men ok.. Dere er bedre meg.. Ok?

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 14:50

@"Pep. Det var det ja - husket feil.

Alt med måte!

Ja - det er ungefakter.

Kalibre din oppfattelsesevne.

Nei - det handler ikke om å være bedre enn. Vær ikke så nærtakende - ikke må ha rett når du kan ha/ta feil (jf. 21, i e fart)

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 14:56 Privat melding

@Bling
Det var ikke feil med 21.. Men jeg forsvant ut av mitt naturlige jeg.

Jeg var frustrert.. og av en eller annen grunn, så var det noen damer som likte meg.. og jeg likte dem. Det var jo de rypene..

Jeg har jo lært mye av det, for jeg har ikke gjort sånn før.

Jeg er ikke nærtagen.. Men jeg synes at det mangler en selvinnsikt i dette.. og det gjelder også meg..

Men drit i meg for de neste dager i alle fall. Jeg er faktisk ikke ute etter å krangle for tiden.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 15:02

@Pep: Forstå meg riktig - når jeg sier "kan ta/ha" så betyr det 'feil' og ikke feil! Men for meg ville en brøkdel vært feil!

Hvilken selvinnsikt er det vi mangler (jeg ga en i forrige setn. nå)?

Jeg er aldri ute etter å krangle - men merker nå det heller ikke som krangel. Jeg er slettes ikke nærtakende.

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 15:09 Privat melding

@Bling
Jeg har jo aldri ”møtt” en så selvrettferdig person som deg i den måten du fremtrer på.

Det at du ikke ser deg selv, viser en betydelig svakhet etter min mening.

Jeg vet at du er uenig i det, så du trenger ikke å kommentere det .

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 15:16

Erkjennelse er vanskelig.

https://snl.no/erkjennelse

(kvinne 49 år fra Oppland) to. 12 jan. 2017 15:17 Privat melding

Hmmm noe sier meg at akkurat dere to pep og bling ikke kommer til å leve lykkelige sammen ever after....

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 12 jan. 2017 15:18

Melder meg på flokken til Gille👍😁😂

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 15:20

Det har det vel aldri vært overhengende fare for @Micro og @Kiara.

Men nå må jeg faktisk gå :-)

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 15:21 Privat melding

@Bling
En ting er å være bevisst om noe, også teoretisk. En annen ting er å bryte uhensiktsmessige tanket og mønstre. Det krever mot.

Du sier selv at jeg har endret meg.. Det er fordi jeg har mot.

Har du?

(mann 49 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 15:25 Privat melding

zzzzzzzzzzzzz

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 15:25 Privat melding

Jeg er utenom flokken jeg.. Jeg står også trykt her jeg er.

Jeg trenger ikke ryggslikking og smilefjes, det er fordi at jeg har mot.

Det er få av dere som har det her ute tror jeg..

Skjult ID med pseudonym Lurerpå to. 12 jan. 2017 15:28

Må kjenne et eller annet, hva skjer etter daten, sms eller noe..så sjekke på neste date om det fortsatt er der..det jeg kjente.

(kvinne 52 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 15:31 Privat melding

Tror nok fler har mot, Pep,- og selv om man er enige/uenig ettersom er man nødvendigvis ikke "i flokk", men det vet jo du. Jeg har sett endringer hos deg( i det du skriver, ettersom vi aldri har truffet hverandre) og må si jeg underholdes stadig av det du skriver. Ser underholdning i mange andre her også. Noen lærer jeg faktisk noe av også 😉👍🏼

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 12 jan. 2017 15:34

Det er ikkeen noe flokk her. Jeg er ikke i flokk noe sted jeg.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 12 jan. 2017 15:36

Jeg var bare enig med Mayazin at dere to kan får slåss i fred. Dere er likestikt, selv om dere er totalt ulike.

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 15:44 Privat melding

@Pep
Ja, du har meningers mot; og til tider synes jeg du er ganske brilliant i måten du uttrykker deg og skriver på. Og det er veldig lov å være uenig i sak; uten at det er noen "flokk mentalitet" for det... Og går man til angrep på noen, så må man nesten regne med et motangrep tilbake, uten å henge med geipen...Jeg liker deg jeg, Pep; du vet jo det.

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 15:46 Privat melding

@Maya
Mitt motto er:

"Min måte er ikke bedre enn din, den er bare annerledes "

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 15:47 Privat melding

@Pep
Helt sant det...

(mann 49 år fra Finnmark) to. 12 jan. 2017 16:06 Privat melding

@PEP Har både mot og smilefjes, jeg.
Sikkert flokken min som gjør meg tøff og glad 💪🏻😂😝

(kvinne 52 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 16:12 Privat melding

Det er faktisk et godt motto, Pep 👍🏼

Skjult ID med pseudonym Ekte to. 12 jan. 2017 16:21

Hm va var det denne tråden handlet om igjen...

(mann 49 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 16:27 Privat melding

Tror det dreide seg om noe kjærlighetsgreier.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 16:37

Ja på begge @Pep. Og det skrev jeg faktisk om i min første som svar på trådstarters spm.: "Hvor raskt forventer du følelser?", samt at jeg påpekte at 'psykoteori' ikke alltid er det som det blir lurt på. Stundom ja - sine tråder, men ikke hver gang.

Så er vi vel ferdigdrøfta. Men hei igjen :-)

Skjult ID med pseudonym my to. 12 jan. 2017 18:26

TS
Enkelt. Hvis jeg får lyst å ta på ham på første date, ikke nødvendigvis tafse, men bare ta på og klemme - da er det en jeg kunne tenke meg å møte igjen. Det skjer veldig sjelden. Har alt for mange bare førstedater.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 19:02

Nei - den er på kanten, men nok innafor fordi den er basert på adferdsforståelse. Men du jo må lese (ihht. kursprogrammene dine). Den ble da heller ikke akseptert.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 19:18

*må jo

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 19:21 Privat melding

@Bling
Å forvente hvor fort følelser kommer... Man trenger jo ikke å være en rakettforsker for å forstå at det er bedrøvelig.

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 19:22 Privat melding

Æ ble for elsket 2 timer forseint!

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 19:24

Det vil jeg tro at rakettforskning ikke hjelper på. Hva må man være da?

(Eller må jeg spørre i spørretråden?)

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 19:27 Privat melding

Jeg veit da faen jeg.. Bling..

Liker du en, så liker du en. Hvis man tror at man finner et enkelt svar på det, så er man kortvarig ubevisst inkompetent.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 19:29

Okidoki @Pep - da stoler jeg på deg og går for den som hittil.

And somtimes upherdaysi :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 19:31

*sometimes

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 12 jan. 2017 19:48

Syns det var noe mer rart - h***** hode...

*...daisy (offkårs)

(mann 49 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 20:01 Privat melding

@Bling
I denne blå hvelving vil jeg ikke ligge lenge.

Det er jo fryktelig at du og jeg som halv gamle menn sitter her ute, og argumenterer for å få rett. Det er egentlig idioter som gjør det.

Som så mange andre, så faser jeg meg ut.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 12 jan. 2017 23:51

Se en amerikansk romantisk komedie så skjønner du hva som kreves. :P

Skjult ID med pseudonym Iris fr. 13 jan. 2017 00:15

Jeg har sett en sånn @Hovis. I speilet