Alle innlegg Sukkerforum

Det flaueste/rareste du har gjort??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Råtass to. 12 jan. 2017 21:57

Her kan du gjerne svare med pseudonym...

Alle har vel noenting, men jeg må le av at jeg i går holdt på å drite ned hele sofaen! Skulle bare kvitte meg med litt luft, og vips så hadde jeg hele buksa full av varm velling! :D

Skjult ID med pseudonym Hrafn to. 12 jan. 2017 22:09

Startet du nettopp en tråd der du innleder med å fortelle om hvordan du bokstavelig talt dreit i buksa i går? Lykke til med datinga! ...

(kvinne 52 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 22:10 Privat melding

Oh lykke..

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 22:11 Privat melding

Hmmmmm....... 🤔

(kvinne 46 år fra Østfold) to. 12 jan. 2017 22:14 Privat melding

Omg dauer😂😂😂😂😂Ja nå scorer du nok stort😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Fr.Positiv to. 12 jan. 2017 22:18

Bare se hvem som gidder å svare på det.

Skjult ID med pseudonym Haakon to. 12 jan. 2017 22:20

Jaja.. det kunne jo ha vært på date, og dette skjedde ved restaurantbordet da daten var en tur på toalettet. DA hadde det blitt flaut når hun kom tilbake og dere skulle gå derfra og videre avgårde :p

(kvinne 50 år fra Oslo) to. 12 jan. 2017 22:28 Privat melding

Haha. Skjønner hvorfor du bruker pseudonym, råtass. 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Råtass to. 12 jan. 2017 22:45

Haha... På alle profiler står det at man ikke skal ta seg selv så høytidelig, så da tenkte jeg vi fikk se da, hva som kunne komme fram her :D

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 12 jan. 2017 22:47

He he, litt usikker på om jeg synes det er flauest at du gjorde det Råtass, eller om det er hakket flauere fortelle det her.

(kvinne 47 år fra Vestfold) to. 12 jan. 2017 22:50 Privat melding

@Råtass
Det er jo en liten forskjell på å snyte seg og rive av seg hele nesa da, he he. ;)

Skjult ID med pseudonym Råtass to. 12 jan. 2017 22:51

Hehe.... hadde forventet at noen kom til å by litt på seg selv her jeg nå :P

Skjult ID med pseudonym Råtass to. 12 jan. 2017 22:58

@ hovmester

Hylekoret mener du.... nei de klarer vi oss uten.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 12 jan. 2017 22:59

Når vi snakker om at de er det indre som teller og vi ønsker en åpen mann som deler og viser sitt indre, er det ikke akkurat desiliterprumper vi mener. Just saying.

Skjult ID med pseudonym Råtass to. 12 jan. 2017 23:05

Næmmen kom igjen a.... legg fra dere prippenheten å del med dere.

Jeg vet dere har noe på lur :)

Skjult ID med pseudonym my to. 12 jan. 2017 23:11

Råtass
Det skal godt gjøres å slå den.
Av nyere ting er vel det flaueste å møte opp på date etter mange fine meldingsutvekslinger og skjønne at dette er heeelt feil. Det er flaut. Det flaueste er at jeg ikke tar lærdom av det, men svinser av sted, like optimistisk, til neste kleine date. Hadde hatt større utbytte av egentid i sofaen som du, Råtass.

Skjult ID med pseudonym Råtass to. 12 jan. 2017 23:17

@my

Ja den er forholdsvis sjelden den altså, var jo ikke frisk, så kult var det ikke ;)

Du må ikke flørte for mye på disse meldingene, da er det jo ikke så flaut å ta en date :)

Skjult ID med pseudonym my to. 12 jan. 2017 23:25

Råtass
Flørter ikke mye, men er vennlig innstilt til å møtes. Har heller ikke hav av forventninger, men når det bittelille håpet blir nullet ut ved første setningsutveksling, blir jeg flau over egen dømmekraft.
Heldigvis glemmer jeg fort og lar snart gullfiskhukommelsen lede meg ut på nye eventyr.

Skjult ID med pseudonym Klatremus to. 12 jan. 2017 23:29

Går mye omgangssyke nå (Noro-virus). Fullt forståelig 😛

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 12 jan. 2017 23:56

Har ikke gjort noe flaut/rart. Klarer faktisk fint å unngå slikt. :P

Skjult ID med pseudonym Himyaknow fr. 13 jan. 2017 00:35

Jeg holdt et foredrag her om dagen, og gjett hva.. Hadde drukket alt for mye kaffe og spist for mye kake, greide ikke holde meg lenger.. Så jeg måtte bare slippe duften ut. Det luktet så vondt i lokalet at vi måtte ta en 10-minutters pause.... Allerede 5 minutter ut i foredraget.
Sånn kan det gå!

Skjult ID med pseudonym Råtass fr. 13 jan. 2017 13:10

Himyaknow, det var jo litt i samme kategori. Nå er det mange andre måter å "drite" seg ut på, rart i grunn at det ikke kommer fram litt flere "artige" historier her, ettersom folk er så raske på kommentere alt ellers :)

Skjult ID med pseudonym Ekte fr. 13 jan. 2017 15:32

@ts er jo ikke flaut å drite seg ut hjemme alene da😂Men kanskje d å fortelle d her er d flaueste du har gjort?

Skjult ID med pseudonym Råtass fr. 13 jan. 2017 16:42

@ekte

Nei, det er vel noe av det minst flaue jeg har gjort, og særlig under pseudonym :) Men jeg kunne fortalte til folk jeg kjente uten at jeg ville sett det som flaut. Det er noe som kan skje ved gitte omstendigheter ;)

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 13 jan. 2017 17:01

Tror muligens du ser bort fra at mange har fått med seg hvem du er, Råtass!:D

Skjult ID med pseudonym - fr. 13 jan. 2017 17:26

Jeg skulle pule ei dame i kr.sand for mange herrens år siden. I avkledningsseansen viste det seg at jeg hadde bremsespor i boksern...en av få ganger jeg har leita etter ord! ...vi fant ut av det, men ble ikke gift!

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 13 jan. 2017 20:08

Gost poeng, Ertaberta.🙂 Det der tror jeg at jeg hadde åpnet ny profil for å skrive under helt anonymt nick dersom jeg MÅTTE dele.😁
Men; det er noe dritt å ligge der full av dritt, syk og puslete, og INGEN bryr seg. Hverken grøsser eller trøster. Det er da man tenker at når man står med dritt til halsen, nytter det ikke å henge med hue. Delt dritt er halv dritt.

Skjult ID med pseudonym Råtass fr. 13 jan. 2017 20:39

Haha,,, Kiara da :P Nei, heller stakkars de som ikke skulle klare å dele med seg en sånn tragikomisk hendelse :D

Skjult ID med pseudonym Zorro fr. 13 jan. 2017 20:49

En gang avtalte jeg med en dame at første date skulle være som følger: Jeg skulle leke innbruddstyv hos henne. Dvs snike meg inn i huset hennes og ha sex med henne mens hun skulle late som hun sov.. midt på formiddagen.

Dette var i et ukjent strøk og jeg rotet litt med å finne huset. Lett nervøs, kåt, forskrekket over meg selv, stadig nervøs latter og fikling med alt som var av brytere i bilen roter jeg meg frem til beskrevet adresse. Litt på landet dette, så noe gatenummer var det visst ikke der.

Det var to hus på tunet. Vel utenfor gikk jeg med hjertet i halsen og følte meg som verdens mest perverse idiot og kjente på inngangsdøra.i det huset jeg regnet med hun bodde. Siden den var åpen snek jeg meg inn og ble møtt av en knurrende hund jeg aldri hadde hørt om. Hunden fikk jeg roet ned og tok av meg yttertøyet og begynte så smått å lete etter soverommet til frøkna.

Kom meg inn i et helt mørkt rom og ble stående å høre etter om noen pustet der. Ingen lyder. Altså måtte dette være verdens jævligste practical joke med infrarødt kamera, direkte sending på youtube med sedelighetspolitiet, VG og Thomas Gjertsen på bakrommmet. Man tenker jo helt rasjonelt i slike stunder.

Så fikk jeg litt nattsyn og skimtet en seng og en forhøyning under dyna som kunne minne om en menneskekropp. Blant annet en avslørende hoftebue. Hun lå altså med ansiktet inn mot veggen som avtalt. Så jeg tenkte at dette måtte jo være innertier og kunne ikke forstå at jeg kunne være så heldig. Jeg visste jo at dama var grisefin.

Så kliss naken, med humørpinnen i giv akt nærmet jeg meg senga.. og fikk nok en gang bange anelser. Det var fortsatt ikke en lyd eller bevegelse der.. Mens jeg står der med finstasen ute, høy puls i et mørkt rom uten å kunne se klærne mine lenger, og med verdens mest nervøse febertokter i skallen hører jeg plutselig og til min store skrekk det kommer en jævla bil knasende inn på tunet. Det smeller i en bildør og en mannsperson roper rasende navnet på hun jeg tror ligger i senga.

Jeg får bortimot blackout av skrekk og smyger meg i villelse ned og inntil jenta. og gjør nøyaktig som avtalt. Og der gjør hun også. Dvs snur seg ikke rundt før jeg sier hun får lov. Og ja. Det var henne.

Og nabodama het visst det samme fikk jeg greie på etterhvert. Det var en smule flaut en god stund.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 13 jan. 2017 21:03

Her jobbet magefølelsen for moroa. Kred for kreativitet.

Skjult ID med pseudonym - fr. 13 jan. 2017 21:04

Hva mener du hovmester... hva skal "noen"gjøre...?og, hvor interessante er disse "noen" med det markeringsbehovet de har? Skulle tro det var noe mer fart i disse menneskene?