Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan spotte en player?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sugar lø. 3 jan. 2009 19:31

OK! Nå har det vært en del tråder her om både de som har vært utsatt for playere og de som faktisk ER playere... Hvordan spotter man man de egentlig? Og hva i all verden gjør man for å unngå de - ?

Skjult ID med pseudonym 2xcortado lø. 3 jan. 2009 19:38

lukket, men veldig utadvent og vet hvilke triggere han skal spille på. Er stolt av å vise omverdenenen at han har draget. Legger litt prestisje i det. Og de bruker vel gjerne triks fra the game. Vil anbefale deg å lese den boken selv hvis du vil buste players :)

Skjult ID med pseudonym Kent1980 lø. 3 jan. 2009 19:39

http://www.becomeaplayer.com/

Håper dette er til nytte :)

Skjult ID med pseudonym juni lø. 3 jan. 2009 19:55

Jeg har ikke all verdens erfaring, har ganske liten erfaring med playere tror jeg, men selv styrer jeg unna dersom en mann ikke er særlig interessert i å bli med på aktiviteter som er "vanlig" å gjøre mellom to som ønsker å bli kjent med hverandre, og dersom han virker litt irritert over å få et lite nuss på munnen når man treffes ute blandt mange folk. Og jeg styrer unna dersom han avlyser litt for mange avtaler med litt for rare begrunnelser, og om han ikke viser noen stor interesse av å finne ut av hvem jeg egentlig er.

Det er sikkert ikke en beskrivelse av en player jeg har kommet med her, men tror det for meg er god regel å bruke for å styre unna de som egentlig ikke er så interessert i meg som kjæreste,

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 3 jan. 2009 19:57 Privat melding

hvis han virker for god til å være sann ... så er det noe skumt i gjerdet. ;o)

Skjult ID med pseudonym thenurse lø. 3 jan. 2009 20:00

En player er en som allltid sier det du innerst inne ønsker og høre, og som understreker at han har rent mel i posen og ikke er som alle andre gutter, og at han absolutt ikke er ute etter å få deg i seng...

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 3 jan. 2009 20:04 Privat melding

Det er også en som blir sint når han blir avslørt .. :o)

Skjult ID med pseudonym timeline lø. 3 jan. 2009 20:06

@Smiley 19:57
Påstår du at jeg er en player? ;-o)

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 3 jan. 2009 20:07 Privat melding

hehehehe .. absolutt ,timeline... hehehe ;oP

Skjult ID med pseudonym timeline lø. 3 jan. 2009 20:10

HVA F#¤N MENER DU MED DET???? ;-o)

Kvinnfolk!;-o)

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 3 jan. 2009 20:11 Privat melding

hehehehe .. nei da, pusen ... ikke du vet du ..... ;oP

Skjult ID med pseudonym timeline lø. 3 jan. 2009 20:12

pusen????

mmmm... kjente jeg fikk et lite behov for å bli pjusket litt bak i nakken nå...;-)

Skjult ID med pseudonym Tidløs lø. 3 jan. 2009 20:31

Siden noen her har erfaring med playere så lever de i beste velgående og kan sitt fag.
Og med det utgangspunktet så vil dere nok bli lurt før dere vet ordet av det. Lett å bli etterpåklok og tro at man skal kunne klare å spotte en player, det er det tvilsomt at dere faktisk klarer.
Han er borte før dere klarer å spotte han, og da er det for sent. Og sjarmere en kvinne eks på nett er ikke det vanskeligste i verden. Så lenge man trykker på de rette kanppene, tar tiden til hjelp. En player kan ha flere han jobber med i ulike stadier. Så når man er ferdig med en, så venter neste.

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 3 jan. 2009 20:36 Privat melding

De "flinke" og mest utspekulerte av de er det nok vanskelig å få fatt på.
Men menn som sender meg en melding med msn adresse ,tif nr eller noe i de føste meldingene har jeg lært meg å styre unna .

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 3 jan. 2009 21:13

En player er en som bruker sine evner til å konversere og sine kunnskaper om kvinnens kroppsspråk, instinkter og grunnleggende behov, til å manipulere dem med ett eneste mål for øyet; å få de i seng. Disse gutta ser på sjekking som en kunstform, et spill, hvor målet er å få så mange som mulig i seng. Jo penere jenta er, jo høyere score i kretsen. Disse må ikke forveksles med andre "rundbrennere" og playboys, som bruker sin status eller utseende for å tiltrekke damene. Det betyr altså at ikke alle som dumper deg etter en one-night stand, er en player i ordets rette forstand.

Playerne er svært sjelden de kjekkeste, da disse som regel har draget på damene uten å måtte anstrenge seg. De fleste er usikre, gutter som hadde problemer med å få damer i ungdomsperioden, og som har måtte lære seg alle triksene. Problemet er at de har blitt så gode til det, og fri tilgang på sex har gjort det vanskelig for dem å slutte.

Hvordan spotte en player her inne? Det er svært vanskelig å skille en player fra vanlige mennesker med gode sosiale antenner, særlig på nett. Felles for dem alle, er at de ofte har de "rette bildene", og meldingene de sender trigger din interesse umiddelbart. Hvis noen begynner en samtale med deg, og du sitter igjen med inntrykket at dette er en mann langt over din liga, og en som i utgangspunktet ikke er veldig interessert i deg, men som likevl gir deg litt blandede signaler, er sjansen stor for at det er en player.

Eneste måten å være helt sikker på å unngå players, er å satse på en av de mange som *ikke* har skjønt kunsten å konverse med kvinner ;)

Skjult ID med pseudonym wintermute lø. 3 jan. 2009 22:03

@ charmy68: Det du beskriver, er jo det samme som jeg gjorde: En person som ser normal ut, og som er velformulert. Han later som han mister litt interesse, noe som trigger deg til å følge opp med mail og jakte på ham. Med de "rette bildene" mente jeg ikke at de nødvendigvis er så kjekke, bare at de henter bilder fra settinger som trigger kvinnens interesse. Mange menn bruker disse metodene bevisst eller ubevisst, uten at de nødvendigvis er playere. Forskjellen er at playerne er så gjennomført dyktige på det.

På nett er det vanskelig å spotte playerne, fordi de lett forveksles med vanligvis reserverte gutter som tør å gi litt mer av selv, enn de gjør ansikt-til-ansikt.

(mann 36 år fra Rogaland) lø. 3 jan. 2009 22:06 Privat melding

@charmy68, du sier playere ikke liker å bli dumpet... hvem liker vel det ?

Skjult ID med pseudonym påskeharen sø. 4 jan. 2009 01:21

5 % av menneskene har 95% av alle pengene på jorden( i følge 5% community )

Videre hevder enkelte at 5% av alle mennene står for 95% av jenteerobringene i norge og andre vestlige land. Stemmer dette? Vil det ikke i så fall bety at de fleste typene jenter møter og blir tiltukket av er players?

Skjult ID med pseudonym mart1s sø. 4 jan. 2009 02:00

Er alle damer enige at det er så viktig å spotte playerne ?
Og hvorfor må de for all del unngås ?

Skjult ID med pseudonym hingsten sø. 4 jan. 2009 02:09

Synes frost røyken siver fra mart1ns føtter..eller..takk for sist forresten..

Og hingstys små-gamle historier. .er bare vrrøvll skammer meg ..bedre..

(kvinne 36 år fra Østfold) sø. 4 jan. 2009 02:09 Privat melding

Typisk er at han kommer bort til feks to venninner, sier noe pent til den venninna han ikke liker, og sier noe "negativt" til den han liker, og overser gjerne vedkommende realtivt mye.

Plutselig virker han interessert, og gir et bra kompliment, og flørter. For så å virke kald igjen. Dette vekker et instinkt hos oss stakkars jenter:)

Playere vil gjerne ha oppmerksomheten mot seg, så hvis de har en penn i skortelomma, etc, noe man ser på/legger merke til, er dette ganske klassisk det og.

Og så har de alltid en "wingman", som tar seg av venninna når han vil ha snøret i bånn, for å si det sånn!

Snakker de i tillegg overstrømmende pent om kompisen sin, har du funnet deg en player.

Skjult ID med pseudonym mart1s sø. 4 jan. 2009 02:16

Kanskje vi skulle laget en egen tråd som omhandlet luremus og teasere....

Skjult ID med pseudonym hingsten sø. 4 jan. 2009 02:18

eller en tråd for lystløgnere og og andre fanter.. vi venter

Skjult ID med pseudonym Organ sø. 4 jan. 2009 02:30

Hmm... Bedre med luremus enn ingen mus antar jeg... ;-)

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 4 jan. 2009 02:36

@ Margarita: Taktikken med å bruke venninna er en klassiker...har selv opplevd dette flere ganger uten at jeg har lagt noe taktikk bak det. Jeg har lettere for å ta kontakt med ordinære jenter, og har jenta ei veldig pen venninne, skriker hun som regel etter oppmerksomhet i bakgrunnen (de er ikke vant til å ikke være midtpunktet i venninneflokken).

En "ekte" player sørger forøvrig for å få med seg begge :P

Skjult ID med pseudonym timtim71 sø. 4 jan. 2009 02:42

Jeg har spillt kort hele helgen med min sønn så jeg kan nok absolutt definere meg som en "spiller" ;)

Skjult ID med pseudonym Bysmurf sø. 4 jan. 2009 02:47

Hvorfor spotte en player? Dere velger selv hvem dere vil til sengs med og noen svette runder i soverommet gjør oss ikke til eier av sexpartneren!

En player er i utgangspunktet en sjarmerende kar som du vil til sengs med etter ei stund, men når du ikke får det som du vil blir du sur og da er han blitt til en player..

Offentlig kjefting og klaging gjør bare at du selv driter deg ut! Snakke stygt om andre er også smålig og er du slik av natur er det nok ikke så rart om "playeren" gjennomskuet deg og reiste sin vei!

Skjult ID med pseudonym timeline sø. 4 jan. 2009 03:00

Det er vel strengt tatt du som driter deg ut nå bysmurf!
skjønner at du gjør det i din egen tråd, men hadde ikke trodd du ville ta det videre i andre tråder.

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 4 jan. 2009 03:40

@timeline: Jeg tror bare at han har mistforstått hensikten med denne tråden. Vi snakker om å spotte i betydningen "to spot", altså å oppdage. Jeg mistenker at han tenker på det norske betydningen av å spotte, dvs offentlig uthenging "henges til spott og spe".

Nei Bysmurf, denne tråden brukes ikke til å henge ut deg og dine likesinnede, bare nyttige pekepinner på hvordan man kan bli unngå å bli såret.

Skjult ID med pseudonym timeline sø. 4 jan. 2009 03:52

Helt ærlig så har jeg mer tro på at han prøver ut et nytt spill for å få seg en beta! postene hans begyner å bli litt for instuderte synes jeg! Hvem vet... kanskje det virker med jenter som tror at de kan klare å "redde" han. Håper virkelig ikke noen her inne eller andre steder faller for det.

Skjult ID med pseudonym ... sø. 4 jan. 2009 03:59

Man overgår dem!!!

Skjult ID med pseudonym Perle62 sø. 4 jan. 2009 10:02

Dette er da like enkelt som å plage en Sm`er. "Slå meg, slå meg".... Nehei ;)
Players ønsker å legge ned damer/ menn. Ordet "nei" er det de er mest allergiske mot. Vil du understereke kan du si noe som "gå din vei du tiltrekker ikke meg" eller, "Du som er sååå lite tiltrekkende??"
Vær forsiktig med den siste, det kan bli øyeblikkelig behov for gjennoppliving. *Ler*

Skjult ID med pseudonym Perle62 sø. 4 jan. 2009 10:07

PS: Et annet tips er å fortelle tidlig at du har utsett han/ henne til å bli forelder til dine barn, og at du ikke ønsker at det brukes prevensjon. Her er det muligheter for nye fartsrekorder *Ler*