Alle innlegg Sukkerforum

Å bli sett på IRL...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Klaraklok on. 18 jan. 2017 08:36

Hvor ofte har du ikke blitt sett på på Rema ell.av noen du også må se litt extra på, noe pent.

Sier ofte det er ute IRL det skjer og som oftest etter arbeidstid hvor jeg føler meg mindre "vel" sliten og ikke særlig attraktiv.

Men det jeg opplever ofte da er at de jeg "faller" for her inne på sukker, er de som ikke enser meg eller ønsker kontakt her, men de med lign. utseende (de jeg liker kall det "faller" for) på nærbutikken smiler og ser på meg på en måte som gjør at jeg da skjønner at "smaken" min er tross alt riktig og ikke helt på jordet.

Men det jeg da lurer på er om bildene av oss ikke viser den riktige deg/meg eller at bildene jeg liker her ikke er lik seg selv i virkeligheten og det er derfor man går for "nest best" ?

(mann 51 år fra Østfold) on. 18 jan. 2017 08:38 Privat melding

Inntil det kommer mulighet for videopresentasjon av folk her kan du aldri vite sikkert.

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 18 jan. 2017 09:02 Privat melding

Å, det er jo så mye mer man "ser" IRL enn her inne; annet enn bare et mimikkløst, "dødt" ansikt på en skjerm blant 1000-vis av andre like bilder. IRL ser han smilet ditt, hvordan du holder hodet ditt, måten du står på, måten du går på; bevegelsene dine - måten du snakker og ler på.... Der kan øynene deres møtes og få kontakt... Han ser hele deg; klær, stil, kropp; han ser en levende helhet, og en vesentlig kommunikasjon som er usynlig her inne; kroppsspråket ditt og utstrålingen din.... Og i butikken er du ikke en av 1000; der er det bare en av akkurat deg... Og itillegg er dere nok begge åpne for å "se" hverandre; uten de kritiske "granskningsbrillene" vi har på her inne til en hver tid... Ikke har du en bruksanvisning skrevet i panna heller; hvor han kan lese om du utfyller alle hans krav og behov; i butikken er du bare du, og dere møtes nettopp som akkurat det; en kjekk mann og ei pen dame i Rema butikken på hjørnet...

Skjult ID med pseudonym Klaraklok on. 18 jan. 2017 09:19

Så godt skrevet @Mayazin, er så totalt enig i alt du skriver, ja der ser man den fulle og hele "sannheten":)

Ja, så var det det da @Hovmester i å skulle komme i kontakt da, ikke lett, men alltid etterpå tenker jeg at ja det skulle jeg gjort og det eller det og det irriterer meg grønn, er det MULIG å være så pingle :')

Hehe ja videopresentasjon er det neste @Bruce, tommel opp :D

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 18 jan. 2017 09:19

Derfor:

- Realitetorientering✔️
- Bilder gode nok til appell, men ikke til å overstråle deg selv.✔️
- Konsekvent kommunikativ i mer en mono (altså ikke monolog) - her og der.✔️

Det virker✔️

Skjult ID med pseudonym Klaraklok on. 18 jan. 2017 09:33

Er mye i det ja @blingbling

Men kunne vi ikke bare funnet et sted da dere og møttes IRL ta en "sjekk", møtes alle som venner og møte med smil:)

Er klar jeg, tenk om vi bare hadde bestemt oss for et tidspunkt for å "handle" feks på Ikea furuset og sett om vi kjente hverandre igjen der, tror det kunne blitt utrolig morsom "sport"D

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 18 jan. 2017 09:36 Privat melding

@Klaraklok
He he, det hadde helt sikkert blitt veldig morsomt; det er bare det at det er litt langt å reise for å handle for noen av oss.... ;)

Skjult ID med pseudonym Klaraklok on. 18 jan. 2017 09:43

Ja, sant det, avstander gjør det litt vanskelig , for jeg ville gjerne tuffet deg @mayazin og mange til:) Tror det kunne blitt utrolig morsomt og snakket med hverandre"live" bla. om alle trådene her inne også :))

Skjult ID med pseudonym Klaraklok on. 18 jan. 2017 09:46

Hehe og hvem referer du til her kjære @Hovmester?

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 18 jan. 2017 09:46 Privat melding

Er seniortreff noe egne greier, @Hovis?

Skjult ID med pseudonym Klaraklok on. 18 jan. 2017 10:03

Snakk for deg selv @Hovis og prøv å se det positive her og ikke vær sånn en pessimist.

Skjult ID med pseudonym Touche on. 18 jan. 2017 10:07

Største forskjellen her og IRL er vel at man med relativt stor margin vet at de er single....
De du møter i butikken kan jo "like" det de ser uten at det er mer fristende en det de har hjemme... og mange holder vel igjen på grunn av dette?

Eller mulig det bare er meg..

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 18 jan. 2017 10:12 Privat melding

@Touche
Du har vel kanskje et lite poeng der; og i butikken så er det jo bare veldig uskyldig og uforpliktende kikking; tar man kontakt med noen her inne, er det jo i utgangspunktet fordi man er nysgjerrig på om den andre kan være mulig kjæreste materiale... Det blir jo en liten forskjell der også....

Skjult ID med pseudonym Klaraklok on. 18 jan. 2017 10:14

Ok, ja Ikea var kanskje litt drøy @Hovmester, men kom gjerne med forslag.

Ja, mye mulig det også @Ertaberta og @Touche, men dere m også se poenget mitt her inne da!

Skjult ID med pseudonym Touche on. 18 jan. 2017 10:20

Ja jeg ser den, men også her inne har du tilgang til langt mer informasjon en du får ved et tilfeldig møte i butikken..
Bor de der, er der på tur.
Hater dem, de tingene du liker.
Handler de på kreditt 😂
Hva er de ute etter osv osv...
Står jo gjerne ting i profilene som en ikke får vite før en har snakket sammen lenge..

Hilser og snakker med damer støtt jeg, men ikke akkurat alle som er materiale for noe mer..

(mann 48 år fra Oslo) on. 18 jan. 2017 10:21 Privat melding

Synes egentlig det blir ganske hipp som happ. De fleste jeg går bort og sier "Hei!" til på REMA 1000 pleier OGSÅ å gi meg en lapp der det står "beklager, men jeg tror ikke vi passer sammen".
Eller så bare sveiper de meg til venstre og/eller ordner besøksforbud.

Skjult ID med pseudonym Klaraklok on. 18 jan. 2017 10:27

Men @Touche nå tror jeg ikke du har tatt deg tid til å lese det jeg har skrevet her, jeg er jo selvfølgelig inne på profiler og får masse info, men det er jo at du får ikke kontakt med de man utseendemessig blir tiltrukket av her inne på samme måte som IRL.
Jeg får med andre ord null kontakt her som om jeg så de på butikken, men du får en go følelse av at de snur seg både en og to ganger og smiler. Er det jeg vil ha frem her.

Skjult ID med pseudonym Klaraklok on. 18 jan. 2017 10:30

Haha DU tok han @HerrFekt :D :D

(kvinne 51 år fra Oppland) on. 18 jan. 2017 10:48 Privat melding

Skjønner hva du mener @klaraklok. Vi tiltrekkes eller som du sier faller for samme type utseende irl og på nett. Kommer vel under det som kalles personlig smak/preferanse. Det du skriver bekrefter vare for meg at det er den mennesketypen jeg liker 😁. Så er det jo et helt annet spørsmål om akkurat den mannen jeg ser på her inne eller der ute irl liker meg 🙄

Skjult ID med pseudonym Klaraklok on. 18 jan. 2017 10:52

@Ertaberta.
Men da er det rart at forskjellene er så store, å bli sett på av de jeg liker der ute og nada på nettet, er det jeg ikke klarer å sette sammen. Og man vll jo gjerne møte de man liker begge veier selvfølgelig :)

Skjult ID med pseudonym Klaraklok on. 18 jan. 2017 10:56

Ja er nettopp det jeg tenker @microvenn, leit at bilder og virkelighet skiller så mye:) Ellers hadde nettdating blitt en dans på roser;) For det er MYE fint her inne;)

Skjult ID med pseudonym Touche on. 18 jan. 2017 11:12

Jeg gjorde meg jo kanskje ikke forstått.
Men "tror" jeg forstår.. men så har vi menn bomma før bår vi tror vi har forstått hva damer mener.... 😇

Når du møtes i butikken er det jo kun det visuelle som blir "sett på" her blir "alt sett på" og danner derfor et helt annet grunnlag for oppmerksomhet.
Det kan jo være mange som liker det de ser på bildene uten at de tat kontakt..

Det er flere profiler som er visulet tiltrekkene..
Jeg tror ikke folk er "så" forskjellige IRL en det de er på bilder.. i det minste om det er et utvalg av bilder å se på.

Du vet det er det som er under huden som teller når det er snakk om forhold over tid.

Det ligger også noe i "om du smiler til verden, smiler den tilbake"

Skjult ID med pseudonym Klaraklok on. 18 jan. 2017 11:33

Veldig bra og sant det @PEP men ja vi er som oftest en helt annen type og karakter i det virkelige liv enn på nett, så kanskje det hadde vært den beste måten å løse det på, med live video :)

Men da lurer jeg på hvorfor de ikke ikke tatt kontakt eller skrevet @Touche da blir det jo som å sitte på gjerdet og drømme og det kan jeg jo gjøre i den virkelige verden.

Skjult ID med pseudonym Klaraklok on. 18 jan. 2017 11:42

Tror man må basere seg minst på teksten her inne @Ertaberta, det er like mye en brøkdel av den store helheten, og jeg har falt mange ganger for tekster til personer her inne jeg, men det ble med teksten, for jeg ønsker og elsker å være intim og å nyte personen og da bør det stemme litt med det andre også:)

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 18 jan. 2017 12:16 Privat melding

Det blir jo litt ala type postordrekatalog her inne; vi ser bildet av produktet, leser om dets egenskaper og bruksområder, og eliminerer deretter om det passer el ikke passer etter varen vi er ute etter... Akkurat som når man skal kjøpe ny mobil på nettet. 😉 Mennesket bak ser vi jo ikke før vi møtes IRL.... Og da er det jo helt andre ting som spiller inn på om man liker/ikke liker - som feks den litt udefinerbare, magiske kjemien...

Skjult ID med pseudonym Klaraklok on. 18 jan. 2017 12:30

Ganske bra formulert @mayazin 😘
Jeg må innrømme å si at noen ganger ser jeg på hvordan man/jeg tenker på at mennene og kvinnene her er som kjøttstykker, litt sånn elle melle hva skal vi ha idag. Et levende kjøttmarked.
Er mange ganger redd for at vi ønsker og higer etter noe enda bedre enn det vi har mulighet for å møte og forspiller det og at vi alle ender opp som single vegetarianere på hver vår sofa😂

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 18 jan. 2017 12:54 Privat melding

@Klaraklok
Det kan jo fort skje det; at man ender opp som evig single fordi kravlisten er så utrolig lang, og helt umulig å oppfylle; både din egen liste, men også din partners liste... Det kan jo kanskje være litt lurt å VIRKELIG kjenne etter hva du lengter etter i en kjæreste; om det er de ytre tingene som hvilket yrke, størrelsen på huset og lommeboken etc som er det viktigste, eller er det de indre kvalitetene som betyr noe... Det er ikke alltid (ganske sjelden...) at man finner alt i en pakke... De fleste her sier jo at de vil følge hjertet sitt; men er det i realiteten det de egentlig gjør - i forhold til alle check-punktene på listen...?

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 18 jan. 2017 12:57

Neida - fordi har man masse ansiennitet på blondine, så gjerne prøve noe nytt (lever bare en gang). Matta på brunette er jo så mye lekrere enn på ekte blondine👍

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 18 jan. 2017 12:58

Det var svar til @ertaberta.

(mann 39 år fra Østfold) on. 18 jan. 2017 13:03 Privat melding

et krav...
"Make me feel good"

Og det skal de få muligheten til...
Og nei tenkte ikke bare uten klær på

Skjult ID med pseudonym Klaraklok on. 18 jan. 2017 13:48

Jeg er meg selv og vil like å finne en med samme verdier i livet som meg enten det er lever eller mørbrad som dukker opp, jeg ser på smilet, øynene og faller nok for det og legger igrunn ikke merke til farge på hår eller hvorvidt han er skallet eller har løvemanke(må innrømme å si jeg nå synes det er småsexy med skalla menn, grr) jeg som trodde jeg bare ville foretrekke hårmanke på menn, men alt er pluss når man kommer til kjemien, da er det ett fett:)
Men vi må bare hoppe ut idet og begynneå date da, det er jo ikke snakk om giftemål her.

Og må si jeg synes du virker litt 4kantet @Ertaberta

Ja, jeg vet helt klart hva jeg søker, en med snille øyne og må ha fast jobb,jeg ha vært i et forhold hvor 1 jobbet og det er ikke fristende å gjøre det igjen.
Har han bolig så er det et pluss for han, jeg har min egen bolig og bil og økonomi og søke ikke en forsørger eller farsfigur.
Skulle han hatt hytte eller båt då er det bonus, men ikke noe jeg søker eller ser etter, jeg har skjønt hva som er ekte verdier og det heter ikke bil, båt, fly hytte ell.

(mann 39 år fra Østfold) on. 18 jan. 2017 14:12 Privat melding

@PEP
Utdyp gjerne.. (interessant tolkning)
Fordi jeg ønsker å være sammen med noen som får en til å føle at dagene er bedre med en uten?
Hadde det ikke vert sånn kunne en vel like godt være alene?
Og jeg er verken spesiell (det er vel alle, ellers hadde de vert like) eller enestående.

(mann 39 år fra Østfold) on. 18 jan. 2017 14:21 Privat melding

Uten at du vet noe om hva som må til for å få meg til å føle meg bra så er det.

Jeg skrev heller ikke at jeg må få, for å føle meg bra???

Tror også du kanskje føler deg litt bedre om du kan prøve å vri noe til noe som hever deg over andre??? Eller få noe positivt til å vris til negativt..

(mann 39 år fra Østfold) on. 18 jan. 2017 14:25 Privat melding

Den som gir, den får
Smil til verden, og den smiler tilbake

Dessuten vil ikke hva jeg har å gi falle under "krav" listen som det er så mye fokus på.

Skjult ID med pseudonym Klaraklok on. 18 jan. 2017 14:32

Hehe enig med deg @Mjoll vi legger diskusjonen mellom meg og berta bort nå😂

Skjult ID med pseudonym Writern_67 on. 18 jan. 2017 15:42

Det er bare Seigmen som kan den låta.

https://youtu.be/6sPhxPB4LLw

Skjult ID med pseudonym Writern_67 on. 18 jan. 2017 15:55

«Heavy Metal iz a poze.
Hardt Rock iz a Life Schtyle.»

God hjernemat er Ludwig Wittgensteins "Tractatus logico-philosophicus". Ah, the horror!

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 18 jan. 2017 17:36

Og hvorfor det? Trolig fordi som nevnt her at hjernen er alene - og rimelig oppskrytt. Det er fort for i enerom. Og hvem skryter, og hva er det den skryter av? Riktig tippet - hjernen skryter av seg selv. "Gjerne det" sier den i enerom, tross at den trolig er så klem mellom ryggraden og skallen at den knapt forstår når det er popcorntime. Det er nå minst 3 samtidig gående tråder her som forvirrer. Hva er hvor og hvem hen - og hvor er forum for fåreskaller?

Jeg er en enkel mann - et gudsord fra landet. Da kan ingen forvente at jeg skal lese, skrive og tenke samtidig. Blir helt sliten.

Skjult ID med pseudonym stjerna on. 18 jan. 2017 19:02

Har hørt det samme om en fis.
Eller.
Det var kanskje windbreaker.

Skjult ID med pseudonym stjerna on. 18 jan. 2017 19:05

Rave party i pvc bukser er heller ikke å anbefale. :D

Skjult ID med pseudonym stjerna on. 18 jan. 2017 19:08

Skinnbukser er vel best oppsummert av Ross i Friends.

Skjult ID med pseudonym stjerna on. 18 jan. 2017 19:12

https://youtu.be/T-lnbrWaYzY

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 18 jan. 2017 23:41

Jeg lurer mest på når et blikk og et smil begynte å bety noe som helst?
Får øyekontakt og smiler til mange jenter jeg, men det betyr ikke noe.
Det betyr ikke at jeg ønsker kontakt med de.
Det er bare en helt vanlig ting å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Klaraklok to. 19 jan. 2017 07:10

Fra nevnte blikk på butikken til fis i skinnbukser, må si jeg digger å se utviklingen her😂😂😂 Men ja jeg merker ihvertfall stor forskjell på vanlige blikk og det mer "liker" blikket, er jo ikke helt lost selv om noen her velger å tro det.
Snakker også om det å se personen "smugtitter" og "følger" etter.
Men ja, jeg smiler jeg også til medmennesker, men snur meg svært sjelden etter de:)

(mann 33 år fra Akershus) to. 19 jan. 2017 07:15 Privat melding

Smugtitter høres jo ikke helt pedo ut 😬
Bra du blir lagt merke til ;)

Skjult ID med pseudonym Klaraklok to. 19 jan. 2017 08:19

Hadde jeg enda vært så tøff, så hadde det vært en smal sak, men må lære meg oppskriften på det @Ertaberta👍🤗

Skjult ID med pseudonym Klaraklok to. 19 jan. 2017 09:21

Hehe😂😂😂 Ja, ikke så dumt, kanskje det er slik jeg skal gjøre det @Hovmester 👍🏻😂😂

Skjult ID med pseudonym Klaraklok to. 19 jan. 2017 09:47

Og stive nipler, kaldt med både 'cream' og kjøla😂

Skjult ID med pseudonym Klaraklok to. 19 jan. 2017 10:34

😂😂😂😂 Ja jeg vet, dro den liiit langt, tenkte mer på når det var sommer og sol og t-skjorte vær😂 Ellers er jeg om litt mye overkledd for tiden😊 Men dette var selvfølgelig ment med humor dette da, så du må ikke ta slikt her inne seriøst @Erteberta for da sliter du😳😃 Prøv å se humoristisk på det👍🏻

Skjult ID med pseudonym Klaraklok to. 19 jan. 2017 11:02

Takk @Villrosa😃 Ja, vi må ha humor i livet og hverdagen, ellers blir man fort gammal og satt😀

Skjult ID med pseudonym Klaraklok to. 19 jan. 2017 11:45

Ja, absolutt @PEP har flere av de jeg👍🏻😀

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 19 jan. 2017 13:14

@my

Jaha? Siden du vet mer enn meg, hva ligger det i et blikk og smil?
Det er vel kanskje forskjell på blikkene også eller?

Jeg var ute og spiste på en kafe her om dagen. Når jeg fikk maten min så fikk jeg øyekontakt med henne, smilte og takket for maten hun kom med til bordet mitt.
Betydde det noe? Ikke annet enn at jeg var hyggelig og takket og satte pris på at hun kom med maten min og ikke bare var en sur fyr som satt og så ned i bordet.

Skjult ID med pseudonym Klaraklok to. 19 jan. 2017 13:27

Ikke fortsett å mess videre nå @Berta jeg tror neppe en mann eller kvinne for den sakens skyld vil ha en person som messer og messer og fortsetter å messe for å få frem poenget sitt hele tiden, du MÅ lære å se humoren i de små ting, så kom med noe mer positivt nå:)

(kvinne 51 år fra Oslo) to. 19 jan. 2017 13:29 Privat melding

Introvert selvforsvar ! :-) Jaaa, der er ordet jeg har ventet på..takk !

Skjult ID med pseudonym Klaraklok to. 19 jan. 2017 13:30

Jeg tar de imot jeg @Hønemor har jo også noen gamle skjelett innerst i skapet også så pytt pytt jeg tar imot😉😀

Skjult ID med pseudonym Klaraklok to. 19 jan. 2017 13:40

Takk @Kiara
Merker at det er tøft å være ny her ja😅

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 19 jan. 2017 14:31

Parhest og parhest fraü Blühm. Noe værhane/-høne verksemd. Til hvilket formål på en side der ærendet er for ensomhet å finne 2somhet er en kontinuerlig gåte. Surrogat? Oppnås ikke det primære - henfaller en til det sekundære i frustrasjon.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 19 jan. 2017 14:43

Er det det ditt kontinuerlige formål @Pep - å bidra til god stemning ved 'empati'?

Skjult ID med pseudonym stjerna to. 19 jan. 2017 14:48

Så vi skal tolke din negativitet som positivitet @PEP?

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 19 jan. 2017 14:54

Hva er det du sier da? Det du sa nå, og i forrige postering? Hva betyr det i det minste noe mer forståelig hverdagsform?

Bedre du forklarer ditt formål, enn å forsøke å forklare meg. Det har jeg bakvakter på.

Skjult ID med pseudonym stjerna to. 19 jan. 2017 14:55

Vel jeg ser du fremmer negativitet. Sånn generelt nesten hele tiden.
Kun en observasjon.
Også lurte jeg på hvor empatien er i alle den negativiteten.
Får du stå av å trykke andre ned? Deilig å få andre til å føle seg mindre, uverdige i å skrive her på forumet?
Virker som en skikkelig catch and a half du.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 19 jan. 2017 15:05

Nei @Pep - jeg kan berolige, og syns det er fint om du tar til deg.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 19 jan. 2017 15:08

Men noe forklaring kom ikke? Bare noe 'upersonlig'...

Skjult ID med pseudonym stjerna to. 19 jan. 2017 15:13

Selv om ikke du evner å foreta en objektiv observasjon. Så gjør jeg det.
Jeg trykker ikke folk ned. Men jeg missliker sterkt at andre gjør det. Da sier jeg ifra. Men det er vel feil det. Skal vel helst ikke si noe.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 19 jan. 2017 15:18

@Pep: Du leser ubegripelig, svarer ubegripelig, og er jo upersonlig. Forklar din 'empati' nå da, og ditt formål. Ta noen av de sjanser du blir budt.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 19 jan. 2017 15:52

Ja @Ertaberta. 'Verden' (Funny world) slik den uaggressivt blir forklart er nettopp det (ma. bruk av begrepet empati). Jeg kan om nødvendig gjøre rede for mine formål.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 19 jan. 2017 16:07

Brakkesyken ser ut til å herje her på dette forumet, det virker som at det er litt trangt her, man går visst hverandre på nervene, og som en følge av det føler at man tråkker på hverandres tær. Klassisk tilfelle.

Mulig singellivets frustrasjoner får sitt utløp her, men jeg skal ikke spekulere videre i årsakene.

Mulig en samlivsterapeut kunne hjulpet? Stor utfordring, dog ikke uoverkommelig, for rette vedkommende.

Skjult ID med pseudonym stjerna to. 19 jan. 2017 16:15

Empati er omtanke for andre. Selvinnsikt er å kunne skjønne at andre missliker en.
Her vil jeg gå så langt at jeg tror de færreste missliker deg @PEP men de missliker måten du og enkelte andre rakker ned på andre her på forumet.
Enten er du/dere full av dritt eller mangler ett eller annet når det kommer til å formidle gjennom det skrevne ord.
Hvilket som er tilfelle spiller liten rolle. Dere kommer ikke bra utav det uansett.
Ta det til deg/dere å prøv å gjør noe med det. Eller ikke. Men ikke kom å klage hvergang noen påpeker at du/dere ikke er så hyggelige.

Skjult ID med pseudonym stjerna to. 19 jan. 2017 16:25

Beklager om det traff deg @ertaberta.
Jeg går ikke i tråd etter tråd å slakter alle andres meninger.
Jeg går heller ikke fra tråd til tråd får andre til å føle seg mindre eller plukket på.
Dette er konstruktiv kritikk til den som tar det til seg.

Skjult ID med pseudonym stjerna to. 19 jan. 2017 16:28

Ser poenget ditt Mjoll. Og ja det er en observasjon av mer enn kun denne tråden.
Jeg har ikke vært her i årevis som mange andre. Jeg har bare sett en trend siden jeg kom hit.
Men legger ballen død fra min side.
Strek satt
---

(kvinne 41 år fra Vestfold) to. 19 jan. 2017 16:33 Privat melding

@nigma navnet ditt minner meg om Enigma. 90 tallets sex musikk 😂😂🙈

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 19 jan. 2017 16:41

Dere 2 siste: @Hov og Ertaberta: Nei - det er ikke snakk om å ta. Se forklaringene @stjerna har gitt, og det tidlige jeg nevnte om "surrogat". Det burde være til å forstå?

(kvinne 41 år fra Vestfold) to. 19 jan. 2017 16:54 Privat melding

Hey ikkee min feil at du har så likt navn 😂😂Ja jeg vet om kodemaskinen. Men ikke like kult å bli sammenlignet med krig vel? 😜😂

(kvinne 41 år fra Vestfold) to. 19 jan. 2017 16:55 Privat melding

@nigma 🙊

(kvinne 41 år fra Vestfold) to. 19 jan. 2017 16:55 Privat melding

Go løping @ertaberta

(mann 33 år fra Akershus) to. 19 jan. 2017 17:10 Privat melding

💔😢

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 19 jan. 2017 17:11

Trang brakke ja...

(kvinne 41 år fra Vestfold) to. 19 jan. 2017 17:21 Privat melding

@nigma en supervillan. Det er jo litt kulere ja. Fortsatt tenker jeg Enigma 🙈😂

(kvinne 41 år fra Vestfold) to. 19 jan. 2017 17:24 Privat melding

Det må være grunnen @nigma 😂

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 19 jan. 2017 19:11

Det ryktes også at Benjamin Netanyahu vil ha en fredelig 2-statsløsning. Trump er visstnok enig.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 19 jan. 2017 23:22

@my

Om jeg kan forestille meg det? Klart jeg kan.
Men det betyr ikke at det er det øyekontakt og et smil fra meg betyr.

Godt mulig det er fordi jeg jobber i et serviceyrke og derfor aldri har baktanker med slikt annet enn å være hyggelig.

Så jeg legger aldri noe i øyekontakt og et smil, fordi jeg selv ikke mener noe spesielt med det.

Jeg FORSTÅR at enkelte av dere mener ting med det, men da jobber dere sikkert ikke i et serviceyrke. Da ville nok også deres syn vært litt annerledes.

Min største frykt er at noen skal tro at jeg mener noe med det.