Alle innlegg Sukkerforum

Feilberegning?

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 16 sep. 2007 16:02

Min høyeste match, 97%, deler ingen av mine interesser og bor ca. 600 kilometer unna meg. Jeg har flere lavere matcher som er nærmere, både når det gjelder interesser/forutsetninger og fysisk avstand. Hvilke parametre legges til grunn for beregningen av hvem som passer sammen?

Skjult ID med pseudonym rarmann sø. 16 sep. 2007 16:16

Såvidt jeg vet er "formelen" for det matchtallet hemmelig. Men det går vel sannsynligvis på et poengsystem av noe slag som tar de kriteriene du har satt som viktige og sammenlikner hvor likt dere har svart på det, og jo mer likt og mer viktig du har satt hvert kriterie, jo mer poeng får den personen, som til slutt gir et matchtall.

Selv har jeg 94 som høyeste match. Men om det er et par poeng fra eller til har nok lite å si egentlig. Er vel mer at man kanskje kan tenke seg at en på 90 kanskje man har litt bedre sjanse for å kunne ha et langvarig forhold til enn en på 75 f.eks.

I tillegg så ser jeg ofte at jenter jeg får match på over 90 med er den typen jeg ikke er interessert i i det hele tatt, men at en del av de tingene matchtreet går på likevel er likt. Så får vel si som en klok mann sa en gang.. Alt er relativt.

Skjult ID sø. 16 sep. 2007 18:25

Takk for godt svar - bra match;)

Skjult ID med pseudonym man sø. 16 sep. 2007 22:55

Min erfating er at jo høyere matchtall jeg har desto mere passer tingene - dette gjelder også litt kjemien, mens uteseende vil variere. Tror det er tenkt slik at man skal først finne grunnmuren og så bygge huset. Si ifra hvis jeg har forstått feil. Jeg går helst for match over 90, men litt under om det skulle dukke opp noe spesielt hyggelig..

Skjult ID med pseudonym grønntlys ma. 17 sep. 2007 09:58

Jupp- enig med deg mann, grensa går runt 90 hvis man tenker langsiktig eller ikke er klar for de store omstillingene.. Har jo kompiser som har måttet endre seg mye etter at de har fått kjæreste. En har det gått bra med, men to andre kom forholdsvis fort tilbake.
Var sammen med en på match 81 som så veldig hyggelig ut og var det også, men det hjalp lite. Ble for forskjellige. Til trådstarter vil jeg anbefale å hoppe et hakk nedover lista selv om det kanskje er litt opplagt..

Skjult ID med pseudonym gutt ma. 17 sep. 2007 19:40

Opposites attract. Dessuten, som eksempel på hvorfor motoren ikke kan være nøyaktig uansett: Det finnes smarte mennesker uten utdannelse og "dumme" mennesker med utdannelse.

Jeg deita en dame jeg hadde 95 i Match med i en måned. Vi var vel begge fysisk tiltrukket hverandre, omtrent like lang utdannelse osv, men det stemte egentlig ikke i det hele tatt likevel (kjemi, humor osv).

Konklusjonen min; Ta ikke det ene lille tallet så tungt, men se heller på tingene du virkelig bryr deg om i form av match-treet, alder og utseende (eller hva som måtte passe akkurat deg). Det går ikke an å lage en perfekt match-formel, liksom