Alle innlegg Sukkerforum

Sex og sånt

Vis siste innlegg
(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 10:26 Privat melding

Har inntrykk av at menn selvfølgelig har det enklere når det kommer til å vite om man vil ha sex med ei dame eller ikke.

På min side så synes jeg det er vanskelig å si om jeg vil ha sex med en person jeg aldri har møtt. Bare snakket med på meldinger eller telefon.

Er det en sånn genetisk greie? Menn ser en pen dame og er klar for sex.
Mens vi damer trenger litt mer?
Altså her inne så prøver jeg å være åpen for en Date med kanskje en jeg ikke finner 100% attraktiv på bilder. Siden bilder ofte kan være misvisende. En mann kan ofte komme mye lenger med selvtillit og sjarm.
Men jeg tror aldri jeg kunnet møte en mann for en første date å avtale sex på forhånd.
Blir litt mer det som skjer det skjer. Hadde følt det meget kleint om jeg skulle treffe en fyr med sex som avtale. For så å finne fyren helt usmakelig.
Hva tenker dere?

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 2017 10:31

Jeg er ikke dame, men det er det samme for meg som mann, som for deg som kvinne. Det jeg kan si er at enten er det gjort for dårlig forarbeid. eller tross det gode forarbeidet er bildet ufullstendig ='feil bilde(r)'.

Skjult ID med pseudonym Piapia ti. 24 jan. 2017 10:39

For meg handler sex om følelser, tenning, kjemi og hormoner. Dette ser ut til å være vanskelig å bestille på forhånd😬 Sex for sex sin skyld med en fremmed? Nei! Kunne aldri ha avtalt noe slikt på forhånd. Leter etter en kjæreste jeg. Forløsning kan man ordne med selv.

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 10:43 Privat melding

@PEP 🙈

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 10:44 Privat melding

@piapia enig med du 👍

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 2017 10:45

Da har du nok nettopp gjort det 'feil' @Pep - selv om du er 'uskyldig'😂

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 10:46 Privat melding

@blingbling tror fortsatt ikke det hjelper med mye forarbeid. Man vet ikke før man møtes.
Tror det er en guttegreie at dere vet det på forhånd at dere har lyst på dama. Enklere anlagt liksom.
Du skriver stadig at du har sex på første Date. Hvor mange blir det mer enn bare sex med? Altså hvor mange av dem treffer du mer enn 10 ganger etterpå?

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 2017 10:47

Ikke 'fremmed' da under nevnte rammebetingelser @Piapia. Og retrettmuligheten er en selvfølgelig del av avklaringen for begge.

Skjult ID med pseudonym sukkersøt ti. 24 jan. 2017 10:47

@pep . Ikke din skyld vel, vel hehe

Skjult ID med pseudonym sukkersøt ti. 24 jan. 2017 10:49

Tror noen menn er mer tydelig på hva de vil.når det gjelder sex. Har merket det ja. Vi damer kan være mer diffuse på hva en ønsker. Men å avtale sex på første date. Nei tror ikke det. Det som skjer,det skjer @3lin enig der.:-))

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 2017 10:52

@3lin: Erfaringmessiig vet 'man' (jeg/vi - men det krever trening/tilvenning). Unntakene fins- , men er unntak, altså færre. Jeg gjør ikke opp det regnskapet her. Jeg er her ennå, men er nærmere med enn på 'gamlemåten'. Hvordan jeg ser det konkretiserer jeg ikke mer enn som kan leses ut av alllerede sagt.

(kvinne 38 år fra Østfold) ti. 24 jan. 2017 10:59 Privat melding

Har fundert på dette mange ganger selv. Her inne får man jo endel direkte forespørsler om sex og jeg blir like overrasket hver gang. Kunne ikke falle meg inn å avtale slikt på forhånd. Har vært på 6 dates og bare 1 av de har vært attraktiv nok for meg til at tanken har streifet innom sex. Alle datene trodde jeg jo hadde et potensiale i det jeg avtalte et treff, men kun en ble jeg sjarmert av.

Om sex avtales på forhånd, ville det nok oppstått mange ubehagelige opplevelser. Så det holder jeg meg langt unna.

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 24 jan. 2017 11:04

Den mannen som kommer med sexforslag til meg får et skarpt svar tilbake. Han er ikke kommet til "ønskekonserten" .

Her henger fortsatt ridepisken i gangen :) Forøvrig må han passere noen hindre før han kommer så langt som til gangen...

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 2017 11:04

Forarbeid, forarbeid, forarbeid, forarbeid, osv, osv., osv. - så mininmeres risikoen for ikke attraktiv nok, ikke sjarmerende.

Og dette er kretsmesterskap i svak oppfattelse og forbisnakking. De unntaksgangene det blir bom (pga. at noe er stukket under stol), så blir det jo bare "'hei og ha det så bra", etter kaffen..

Det får holde...

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 24 jan. 2017 11:20

Vi kan alle bomme selv med godt forarbeid... men her kommer ingen inn døren etter første date på byen. Jeg drar heller aldri rett hjem til en vilt fremmed mann fra nettet....

Jeg har sett menn forandre oppførsel til lite ønskelig på første date i det offentlige rom. Forøvrig drikker jeg aldri alkohol på første date heller.

Det er jammen godt jeg sa nei takk til TV 2 som kontaktet meg for å være med på et TV program for en del år tilbake. Jeg så ingen grunn til å medvirke til at anonymiteten min hadde blåst "rett vest" siden jeg har en del bilder i min profil :)

Skjult ID med pseudonym Piapia ti. 24 jan. 2017 11:30

Jeg tenner ikke på et flott utseende, store muskler eller en naken mannekropp. Jeg tenner på personen. Utstråling, væremåte, lukt, bevegelse og ord. Vet flere av mine medsøstre har det slik. Kan det være at vi er skrudd sammen litt forskjellig der? Interesant tema iallfall 😀

Skjult ID med pseudonym sukkersøt ti. 24 jan. 2017 11:40

@nigma, godt skrevet.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 2017 11:43

Måtte bare si @Ertaberta: veldig konsist og godt beskrevet. Spesielt siste halvdel av 2. avsnitt. Der er det nøkkelen ligger.

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 11:48 Privat melding

Det spørs vel helt hva greiene er liksom. Ønsker en å "bare komme" så holder det vel at begge der og da er fysisk tiltrukket til hverandre? Usiker, for her e eg en klovn på glatt is 😀 MÆN DET EG VET då.... så syns eg sex er en oppskrytt greie. Viktig ja, men for egen del så tar det tid å bygge opp en rlalsjon som er god nok til å vite hva den enkelte vil: ER det 69, sm, anal, oral, petting.... tja whatever hits your flavors egentlig. Skal ikke gå nøye inn på hva som er min greie men relasjon er viktig viktig. Det må være rimelig kjipt å sutret seg til sex når motparten ikke vil. Det ville ikke gitt meg en god følelse vaffal. "Koffor grinar du?? Va det sååå godt?? 😬 😬"

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 11:51 Privat melding

Har alle hjemmekontor forresten? Eller jobber alle med ekteskaps- og parrådgiving?? 😀 For egen del så har eg føkket opp foten i "45-års-krise-aktivitet". Men nokken av dåkkar må no væl vere i arbeid???

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 11:54 Privat melding

Youre missing the point Erta. Og jau, eg har til og med fått de til å mjaue 😀

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 11:55 Privat melding

Haha Hovmester. Åff kårs. Høgskulefag har eg høyrt! 😀

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 11:59 Privat melding

Nettopp @piapia. Vi er skrudd sammen forskjellig.
Tror menn lettere tenker sex med en pen dame enn hva kvinner gjør om en pen mann. Vi må fortsatt ha noe mer enn bare ett ytre.

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 12:01 Privat melding

Lol enigma. Milch von dir!! RAMMSTEIN på anlegget... kan ikke bli bedre fridag....

Erta det er vel innlysende, fordi eg trodde du misset poenget. Så derfor et litt mer utfyllende svar som gikk i retning av "jo det har eg opplevd"!

Why the use of pseudonym?

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 12:02 Privat melding

@bling mulig jeg oppfatter feil. Du trenger ikke stå til regnskap. Jeg er bare nyskjerrig. Hadde bare vært artig å vite om din fremgangsmåte bar mer frukter i det lange løp enn de som ikke har sex på første Date liksom.
Typ: sex på første Date gir flere lange relasjoner kontra ikke sex på første Date.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ti. 24 jan. 2017 12:02

Det @Piapia sa, med motsatt kjønnsfortegn. Bare å bytte ut 'store muskler og naken mannekropp' med 'store pupper og naken kvinnekropp' (vet ikke helt om pupper og muskler bør kryssrefereres, men hey...), så er man der. Og jeg kjenner flere 'medbrødre' som har det slik, så det er nok mulig at vi ikke er skrudd sammen så forskjellig.

Alt det andre du nevner nedover der, @Piapia, gir et flott utseende.

Jeg har aldri gått til noen førstedate med intensjon om puling, men det har nå blitt opptil flere ganger, men da har det vært noe som har utviklet seg under datens gang, aldri forhåndsavtalt.

(mann 33 år fra Akershus) ti. 24 jan. 2017 12:03 Privat melding

Ja ja. Må huske på at sukker og virkeligheten mtp å treffe noen er ganske "natt og dag". Når du møter noen i irl, og det sier BOM!, med engang, glemmes fort alle disse reglene man har satt. Self man vil helgardere seg for dating på nett. Ikke så rart med alle troll som lusker rundt. : P

Jeg kan ikke unngå å se på nett-dating som boligmarkedet. Altfor få boliger, og altfor mange interesserte :P
Når skal bobla sprekke?
Vis oss menn litt forståelse, takk!

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 2017 12:04

Ja @3elin: Jeg (kan ikke snakke for et 'vi') også.

Og hva om du forestiller deg at det er noean av oss som leverer det "mer" på forhånd da? Ikke at det nødvendigvis er tilstrekkelig for alle, men for noen eller flere?

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 12:05 Privat melding

@inceptive. Sitter å redigerer dokumenter 🙈😜😂

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 12:06 Privat melding

Taklampa wel(l) said! 😀

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 12:06 Privat melding

Nytt konsept til deg @lampa.. Butikk for single. Istedet for slik eskorte virksomhet. Ha en butikk hvor man har single tilgjengelige også kan man komme å sjekke kjemien osv før man tar de med på Date 👍😂

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ti. 24 jan. 2017 12:08

Eiendomsmegler, Datemegler. Megle frem en visning med eller uten sex? Ser for meg ny jobb her nå.

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 12:09 Privat melding

3lin høres.......plausibelt ut 😀

Ertaberta no offence. Lol Et irriterende utseende.... haha derfor eg ikke har profilbilde heller. Irriterer de aller fleste. Men så ser det faaan meg ut til at det å IKKE ha prof bilde også irriterer. WHAT TO DO!!??? 🙈

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 2017 12:11

@3Elin: De gir lengre ja. Eller forskjellen er snarere at de gir flere repetisjoner, inntil de ikke gir det (som i sivil tilnærming). Middag har jeg fått flere repetisjon av en gang til kaffedate m/spaser, så fjelltur, så revy/utekveld. En gang for maange år siden. Etter mange års opphold restartet jeg på ny filosofi.

Betyr ikke at jeg ikke kan ta en konvensjonell som som sagt er mye mer krevende å drive videre. Blir mye hei, hei, hei, hei,....

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 2017 12:27

Husk at en som bor litt 'postordreaktig' til (les i utmarksNorge), har ikke den luksusen å luske rundt i kvartaler og hente ut aktuelle. Vi må systematisk utvikle en annen metode. Innovativ kalles det også.

"Godt begynt er halvt fullendt"

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 2017 12:30

Muligens rapper jeg en dag en snuppe nær deg.

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 12:35 Privat melding

@bling interessant 👍takk for svaret 😉 artig å høre.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 2017 12:44

Bare hyggelig😉

Faller litt for 'lampas butikk-konsept. Men det må være skikkelig tradisjonell butikk - med ekte utstilling. Nettbutikk har vi jo her, og ser hvordan det går.

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 12:45 Privat melding

Derfor jeg fremmet forslaget. Tror absolutt det kunne vært noe.

Skjult ID med pseudonym Berner ti. 24 jan. 2017 12:56

Må man jo være villig til å ta noen skift i utstillingsvindu selv fra tid til annen. Sjappa må gå rundt :P

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 12:56 Privat melding

Haha ja det blir sånn timeshare utstilling med vaktliste osv

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 13:19 Privat melding

Lol så når sex tråder ender opp med looks-tema så bør det være rimelig åpenbart for enhver hvorfor folk fyrer i seg lavkarbo dietter og henger på treningssentre som om det var last caress liksom.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 2017 13:30

"ender opp led looks-tema"? Konkretisér/forklar?

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 2017 13:30

*med

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 13:54 Privat melding

Altså, jeg skiller mellom puling og sex. Puling er......uhhmmm når en etter noen minutter har "bestemt seg", finner et lokale og gjør det. Sex er en annen greie, tenker jeg. Når trådene som omhandler sex får mer preg av at sex handler om utseende til motparten (som jo seff også er en faktor i seksuell tiiltrekkelse, men på langt nær standarden) så blir min oppfatning at sex "handler mest om" utseende (kropp, slank, pen etc). OG, med hånda på hjertet, endeproduktet i de aller fleste sin søken her inne er vel kopulering, i en eller annen form. Ja jeg vet "kjæresteri" er topprioritet, men det ultimate forholdet handler om både attrå og følelser. Vel, når mange oppfatter at sex primært sett handler om at "det skjer kun dersom jeg har pen kropp, er slank, pen etc (som i klammen over) så blir det naturlig at man tenker at "ja dette må fikses på, eller så har jeg jo ikke tjangs i havet"! Jeg tenker at det hører pulingen til, liksom. Hm, har en fryktelig tendens til å måtte forklarte meg, føkk 😀 😀

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 13:59 Privat melding

Du gadd ikke lese innlegget som startet tråden liksom? 😂😂

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 14:09 Privat melding

jau.....men har mistet......eeeeh tråden!!

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 14:14 Privat melding

Men tenker at lnnlegget ditt handler mer om "at menn er sånn og damer/ kvinner ikke helt sånn". Eller kan hende eg berre tolkar det annleis

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 14:27 Privat melding

Jupp. godt svar Per... skal ikke si at det ikke har hendt, og du kan gjerne pule kjæresten og haha. Men da er dere på en måte "der" allerede. Mitt poeng er at når en skal presentere seg selv for markedet så er fokus kropp......for egen del så føler jeg meg relativt trygg der, men skal ikke unnlate å si at det har medført en del livsstilsendringer. Sikkert til det positive sånn totalt sett vaffal.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 2017 14:27

@Inceptive: Ikke sikker på om jeg bel helt klokere på den. Attraksjon er jo del av hele forarbeidet, jf. (meg): "De unntaksgangene det blir bom (pga. at noe er stukket under stol), så blir det jo bare "'hei og ha det så bra", etter kaffen.."

Men attraksjon gjelder jo dating både både i sivil og 'uniform' det?

"Famling" er helt ok @Pep, så samstemmer med din sluttkommentar. "Puling" er jeg usikker på om jeg noen gang vært med på. Kan være i den eller den akt av forestillingen, og oppfatning er jo forskjellig

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 14:28 Privat melding

Lol Narkobaron du. Pablonita Escobar eller??

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 2017 14:29

"Forstilling" er jo et elendig begrep - men det lå nå der....

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 14:30 Privat melding

Jeg prøvde å få frem at for gutter er det nok mer fysisk. Mens for damer er det mer kompleks og ikke alltid ett perfekt ytre som teller. Men én kombinasjon av flere sanser. ☺️

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 14:30 Privat melding

"blingbling jah men attraksjon trenger ikke kun være utseende......eller?

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 2017 14:33

@Inceptive: Nei - ikke for oss som fascineres og forelskes i intellektet, blir kåt av glimtet i øyet og fysikken, og stolt av helheten.

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 14:35 Privat melding

3lin jah jeg prøver å få fram noe her jeg og men det sliter eg tydeligvis med 😀 😀 For egen del så er det ikke det fysiske...altså jeg har problemer med store damer da......nå kom eg på en vits.....jo altså, det fysiske ja til en viss grad men du kan være så pen du bare vil og ha kropp som Amy Adams, men det hjelper liksom ikke dersom du føler du harver over ei vaskefille liksom. Då kan eg likegodt onanere.... uff... kanskje eg burde begynne å poste med pseudonym

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 14:37 Privat melding

Heh PEP jah akkurat sånn. Den galeien er jeg også på ja. Ju hit the nail... 😀

blingbling fullstendig enig!

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 14:41 Privat melding

Haha det er helt sykt at man skal operere kjønnsorganer for at de skal se "perfekte" ut.
Blir snart postordre det. Vil ha en med bøy svakt mot venstre for best stimulering med spoon sex liggende på høyre side 😮👍

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 2017 14:42

@3elin: Hvor mange av oss er det som kan ha "perfekt ytre" som leteambisjon? Jeg har nå spist min dose poteter, og er nå bra dum, men ikke helt 'stokk'.

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 14:42 Privat melding

3lin - EU-standard. Akkurat som gulrota. Alle som ikke har standarden blir snippet 😀

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 14:44 Privat melding

"blingbling - HAHAHAHAAAAAAARRGGGHHH, "bra dum". 😂 😂 😂

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 14:44 Privat melding

Tja det har jeg ikke tall på @bling. For min del er det hele pakka. Selv med uperfekt penis 😂
Men jeg tror det finnes flertall av menn som gjerne prøver å få i land en sex date enn damer sier ja.

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 14:45 Privat melding

Au @inceptive 😂😂

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 14:46 Privat melding

Soooo 3lin blir du altså best stimulert i spoon liggende på høyre side. Oy that diversity!! The madness of this world 😂

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 14:46 Privat melding

Haha måtte jo finne på ett eksempel daaah

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 14:48 Privat melding

I think woimen who say that size doesnt matter are shallow.....

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 14:48 Privat melding

3lin haha jess, skjønte det 😀

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 24 jan. 2017 14:52

@3lin

Det er jo selvpåført? Hvor får de det fra at det er slik menn vil ha det?
Er vel ingen menn som har sagt til de det gjelder at de burde fikse seg nedentil?

Har heller aldri likt denne ungjentelooken med å være glattbarbert.
Er jo greit at det ser ut som dama har passert puberteten, aka være lettere frisert.

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 14:55 Privat melding

@powpowgutt det er en dokumentar på p3 ang dette som kommer snart eller har kommet. Ikke sett bare sett trailer for den. @PEP nevnte det i ett tidligere innlegg her. Og jeg synes det er sykt at det er begynt å bli så vanlig

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 2017 14:55 Privat melding

@inceptive 😂😂 æ tog an 👍

(mann 51 år fra Finnmark) ti. 24 jan. 2017 16:13 Privat melding

@3lin

Vet ikke hvordan menn generelt tilnærmer seg, annet enn hva jeg har observert i en stadig skiftende gruppe farende fant når jeg selv jobbet som farende fant.
Det innebar alt fra avslag på åpenbare tilnærmelser fra hyppe kvinner, til kjøp av tjenester fra profesjonelle nattlige fugler, og det helt uavhengig av vedkommendes sivile status og alder i forhold til den som ble lagt en elsk på.
Mye var mer enn begredelig å bevitne, særlig utenfor landets grenser hvor nøden kan være så stor at menneskeverdet forsvinner ut av syne.

Selv har jeg hatt en utvikling fra å være ung og erfaringssøkende på let etter et bredest mulig grunnlag, til å kjenne på en ubehagelig tomhet, om ikke den emosjonelle tilknytning er der innen våre respektive fysikker gis fritt spillerom.
Det gir meg kort sagt ingen glede ut over hva jeg kan mekke selv, å dele av min intime godhet med et ukjent menneske.
Tvert i mot er det arbeid på akkord med meg selv.
Sex på 1.date?
Ja, om de rette forutsetninger faller på plass i løpet av den.
Men det krever mye dialog og tillitvekkende åpenhet i forarbeidet.
Da kan jeg til og med gjøre en avtale om det, om den også inneholder en løpende mulighet for retrett.
Det gjør den alltid.

(mann 53 år fra Oppland) ti. 24 jan. 2017 16:19 Privat melding

For meg vil sex på første date være helt utenkelig, uansett.
Kan ikke tenke meg at det er så veldig vanlig heller.

(mann 47 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 2017 16:21 Privat melding

nordogopp..... så vi e isje så grunne likevæl dåe!

(mann 19 år fra Oslo) on. 25 jan. 2017 15:46 Privat melding

Hei du kan ta Sex me meg

Skjult ID med pseudonym poet tet on. 25 jan. 2017 20:21

Uff... det e så mye sexfokus blant jenter..

Kjenner jeg gir opp....

.....