Alle innlegg Sukkerforum

Sex og sånt

Vis siste innlegg
(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 10:26 Privat melding

Har inntrykk av at menn selvfølgelig har det enklere når det kommer til å vite om man vil ha sex med ei dame eller ikke.

På min side så synes jeg det er vanskelig å si om jeg vil ha sex med en person jeg aldri har møtt. Bare snakket med på meldinger eller telefon.

Er det en sånn genetisk greie? Menn ser en pen dame og er klar for sex.
Mens vi damer trenger litt mer?
Altså her inne så prøver jeg å være åpen for en Date med kanskje en jeg ikke finner 100% attraktiv på bilder. Siden bilder ofte kan være misvisende. En mann kan ofte komme mye lenger med selvtillit og sjarm.
Men jeg tror aldri jeg kunnet møte en mann for en første date å avtale sex på forhånd.
Blir litt mer det som skjer det skjer. Hadde følt det meget kleint om jeg skulle treffe en fyr med sex som avtale. For så å finne fyren helt usmakelig.
Hva tenker dere?

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 10:31

Jeg er ikke dame, men det er det samme for meg som mann, som for deg som kvinne. Det jeg kan si er at enten er det gjort for dårlig forarbeid. eller tross det gode forarbeidet er bildet ufullstendig ='feil bilde(r)'.

Skjult ID med pseudonym Piapia ti. 24 jan. 10:39

For meg handler sex om følelser, tenning, kjemi og hormoner. Dette ser ut til å være vanskelig å bestille på forhånd😬 Sex for sex sin skyld med en fremmed? Nei! Kunne aldri ha avtalt noe slikt på forhånd. Leter etter en kjæreste jeg. Forløsning kan man ordne med selv.

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 10:43 Privat melding

@PEP 🙈

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 10:44 Privat melding

@piapia enig med du 👍

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 10:45

Da har du nok nettopp gjort det 'feil' @Pep - selv om du er 'uskyldig'😂

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 10:46 Privat melding

@blingbling tror fortsatt ikke det hjelper med mye forarbeid. Man vet ikke før man møtes.
Tror det er en guttegreie at dere vet det på forhånd at dere har lyst på dama. Enklere anlagt liksom.
Du skriver stadig at du har sex på første Date. Hvor mange blir det mer enn bare sex med? Altså hvor mange av dem treffer du mer enn 10 ganger etterpå?

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 10:47

Ikke 'fremmed' da under nevnte rammebetingelser @Piapia. Og retrettmuligheten er en selvfølgelig del av avklaringen for begge.

Skjult ID med pseudonym sukkersøt ti. 24 jan. 10:47

@pep . Ikke din skyld vel, vel hehe

Skjult ID med pseudonym sukkersøt ti. 24 jan. 10:49

Tror noen menn er mer tydelig på hva de vil.når det gjelder sex. Har merket det ja. Vi damer kan være mer diffuse på hva en ønsker. Men å avtale sex på første date. Nei tror ikke det. Det som skjer,det skjer @3lin enig der.:-))

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 10:52

@3lin: Erfaringmessiig vet 'man' (jeg/vi - men det krever trening/tilvenning). Unntakene fins- , men er unntak, altså færre. Jeg gjør ikke opp det regnskapet her. Jeg er her ennå, men er nærmere med enn på 'gamlemåten'. Hvordan jeg ser det konkretiserer jeg ikke mer enn som kan leses ut av alllerede sagt.

(kvinne 35 år fra Østfold) ti. 24 jan. 10:59 Privat melding

Har fundert på dette mange ganger selv. Her inne får man jo endel direkte forespørsler om sex og jeg blir like overrasket hver gang. Kunne ikke falle meg inn å avtale slikt på forhånd. Har vært på 6 dates og bare 1 av de har vært attraktiv nok for meg til at tanken har streifet innom sex. Alle datene trodde jeg jo hadde et potensiale i det jeg avtalte et treff, men kun en ble jeg sjarmert av.

Om sex avtales på forhånd, ville det nok oppstått mange ubehagelige opplevelser. Så det holder jeg meg langt unna.

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 24 jan. 11:04

Den mannen som kommer med sexforslag til meg får et skarpt svar tilbake. Han er ikke kommet til "ønskekonserten" .

Her henger fortsatt ridepisken i gangen :) Forøvrig må han passere noen hindre før han kommer så langt som til gangen...

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 11:04

Forarbeid, forarbeid, forarbeid, forarbeid, osv, osv., osv. - så mininmeres risikoen for ikke attraktiv nok, ikke sjarmerende.

Og dette er kretsmesterskap i svak oppfattelse og forbisnakking. De unntaksgangene det blir bom (pga. at noe er stukket under stol), så blir det jo bare "'hei og ha det så bra", etter kaffen..

Det får holde...

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 24 jan. 11:12

Mange, ikke alle, menn er vel slik skrudd sammen, at det å ha sex, er en måte å søke bekreftelse på at de er "mann nok". For noen er det desverre også slik at de forveksler kvantitet med kvalitet, de tror at de blir mer og mer mann, jo flere de har sex med. Og, da er det jo ikke så vanskelig å forstå at mange, ikke alle, menn blir sure, sinte, slenger ut karakteristikker og fornærmelser når de ikke får sex/bekreftelse.

Og, når mange, ikke alle, kvinner ønsker at sex skal være en bekreftelse på følelser, at mannen liker henne (mens han egentlig liker seg selv mer), sier det seg selv at det ender med full crash, forvirring, fortvilelse, sorg og sinne innimellom. Forventninger som ikke har blitt innfridd, dårlige erfaringer som skal bearbeides, skepsis ift å oppleve det samme igjen... Heldigvis finnes det kvinner som passer for den type menn, og heldigvis finnes det menn som forstår, respekterer og aksepterer at det må være en grad av emosjonell tilknytning for at mange kvinner skal kunne hengi seg, og dele den delen av seg. Utfordringen er vel å kommunisere tilstrekkelig i forkant og være ærlig om sine intensjoner. Og, bommer man, og blir "lurt", så er det lov å manne/kvinne seg opp, og ikke la det bli verdens undergang.

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 24 jan. 11:20

Vi kan alle bomme selv med godt forarbeid... men her kommer ingen inn døren etter første date på byen. Jeg drar heller aldri rett hjem til en vilt fremmed mann fra nettet....

Jeg har sett menn forandre oppførsel til lite ønskelig på første date i det offentlige rom. Forøvrig drikker jeg aldri alkohol på første date heller.

Det er jammen godt jeg sa nei takk til TV 2 som kontaktet meg for å være med på et TV program for en del år tilbake. Jeg så ingen grunn til å medvirke til at anonymiteten min hadde blåst "rett vest" siden jeg har en del bilder i min profil :)

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane ) ti. 24 jan. 11:25 Privat melding

Jeg tenker det at man kan ha en rimelig bra dialog skriftlig, hvor man er litt løssluppen og fri, men i møte med personen kan man oppleve noe helt annet. Det kan være noe kluss med kjemien, nervøsitet, eller at det er stor forskjell fra bildene du har sett av personen, og det som du ser i levende live. Det kan være mange ting, @smileyliz nevner noe. :)

Det rare er at det kan ta kort eller lang tid med dialog, der ingen regler for slikt, men noen ganger vet man bare at dette kommer til å funke. Ting skjer naturlig, har en rolig men klar bevegelse fremover, det har iallefall skjedd på noen av stevnemøtene jeg har hatt, og det gjør selvsagt godt for begge.

Jeg har ikke så god erfaring med å forhåndsavklare sex til første møte, i de tilfellene da det har kommet opp, har den andre parten vært mer aktiv enn meg. Jeg liker å få noen byggeklosser på plass først. Men hey, alle er forskjellige! :)

Jeg pleier å vente litt, men ved ett tilfelle gikk det litt over styr for oss begge, men så ble vi sammen lenge. :) Mye kan skje, man må være åpen for det tror jeg, sette ting litt på gløtt. :)

Skjult ID med pseudonym Hovmester ti. 24 jan. 11:29

Sex ? Er det puling å sånnt ?

Skjult ID med pseudonym Piapia ti. 24 jan. 11:30

Jeg tenner ikke på et flott utseende, store muskler eller en naken mannekropp. Jeg tenner på personen. Utstråling, væremåte, lukt, bevegelse og ord. Vet flere av mine medsøstre har det slik. Kan det være at vi er skrudd sammen litt forskjellig der? Interesant tema iallfall 😀

Skjult ID med pseudonym Gravlax ti. 24 jan. 11:37

er det noen som avtaler sex før de har truffet hverandre?? Kunne adri falt meg inn. Man må da møtes først for å kunne finne ut av om man har lyst. Jeg er i allefall ingen maskin som man bare kan skru av og på fordi det tilfeldigvis er et "hull" på andre siden av bordet.

Skjult ID med pseudonym sukkersøt ti. 24 jan. 11:40

@nigma, godt skrevet.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 11:43

Måtte bare si @Ertaberta: veldig konsist og godt beskrevet. Spesielt siste halvdel av 2. avsnitt. Der er det nøkkelen ligger.

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane ) ti. 24 jan. 11:43 Privat melding

@sukkersøt: Takk. :)

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 11:48 Privat melding

Det spørs vel helt hva greiene er liksom. Ønsker en å "bare komme" så holder det vel at begge der og da er fysisk tiltrukket til hverandre? Usiker, for her e eg en klovn på glatt is 😀 MÆN DET EG VET då.... så syns eg sex er en oppskrytt greie. Viktig ja, men for egen del så tar det tid å bygge opp en rlalsjon som er god nok til å vite hva den enkelte vil: ER det 69, sm, anal, oral, petting.... tja whatever hits your flavors egentlig. Skal ikke gå nøye inn på hva som er min greie men relasjon er viktig viktig. Det må være rimelig kjipt å sutret seg til sex når motparten ikke vil. Det ville ikke gitt meg en god følelse vaffal. "Koffor grinar du?? Va det sååå godt?? 😬 😬"

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 24 jan. 11:50

Hehe, har du aldri opplevd en kvinne som gråter av glede,og ellers overveldende følelser, etter en orgasme, Inceptive?:)

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 11:51 Privat melding

Har alle hjemmekontor forresten? Eller jobber alle med ekteskaps- og parrådgiving?? 😀 For egen del så har eg føkket opp foten i "45-års-krise-aktivitet". Men nokken av dåkkar må no væl vere i arbeid???

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane ) ti. 24 jan. 11:52 Privat melding

@Inceptive: Tror du er inne på noe der. :)
@ertaberta: Bra skrevet, er ening med @blingbling om mye av, la oss kalle det "utfordringen" ligger der. :)

Skjult ID med pseudonym Hovmester ti. 24 jan. 11:53

Jeg jobber som Zippo-lighterreparatør og -påfyller.

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 11:54 Privat melding

Youre missing the point Erta. Og jau, eg har til og med fått de til å mjaue 😀

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane ) ti. 24 jan. 11:55 Privat melding

@inceptive: hjemme til onsdag, så er det full jobb. :)

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 11:55 Privat melding

Haha Hovmester. Åff kårs. Høgskulefag har eg høyrt! 😀

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane ) ti. 24 jan. 11:55 Privat melding

@inceptive: Når dem mjauer, da er det på tide å ta frem melken. :P

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 24 jan. 11:56

Nei, misset ikke poenget, hvorfor påstår du det, Inceptive?

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 11:59 Privat melding

Nettopp @piapia. Vi er skrudd sammen forskjellig.
Tror menn lettere tenker sex med en pen dame enn hva kvinner gjør om en pen mann. Vi må fortsatt ha noe mer enn bare ett ytre.

Skjult ID med pseudonym Hovmester ti. 24 jan. 11:59

Har fagbrev i det å være opplyst.

Skjult ID med pseudonym Hovmester ti. 24 jan. 12:00

Jeg har opplevd det, 'berrrta.

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 12:01 Privat melding

Lol enigma. Milch von dir!! RAMMSTEIN på anlegget... kan ikke bli bedre fridag....

Erta det er vel innlysende, fordi eg trodde du misset poenget. Så derfor et litt mer utfyllende svar som gikk i retning av "jo det har eg opplevd"!

Why the use of pseudonym?

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 12:02 Privat melding

@bling mulig jeg oppfatter feil. Du trenger ikke stå til regnskap. Jeg er bare nyskjerrig. Hadde bare vært artig å vite om din fremgangsmåte bar mer frukter i det lange løp enn de som ikke har sex på første Date liksom.
Typ: sex på første Date gir flere lange relasjoner kontra ikke sex på første Date.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ti. 24 jan. 12:02

Det @Piapia sa, med motsatt kjønnsfortegn. Bare å bytte ut 'store muskler og naken mannekropp' med 'store pupper og naken kvinnekropp' (vet ikke helt om pupper og muskler bør kryssrefereres, men hey...), så er man der. Og jeg kjenner flere 'medbrødre' som har det slik, så det er nok mulig at vi ikke er skrudd sammen så forskjellig.

Alt det andre du nevner nedover der, @Piapia, gir et flott utseende.

Jeg har aldri gått til noen førstedate med intensjon om puling, men det har nå blitt opptil flere ganger, men da har det vært noe som har utviklet seg under datens gang, aldri forhåndsavtalt.

(mann 31 år fra Akershus) ti. 24 jan. 12:03 Privat melding

Ja ja. Må huske på at sukker og virkeligheten mtp å treffe noen er ganske "natt og dag". Når du møter noen i irl, og det sier BOM!, med engang, glemmes fort alle disse reglene man har satt. Self man vil helgardere seg for dating på nett. Ikke så rart med alle troll som lusker rundt. : P

Jeg kan ikke unngå å se på nett-dating som boligmarkedet. Altfor få boliger, og altfor mange interesserte :P
Når skal bobla sprekke?
Vis oss menn litt forståelse, takk!

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 12:04

Ja @3elin: Jeg (kan ikke snakke for et 'vi') også.

Og hva om du forestiller deg at det er noean av oss som leverer det "mer" på forhånd da? Ikke at det nødvendigvis er tilstrekkelig for alle, men for noen eller flere?

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 24 jan. 12:04

I believe you, H-master:)

Hvorfor pseudonym, Inceptive? Jeg har et irriterende utseende;)

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 12:05 Privat melding

@inceptive. Sitter å redigerer dokumenter 🙈😜😂

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 12:06 Privat melding

Taklampa wel(l) said! 😀

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 12:06 Privat melding

Nytt konsept til deg @lampa.. Butikk for single. Istedet for slik eskorte virksomhet. Ha en butikk hvor man har single tilgjengelige også kan man komme å sjekke kjemien osv før man tar de med på Date 👍😂

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ti. 24 jan. 12:08

Eiendomsmegler, Datemegler. Megle frem en visning med eller uten sex? Ser for meg ny jobb her nå.

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 12:09 Privat melding

3lin høres.......plausibelt ut 😀

Ertaberta no offence. Lol Et irriterende utseende.... haha derfor eg ikke har profilbilde heller. Irriterer de aller fleste. Men så ser det faaan meg ut til at det å IKKE ha prof bilde også irriterer. WHAT TO DO!!??? 🙈

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 12:11

@3Elin: De gir lengre ja. Eller forskjellen er snarere at de gir flere repetisjoner, inntil de ikke gir det (som i sivil tilnærming). Middag har jeg fått flere repetisjon av en gang til kaffedate m/spaser, så fjelltur, så revy/utekveld. En gang for maange år siden. Etter mange års opphold restartet jeg på ny filosofi.

Betyr ikke at jeg ikke kan ta en konvensjonell som som sagt er mye mer krevende å drive videre. Blir mye hei, hei, hei, hei,....

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 24 jan. 12:15

@TS
Jeg tenker da at hun generelt er interessert i å ha sex med noen, og at det strengt tatt er litt underordnet om det er meg eller andre.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 12:27

Husk at en som bor litt 'postordreaktig' til (les i utmarksNorge), har ikke den luksusen å luske rundt i kvartaler og hente ut aktuelle. Vi må systematisk utvikle en annen metode. Innovativ kalles det også.

"Godt begynt er halvt fullendt"

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 12:30

Muligens rapper jeg en dag en snuppe nær deg.

Skjult ID med pseudonym Hovmester ti. 24 jan. 12:34

Det er klart at algoritmene må geografisk tilpasses.

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 12:35 Privat melding

@bling interessant 👍takk for svaret 😉 artig å høre.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 12:44

Bare hyggelig😉

Faller litt for 'lampas butikk-konsept. Men det må være skikkelig tradisjonell butikk - med ekte utstilling. Nettbutikk har vi jo her, og ser hvordan det går.

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 12:45 Privat melding

Derfor jeg fremmet forslaget. Tror absolutt det kunne vært noe.

Skjult ID med pseudonym Berner ti. 24 jan. 12:56

Må man jo være villig til å ta noen skift i utstillingsvindu selv fra tid til annen. Sjappa må gå rundt :P

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 12:56 Privat melding

Haha ja det blir sånn timeshare utstilling med vaktliste osv

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 13:19 Privat melding

Lol så når sex tråder ender opp med looks-tema så bør det være rimelig åpenbart for enhver hvorfor folk fyrer i seg lavkarbo dietter og henger på treningssentre som om det var last caress liksom.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 13:30

"ender opp led looks-tema"? Konkretisér/forklar?

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 13:30

*med

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 13:54 Privat melding

Altså, jeg skiller mellom puling og sex. Puling er......uhhmmm når en etter noen minutter har "bestemt seg", finner et lokale og gjør det. Sex er en annen greie, tenker jeg. Når trådene som omhandler sex får mer preg av at sex handler om utseende til motparten (som jo seff også er en faktor i seksuell tiiltrekkelse, men på langt nær standarden) så blir min oppfatning at sex "handler mest om" utseende (kropp, slank, pen etc). OG, med hånda på hjertet, endeproduktet i de aller fleste sin søken her inne er vel kopulering, i en eller annen form. Ja jeg vet "kjæresteri" er topprioritet, men det ultimate forholdet handler om både attrå og følelser. Vel, når mange oppfatter at sex primært sett handler om at "det skjer kun dersom jeg har pen kropp, er slank, pen etc (som i klammen over) så blir det naturlig at man tenker at "ja dette må fikses på, eller så har jeg jo ikke tjangs i havet"! Jeg tenker at det hører pulingen til, liksom. Hm, har en fryktelig tendens til å måtte forklarte meg, føkk 😀 😀

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 13:59 Privat melding

Du gadd ikke lese innlegget som startet tråden liksom? 😂😂

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 14:09 Privat melding

jau.....men har mistet......eeeeh tråden!!

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 14:14 Privat melding

Men tenker at lnnlegget ditt handler mer om "at menn er sånn og damer/ kvinner ikke helt sånn". Eller kan hende eg berre tolkar det annleis

(mann 48 år fra Oslo) ti. 24 jan. 14:15 Privat melding

Det er ikke sånn heller..

(mann 48 år fra Oslo) ti. 24 jan. 14:21 Privat melding

Jeg møtte for eksempel en dame en gang, som var narkobaron...

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 14:27 Privat melding

Jupp. godt svar Per... skal ikke si at det ikke har hendt, og du kan gjerne pule kjæresten og haha. Men da er dere på en måte "der" allerede. Mitt poeng er at når en skal presentere seg selv for markedet så er fokus kropp......for egen del så føler jeg meg relativt trygg der, men skal ikke unnlate å si at det har medført en del livsstilsendringer. Sikkert til det positive sånn totalt sett vaffal.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 14:27

@Inceptive: Ikke sikker på om jeg bel helt klokere på den. Attraksjon er jo del av hele forarbeidet, jf. (meg): "De unntaksgangene det blir bom (pga. at noe er stukket under stol), så blir det jo bare "'hei og ha det så bra", etter kaffen.."

Men attraksjon gjelder jo dating både både i sivil og 'uniform' det?

"Famling" er helt ok @Pep, så samstemmer med din sluttkommentar. "Puling" er jeg usikker på om jeg noen gang vært med på. Kan være i den eller den akt av forestillingen, og oppfatning er jo forskjellig

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 24 jan. 14:28

Drømmescenario, @PEP...:)

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 14:28 Privat melding

Lol Narkobaron du. Pablonita Escobar eller??

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 14:29

"Forstilling" er jo et elendig begrep - men det lå nå der....

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 14:30 Privat melding

Jeg prøvde å få frem at for gutter er det nok mer fysisk. Mens for damer er det mer kompleks og ikke alltid ett perfekt ytre som teller. Men én kombinasjon av flere sanser.

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 14:30 Privat melding

"blingbling jah men attraksjon trenger ikke kun være utseende......eller?

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 14:33

@Inceptive: Nei - ikke for oss som fascineres og forelskes i intellektet, blir kåt av glimtet i øyet og fysikken, og stolt av helheten.

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 14:35 Privat melding

3lin jah jeg prøver å få fram noe her jeg og men det sliter eg tydeligvis med 😀 😀 For egen del så er det ikke det fysiske...altså jeg har problemer med store damer da......nå kom eg på en vits.....jo altså, det fysiske ja til en viss grad men du kan være så pen du bare vil og ha kropp som Amy Adams, men det hjelper liksom ikke dersom du føler du harver over ei vaskefille liksom. Då kan eg likegodt onanere.... uff... kanskje eg burde begynne å poste med pseudonym

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 14:37 Privat melding

Heh PEP jah akkurat sånn. Den galeien er jeg også på ja. Ju hit the nail... 😀

blingbling fullstendig enig!

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 14:41 Privat melding

Haha det er helt sykt at man skal operere kjønnsorganer for at de skal se "perfekte" ut.
Blir snart postordre det. Vil ha en med bøy svakt mot venstre for best stimulering med spoon sex liggende på høyre side 😮👍

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 24 jan. 14:42

@3elin: Hvor mange av oss er det som kan ha "perfekt ytre" som leteambisjon? Jeg har nå spist min dose poteter, og er nå bra dum, men ikke helt 'stokk'.

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 14:42 Privat melding

3lin - EU-standard. Akkurat som gulrota. Alle som ikke har standarden blir snippet 😀

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 14:44 Privat melding

"blingbling - HAHAHAHAAAAAAARRGGGHHH, "bra dum". 😂 😂 😂

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 14:44 Privat melding

Tja det har jeg ikke tall på @bling. For min del er det hele pakka. Selv med uperfekt penis 😂
Men jeg tror det finnes flertall av menn som gjerne prøver å få i land en sex date enn damer sier ja.

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 14:45 Privat melding

Au @inceptive 😂😂

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 14:46 Privat melding

Soooo 3lin blir du altså best stimulert i spoon liggende på høyre side. Oy that diversity!! The madness of this world 😂

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 14:46 Privat melding

Haha måtte jo finne på ett eksempel daaah

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 14:48 Privat melding

I think woimen who say that size doesnt matter are shallow.....

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 14:48 Privat melding

3lin haha jess, skjønte det 😀

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 24 jan. 14:52

@3lin

Det er jo selvpåført? Hvor får de det fra at det er slik menn vil ha det?
Er vel ingen menn som har sagt til de det gjelder at de burde fikse seg nedentil?

Har heller aldri likt denne ungjentelooken med å være glattbarbert.
Er jo greit at det ser ut som dama har passert puberteten, aka være lettere frisert.

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 14:55 Privat melding

@powpowgutt det er en dokumentar på p3 ang dette som kommer snart eller har kommet. Ikke sett bare sett trailer for den. @PEP nevnte det i ett tidligere innlegg her. Og jeg synes det er sykt at det er begynt å bli så vanlig

(kvinne 39 år fra Vestfold) ti. 24 jan. 14:55 Privat melding

@inceptive 😂😂 æ tog an 👍

(mann 48 år fra Finnmark) ti. 24 jan. 16:13 Privat melding

@3lin

Vet ikke hvordan menn generelt tilnærmer seg, annet enn hva jeg har observert i en stadig skiftende gruppe farende fant når jeg selv jobbet som farende fant.
Det innebar alt fra avslag på åpenbare tilnærmelser fra hyppe kvinner, til kjøp av tjenester fra profesjonelle nattlige fugler, og det helt uavhengig av vedkommendes sivile status og alder i forhold til den som ble lagt en elsk på.
Mye var mer enn begredelig å bevitne, særlig utenfor landets grenser hvor nøden kan være så stor at menneskeverdet forsvinner ut av syne.

Selv har jeg hatt en utvikling fra å være ung og erfaringssøkende på let etter et bredest mulig grunnlag, til å kjenne på en ubehagelig tomhet, om ikke den emosjonelle tilknytning er der innen våre respektive fysikker gis fritt spillerom.
Det gir meg kort sagt ingen glede ut over hva jeg kan mekke selv, å dele av min intime godhet med et ukjent menneske.
Tvert i mot er det arbeid på akkord med meg selv.
Sex på 1.date?
Ja, om de rette forutsetninger faller på plass i løpet av den.
Men det krever mye dialog og tillitvekkende åpenhet i forarbeidet.
Da kan jeg til og med gjøre en avtale om det, om den også inneholder en løpende mulighet for retrett.
Det gjør den alltid.

(mann 51 år fra Oppland) ti. 24 jan. 16:19 Privat melding

For meg vil sex på første date være helt utenkelig, uansett.
Kan ikke tenke meg at det er så veldig vanlig heller.

(mann 45 år fra Hordaland) ti. 24 jan. 16:21 Privat melding

nordogopp..... så vi e isje så grunne likevæl dåe!

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 24 jan. 17:17

Flink gutt

(mann 17 år fra Oslo) on. 25 jan. 15:46 Privat melding

Hei du kan ta Sex me meg

Skjult ID med pseudonym poet tet on. 25 jan. 20:21

Uff... det e så mye sexfokus blant jenter..

Kjenner jeg gir opp....

.....