Alle innlegg Sukkerforum

Sukkerfesten

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lurer sø. 4 jan. 2009 14:02

Er det mange her som drar uten å kjenne noen? Føler at alle skal ha med ei vennine eller en venn. Er jo litt håpløst, hvis man kommer der, og bare dasser rundt, da gir du liksom bra førsteinntrykk til resten av forsamlingen. Noen som skjønner hva jeg mener? noen som har erfaring? er jo ikke ute etter å bli full.

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 4 jan. 2009 14:04 Privat melding

Det er planlagt et vorspill på Fridays fra kl 1700 .. Send en meld til ahuldra .. :o)

Skjult ID med pseudonym festklar sø. 4 jan. 2009 14:05

Hei, uten erfaring...har lyst til å dra jeg også...men synes det er litt "skummelt" dersom jeg kommer alene og de fleste andre kjenner noen!

(mann 51 år fra Oslo) sø. 4 jan. 2009 14:06 Privat melding

På siste sukkerfest jeg var på gjorde jeg en artig observasjon. Jeg hadde selv vært på vorspiel og stod en del sammen med denne gjengen på sukkerfesten også. Ved siden av oss kom det en enslig mann og stilte seg opp ved et ledig bord. I løpet av 5 minutter hadde han to nydelige damer stående rundt seg. Så ikke fortvil om du kommer alene. Det finnes absolutt håp!!! Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym wintermute sø. 4 jan. 2009 14:07

Jeg skal reise alene. Selvsagt er det mye tryggere å reise med noen man kjenner, men samtidig tror jeg det faktisk kan være en fordel å være alene på denne typen fester. Formålet er jo ikke å bli sittende og skravle med venninna/kameraten hele kvelden, men treffe nye mennesker. Dessuten tror jeg terskelen for at andre skal ta kontakt med deg blir større dersom du kommer i en venneflokk.

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 4 jan. 2009 14:21 Privat melding

Er litt enig med wintermute og frodo ..
Det er fordeler ved å ikke kjenne noen. Men du må da være tøff nok til å prate til ukjente mennesker, og det er det ikke alle som er ....
Jeg har alltid vært på vospill (er vel ikke det beste eksemplet da jeg fremdeles er singel.. hehehe) og jeg har det bestandig hyggelig på festene. Ja prater mye med de jeg har blitt kjent med på vorspill .. men det lønner seg å gå litt alene også .
Da det er lettere og komme i kontakt med andre på den måten . :o)

Lykke til på festen !

Skjult ID med pseudonym Lurer sø. 4 jan. 2009 14:22

Hvordan er aldersgruppen der? er det mest 30-40 år, eller er det ganske bra fordelt, dere som har vært der før? No harm, men jeg er 23 så dere skjønner kanskje hvorfor, håper jeg:p hehe
Jeg er ikke sjenert, og har bra med selvtillit, hvis noen skulle få motsatt inntrykk. Bare hadde et par spørsmål jeg lurte på.

(mann 42 år fra Oslo) sø. 4 jan. 2009 14:27 Privat melding

kjenner ingen, så da får enn satse på å bli kjent med noen når enn kommer dit.. Tipper det er mange som ikke kjenner noen, så du er nok ikke alene der.

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 4 jan. 2009 14:28 Privat melding

Dette er det sukker har sagt om alder og kjønn fordeling :

Aldersfordeligen spenner fra 20 til 55+, med tyngde fra 26 til 43. Det betyr at det er flest i dette alderstrinnet, men at det er en god del over og under også. Det er i øyeblikket ca 53% damer så veldig jevnt altså.

Skjult ID med pseudonym ??? sø. 4 jan. 2009 14:48

Ikke skummelt å komme alene i det hele tatt uten venner.

Er man ute etter venner og skal henge er nok gjeng-tilhørigheten greia, men sjekkemulighetene reduseres btraktelig.

Er man på utkikk etter sin soul-mate må man tørre å ta oppstilling på synlige steder og fremstå litt søkende.

Har vært der, det kan fungere men tilbake igjen nå da.

Skjult ID med pseudonym Ahuldra sø. 4 jan. 2009 14:53

Første gang jeg skulle på sukker fest, dro jeg alene, men jeg hadde snappet opp at det skulle være vorspill den gangen også, og fant ut at det var tingen for meg å bli med på. På vorspillet fikk jeg noen ansikter som jeg kunne prate med under festen, men selv om vi hadde møttes på forhånd er det ingen som forventer eller krever at du skal stå sammen med dem resten av kvelden :) Jeg vandret litt rundt, pratet med mange mennesker, og gikk tilbake til de jeg hadde vært sammen med hele kvelden. For meg var det en trygghet å vite at jeg alltid hadde noen kjente fjes jeg kunne prate med, dersom ting gikk litt tregt. Men om noen bestemmer seg for å bli med på Firday`s før festen, send Phenomena eller meg en mail. Vi tusler opp til Cirkus rett før 19.00