Alle innlegg Sukkerforum

Jobben din

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gollum on. 25 jan. 2017 18:26

Hvorfor og hvordan er jobben din viktig for deg? Har vert innom mange profiler der "alle" deklarerer at jobben er en viktig del av livet. Men hvorfor? Hva er det som gjør at du trives der du er, at du utvikler deg? Og er jobben din nyttig? For deg eller for andre?

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 25 jan. 2017 19:36

Trippelbetydning: Hvordan skulle det gått rundt ellers? Flotte folk. Men ikke mer enn at jeg utmerket makter ferie, og skal takle å bli pensjonist (sammen med ei).

Skjult ID med pseudonym Gollum on. 25 jan. 2017 19:47

@Kiara - shit!! må ha vært ille å ha en sånn jobbfølelse. Og så er det kult å høre at du etterhvert fant noe med mening. OG er helt enig: det er der vi tilbringer det meste av tiden vår. Det er viktig å skape noen positive rammer i jobbsammenheng. Folk skal aldri ha det ille på arbeid.

@Blingbling - hehe ja hvordan skulle det ellers gått rundt. Håper du takler å bli pensjonist ja, for det er mange som ikke gjør det!!!!

Skjult ID med pseudonym Gollum on. 25 jan. 2017 19:51

@Taklampa jah ansvarsfølelse gir ofte en god identitetsfølelse til jobben. Høres kjekt ut hvert fall :-)

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 25 jan. 2017 20:00 Privat melding

Jeg har skapt min egen arbeidsplass og har jobbet i egen bedrift siden 1993.- deg eg jeg ganske stolt av og fornøyd med. Samfunnsnyttig i den setting at jeg bevarer historie, og resirkulerer og driver gjenbruk😊 jobben er absolutt en del av og et resultat av hvem jeg er.. 😉

Skjult ID med pseudonym Gollum on. 25 jan. 2017 20:04

@gille - kult. Håndverkstradisjon er dessverre lost case i Norge. Ingen som vil arbeide i bransjen eller med den type oppgaver for det er for liten status. Absolutt alt skal ha status i dag... Men tøft at du har valgt en sånn retning!!!

Skjult ID med pseudonym rose on. 25 jan. 2017 20:43

Jobben er viktig for meg, den gjør en forskjell for mange av de jeg møter pga det jeg får lov å bidra til at livet blir enklere og litt mer oversiktlig for mange.
Det betenkelige er at staten som er min oppdragsgiver ønsker mennesker med en stk pris , en sorts masseproduksjon, den tendensen liker jeg ikke.

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 25 jan. 2017 20:47 Privat melding

Takk, Gollum,- 😊Får utløp for den praktiske og den kreative siden i meg, og det er veldig hyggelig å bidra Til at familiehistorier blir bevart.😊

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 25 jan. 2017 20:56

Det kan bety alt det du nevnte egentlig.

Beste er vel å finne ei som er vant med å jobbe mye og dermed også vant med at en ikke sees så ofte. :P

(kvinne 52 år fra Akershus) on. 25 jan. 2017 21:37 Privat melding

Jeg er veldig glad i jobben min, trives godt og har gode kollegaer. Men for meg er jobb noe jeg må ha for å tjene penger til fritiden min. Og fritiden er på mange måter viktigst. Synes jeg.

Skjult ID med pseudonym Gollum on. 25 jan. 2017 23:33

Veldig forskjellig svar her ja. Jeg har en kul jobb, syns jeg selv da. Selv om det er i det offentlige. Har en artig gjeng som kolleger, og det betyr the lots. Vi driver hverandre liksom. Og passelig med utfordringer. Gode ledere som gir oss rom til å "utfolde oss". I det hele utrolig kjekt. Sikkert derfor trivselen er høy også. Og ja, fritid er viktig det. Men jeg kunne faktisk ikke vært uten jobben min. Ikke sånn som det er pr dags dato hvert fall.

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 26 jan. 2017 00:09

Jeg har gjort hobbyer til "jobby", som jeg opererer fra to ulike bedrifter.

Skiller mindre mellom jobb og fritid enn mange, og er ofte forelsket i det jeg driver med. Nyter friheten det gir å være egen sjef og jobbe når jeg vil, og levere det beste jeg kan. Jeg har prioritert frihet og tatt til dels stor risiko, tidvis er det i overkant spennende, men totalt sett absolutt verdt det. Så ja, jobben min er en deilig livsnerve, og en viktig del av meg og min personlighet😊

Skjult ID med pseudonym Gollum to. 26 jan. 2017 00:43

Nais @Tinka. Høres kjekt ut. Om en har skikkelig hjerte for det en driver med, så gjør en det som regel orntlig. Men høy risiko, pass på helsa. Regner med at du merker tempoet av og til ja. Har du forsøkt å ha arbeidsgiver noengang? Og hvordan gikk det, om jeg tør spørre (og det gjør jeg jo :-))?

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 26 jan. 2017 00:50

Joda, styrer tempo og sover godt, jeg har ikke anlegg for stressing. Burde nesten stresset litt mer.

Jobbet i et tv-produksjonsselskap sist jeg var ansatt, det var i...eh...år 2000😁. Hadde morsomme og interessante år som ansatt også, men det er vanskelig å reversere når du først har fått ferten av det selvstyrte livet😏

(mann 51 år fra Finnmark) to. 26 jan. 2017 01:08 Privat melding

@ts

Jobben er viktig for meg fordi jeg først og fremst tjener til livets opphold ved å utføre den, men også fordi min innsats berører mange her jeg bor. Den bidrar til at jeg får utfordret og utviklet meg både faglig og som person hele tiden, og gir meg så masse sosialt at jeg stort sett kan call it a day når jeg kommer hjem, med mindre jeg fortsetter å jobbe etter middag med påfølgende kaffimjølk. Det skjer ofte, og gir meg lange langhelger når det er åpning for det.
At jeg trives skikkelig godt i jobben skyldes nok først og fremst variasjon. Få dager er en annen lik, og jeg syns både de tekniske aspekter og de menneskelige er interessante i seg selv, samtidig som det er spennende å bringe ulike fag og personell sammen til en helhetlig virksomhet mot et felles mål.
Digger jobben min! ❤️😎

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 26 jan. 2017 08:43

'Bruker opp' arbeidet tross at jeg bare 'j(h)obber' 7 timer dag (doven om morgenen😁). Tid til overs går dels med på til å svare på ustilte spørsmål innen tidligere og beslektede arbeidsfelt. Glad jeg ikke må være over kl. 1530. Intet så demotiverende som å 'sitte igjen', når de andre går. 150% jobb hadde jeg i ett år for over 20 år siden - aldri mer.

Konsept - totalt uregjerlig...

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 26 jan. 2017 16:43

Bla. projeksjon (anvendt matematisk).

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 26 jan. 2017 23:37

Jeg har valgt en profesjon som jeg er stolt av. Jeg jobber ikke som..., jeg er :) Jobben er fleksibel, men med mye ansvar. Og resultatene teller for folk flest, og gjør Norge til et litt bedre og tryggere sted :)

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 27 jan. 2017 12:03

Fast ansatt som mattegenerator i NMMFF (Norsk musemattefanforening) @Hov.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 27 jan. 2017 12:14

Neinei - det er på strategisk nivå @Hov.

Husk: "Tactics is knowing what to do when there is something to do. Strategy is knowing what to do when there is nothing to do."

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 27 jan. 2017 12:26

Førsteordet er riktig - dels neste, men resten er dobbeltfeil.