Alle innlegg Sukkerforum

Har dere skaffet dere Æ (Rema 1000)

Vis siste innlegg
(kvinne 39 år fra Hordaland) to. 26 jan. 16:47 Privat melding

Lurer veldig på hva andre tenker om Æ, vil det føre til at man får råd til en ekstra date i mnd ?? Eller knapt en kopp kaffe ?

Og hva med det andre rema 1000 holder på med, tenk om sukker hadde gjort det samme... kun kontakt med de som bor i samme fylke 😆

Bør en tenke logisk over hva en kjøper på rema da, kun 10 varer en ønsker 10 % på og det andre kjøpe på en annen butikk.

Brenner innen med tanker om Æ, mulig det har vært nevnt... men jeg tar sjansen og blir ikke såret om jeg og mitt spørsmål blir avvist 😆

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 26 jan. 16:52 Privat melding

@ts: Handler sjeldent på rema, eneste jeg hekter meg på er sånne 10Kr. tilbud, kjekt med litt hamstring.

Æ er slik jeg følte meg etter å ha våknet opp etter en sabla hard fest. Nå drikker jeg ikke lengre, så da er det svært lite forhold til bokstaven, annet enn når jeg er usikker :P

(mann 48 år fra Oslo) to. 26 jan. 16:58 Privat melding

Det var spennende.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 26 jan. 17:00 Privat melding

🐑

Skjult ID med pseudonym Ertaberta to. 26 jan. 17:09

@Fjelltur, jeg har trumf koblet til bankkort, og Coop kort. Har ikke bestemt meg for om jeg skal laste ned Æ ennå. Jeg skriver handleliste og leser Coop OBS sin kundeavis mandag formiddag. Svinger innom KIWI først for å sjekke deres pris på det jeg har på listen, og handler der det er billigst. Bor nærmest REMA, så de bør vel inn i ruta, de også:) Brød kjøper jeg alltid på OBS, siden de har 3 for 2 på eget merke, skjærer i butikken og fryser ned. Hamstrer aldri, pga den evige priskrigen. Et kupp den ene mandagen kan være null verdt en uke senere. Jeg er inne i et år med shoppestopp, null nye klær, sko, vesker og interiørting, og skal være helt nazi prisbevisst på forbruksvarer. På den måten håper jeg å kunne reise på en ok ferie til sommeren:)

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 26 jan. 17:10

Dustekampanje, uheldig med timing også, midt i ølkrigen. Men Rema er bra på fisk og grøntfor, så jeg laster vel ned den og...blæh

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 26 jan. 17:23

Har ikke oversikt - og som den ydmyke mann jeg er nærmer jeg meg spørrende. Reduserer konseptet transport? I så fall kan det være miljøgunstig, f.eks. mindre 'vann' som kjøres landet rundt og motsatt. Prisvirkninger?

Da jeg vokste opp fikk vik kjøpt bare Hansa drikke i butikken, og vann kom fra springen på kjøkkenet. Merkelig nok lever jeg.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 26 jan. 17:24

*vi

(kvinne 39 år fra Hordaland) to. 26 jan. 17:37 Privat melding

Jeg har ikke skaffet meg Æ
Jeg har som deg @Ertaberta trumf koblet til bankkort og Coop på mobilen (liker det sånn som Coop obs gjør det)

Er bra å være obs på hva en betaler for varer 👍

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 26 jan. 18:16

Får du da den Coop-valutaen på mobilen, og bruker mobilen som utbyttekort?

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 26 jan. 18:39

Hallo - la du på?🤔

(kvinne 40 år fra Vestfold) to. 26 jan. 18:40 Privat melding

Biiip- du rykker stadig fremover i køen- -du er nå nr 125 i køen- .

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 26 jan. 19:25

Ekstrajobb på sukkersentralen og nå? Spare til voks?

(kvinne 39 år fra Hordaland) to. 26 jan. 19:54 Privat melding

Jeg får ikke valutaen på mobilen, men en app så jeg scanner mobil strek kode istedenfor kortet og så en grei oversikt over mine kuponger.

Vet ikke om jeg forstod deg riktig, hodet har meldt seg ut idag i pille-rus. En kraftig leddbetennelse må ut av foten så jeg kan gå tur igjen 😆 (Da skal jeg kjøpe meg en grønn fiiiiiiin lue 😆😁)

(kvinne 39 år fra Hordaland) to. 26 jan. 19:54 Privat melding

I følge sukker så svarte jeg for 47 år siden, så det då 😆

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 26 jan. 20:41

Du scanner da inn de kupongene til appen, og mobilen vises/leses i kassa både som Coop valuta og medlemskort? Hive både kort og kupong hjemme altså?

Skjult ID med pseudonym Haakon to. 26 jan. 23:28

Rema slår seg på brystet og fremmer frukt og grønt, men den nyåpnede Remaen her lagerfører 3 kilos bøtter med Nutella. Æ vil ha sukkersjokk! :p

(kvinne 39 år fra Hordaland) to. 26 jan. 23:36 Privat melding

Appen til Coop obs er super, trenger ikke kortet og heftet med kuponger går rett i papirbosset. Man har en liste over det en får rabatt på i appen og så aktiverer en de en ønsker å bruke før en betaler i kassen, men da må jo mobil eller kort scannes.

Bruker en appen får en visst flere kuponger 👍

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 27 jan. 00:04

Æ kan også kobles til bankkortet og rabatten gis automatisk hver gang du betaler med kort. Tar med det jeg får av rabatter så lenge jeg ikke trenger å bruke én eneste ekstra kalori på å få rabatten (bortsett fra å laste ned en app).

Bortsett fra dette, så misliker jeg sterkt hele den norske dagligvarebransjen. Dårlig utvalg, og ekstremt fokus på pris gjør at vi får et fattig kosthold uten særlig variasjon. Jeg ser aldri på prisen når jeg handler mat, og ønsker kvalitet og utvalg framfor billige handlekurver. Mesteparten av middagene mine leveres av Adam, og det er jeg svært fornøyd med.

(kvinne 39 år fra Hordaland) fr. 27 jan. 00:41 Privat melding

Jeg savner England der matbutikkene er som en fotballbane og man har mye å velge mellom. Kjøpe melk og southern comfort samtidig, det var dager der jeg sparte tid og kunne kjøpe alt jeg trengte i en butikk. Ja for ikke nevne å kunne handle midt på natten etter nattkino av den siste ringenes herre film i ekte stress less stol.... følte meg som en ekte hobbit
I den store stolen. Kinoen som har eget venterom med bar for de som vil sitte i stressless ... det var stress frie tider

Ikke at jeg trenger eller har behov for å handle om natten 😁

Men å komme tilbake til Rimi, var en rimelig nedtur

Sånne følelser får man ihvertfall ikke i Bergen

Skjult ID med pseudonym rose fr. 27 jan. 07:51

Har både æ trumf og coopp kort, hvorfor ikke ta med seg rabattene tenker jeg. På trumf har jeg ca 800 kr stående.
Det jeg liker dårlig er hva Rema nå gjør med å puffe ut leverandører som feks Lerum fra butikkene sine.

Skjult ID med pseudonym rose fr. 27 jan. 07:57

Ertaberta
blir veldig nysgjerrig på din handlestopp på klær etc, har du ingen unntak?
Å planlegge mat/husholdningsinnkjøp er imponerende men må kreve stålkontroll og ikke minst tid tenker jeg, eller?

(kvinne 50 år fra Akershus) fr. 27 jan. 08:10 Privat melding

Er generelt motstander av å måtte laste ned en app for å kunne nyttiggjøre seg gode priser. Så det spørs om ikke Rema utgår for mitt vedkommede. Kiwi er vel omtrent det samme, der får jeg Trumf i tillegg (det har jeg på bankkortet). OBS er vel den dyreste butikken her jeg bor, så der er jeg aldri.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 27 jan. 08:43

@rose, det skal veldig mye til for at jeg skal gjøre unntak. Jeg har ryddet skapene mine, og har alt jeg trenger til alle årstider og anledninger. Nå som du spør, er det eneste jeg kan komme på at jeg evt må ha nye løpesko, siden jeg bruker det mye. Da blir det å sjekke finn.no og prisjakt.no etter å ha prøvd og funnet gode sko i butikk:) Jeg har tilogmed ryddet ut ubrukte klær med tag, og disse skal jeg levere i butikken idag, og heller få tilgodelapp som jeg kan kjøpe klær til gutten min for. Han vokser veldig, så det er ikke shoppestopp der, men nøkternhet;)

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 27 jan. 08:48

Planlegging for en uke tar ikke tid, mindre enn ti minutter. Sjekker i kjøl, frys og tørrvareskap hva jeg har, setter sammen middager og ser da hva som evt mangler. Påfyll av melk, brød, pålegg, frukt og grønt tar null tid, jeg vet jo hva jeg har og hva som er tomt:)

(kvinne 39 år fra Hordaland) fr. 27 jan. 10:57 Privat melding

Vet ikke hvor i London, men utenfor Birmingham har de det... vel hadde ihvertfall 😁

Men se på denne siden ...

http://www.standard.co.uk/goingout/film/londons-cosiest-cinemas-8501069.html

(kvinne 39 år fra Hordaland) fr. 27 jan. 12:02 Privat melding

Jeg har bodd i London og Leamington Spa (sør for coventry og Birmingham)