Alle innlegg Sukkerforum

Avvise på en hyggelig måte??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dama to. 26 jan. 21:00

Jeg er ny på Sukker, men har vært her for mange år siden. Siden da har jeg tenkt at jeg kanskje er litt mindre rask på avgjørelser mht kontakter her inne og vil gi folk "en sjanse". Problemet hvis man kan kalle det det, er at hvis noen feks skriver til meg og poengterer høy match, men profilen likevel ikke tiltaler meg, så vet jeg ikke hva som er best å gjøre:
1.Ikke svare ( synes det er litt kjipt gjort)
2. Blokkere ( litt krasst?! )
3. Svare uten å invitere til videre dialog ( "lykke til videre")
4. Svare at man ikke tror man passer
Noen råd? Jeg synes det er leit å avvise på en utrivelig måte, men uansett blir det liksom feil

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) to. 26 jan. 21:05 Privat melding

@ts: Svare med "beklager, du er ikke min type. Lykke til videre", og så blokkere. Helgardering. :)

Skjult ID med pseudonym Ertaberta to. 26 jan. 21:06

Hei Dama:) Hvis du er helt rykende fersk, vil du garantert oppleve et renn av henvendelser de første dagene (fra de samme mennene som kontakter alle nye;D). Da jeg var helt ny, svarte jeg nettopp det, at jeg var helt ny, og ville bruke litt tid på å lese profiltekster, kikke på bilder osv, før jeg innledet kontakt med noen, og at den jeg fikk melding fra, kanskje hørte fra meg igjen. Veldig ryddig, og positivt mottatt. De veldig ufine blokkerte jeg bare, vekk med de!;) Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym Hovmester to. 26 jan. 21:10

Det vanligste er å ikke svare. Jeg har aldri fått et eksplisitt avslag. Jeg forstår at det er ekkelt for damene å avvise folk, så jeg avkrever ikke en forklaring. Det finnes dem som gjør det, og de har et problem med seg selv.

Skjult ID med pseudonym Tigger to. 26 jan. 21:18

Fra den avvisendes side foretrekker jeg 1 eller 2. Enkelt og greit, slipper å bruke mer tid på noen man ikke ser en framtid sammen med.

Fra den avvistes side, foretrekker jeg 2 eller 4.
1 er jævlig, sitter der og venter på et svar som kanskje kommer, ser meldingen er lest, vedkommende er innlogget, skulle egentlig lagt meg, eller skrevet til noen andre, men bare vente litt til nå så.. Av og til kommer det faktisk svar etter flere dager også, så man kan liksom ikke tolke det som et avslag heller.

2 er krasst, men det er ihvertfall et klart svar. Klart for å gå videre.

3, mener du å svare uten å stille oppfølgingsspørsmål? Det er slemt, umulig å tolke om det er manglende interesse eller bare manglende fantasi.

4, et klart og tydelig, men høflig, avslag setter jeg pris på. Da slipper jeg å bruke tid på å vente på svaret som aldri kommer. Og jeg kan fokusere på neste.

Skjult ID med pseudonym Dama to. 26 jan. 21:19

Takk, jeg føler bare at en lang forklaring ikke "avfeier" tilstrekkelig noen ganger. Da får de liksom "litt håp" og holder ut.
Jeg syns nigmas løsning kanskje er best. Uten blokkering i etterkant får jeg en skikkelig salve om at " hvordan vet du at vi ikke passer"? Jævla drittkjerring. Og så blokkerer de meg ( takk og liv). Mye såra følelser..

Skjult ID med pseudonym Dama to. 26 jan. 21:21

Hmm. Å ikke svare er også ok, men jaggu er det noen som holder ut flere runder likevel. Tror jeg selv foretrekker å ikke få svar. Da er han bare ikke interessert- ferdig snakka

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 26 jan. 21:22

Takk for kompliment om de kommer med det, og si at du ikke er interessert og ønsk lykke til videre. Dersom de skrive en skikkelig melding og du ønsker å svare da. 🙂

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) to. 26 jan. 21:25 Privat melding

"Kan ikke du bare selvmordsbombe innboksen min? Det er den eneste måten du får gjort et varig inntrykk hos meg". - Litt overkill? :P

Skjult ID med pseudonym Dama to. 26 jan. 21:26

Takk for gode råd. Jeg takker alltid for komplimenter og prøver å være grei.
Taklampa: Jeg er elendig på å bli spandert på.

Skjult ID med pseudonym Dama to. 26 jan. 21:27

Syns det er vanskeligst med " vil du snakke/skrive litt med meg?
Er det lov å svare "nei"?

Skjult ID med pseudonym Dama to. 26 jan. 21:29

Glimrende nigma! :-D

(mann 32 år fra Akershus) to. 26 jan. 21:30 Privat melding

Du har lov til å svare Hva du vil, Dama.
Du kan alltids ta den "det er ikke deg, det er meg" :D

Skjult ID med pseudonym Hovmester to. 26 jan. 21:31

Å blokkere på direkten er usympatisk og gir uvante nettdatingfolk bakoversveis. La være å svare. Ikke si "lykke til videre" - det er en tom klisjé og kan virke provokativt nedlatende. Vent noen dager før du blokkerer de du ser på som uaktuelle, og vil rydde bort fra listene.

(mann 35 år fra Oslo) to. 26 jan. 21:34 Privat melding

@Dama

Du kan vri på det til at det er litt manipulativt å skrive en melding det er vanskelig å avvise fordi man ikke vil såre. Det er ikke noe godt utgangspunkt for en fremtidig dialog.

Greia er jo at du i det store og hele kan sende "Bananbåter og tyggegummi, hvordan går det på din side av månen? Her er det litt mørkt og kaldt, men har heldigvis kakao!" og sannsynligvis få svar om personen man kontakter faktisk synes det virker interessant.

Denne diskusjonen her altså, evig gjentagende her på sukker :-).

Jeg foretrekker både og få og å sende en klar og tydelig avvisning på meldinger fra folk jeg ikke synes er så interessante. Blir de kjipe i etterkant var åpenbart førsteinntrykket korrekt.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 26 jan. 21:38

Jeg synes det er vanskeligst å svare de som starter med;
Har du lyst til å møtes?

Ehh... hva skal man svare da?
Har svart noe som...
Det veit jeg ærlig talt ikke... om du må ha svaret umiddelbart er det fare for at jeg må svare nei utifra profilen din..
men det har jo bare blitt rart videre i dialogen..

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 26 jan. 21:46

Hvorfor føles " lykke til videre" som noe nedlatende, Hovmestern? Jeg har skrevet det mange ganger som en avslutning på dialogen, men med gode intensjoner. Tror kanskje du er inne på noe, for jeg har mottatt min del av sure oppkast. Skjønner jeg må skifte taktikk, men skjønner ikke hvorfor...

Skjult ID med pseudonym Hovmester to. 26 jan. 21:54

Fordi det som er ment hyggelig assosieres etterhvert med avvisning og det å ikke være bra nok. Etter "lykke til videre" nummer 100, fra noen som neppe er særlig genuin angående det, blir det en floskel man går lei.

(kvinne 50 år fra Oslo) to. 26 jan. 21:55 Privat melding

Tror aldri jeg har fått sure svar når jeg har svart at jeg ikke er interessert, og lykke til videre. Og jeg svarer alle. Kanskje jeg bare har vært veldig heldig. :)

Skjult ID med pseudonym Hovmester to. 26 jan. 21:55

Prøv å være genuin i det dere skriver til folk. Vær unik for samtalen. En avvisning skal være særdeles velformulert og -konstruert for at den skal være bedre enn sympatisk stillhet.

(mann 35 år fra Oslo) to. 26 jan. 21:56 Privat melding

@Hønemor

"Nei, nei det har jeg faktisk ikke, kanskje om vi hadde hatt litt dialog og funnet ut at det kjentes naturlig ut, men ikke nå." F.eks.

Hundre millioner meldinger kan være klønete i lengden det også, men det er jo greit å ville sende et par meldinger først da. Tror aldri jeg har møtt noen fra sukker uten en 10-15 meldinger hver vei først.

@Piapia

Fordi i en avvisningssituasjon handler det om å få den andre til å forstå at det (normalt sett) ikke er noe galt med den personen, men at den personen ikke er hva DU leter etter. Sånn veldig generelt.

En "lykke til videre" kan være både hyggelig og veldig kjip, veldig avhengig av hvordan resten av meldingen har vært. Konnotasjonene kan bli negative dersom det kan oppleves slik at personen faktisk trenger lykke på veien for å finne noen fordi personen er såpass forferdelig (ref. at det handler om å endre fokus fra at det er personen det er noe galt med).

Har brukt "lykke til videre" mange ganger selv men man må være veldig obs på settingen og stemningen i resten av meldingen for at det ikke skal være negativt ladet.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 26 jan. 22:01

Og i tillegg høres det ut som en 'hilsen' fra 'hyllen over'. I et avslagsdeppet konspirativt sinn høres ut som å komme fra noen som allerede har funnet. Spesielt ferskinger som fremdeles tror dette er kjappenkel postordre kobler at de akkurat var for seint ute.. Husker den amatørparanoiaen.

Nå er jeg paranoid professional

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 26 jan. 22:11

Nå har vel alt med kontekst å gjøre, og lykke til i hyggelig kontekst vil nok ikke oppleves negativt av de aller fleste.

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 26 jan. 22:11

jeg har aldri satt fokus på at det er noe galt med avsenderen. Vi er tross alt mennesker bak profilene. Jeg har kun svart høflig og igjen: med gode intensjoner. Men har nå gått over til " sympatisk stillhet"

Skjult ID med pseudonym Supermann to. 26 jan. 22:14

Nei! Det blir ikke feil uansett hva du gjør. Men for all del ikke gi noen kontakt info før etter minst 20-30 personlige mld. Hvis språket er litt rart- blokker.

Skjult ID med pseudonym Troll-Ivar to. 26 jan. 22:24

Foretrekker selv definitivt "du er ikke min type"-melding. Ærlig, rett frem, og etterlater ingen tvil eller usikkerhet. Hvis noen på noen som helst måte ikke takler det eller fortsetter å skrive, blokkér. Vil anta at de fleste skjønner tegninga med meldingen dog.

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 26 jan. 22:40

Troll Ivar: ( morsomt navn foresten) Jeg har også brukt den. Da har jeg fått svar: og hvordan vet du det? Jeg har ikke lyst til å forklare hvorfor. Det å avvise noen på en ordentlig måte er vanskelig.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 26 jan. 22:49

Da svarer du: "fordi du så litt mer trollet ut enn jeg hadde tenkt meg.."

(kvinne 51 år fra Buskerud) to. 26 jan. 22:56 Privat melding

Rare greier det der med blokkering.
Kanskje enda rarere når den du blir blokkert av aldri slutter å besøke profilen din. Hmm. Har plutselig skjønt den at å blokkere, gjerne mitt i en dialog, kanskje mest handler om, tja at mot parten rommer seg selv og sitt eget dårlig i kontakten. Voksne mennesker med respekt for seg sjøl veit da hvordan stå stødig i eget uansett, for så på en vennlig måte avslutte dialogen.

Jeg liker nok best den høflige tonen. Starter dialogen med sex i hentydninger i første setning ja så blir det for respektløst i eget. Notoriske løgnere sniker seg inn, fikser på både alder, jobb og bosted i en og samme dialog. Det er da man ler. Så har du de som er enslige menn som trenger tips til barneoppdragelse, et oppdiktet barn som tisser på seg, en fordekt fetisj. Grenseløst dårlig gjort. Her er mye rart. Arti om finns en ganske vanlig mann som vil snakke med ei ganske vanlig dame, ja og kjemien er der.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 26 jan. 23:07

Jeg setter pris på
«Hei, Du er nok ikke min type, lykke til videre!»
Enkelt og greit og høflig, jeg blokkerer selv etter det, for å rydde.
Eventuelt kan 'lykke til videre' byttes ut med 'ha det godt'.
Folk som avkrever forklaring er det bare å blokkere dønn, slikt er jo ikke grunnlag for diskusjon. Vi må tørre å ta debatten, liksom? 😉

(kvinne 39 år fra Hordaland) to. 26 jan. 23:13 Privat melding

Jeg prøver nå å svare, men noen ganger blir jeg irritert når jeg får melding fra en som vil bli kjent som bor på andre siden av landet, er deltids forelder (kan ikke flytte på seg) og ønsker ikke flere barn ... er mye som burde hintet sterkt om at jeg da ikke er interessert.... spiller ingen rolle hvordan de er da 🙄

Jeg får stort sett bare meldinger fra andre deler av landet, spiller ingen rolle at jeg skriver at jeg svarer de som er innenfor det jeg søker. Tydelig tegn på at de ikke har lest profilen min, men den var vel for lang og uinteressant 😋

Bergensere vet å la meg være i fred 😁

Jeg blokkerer da for å rydde vekk de som er uaktuelle pga forskjellige ting, ikke vondt ment. Innbiller meg at de sikkert er lei av å se trynet mitt hver dag. Så da er jeg snill og gjør dagen mer trivelig for de 😇 Spesielt de som var single sist jeg var på sukker, da får de se mer av de som er aktuelle for de.

(mann 35 år fra Oslo) to. 26 jan. 23:14 Privat melding

Jeg får jo bare meldinger av kvinner og det er ekstremt sjelden dette er vanvittig lange utredninger. Nesten så man skulle tro de var vant til å få en helg haug førstemeldinger selv og vet at det i det store og hele ikke betyr så mye....

Tror jo at skuffelsen ved å få et "Nei takk", uansett form, er fryktelig mye høyere om man også skal skrive et lite epos til sin utkårede. Send heller en kort liten hyggelig melding og se hva som skjer. Er det interesse og kjemi skjer det noe uansett.

#levdlivmedchristian

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 26 jan. 23:15

Jeg hadde satt pris på;
" Hei. Hyggelig med melding fra deg. Jeg tror nok rett og slett at du ikke skal satse på meg. Jeg er en sånn kar som du har vært borti før og som du ikke har noe god erfaring med. Jeg er en vinglefant.. vil bare gi deg hodebry.

Hadde vært fint det, i og med at min kvinnelige intuisjon er fullstendig ute å kjører....

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 26 jan. 23:17

Har du blitt avvist av meg, @Hønemor? Skulle nesten tro det... 😀

Skjult ID med pseudonym Hovmester to. 26 jan. 23:17

"Mmmnei ... du ser ikke pulbar ut. *skuldertrekk*"

Hvor er arneand for tida?

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 26 jan. 23:22

Hei,
Hyggelig at du synes jeg er en ålreit kar. Imidlertid må jeg stoppe deg der. Jeg er han fyren mora di alltid advarte deg mot. Jeg drikker som en svamp. Humørsyk, det henger svarte skyer over meg i perioder. Når du minst venter det må du høre death- eller doom metal drithøyt på stereo'n. Eller ekstrem jazz. Not your choice. Deretter må du regne med at jeg ikke vet helt hva jeg vil en stund, før jeg dumper deg og forlater deg gråtende over en øl på en pub i sentrum. Finn en av de streite typene som florerer her på dette nettstedet istedet. Lykke til og ha det godt.

Mvh Writer'n_67

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 26 jan. 23:23

Har ikke fått noen sånne meldinger jeg @writern
Sier bare at sånn sett i ettertid hadde det vært fint

Skjult ID med pseudonym Hovmester to. 26 jan. 23:23

Ufint, Writern. Du vet at de lengter etter en slem gutt som deg. Fra vondt til verre.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 26 jan. 23:25

Don't say I didn't warn you. 😉

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 26 jan. 23:26

Takk for svar @writern. Det var hyggelig å høre fra deg

Jeg setter pris på at du er ærlig. Det er et sterk egenskap jeg setter pris på.

Hvilken pub var det du sa vi skulle møtes på?

Klem Hønemor

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 26 jan. 23:31

@Hønemor, det var hyggelig at du likte svaret! Vi får ta det på Macbeth Pub i Søndre Gate i Trondheim ved anledning. Nært jernbanestasjonen også, når man likevel er på reise.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 26 jan. 23:33

Jeg hører hva du sier @writern
Men jeg tenker at nå er du bare usikker. Men det kommer.
Alt blir så fint så

(kvinne 38 år fra Oslo) to. 26 jan. 23:35 Privat melding

Jeg foretrekker en kort og enkel avvisning. Trenger vel ingen forklaring. Enten liker du meg eller ikke. Hvis det ikke holder er det det mennesket som får den som har et problem.
Jeg svarte høflig nei på en invitasjon til date og fikk dra til helvete tilbake.
Jaja. Livet går videre. Er ikke interessert i å møte en mann som er så dårlig på avvisning. Skjerpings.
Har fortsatt troen...

Skjult ID med pseudonym Hovmester to. 26 jan. 23:36

Hva om jeg bare svarer "Nei.", Idapia? Funker det?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 26 jan. 23:36

Fasiten på matteoppgaven er; 4+3+2.

Det er den beste måten å gå frem på. Da har du svart vedkommende, sagt dere ikke passer, ønsket vedkommende lykke til videre og blokkert slik at du ikke får sure svar tilbake etter avslaget.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 26 jan. 23:38

Det der var jo en superinvitasjon, @Hønemor. Jizez, hva var usikkert med det der?

*vrenger på litt Sepultura på spiller'n*

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 26 jan. 23:39

Det er fint @writern
Det veit jeg hvor er.
Faktisk ganske praktisk for da har jeg en 8 timers lang togtur jeg kan gråte meg igjennom på vei hjem.
Ser frem til det.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 26 jan. 23:41

Du kan finne mange fine dater på den togturen, @Hønemor, hvis du er litt for deg.

Skjult ID med pseudonym Hovmester to. 26 jan. 23:44

Menn liker å ta damer på returen. I trange rom.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 26 jan. 23:45

Ingenting usikkert overhode der @writern. Jeg har lest alt du har skrevet mellom linjene og mere til.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 26 jan. 23:49

Oi, hva skrev jeg mellom linjene, @Hønemor?

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 26 jan. 23:52

At du like meg @writern 😊

Skjult ID med pseudonym Hovmester to. 26 jan. 23:58

Trøndere. Ingen selvkontroll.

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 27 jan. 00:00

Er du trønder @hovmester?

Skjult ID med pseudonym Hovmester fr. 27 jan. 00:00

Du er.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 fr. 27 jan. 00:01

Er du trønder, @Hønemor?

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 27 jan. 00:03

Er du trønder , @wriern ?

Skjult ID med pseudonym Writern_67 fr. 27 jan. 00:05

Ser du de fjellene der i nord, @Hønemor? Det er Dovre. Bak de bor trønderne. Det er dit du må dra om du skal miste møydommen din!

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 27 jan. 00:07

Alt du veit @writern.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 fr. 27 jan. 00:09

Jepp. Men du svarte ikke på spørsmålet mitt, @Hønemor.

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 27 jan. 00:11

Det er jo fordi @ sannemineord har svar på det allerede

Skjult ID med pseudonym Writern_67 fr. 27 jan. 00:23

Sannemineord?

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 27 jan. 00:24

Eller @hovmester da

Skjult ID med pseudonym Hovmester fr. 27 jan. 00:26

Jada, hun har velvillig fortalt at hun er trønder, godt etablert på Østlandet med sine barn.

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 27 jan. 00:28

Sånn det var ja...

Skjult ID med pseudonym Writern_67 fr. 27 jan. 00:32

Så bra! Etablert på østlandet er sikkert både koselig og trivelig, slik det hør og bør seg en trønder. ;)

(mann 51 år fra Akershus) fr. 27 jan. 06:37 Privat melding

Man bør være litt taknemlig over at folk liker deg og tar kontakt, så en enkel setning som takk, men du er ikke den rette for meg er helt innafor.

Skjult ID med pseudonym Troll-Ivar fr. 27 jan. 08:49

@Piapia Takk! Gikk noen runder før jeg kom på dette pseudonymet 😋 Hvis den avviste svarer sånn så er det vel bare å ignorere. De fortjener ingen videre utredning 😉

Skjult ID med pseudonym 76 mann fr. 27 jan. 10:34

Mitt innstendige råd til brukere av begge kjønn på Sukker : hvis en
person sender en melding og dere ikke vil ha noe videre kontakt, så
skriv et kort og høflig avslag ! Dere fremstår som så mye mer hederlige
og samvittighetsfulle når dere sender et svar, send om det er et nei.
De som ikke svarer ( på høflige meldinger ) eller blokkerer, fremstår
som det de er : Uhøflige og arrogante ! Så tenk på hva slags inntrykk dere gir andre her, folkens !

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 27 jan. 11:27

76 mann, hvorfor skal man tenke på hva slags inntrykk man gir, til en person man ikke ønsker kontakt med? Når man, gang på gang, har gitt høflige avslag på høflige meldinger, og blir bombardert med svarmeldinger som ikke ligner grisen, så er det helt innafor å bare legge seg på en linje hvor man ikke svarer noen av de som ikke er av interesse. Eller mener du at man skal ta høyde for denslags, og akseptere crap fra fremmede, bare for å ikke tråkke stakkaren på tærne? Det har ingenting med hverken hederlighet eller samvittighet å gjøre, den hviler vel på de som ødelegger for andre, ved å gå bananas over høflige avslag?

Skjult ID med pseudonym Pseudoniim fr. 27 jan. 12:34

Jeg liker best å bli avvist (misforstå meg rett). For min del trenger ikke avvisningen være hyggelig en gang, jeg har ingen rett til at den jeg sender beskjed til umiddelbart skal like meg. Ikke at de skal svare heller, for den saks skyld, men jeg ville selv følt meg litt kjip om jeg bare lot en henvendelse henge ubesvart.

Det er noe med at vi alle kan bidra til at andre slipper å kaste bort tid, og for en kanskje-litt-for-monogamt-anlagt fyr som meg (eksempelvis) er det fint å vite at skipet har seilt, så kan man bruke tiden sin på andre uten dårlig samvittighet (jadajada, vi er på en datingside, normale mennesker chatter med flere samtidig selv om jeg ikke helt får meg til å gjøre det).

Ellers syns jeg Hovmester og Chris^ har gode poeng.

(mann 28 år fra Hordaland) fr. 27 jan. 12:51 Privat melding

Som Hovmester nevnte ovenfor kan umiddelbar blokkering være svært ubehagelig. Det er stadig tråder her på forum som spør hva de har gjort for å fortjene å bli blokkert etter én melding. Langt fra alle som vet at det er en "sorteringsfunksjon", for alle andre steder på nett blir blokkering brukt når man misliker noen. Da kan du vedde på at det er mange som ikke leser forum som blir såret av blokkering fordi de ikke er klar over at det er slik mange sorterer her.

Jeg tenker nr. 1 om det er en åpenbar kjedemelding fra noen som er utenfor søkekriteriene dine og nr. 4 til dem som brukte tid på å skrive en skikkelig melding.

Det vil alltid føles litt ubehagelig å skrive avslag, men det er et ubehag man er "pliktig" til iblant.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta fr. 27 jan. 15:23

Hvis man sender samme hyggelige avslag til alle, og noen allikevel ikke aksepterer det, hvordan kan det da ha litt med hvordan man avslår å gjøre? Jeg vil si at det har 100% med mottager å gjøre.

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) fr. 27 jan. 16:36 Privat melding

Min metode er iallefall ærlig og ektefølt. jeg sier det jeg mener, og hva jeg ønsker. Det har hendt ved noen anledninger at jeg måtte blokkere, men stort sett går dette veldig greit. Hvordan en person tar en avvisning, forteller mye om denne, og det er vel få som gjør en fin sorti med banning og "hvem tror du at du er?". Noen blir skuffet, det forstår jeg, men det går an å ta det med fatning. Jeg får masse avslag, det takler jeg fint og på en høflig måte. Det er ikke alle NEI'ene jeg konsenterer meg om, men det JA'et som forandrer livet mitt. DET får jeg en reaksjon på. :)

Skjult ID med pseudonym 76 mann fr. 27 jan. 23:11

Selvsagt skal man ikke bruke tid på å svar høflig til vrange folk som ikke tar et nei for et nei ! Men de fleste her skjønner vel norsk, eller hva ?

Skjult ID med pseudonym The the fr. 27 jan. 23:14

What?

(mann 48 år fra Oslo) fr. 27 jan. 23:20 Privat melding

@Dama
Hei, Dama, jeg tror dessverre ikke at vi passer helt sammen. Lykke til videre!

(mann 48 år fra Oslo) fr. 27 jan. 23:22 Privat melding

Hei Dama.
Jeg opplever din melding som om du er altfor fiksert på sex. Selv om du kunne hatt mulighet til å bli kjent med meg har meldingen din gjort at jeg ikke er interessert. Du har dermed spolert dine sjanser. Hvis du ønsker bedre resultater her på Sukker, så må du skrive meldinger på en langt mindre direkte måte hva gjelder sex.

Lykke til og ha en fin dag.