Og det er nesten så jeg går rundt meg selv i ren iver. Jeg kan være lenge i byen (Oslo sentrum, that is…), møte venner for en øl og nyte sola og folkelivet, og kanskje ende opp med en runde på by’n etter hvert. I stedet velger jeg å kose meg hjemme i kveld. :o))

Men tenk – ei hel helg uten å være NØDT til å stå opp tidlig! (Er som regel oppe halv seks om morran – det er SÅ godt å unngå rushet!)
Jeg kan leke murmeldyr i senga så lenge jeg lyster(en normal morgen for meg er rett i dusjen – og ut døra… kledd, såklart….eh..), endelig ta meg tid til en riktig god frokost (den tar jeg vanligvis på jobb) – for ikke å snakke om å få tid til å lese avisa! (Aftenposten har riiiimelig mange sider å pløye igjennom.)

Jeg er hjemme, og selv om verandaen for øyeblikket er en bakerovn sånn at bare TANKEN på å sitte ute i sola får meg til å begynne å koke og anta en kledelig (??) rød farge (Nei, selv om jeg er mørkhåra er jeg definitivt ikke av den typen som går rett i fra å være ”lekkert” Blendahvit til å ble ”ekkelt” nøttebrun” – selv om jeg skulle ønske jeg var det…*sukk*), så er det deilig bare å føle varmen, alt det herlige sollyset, og nyyyyyyte fredagen… (lurer på om ikke fredag er yndlingsdagen min..? ;o))))

Så folkens – nyt dagen og kvelden (selv om noen sikkert ikke har like fint vær som det er akkurat her, akkurat nå, så kan man nyte dagen lell.. :o)))))
Og for de av dere som nå småtripper nervøst mellom kjøkkenent, stua og soverommet fordi dere har en date ikveld med en ukjent (og forhåpentligvis spennende!) mann/kvinne, så slapp av – vær deg selv, og ta med humøret. Småprat, og prøv å få den andre til å fortelle noe om seg selv. Det virker som regel avslappende, bryter isen, og daten din føler at du er interessert i ham/henne. :o)))
(Hvis man er interessert må man vise det – uten å være påtrengende, såklart. ;o)))
Lykke til, og ha en toppers fredagskveld!

Det er nesten så jeg tror jeg tar meg et glass hvitvin for å feire helga nå...jepps!!! :o)))))