Alle innlegg Sukkerforum

Hva er forskjellen på oss?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Råtass fr. 27 jan. 2017 17:12

Hva i all verden er forskjellen på oss? Hva er det som gjør at mange er i forhold i nesten alle sine år, fra den ene til den andre.
Samtidig som andre av oss "sliter" med å komme inn i ønsket forhold.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 27 jan. 2017 17:20

Er som med mye annet. Kvaliteten er variabel.

Kjøper du en dårlig bruktbil f.eks. - kan kvalitet være forskjellig, lik og variabel både på kjøper og selger (og bruktbilen). Uforklarbar og til ettertanke.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 27 jan. 2017 17:25

Og det er slettes ingen 'hemmelighet'. @Nigma har svart - 'i teorien'.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 fr. 27 jan. 2017 17:26

Mangelen på forventninger om at ting alltid skal være shiny & glossy som i en amerikansk TV-serie.

Skjult ID med pseudonym stjerna fr. 27 jan. 2017 18:57

Har ei venninne som har gått fra forhold til forhold hele livet.
Så ble hun gift. Etter 10 år var hun utro i ett par år. Sexen i hennes forhold er borte. Han vil ikke. Men hun ville ikke gå. Livredd for å være alene.
Mulig de som alltid finner noen bare tar det de kan få? Ikke venter på noe bedre. Mitt inntrykk av hennes kjærlighetsliv ihvertfall.

(kvinne 45 år fra Rogaland) fr. 27 jan. 2017 19:09 Privat melding

Noen er heldige hvor alt klaffer,noen sliter nok med å finne ut hva de kanskje ønsker,noen går kanskje fort lei av en partner...kan vær så utrolig mange årsaker,og ingen fasit svar..... Er et lotteri😉

(mann 48 år fra Oslo) fr. 27 jan. 2017 19:13 Privat melding

Like mange svar som det er folk, vil jeg tro. For min del har det vært en kombinasjon av eget valg og mangel på muligheter. Nå for tida hovedsaklig eget valg.

(mann 48 år fra Finnmark) fr. 27 jan. 2017 19:37 Privat melding

det er ingenting som blir bedre enn det man lager til selv. vi lever i et "bruk og kast" samfunn og kanskje det har smittet over på vår tankegang når det gjelder forhold også? kanskje vi ikke orker å jobbe for å få et forhold til å fungere? gir opp for lett? for havet er jo fullt av fisk? eller kanskje vi venter på den altoppslukende forelskelsen? dette er noen tanker jeg har hatt og har om temaet...

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 27 jan. 2017 19:38 Privat melding

Noen har vel flaks og finner en som det er lett å leve med og jobber like hardt for forholdet.

Mange gir nok for lett opp (eller går for lett inn et forhold) og vil heller søke noe nytt og spennende enn å jobbe for det en har. Gresset er grønt der en vanner det, men når bare en vanner det så kan man ikke gjøre annet enn å gå når en har hatt den samme diskusjonen uendelig mange ganger.

Jeg vil ikke gjøre de samme feilene igjen, så holder nok igjen for noe jeg kan virkelig tro på. Å være singel i et forhold er verre enn å være singel.

Er nå mine tanker da ☺️

(mann 48 år fra Finnmark) fr. 27 jan. 2017 19:40 Privat melding

fjelltur: helt enig der. å være singel i et forhold er verre enn å være singel

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 27 jan. 2017 19:45

@Gravlax
Har samme tanker som deg. Det virker som om enkelte blir avhengig av oppmerksomheten de får på nettet; tilbakemeldingene, komplimentene, spenningen med noen ny... ikke vet jeg.

Når det er sagt; vet av mange dysfunksjonelle forhold også. Men de fortsetter å være sammen pga barna og økonomien. Vet ikke om det er sånn stas heller...

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 27 jan. 2017 20:05

Sitter klar med kleppen!

Skjult ID med pseudonym rose fr. 27 jan. 2017 20:22

Min eksmann sa når vi skilte lag at han slett ikke ville bli gammel alene, han hadde samboer i løpet av et år.
Litt sånn minste felles multiplum, jeg vil ikke ha en mann men mannen..

(mann 48 år fra Finnmark) lø. 28 jan. 2017 01:12 Privat melding

Har heller ikke lyst å bli gammel alene. Det høres ikke koselig ut

Skjult ID med pseudonym The the lø. 28 jan. 2017 01:17

Nja...hadde ikke gjort meg så mye.

Jeg leste en plass:
I store deler av verdenen er det tillatt med mer enn en kone, i Norge er heldigvis mannen beskyttet av loven!

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 28 jan. 2017 01:20 Privat melding

Kan være mange mulige årsaker det. Noen klarer rett og slett ikke å være sammen med noen mer enn noen år av gangen og må ha nytt forhold... andre klarer ikke være alene...

Samtidig så tror jeg veldig mange av disse som blir sittende igjen etter et brudd med tiden kvier seg / ikke tør ta sjanser osv bruker laaaaang tid og finne seg til rette med en de ønsker å bli gammel med

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 28 jan. 2017 02:58 Privat melding

Så hvor langt er du på vei til å bli gammal da Råsa 😝

Skjult ID med pseudonym 76 mann lø. 28 jan. 2017 10:23

Hvorfor noen får det til og andre ikke ? Handler rett og slett om flaks
og uflaks, uavhengig av nett dating eller "gamlemåten" ! Og forresten,
Johan1971, det er ikke noe bedre å være ung alene enn gammel alene,
tenk litt på det folkens !

(mann 47 år fra Hordaland) lø. 28 jan. 2017 11:00 Privat melding

Hm jeg tror en må begynne med å snakke sammen hvert fall. Samsnakking blir i årenes løp til "å snakke til" og å "snakke om". Var etterhvert fæl til det sjøl. Så spørs det vel om en treffer på interesser og livs-mål. Jeg tror også at flere må være litt egoister - ta vare på seg selv i all tosomheten. DU er din egen lykkes-smed. Om du ikke liker deg selv så bruker du masse tid på å projisere dette over i fellesskapet. Jeg mener bestemt at dette ikke er noe partneren din kan gjøre for deg, men legge til rette for at du kommer deg igjennom. Så er vi i tillegg i et "måle-samfunn", og informasjon om hvor lykkelige andre er. Som regel er det ikke sånn. Jeg tipper at i de aller fleste forhold blir det etterhvert "Mainstream". Og gresset er like grønt på den siden du allerede er på, som det er på den siden du ønsker å være (gitt at du ønsker deg over gjerdet). Det er bare det at utsikten fra der du er kun viser den andre siden. Jeg skulle forøvrig ønske at jeg var like klok for 20 år siden, som det jeg er nå etter havarerte forhold. Da hadde det blitt mye enklere å velge (velge bort). Men som sagt, din egen lykke skaper du som regel selv. Både med og uten partner. Jeg vil tippe at de fleste partnere aksepterer og faktisk foretrekker at den andre gjør ting som holder gnisten i øynene, og lysten til å være noe for sin partner. Enten det er venn, elsker, treningspartner, turpartner eller armkrok-tilbyder. Som tidligere postet (sikkert under en annen tråd) så er det lykken som skaper grunnlaget for de gode forholdene. Mat, reise, hus, barn, helse, bil, jobb, fritid mm er bare byggesteiner i "lykkehuset". Da må man også velge på en måte som gjør at lykkehuset har mulighet til å bestå.

Skjult ID med pseudonym sukkersøt lø. 28 jan. 2017 11:29

@ts, har tenkt på det samme. Hadde jeg svaret så hadde jeg nok klart å funnet meg en kjæreste allerede. Stresser ikke så mye med det heller. Det som skjer det skjer. Å treffe sin sjelevenn er ikke så enkelt. Med litt flaks og ta tiden til hjelp så går det sikkert. :-))

(mann 33 år fra Akershus) lø. 28 jan. 2017 11:36 Privat melding

Sry, må si meg uenig.
Verre å være ung og alene?
Tja, ille å leve fri og frank? Leve uten å måtte planlegge alt med en annen? Se på hva man vil? Spise Hva man vil? Dra på byn hvis man vil? Rydde når man vil? Jeg kan fortsette til neste helg.

Neh! Vil nok heller finne meg ei senere. Ei som har falt til ro med seg selv å livet. Vil leve mine siste år med ei jeg kan skjemme bort barnebarn med, ei som baker kakene mens jeg serverer kaffe, og forteller de samme historiene om hvordan tiden var før. En jeg tar charter- turen til Canaria hvert år med. Bingo hver onsdagkveld. Ullared hver Søndag. Kaffe på Baker Nordby kl 1000, hver Tirsdag. En jeg rett og slett kan sjekke ut med etter et godt og langt liv. Gleder meg til jeg blir gammel og grå <3

(mann 47 år fra Hordaland) lø. 28 jan. 2017 11:41 Privat melding

Taklampa - det var vakkert! Enkelt og greit!

Skjult ID med pseudonym Rage lø. 28 jan. 2017 11:42

Skal man vente på " Det som skjer det skjer" da skjer det ikke noe dessverre. De jeg kjenner som skaffer seg dame ganske fort, de er ofte veldig flink til å prate, selvsikre, ett "falskt smil om munnen", og legger masse masse tid i å prate med damer. Jeg merker jeg er ikke så sosial som de langt i fra faktisk, smiler langt i fra så mye som de, legger heller ikke nok tid til å bli kjent med damer. Jeg har alltid likt å holde meg i bakgrunnen og holde på med interessene mine istedet, men da taper jeg med glans på dame fronten. Dette er det jeg har kommet fram til over 35 år her på denne runde kloden ;)

(mann 38 år fra Rogaland) lø. 28 jan. 2017 12:13 Privat melding

Jeg ble født usynlig og stygg, en svært uheldig kombinasjon.

Men med lasso og tvang hender det jeg får det til.