Alle innlegg Sukkerforum

Ikke lest, ikke interessert?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Spør sø. 29 jan. 2017 13:34

Har sendt noen førstemeldinger til menn som virker interessante - men ser at fortsatt etter 5-10 dager så er ikke meldingene lest. Er det en vanlig måte å si at de ikke er interessert på eller er en del så sjelden inne og sjekker meldinger?

(mann 46 år fra Oslo) sø. 29 jan. 2017 14:01 Privat melding

Det er iallefall en vanlig metode hos damer. Ville ikke tro det er typisk mannfolk å la være å lese meldinger, men la være å svare er nok vanlig for både menn og kvinner

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 29 jan. 2017 14:03 Privat melding

Når du går inn på profilen, står det når de var sist inne. Mange er nok bare inne til de får seg en date. For så å ikke vise seg mer, før moroa er slutt og de trenger en ny.
Kan være litt irriterende at mange på øverste hylle bare forsvinner etter kort tid. :)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 29 jan. 2017 14:08 Privat melding

@ts: Her kan det være flere årsaker, alt fra ferie til sjelden pålogging. Om du ser at han har vært pålogget flere dager etter at du har sendt melding, er det nok en stor sannsynlighet for at du ikke er innenfor kriteriene deres. Du bør i alle fall ikke vente på svar. Beveg deg videre. Kommer det et svar, så er jo det kjekt, men jeg tror ikke du skal forvente det.

(mann 46 år fra Hordaland) sø. 29 jan. 2017 14:31 Privat melding

Har 994 sånne fra 1000 kvinner. TIpper de ikke er interessert.

(mann 46 år fra Hordaland) sø. 29 jan. 2017 14:47 Privat melding

Men så har eg jo verdens beste profiltekst og... kanskje nokke der!!!

Skjult ID med pseudonym Honey sø. 29 jan. 2017 14:49

Hvis det står bare "Hei på deg:)" e.l. i en førstemelding (begynnelsen på meldingene vises jo i innboksen), så gidder jeg ikke å åpne den og/eller gå inn på profilen. Jeg gjør det senere når jeg rydder i innboksen for å slette og blokkere. Etter min mening er slike meldinger useriøse, når personen ikke har brukt mer enn fem sekunder på å skrive noe.

@ts Det kan hende at han ikke likte bildet ditt, at han dater noen for tiden, eller er opptatt med andre ting i livet sitt. Det kan være mange grunner, som du aldri kommer til å få vite hvis han ikke tar kontakt med deg senere, så du bestemmer selv hvor lenge du gidder å vente på svar.

Jeg pleier å være tålmodig, men det betyr ikke at jeg bare sitter og venter på svar fra den/de jeg har sendt melding til - jeg leter videre imens.

(mann 48 år fra Rogaland) sø. 29 jan. 2017 16:07 Privat melding

@Honey. Hvorfor er det slik, at damer forventer en lengre utgreiing i første melding for at de skal bry seg med å svare?
Av de ca 50 førstemeldingene jeg har fått fra damer, er så og si samtlige bare "hei", "hvordan har du det?" Absolutt ingen har sendt noe mer enn maks et par linjer for å lodde stemningen.

Hvis jeg sender noe lignende, får jeg sjelden svar.
En lengre gjerne litt morsom utgreiing gir som oftest svar.

Hva er det som er så turnoff for dere kvinner med at vi lodder stemningen?
Det er tross alt det vi alle gjør i det virkelige liv. Et hei og ett smil først.

Riktignok er det enkelte som ikke klarer å styre seg, og går rett på sak. Men det er tross alt ikke helt kotyme.

(kvinne 44 år fra Rogaland) sø. 29 jan. 2017 22:41 Privat melding

Tror det e veldig vanlig at er en ikje interressert da lar en ofte vær å svare på mld,tror nok ikje noen mener å vær uhøflig,men det er nok den enkleste måten å si sorry ikje interressert. Slippe å komme med masse unnskyldninger kanskje....

Skjult ID med pseudonym _________ sø. 29 jan. 2017 22:57

Aner ikke, men fortsett å sende, så holder du deg gående. Kanskje det plutselig dukker opp noen svar fra de eldre meldingene, men ingen grunn til å sitte og vente.

(mann 35 år fra Oslo) sø. 29 jan. 2017 23:49 Privat melding

Jeg kan ha tid til å sjekke en melding men ikke svare. Det kan faktisk ta noen dager før jeg rekker å svare. Prøver alltid å lese i pauser på jobb eller hva som foregår, men prøver også alltid å legge i det minste litt energi i å svare. Det betyr at jeg ikke kan svare om ting er hektiske.

Jeg vil bli utrolig overrasket om ikke dette vil gjelde flere mennesker på sukker også.

Les: ikke stress med det. Kanskje de er opptatt. Kanskje de har hatt en hyggelig date men vet at ting er dynamisk her i verden og returnerer om en liten stund.

Og ikke minst; ikke legg så ekstremt mye i noe som helst før du faktisk har truffet noen og hatt nok dates til at du vet virkeligheten er verdt å engasjere seg i. Ellers er det lett å engasjere seg i fantasien og drømmen om hva du håper det kan bli og ikke hva det faktisk er eller ikke er.

(mann 36 år fra Rogaland) sø. 29 jan. 2017 23:52 Privat melding

Om du ikke får svar innen 1 uke, vil du sannsynligvis aldri få svar. Det er min erfaring. Tror ikke en skal ta slikt så tungt.

Vil anslå at jeg får svar på rundt 10-15 % av meldingene mine.

(mann 36 år fra Rogaland) sø. 29 jan. 2017 23:56 Privat melding

Hvis jeg er aktiv og sender et par meldinger om dagen, betyr det at jeg kommer i kontakt med 1-2 personer i uken.

Ubesvarte meldinger sletter jeg etter 1 uke. En sjelden gang kommer det et svar flere uker etterpå. Da aner jeg jo ikke hva som stod i meldingen min heller :P .

(mann 46 år fra Hordaland) ma. 30 jan. 2017 00:00 Privat melding

Hvor sletter du ubesvarte meldinger?? FÅr ikke til dette jeg....

(mann 35 år fra Oslo) ma. 30 jan. 2017 00:09 Privat melding

@hov helt korrekt! Hadde gleden av å treffe ham en gang, veldig sympatisk fyr som har en, for meg, veldig flott strek og farger jeg setter pris på.

Godt sett :).

(mann 35 år fra Oslo) ma. 30 jan. 2017 00:32 Privat melding

Haha, alt er lov i krig og kjærlighet. Takk for omtanken!

Skjult ID med pseudonym Honey ma. 30 jan. 2017 00:37

@Leifi
Det er selvfølgelig individuelt hva folk foretrekker, men for meg er skriftlig kommunikasjon svært viktig. Det er veldig positivt når mannen har evne til å beskrive seg selv og sine ønsker og verdier på en god måte, slik at jeg kan avgjøre om det frister å møte ham.

I det virkelige liv føles det mer naturlig å begynne med et "Hei!", som du skriver. Dette er småprat og tilsvarer chatting i sms-form. Jeg ønsker å benytte meg av fordelen med å kunne sende lengre og gjennomtenkte meldinger. Dette er en datingside, og jeg er ikke interessert i å kaste bort tid på kjedelig og overfladisk småprat. Av egen erfaring har jeg fått inntrykk av at de som er tålmodige og bruker litt tid på å skrive utfyllende meldinger med aktuelle spørsmål og svar, er lettere å bli kjent med, og er mer seriøse enn mennene som vil chatte og flørte. Det betyr ikke at det må ta lang tid før vi avtaler en date, men at fine bilder og noen setninger i profilen ikke er nok for meg for å møte noen.

Jeg synes også at det er viktig å forstå og respektere at de fleste voksne mennesker har et liv utenfor Sukker, og man kan ikke forvente at det alltid skal passe å svare umiddelbart. Det burde ikke være nødvendig å skrive f.eks. "Jeg leste nettopp meldingen din, men ble plutselig opptatt med noe viktig, så jeg sender deg svar om tre timer." eller "Jeg er på vei hjem fra jobben nå, så du får svar med én gang jeg kommer hjem." Det blir for dumt. Man bør selvfølgelig gi beskjed, hvis man blir forhindret av noe mens man chatter, men ellers bør det være greit å sende svar når det passer, uansett når meldingen er blitt lest.

Konklusjonen min er at dersom en mann er altfor utålmodig (gjerrig på ord og tidsforbruk), så er han ikke interessert nok i meg.

Det finnes menn som skriver gode, innholdsrike (første)meldinger - de er interessante og intelligente, og takler eventuelle avslag på en høflig måte. Det setter jeg stor pris på.

Skjult ID med pseudonym Honey ma. 30 jan. 2017 02:06

@Chris^
Jeg er enig med deg. Man kan ha mulighet til å sjekke meldinger uten å ha nok tid til å svare akkurat da.

Tenk deg at du er på middag i forbindelse med jobben. Du prater med en kollega og tar fram mobilen for å vise ham bilde av noe. Så legger du merke til Sukker-blomsten som varsler om at du har fått en melding. Du blir selvfølgelig nysgjerrig, og litt senere åpner den og leser fort uten at de andre legger merke til det. En fin dame har skrevet noe som du liker, og du gleder deg til å svare henne når du får tid. Det blir en lang kveld, du er sliten og før du legger deg tenker at du skal svare i morgen. Men hun har sett at du har åpnet meldingen uten å svare og blitt sur, og to timer senere er du blitt blokkert.

@Accretion
Folk må bestemme selv når de vil slette ubesvarte meldinger (og eventuelt blokkere). Jeg reiser av og til på ferie til utlandet i et par uker med mobil uten internett, slik at jeg kan slappe av mest mulig uforstyrret, og det kan være når som helst på året. Etter to uker er det for sent å svare, etter din mening.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 30 jan. 2017 02:18

@Honey
Jeg er helt enig med deg. Litt tid før svar trenger ikke ha noe som helst med avslag eller mangel på interesse å gjøre. I mitt tilfelle: Hvis den andre parten automatisk tolker noen dagers stillhet som avslag så helt greit; henne om det, men da tenker vi for ulikt og passer nok ikke for hverandre.

Javisst foretrekker jeg personlige førstemeldinger, men HVIS profilen hennes er godt utfylt og ikke stort sett inneholder fraser :P så setter jeg mindre krav til den aller første meldingen.

Skjult ID med pseudonym my ma. 30 jan. 2017 02:31

Cllou
Hvor utfyllende må jeg skrive på profilen før jeg slipper unna med et Hei i førstemelding? Er så uinspirert for øyeblikket.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 30 jan. 2017 02:47

Jeg tenkte ikke på bare Hei, haha. Mer enn det må da kunne skrives. Men jeg vet at noen gjør det. Har erfart det :P

Skjult ID med pseudonym my ma. 30 jan. 2017 02:54

Uff da. Er mange som bare skriver Hei til meg, nemlig, åsså svarer jeg. Er det dumt det, kanskje?

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 30 jan. 2017 03:03

Hvis en skriver bare Hei til meg så kan det hende jeg svarer. Men hvis profilen hennes er like tom som 'Heiet' så føles det litt noldus å svare annet enn Hei tilbake. Men kanskje sånt er lettere for deg? Du er sikkert veldig kjapp med å kunne dra igang en heftig diskusjon i neste minutt.

Skjult ID med pseudonym my ma. 30 jan. 2017 03:10

Nææi, det må finnes noe i profilen jeg kan henge det på. Eller så blir det jo bare tøys, og da går jeg rett på sexprat. Det får alle enstavelsestyper til å våkne. Så holder jeg på sånn litt til jeg mister interessen eller de viser seg å bestå syretesten min.
^>^

Skjult ID med pseudonym Honey ma. 30 jan. 2017 03:14

@Cllou
Ja, en godt utfylt profil som ikke stort sett inneholder fraser er et bedre utgangspunkt uansett. Men da lurer jeg på hvorfor han ikke kan finne på noe mer å skrive til meg når jeg selv har en godt utfylt profil. Da burde det være lettere for ham å spørre eller kommentere noe som står i profilen min.

Forresten, det er ikke mange menn på min match-liste som har godt utfylte profiler uten klisjeer. Kanskje damene er flinkere til det?

Det jeg savner mest i profilene til menn er mer om hvem de er, ikke bare hva de gjør på jobb og fritid. Det er få som skriver noe om verdier og hva de ønsker seg i et forhold.

Skjult ID med pseudonym my ma. 30 jan. 2017 03:21

Honey
Unnschyll, tar ordene her, men
1. De har ikke fantasi til å spørre deg om noe, fordi de er vant til og vil helst snakke om seg og sine erfaringer
2. De vet ikke hvem de er, så hvordan skulle de kunne forklare deg det. They go with the flow, and u have to light their fire. Som sorte hull.

Skjult ID med pseudonym Cllou ma. 30 jan. 2017 03:26

@my
Syrer er bra for nyrer.

@Honey
Jepp. Jeg skjønner ikke hvorfor ikke flere skriver om inderlig personlige verdier og livsholdninger. Mener ikke å stemple, men det er endel som bare (som du sier) forteller (på en ytre måte) om jobb og fritid. Men det kan jo hende det er naturlig for noen.

(mann 32 år fra Akershus) ma. 30 jan. 2017 07:29 Privat melding

Cllou
Inspirert av deg reflekterer jeg på mårrakvisten over mine personlige verdier, og vil i den anledning gjerne dele med dere andre.
B-B-B (Burger-BJ-Boobs)
Er ikke livet herlig enkelt? :D

Skjult ID med pseudonym Honey ma. 30 jan. 2017 08:30

@Taklampa
Dette er interesser, ikke verdier.

(mann 32 år fra Akershus) ma. 30 jan. 2017 08:54 Privat melding

La oss ikke henge oss opp i bagateller, Honey.
Jeg er sikker på at du kan relatere til minst 2 av de.