Alle innlegg Sukkerforum

Går dårlig med nettdating for meg..

Vis siste innlegg
(mann 26 år fra Troms) sø. 29 jan. 2017 19:53 Privat melding

Hei
Det har seg sånn at jeg har prøvd nettdating på de fleste steder, som tinder, sukker osv. Får ofte høre fra mine venninner "hvorfor er DU av alle fortsatt singel?". Ute på byen er blir jeg automatisk mest opptatt av å ha det gøy med venner og blir "hønemora" i flokken som sørger for at alle har det bra. Og når det blir flørting på byen, ender jeg som oftest opp som wingman..

Noen forslag til hva jeg kan gjøre? Er elendig med å sjekke opp jenter så jeg havner alltid på nettdating, som heller ikke funke.. 😕

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 29 jan. 2017 20:00

Se 'Top Gun'

(mann 47 år fra Hordaland) sø. 29 jan. 2017 20:01 Privat melding

Haha lol velkommen i klubben. Er en klovn å sjekke damer. Men du må bare "manne" deg opp og forsøke å bryte noen mønstre. Bygge selvtillit heter det visst. Du må lete litt i deg sjøl og finne noe som er positivt, og så forsøke å forsterke dette. "Alle" liker dette, til og med gutta foretrekker å henge med en som deg. Av dette bygger du utstråling, og jenter liker vist sånt 😀. Fram med brystkassa gutt!!! Dersom du trener så har jeg et par forslag, om du ikke trener så har jeg HVERT FALL et par forslag. Og da får du heller PM'e meg. Og gud hjelpe meg mann, du er 185 cm og mørk: her er det bare å skli av stolen damer.

(mann 47 år fra Hordaland) sø. 29 jan. 2017 20:03 Privat melding

Top gun????? Jah haha du mener Tom Cruise som "spiller på" høyden sin!! 😀

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 29 jan. 2017 20:21

Jf. 'wingman'

Skjult ID med pseudonym Idefix sø. 29 jan. 2017 20:31

Hei Chris,
Tittet på profilen din og ser at du ikke har skrevet noe som helst der. Således fremstår du kanskje som lite seriøs... Profilbildet ditt er også ganske mørkt og utydelig.