Alle innlegg Sukkerforum

Nettdating til frustrasjon...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ibi sø. 29 jan. 2017 20:11

Etter noen dater i det siste så har alle endt ut i null.Jeg har vært oppriktig interessert i minst to av de jeg møtte.Men interessen var ikke gjensidig.

Jeg kjenner at det virkelig tærer på selvtilliten å få avslag flere ganger etter hverandre.Trodde ikke at jeg skulle være så sårbar,men det er jeg tydeligvis. Det er vanskelig å treffe en som kjenner det samme som meg ,det å være seriøst interessert og ønske å treffes igjen.
Sitter her og kjenner at jeg sannsynligvis ikke takler enda et eventuelt avslag så det å våge å skulle møte en ny sitter altfor langt inne. Klarer ikke mer av dette, det blir for tøft for meg!

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 29 jan. 2017 20:21 Privat melding

Så lenge du har et mål, og du fortsatt ønsker å ha det, kan det være at du må endre litt på metodene, om du ikke når målet.

Den tøffeste perioden er helt i begynnelsen, lar du det gå litt tid, vil du se du får grepet på det, og kanskje blir heldig. Ikke mist motet, da kan det bli like tungt, eller kanskje tyngre om du starter på nytt igjen om en stund. Du har kanskje mye av nedturene friskt i minne, det er ikke alltid like godt å ha i minnet.

Så lenge du lærer noe positivt ut av dette, er det en vei fremover. Lykke til. :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 29 jan. 2017 20:49

Så du får ikke avslag irl eller? Eller er det mer det at om en ikke prøver seg på noen så får en heller ikke avslag?

Jeg tror ikke at nettdating er for deg, så jeg anbefaler at du bare kutter ut hele greia og fokuserer på å treffe folk på gamlemåten.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 29 jan. 2017 21:09

Det kan enten bli mer avventende og forvente mindre slik at du ikke blir såret, eller du kan satse på at ting skjer på andre måter. Jeg har trua på at jeg møter noen på andre måter, og lever veldig godt i den troen.😁