Alle innlegg Sukkerforum

RoligOgStillePerson.HvemVilHaDet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Schei sø. 29 jan. 2017 23:53

jeg prøver og prøver og prøver! å snakke med jenter men jeg klarer det ikke! skrive med jenter går de 2 første meldingene, men jeg får ikke noe stort tilbake føler det er for at jeg er sånn jeg er! noen her som kan gi noen tips til hvordan jeg kan få til å få interesse?

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 29 jan. 2017 23:56

Still henne spørsmål som du virkelig har interesse av å få vite svaret på; gjerne relatert til det hun skriver om i profilteksten din.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 30 jan. 2017 00:20 Privat melding

Pro-tip: en kvinne du synes det er vanskelig å snakke naturlig med er neppe riktig kvinne å ville ha et forhold til.

Sjokkerende og totalt vanvittig malapropos: ikke alle mennesker med pupper og fin rumpe vil være en god partner. Jeg vet det høres helt sprøtt ut, men hva kan jeg si.

Og jeg vet jeg høres dust ut nå, mye fordi jeg er det, men blir dialogen vanskelig eller slutter å flyte får du enten spørre om hun vil treffes eller gå videre godt fornøyd med at du fant ut at dere ikke var en kjempegod match.

Siste tips: om hun ikke bidrar til å holde dialogen gående med spørsmål osv er hun nok ikke kjempeinteressert.

Enkelte forbehold foreligger all den tid dette er en vanvittig stor generalisering.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 30 jan. 2017 00:30 Privat melding

Okay er par tips til for dette er viktig egentlig.

1) ikke let etter noe å si for å imponere henne. Let etter noe å si fordi du vil si det. Et eller annet i profilen må ha fanget oppmerksomheten siden du tok kontakt (nå antar jeg bare her), snakk om det. Finn ut av hvem dette mennesket er. Hva diskuterer du med en kompis over en øl eller på InstaSnapBook eller hva som er i vinden om dagen ? Snakk om ting du bryr deg om og lurer på om hun bryr seg om.

2) ikke sett en negativ mental ramme rundt "rolig og stille" for det er ikke negativt. Alle har en personlighet, det er den du skal spille på og vise stolt frem. Det finnes ikke riktig eller galt, jeg vet at klisjeen er eldre enn månen, men vær deg selv. Det er det beste jævla sjekketrikset som finnes.

3) Aksepter at du kanskje ikke er så interessant og jobb med det. Jeg sa nettopp at det ikke er noe riktig eller feil, men det er en sannhet med modifikasjoner. Om alt du brenner for i livet er world of warcraft, helt kult. Men da må du også vite at nedslagsfeltet ditt for å være interessant er mye mindre. Utvid horisonten litt, kjøp et abonnement på Aftenposten - leser du et a-magasinet i uken uten å ha noe å snakke om kan jeg ikke hjelpe deg.

(mann 24 år fra Østfold) ma. 30 jan. 2017 02:15 Privat melding

jeg mener at det er vanskelig for en som er stille og klare og få til å få en jente over nett værtfall. er jo ikke bare å gå opp til en jente på ett senter eller på gata og begynne å snakke med ho da. er sånn for meg værtfall sikkert mange som har baller til det.

(mann 24 år fra Østfold) ma. 30 jan. 2017 02:19 Privat melding

jeg er hjemme 24/7.. vanskelig å finne kjærligheten her vet det. men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. dansing gikk ok men ingen som var under 35 bortsett fra meg så det er ikke gøy!

Skjult ID med pseudonym Oldtimer ma. 30 jan. 2017 09:16

Å få tak i noen dame her på sukker tror jeg de fleste kan gi opp, de fleste er ikke på jakt etter kjæreste, de fleste er her bare for å få oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 30 jan. 2017 09:26

Ingen grunn til å gi opp - oppmerksomhet er mulig. Det er å ikke bli forvirret, og holde en viss systematikk i prioriteringene som er utfordringen. Ikke bli helt forvirret fuglehund.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 30 jan. 2017 09:26 Privat melding

Det er overhodet ingen mangel på kvinner som faktisk er interessert i et forhold på sukker.

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 31 jan. 2017 01:45 Privat melding

Jeg vil ha en stille og rolig person. Er stort sett stille og rolig selv.... for det meste 😊

En som er stille vil sannsynligvis ikke gå særlig bra sammen med en bråkmaker 😊

Man finner kjærligheten der man minst forventer det har jeg hørt. Å få til noe en ikke har fått til før (eller på en stund da) så må en gjøre noe en ikke har gjort før..