Alle innlegg Sukkerforum

Dating og sånt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym .... to. 2 feb. 2017 08:55

Jeg begynner å bli lei av å date, for jeg begynner å tro at en del bare er interessert i å jakte... hvorfor ikke ta seg tid til å bli litt kjent før en hopper videre ? Har opplevd flere ganger at han vil søker videre før jeg i det hele tatt vet hvor jeg står. Så da tenker jeg jo at den daten var bortkastet tid.

Jeg trenger tid til å finne ut hva jeg vil, så nå er det bare til å spørre om siste 6 mnd date historikk. Består den av bare første dater er det rødt kort og videre til neste. Da tar jeg det som et tegn på at han er en jakter og ikke interessert i å bli kjent.

For hver date blir jeg mer skeptisk og mindre lyst til å date, vurderer arrangert bryllup 😋

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 2 feb. 2017 09:16

Du bruker for kort tid på forprosjektet.

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 2 feb. 2017 09:17 Privat melding

Ts

😂😂😂😋

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 2 feb. 2017 09:18 Privat melding

😂😂😂 nå ler jeg av meg selv 🙈😆

(kvinne 41 år fra Vestfold) to. 2 feb. 2017 09:22 Privat melding

@...... så du mener at om han har datet 10 damer uten å finne ei som han kan bli sammen med så gidder ikke du? 🙈 hva om du ble siste. Jeg drar ikke på 2 dater om jeg ikke får en viss kjemi når vi møtes. Tror du bare leter etter enda en grunn for å ikke finne noen.

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 2 feb. 2017 09:48 Privat melding

Siden jeg avslørte meg selv så...

Ikke det at jeg ikke gidder, blir mer skeptisk... men har vel en del dårlig erfaring jeg sliter med å riste av meg 🙈 Så da lager jeg meg en liste over det jeg bør unngå

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 2 feb. 2017 09:50 Privat melding

Til slutt blir det nok ikke mange igjen nei, får vente på en som det er verdt å slå ned muren rundt meg for...

(kvinne 41 år fra Vestfold) to. 2 feb. 2017 09:56 Privat melding

Tror ikke du burde ha det som kriterier ihvertfall. Menn leter jo etter den rette de og. Er ikke bare oss kvinner. Så du må ikke gi opp. Heller treff flere med åpent sinn. 😉

(mann 33 år fra Akershus) to. 2 feb. 2017 10:03 Privat melding

Logg dere av Sukker! Tilbake til jobb damer.

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 2 feb. 2017 10:10 Privat melding

Taklampa har talt, best å gjøre som han sier før lyset går på 😋

(kvinne 41 år fra Vestfold) to. 2 feb. 2017 10:13 Privat melding

Pfft 😈😈

(mann 33 år fra Akershus) to. 2 feb. 2017 10:14 Privat melding

Bytt ut de 3 siste orda i den setningen med, *pisken hentes frem*

Skjult ID med pseudonym Lady to. 2 feb. 2017 10:35

Lei av å date? Det er snart vår.... da spretter det både her og der...

En god venninne har en jobb hvor det noen ganger er nødvendig at menn kler av seg.. Hun møtte en av sine pasienter når hun gikk tur med sin mann... Hun klarer da det kunststykke å si hei til mannen og deretter... er det slik du ser ut med klær på....

Det er fortsatt stor forskjell på et skikkelig mannfolk og en skikkelig luring. De sistnevnte fortjener et skikkelig rapp eller spark bak:)

Happy hunting :)

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 2 feb. 2017 10:41 Privat melding

Tror vi må ta ut 🔌 til den 💡
Han begynner å bli litt småfrekk 😋

(mann 33 år fra Akershus) to. 2 feb. 2017 10:48 Privat melding

Så du foretrekker lyset av?

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 2 feb. 2017 11:13 Privat melding

Det kommer heeeelt an på, noen ganger er jeg lyssky 😋

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 2 feb. 2017 11:14 Privat melding

Heeeelt an på .... hadde visst ikke noe fornuftig å legge inn der 🙄😋

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 2 feb. 2017 11:39 Privat melding

@Ts
Skjønner ikke helt filosofien din her.... Noen går på date i speed fart, uten å ha blitt noe særlig kjent gjennom å skrive sammen først, og ergo vet lite eller ingenting om den man skal møte. Sjansen for at ting skal klaffe på 1.daten er vel kanskje enda litt mindre da, enn om man hadde tatt seg litt tid til å bli litt kjent på forhånd? Og da blir det jo endel dater på løpende bånd, uten videre oppfølging....

Og mange ganger så er jo kanskje ikke personen sånn man på forhånd tror, når man møtes IRL - hvem "eier" da "problemet" med at det ble med bare en 1.date? Eller mener du at man burde gir hverandre en sjanse til, selv om man ikke følte noe spes første møte? Jeg vet jo om jeg liker - ikke liker allerede etter kort stund over en kaffekopp; om det er et potensiale der til å kunne bli noe mer, om det er en liten sommerfugl i magen som begynner å røre på den ene vingen sin... Hvis det ikke er noe der; hvorfor skal jeg gå på flere dater med vedkommende da? For å bli HELT sikker på at det ikke er noe der? Trenger jeg det? Gidder jeg det...? I eventyrene står det jo at man må kysse noen frosker før man treffer prinsen; kanskje er det noe i det?

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 2 feb. 2017 12:11 Privat melding

Jeg syns vel egentlig en gir opp for lett. Min første type falt jeg ikke for på første date, men han var grei å prate med. Men ingen følelser kom frem. Han ringte meg etter noen dager og jeg falt for han i løpet av en tre timer lang telefon samtale. Da ble vi mer kjent. (Forholdet varte i 3 år)

Savner vel å oppleve at noen vil ta seg tid til å bli kjent, det virker veldig annerledes enn før. Sist gang jeg var singel så ble det flere dater med flere, og på den måten ble jeg bedre kjent med de og fikk føle på om det var følelser der eller ikke.

Føler at nettdating er blitt speed dating

Men for meg handler det nok mer om å begrense meg selv for å treffe noe som @3lin sa ....

Men blir jo og til tider frustrert over hvor enkelte mannfolk tar av før en har hatt en date 🙄

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 2 feb. 2017 12:22 Privat melding

@Fjelltur
Jeg skjønner veldig godt hva du mener; men det er vel akkurat det som er den store forskjellen på om man møter hverandre IRL først, eller gjennom nettdating... IRL møtes man kanskje hos venner, på byen, på jobb osv, og formålet er kanskje ikke at man skal bli kjærester; man blir kjent uten en agenda, og finner ut at man liker hverandre i den prosessen. Her er man på søken etter en kjæreste på forhånd, og når man møtes, så er det jo nettopp med det for øyet; om den man møter er et kjæreste emne eller ikke... Og man har mange valg muligheter; som i en postordre katalog hvor man plukker seg ut noen man liker og kunne tenkt seg å bli kjent med. Akkurat som "looks" det; passer - passer ikke... Det er jo det det hele går ut på her. Blir jo mye mer kaldt og kynisk på et vis, og hvis du legger merke til det, så er uttrykk som "kaste bort tiden sin" noe som er mye brukt når det kommer til dating her på sukker... Det blir en viss forskjell her og IRL...

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 2 feb. 2017 12:48

Veldig godt forklart @Mayazin. Det ubehendige hastverket noen menn har skyldes at dette en en biotop med agenda. 'Der ute' blir en jo 'bare kjent', og før man vet av det uten at det var noe plan over så er man 'kjær'.

Denne biotopen blir mer som å sitte på wc og trykke - og flere 'fiser' i sofaen.

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 2 feb. 2017 12:51 Privat melding

Jeg traff han eksen min etter å ha chattet på nett da, men var vel gjerne enklere siden det ikke var en dating side men icq.

Kanskje det negative med dating sider er at man blir en av mange og ikke særlig spesiell. Går ikke en date, så er ikke neste date langt unna (om en bare vil på date da). Match ditt og match datt og så blir det mer frosker enn prinser...

når våren kommer så får det bli ut på tur med grønn lue 😁

(kvinne 41 år fra Vestfold) to. 2 feb. 2017 12:54 Privat melding

IRL så møter man jo mange å man vurderer ikke alle som potensielle.
Der luker man ubevisst bort de som er uaktuelle uten å måtte gå på Date først.
Derfor blir fremgangsmåten annerledes her enn i IRL 😊

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 2 feb. 2017 13:07 Privat melding

Yep... 😊

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 2 feb. 2017 13:20

Repetisjon: Du bruker for kort tid på forprosjektet.

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 2 feb. 2017 14:06 Privat melding

@blingbling

Så hva skal til for å gjøre forprosjektet bedre ?

Vel annet et tid så klart 😋

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 2 feb. 2017 14:22

Velg nøye med realistisk kandidat. Bruke mye tid på meldinger her - bli kjent. Gå et trinn videre - bruk tilsvarende tid på tlf. Du skal ha lyst til å møte på date - glede deg. Du skal ikke bli negativt overrasket - du skal ideelt sett bli positivt overrasket på date. Da er det gjort riktig.

Jeg sier ikke at jeg fixer det - da var jeg ikke her, men perfeksjonerer og det går fremover. Det er mye mer arbeid enn jeg trodde. Snart gjenstår bare utmarksutfordringen som eksklusiv.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 3 feb. 2017 00:14 Privat melding

Er ikke feil og gå på date☺️
Godt og se og føle seg sett....
Gå med åpent sinn er viktig og kos deg masse☺️

(mann 33 år fra Akershus) fr. 3 feb. 2017 00:27 Privat melding

Jeg vet det, jeg vet det: - sa han ivrig mens han rekte opp hånden.
"Å gå"

(mann 38 år fra Rogaland) fr. 3 feb. 2017 00:33 Privat melding

Godt forarbeid er nok tingen. Ikke gå på date bare for å gå på date.

Føler man har to vidt forskjellige ytterpunkter her, damer som får mye respons og dater ofte, men mye kun førstedater, og menn med lite respons, som dater skjelden men gjerne får 2-4 dates med samme dame.

Av egenerfaring bruker jeg nok litt tid i forkant og ønsker at det skal være "noe" der før jeg går på date. Har vel kun hatt 1 førstedate, ellers blir det alltid flere dates eller noen måneder med dating. Jeg er kanskje heldig med forarbeidet, kjekkere i virkeligheten eller bare griseflaks.

(mann 29 år fra Hordaland) fr. 3 feb. 2017 02:19 Privat melding

Det er mye snakk om forarbeid, men jeg føler at det både tar masse tid og at interessen dabber av når man insisterer på lange meldingsvekslinger. Det blir et ork. Det man kan si i løpet av 10 minutter med samtale tar 60 minutter å skrive. Det blir dessuten aldri det samme å skrive med noen som det er å prate noen. Har opplevd at man kan ha god kjemi og at samtalen flyter bra selv uten noen lange samtaler før møtet.

Jeg skal ikke nekte for at det sikkert finnes fordeler med å snakke mye først, men jeg synes ikke det å treffes raskt er "speed dating". Det er heller slik at lange meldingsvekslinger er snegle dating. Jeg smører meg heller med tålmodighet når det gjelder treffene - treffes heller en gang for mye, altså å treffes igjen selv et er en bare "ok" date, enn å avblåse noen pga. manglende umiddelbar kjemi. Tror heller det er her problemet ligger - folk forventer å bli tatt med storm på første treff.

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 3 feb. 2017 07:17 Privat melding

Jeg har nå bare vært på 4-5 date det siste halvåret, og føler at forarbeidet er eh godt nok. Kjemi på chat, men håpløs på date med ett par av de. Føler og at det forventes umiddelbar kjæreste kjemi, som for meg kun har skjedd en gang (da varte forholdet kun i ett år).

føler nå at hjerte mitt motarbeider meg og at det tar litt tid å slå ned muren rundt meg for å kunne slippe noen inn. Muren blir vel slått ned når det rette kommer ridende på en hvit hest med granat i brystlommen.

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 3 feb. 2017 07:46 Privat melding

Jeg tror ikke det finnes noe fasit svar på hvordan en "riktig" date skal gjøres; eller hvordan man får den første daten til å bli til to og tre... Mange har vel prøvd å skrive bøker om det; ala date-manualer, men til syvende og sist så er det jo veldig opp til de to som møtes, og hva som er riktig for dem... Og igjen; noen kjenner om kjemien er der med det samme, andre trenger lenger tid - og tror også det er litt forskjell på hva man legger i "kjemi". For noen er det en potensiell interesse; som "liker"; hos andre er kjemi alle sommerfuglene i magen, og en gryende forelskelse... Derfor er nok den lysten og viljen til å møtes på flere dater, veldig forskjellig i de to tilfellene...

Man må finne sin måte å gjøre det på; kjenne hva som er riktig for en selv - ha et åpent sinn; kanskje ikke skyhøye forventninger - senke skuldrene litt, og ikke ta det så tungt. Det å date skal jo egentlig være en hyggelig ting; ikke en stor frustrasjon og magevondt...

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 3 feb. 2017 10:27 Privat melding

Veldig viktig å være seg selv, @Hovis! 😉

Skjult ID med pseudonym Writern_67 fr. 3 feb. 2017 11:35

@TS burde høre på Pink Floyd - The Wall.

Tear down the wall! ;)

(mann 51 år fra Buskerud) fr. 3 feb. 2017 12:14 Privat melding

Virker som dere legger for mye i disse datene.

Jeg tenker heller sånn... i dag skal jeg møte et nytt ukjent menneske, lurer på hvordan hun er.
jeg går ikke inn i daten med et håp om at hun skal være den perfekte, tenker mer på hvordan hun er som menneske

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 3 feb. 2017 12:31 Privat melding

Åååååå, må jo ha sommerfugl følelsen i magen min da... 💖

Skjult ID med pseudonym Writern_67 fr. 3 feb. 2017 12:48

Hvis jeg har sommerfuglfølelse i magen, så betyr det som regel at jeg har matforgiftning og bør oppsøke et toalett snarest mulig.

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 3 feb. 2017 12:51 Privat melding

Jeg er i midlertidig fullstendig i ubalanse.
Alle har vel sin måte å holde balanse i livet, min greie er å gå tur. Men når jeg ikke har kunne gått tur på 2 mnd så har jeg bare blitt mer og mer gretten.

Idag fikk jeg en kortison sprøyte i min ekstremt betente lilletå. Neste uke kan jeg igjen gå på tur og slutte å gjøre meg selv sprø.

Pink floyd får en vel ikke på Spotify

Jeg trekker tilbake mine tullete meldinger, er jo fullstendig håpløst å tenke sånt 🙈

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 3 feb. 2017 13:14 Privat melding

De har vel ikke alltid vært på Spotify ???
Lenge siden jeg har hørt på de, så nå blir det pink floyd i helgen 😍

Takk 😘

(kvinne 35 år fra Telemark) fr. 3 feb. 2017 15:53 Privat melding

Arrangert bryllup høres komfortabelt ut :) Slipper og skrive med noen, slipper og motta hjerter og meldinger, og ikke minst du slipper og date. Tenkt så mye vi hadde sluppet og tenke på :) Fra spøk til alvor. På den ene siden ser jeg absolutt tanken om bortkastet tid @fjelltur. På den andre siden så liker jeg tanken og jakte og date. Og jeg trenger absolutt ikke taste i tre uker før jeg møter noen for en date. Enten så er kjemien der eller så er den ikke der. Jeg tror på det og ta en sjanse noen ganger. Heller treffe flere for en date, enn og ikke møte noen overhode. Det gjelder og ikke ha altfor mange krav. For da kan drømmemannen/ damen glippe :)

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 3 feb. 2017 17:46 Privat melding

Jeg er helt enig med deg @kirsten84

For å spøke litt så så jeg for meg arrangerte bryllup på forumet 😂 Hovmester som sjef for hvem som skulle gifte seg med hverandre 😋

Ikke inkludert meg da, jeg er i ubalanse....så trenger bare en grønn lue før jeg stikker til fjells på tirsdag 😊

Er vel heller blant dere faste på forumet 😉 Jeg er bare en midlertidig strandet eh hval på sofaen (ikke på størrelse med en hval da 😆)

(mann 47 år fra Hordaland) fr. 3 feb. 2017 19:07 Privat melding

@Fjell haha jeg fikk grønn lue av en kollega (dame) her forleden. Tror det er trikset. LItt lei meg på dine vegne da. En vil jo så gjerne når en først har kommet seg på date. Nå er det forøvrig min tur. Og dersom ikke.......ja vi har jo en avtale i 2023 😂

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 3 feb. 2017 19:20 Privat melding

@ min date i 2023 😁

Han siste var nok ikke for meg, ble nok mer interessert fordi han hadde familie i Vesterålen. Og når jeg er innestengt og ikke får luft mellom ørene så blir jeg gal og blind 🙈

(kvinne 35 år fra Telemark) fr. 3 feb. 2017 19:20 Privat melding

Arrangert forum-bryllup 😃 Spennende! Håper en fjelltur gjør deg godt @fjelltur.

(mann 47 år fra Hordaland) fr. 3 feb. 2017 19:37 Privat melding

Vel jeg er helt enig i det du skriver i innlegget ditt.....sjøl om du kanskje er "gal og blind". Om det ikke er full klaff på første treffet, så tror jeg det er fornuftig å gi ting litt tid. Men eg merker det sjø....det e honen isje lett å ta det med ro. Her vil eg at alt skal skje no liksom. Godt deiten e fornuftig oppi det her. 😃

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 3 feb. 2017 20:07 Privat melding

@kristen84

Takk, Jeg gleder meg veldig til å se bare skog 😁

@Ince - var bare midlertidig, tenker jo igrunn ikke slik. Det som skjer det skjer, for hver frosk en passere er man et steg nærmere prinsen. Når den rette kommer, så vil jeg være klar.

Nå skal jeg bare date fjellene i Bergen 😁

(mann 47 år fra Hordaland) lø. 4 feb. 2017 03:18 Privat melding

Jeppjepp. I vote for you also! God tur og happy hunt'n!!