Alle innlegg Sukkerforum

Dating og mindset

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym brainiac lø. 4 feb. 2017 10:37

Hei, første posten min på dette forumet.

Jeg har tidligere vært i noen lange forhold, og har begrenset erfaring med dating. Har vært noen dates her og der opp igjennom, men er ikke veldig dreven på det der.

Så jeg lurer på hva dere, damer og menn, tenker om hvordan man skal forhold seg og føre seg i en dating situasjon.

Tenker jo det at jeg er der for å finne ut om dette mennesket er en potensiell match, og om det kan være et forhold å satse videre på.

Tanker rundt dette?

Skjult ID med pseudonym brainiac lø. 4 feb. 2017 10:51

Takk for svar

(mann 51 år fra Buskerud) lø. 4 feb. 2017 10:55 Privat melding

Vær deg sjøl... ikke spill en du ikke er.

(mann 51 år fra Buskerud) lø. 4 feb. 2017 11:19 Privat melding

Har møtt mange av dem ja men dette gjelder mange menn også.

Det kryr av dårlige skuespillere på sånne dating sider, men de færreste tør å være seg sjøl.

(mann 51 år fra Buskerud) lø. 4 feb. 2017 11:30 Privat melding

@Hovmester
Akkurat nå er jeg vel bare sliten, skjedd mye de siste mnd innad i familien.
Hue går i 100 men kroppen går bare på 40%.
Det er hardt å sloss både mot Stat og kommune

(mann 51 år fra Buskerud) lø. 4 feb. 2017 11:34 Privat melding

@My
Datt du sånn plutselig ned på barnehage stadiet nå.... guttelus og jentelus trinnet....???

(mann 51 år fra Buskerud) lø. 4 feb. 2017 11:41 Privat melding

Du har sikkert venner du også som du har vært med på byen og sett hvordan dem oppfører seg når dem sjekker....???

Skjult ID med pseudonym Klaraklok lø. 4 feb. 2017 11:54

Jeg ser her mange skriver 'vær deg selv' og ja jeg er så enig med dere i det, men jeg prøver alt jeg kan være det på mine dater, men skjærer seg gang på gang, mye pga. at liker jeg personen så stotrer jeg, blir rød(flau) skravler endel+++ jeg ER ikkemeg selv😳
Så mitt råd er å prøve å få til en date nr 2 (vel og merke om du føler noe) slik at du da vet hvordan personen er på en neste date og da er du nok mye mer deg selv, spenningen har sluppet taket, du har fått litt tid å tenke og puste med magen.
Men dette tror jeg er lettere for jentene å ønske seg, gutta må hurtig videre, de kan jo gå hlipp av en ny og "bedre" date.
Men å date er på ingen måte noe moro, hvertfall når du har datet endel.
Men prøv å nyt daten og pust med magen, og de som vet sitt beste, de går for en ny date med den samme personen👍🏻😊

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 4 feb. 2017 12:06 Privat melding

@Klaraklok
He he, det du sa der, kjente jeg meg veldig godt igjen i; det med å "være seg selv" på 1. daten. ;) Akkurat sånn du beskriver, er jo jeg også. Og når man prøver å skjerpe seg og være "mer seg selv", så blir det jo bare enda verre, og spesielt hvis man liker den man er på date med, he he. ;)

(mann 51 år fra Buskerud) lø. 4 feb. 2017 12:12 Privat melding

Normale damer spør om date nr 2 sjøl....

(mann 51 år fra Buskerud) lø. 4 feb. 2017 12:21 Privat melding

Dem gjør sånn som dere... sitter og furter og vrir og vrenger på alt.
Det er ikke mulig å bli interessert i dere..... da må jeg jaggu væra dritings og mista brillene.

Skjult ID med pseudonym Klaraklok lø. 4 feb. 2017 12:22

Takker så masse for ditt skriv @mayazin om at vi da ikke er alene om å skulle være så masse oss selv og istedenfor blir vi så mye av masse annet og jeg snakker ivei og surrer meg fort inn i den sorte gryten, uff ikke lett dette @mayazin😳😂

Ja, @my vi blir gjerne slik du også her skriver, vi prøver så godt vi kan å være oss selv, med det minuset at vi blir så mye annet, soesielt de man liker og hjertet hopper over litt, mens de jeg ikke føler kjemien med, ja da er jeg så laid back det er mulig og de viser meg stor interesse, hyggelig det, men feil for meg😔😊

Men ja, vær så snill dere menn(og kvinner), si dere ønsker en ny date om dere føler h*n som satt overfor dere ved bordet hadde spillopper i blodet, men hadde også noe annet, sjarm, godhet eller det dere ønsket, la h*n få en ny sjanse og ikke avfei noen så hurtig👍🏼🙏

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 4 feb. 2017 12:28

Normale menn vet når de bør holde kjeft.

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 12:34 Privat melding

I motsetning til de unormale, mener du..?..)

(mann 51 år fra Buskerud) lø. 4 feb. 2017 12:34 Privat melding

@My

Nå vrir du på det igjen....har ingenting med hvilken datingside man er på.

Hvis du liker en mann og dere har det koslig sammen, så kan du da vel spørre om date nr 2 sjøl....

Det er ingen steder i Norges Lover det står at det er mannens oppgave å spørre om han/hun har lyst til å treffes igjen...

(mann 37 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2017 12:35 Privat melding

Jeg har klart å velte et rødvinsglass med nesen en gang på en date. Mange år siden nå. Jeg tror vi alle kan bli litt (veldig) nervøse, spesielt om det er slik at man liker personen ja.

Vær deg selv er noe jeg også har sagt og jeg mener det enda, men det har å gjøre med at jeg ønsker at den jeg er på date med, om jeg blir nervøs, skal takle det. Jeg kommer til å bli nervøs og usikker og bekymret senere i livet også. Jeg trenger noen som fikser alle delene av meg og ikke er helt opphengt i et romantisert bilde av hvem jeg burde være.

Så kan man jo si at man ikke er seg selv når man blir sånn og det er er poeng. Men da er man kanskje ikke en så god gjensidig match om den ene ikke ser og forstår nervøsiteten ?

Jeg har i hvert fall tenkt å fortsette å bare "være meg selv". Ift mindsettet, jeg har både blitt avvist og avvist selv for 2. Dates. Jeg forventer ikke den voldsomme forelskelsen men jeg må få en nysgjerrighet og en viss betatthet, jeg må ønske å ta dette videre fysisk (tiltrekning) og jeg må ønske å bli bedre kjent med henne.

Mangler det noe som gjør at jeg vet at jeg ikke trenger den 2. Daten lar det det være.

Når det er sagt, jeg misliker datene i utgangspunktet fordi jeg blir smånervøs og synes det hele er en litt slitsom affære. Så jeg prøver å redusere mengden til folk jeg er genuint nysgjerrig på, dette kan komme etter er par meldinger eller mange. Men jeg gidder ikke date bare for å date.

Skjult ID med pseudonym Klaraklok lø. 4 feb. 2017 12:38

@Ertaberta, du forstår de normale har faktisk mye forskjellige følelser i kroppen, du har bla. litt redsel/angst/gruelse for tannlegen, du har sorg/tristhet/tomhet ved noe leit, også har du de "rare" følelsene som kommer når du treffer den personen som gjør deg vill/mo/glad/rødmende/smilende/llattermild ja og mye mer og om du da skal prøve å stable/kontrollere alle følelsen dine da, så er du deg selv🤗

Prøv å være akkurat slik du er med dine kamerater, de som ler av dine vitser, de som nyter å være i samme selskap som deg, de som vil sitte med deg, de som liker den personen med den tryggheten du utviser med de, ja da er du selv👍🏼😉

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 4 feb. 2017 12:47

Lurer på om ts føler han er klokere på nettdating nå....

Skjult ID med pseudonym Klaraklok lø. 4 feb. 2017 12:50

Jeg skriver det igjen til deg jeg @Sunset, du må nå prøve igjen å ha positive tanker, har du ikke noe positivt å si, så anbefaler jeg deg om å slutte å skrive her inne, det gagner ingen å holde på slik, det gjelder dessverre mange med deg.
Jeg er her oppriktig for å finne min femtidige kjæreste/venn/mitt alt.
Og jeg kan love deg @sunset at jeg har hatt ønske om ny date med fler, men fått avslag, så det hjelper ikke mye på selvtilliten😔Til tross for at jeg har venner som stortrives med meg som den jeg er, og jeg har fått div. "frierbrev" fra fler, for DE kjenner meg godt og vet hvilke verdier som er viktig for meg👍🏼🤗

Skjult ID med pseudonym Klaraklok lø. 4 feb. 2017 12:52

Så enig igjen med det @Chris skriver, herlig du, du har hodet på rett plass👍🏻😊

(mann 37 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2017 12:56 Privat melding

Nei er nok ikke den minste av neser. Men hadde ikke trodd den skulle velte et glass på en kvinne på Burums. Men det gjorde den altså en gang.

@Klaraklok
Husk at en avvisning egentlig er en god ting. De kan være litt såre en liten stund, men det er jo egentlig uendelig mye bedre å kunne bevege seg videre enn å kaste bort tiden sin.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2017 13:12 Privat melding

@Ertaberta
Ja som sagt... alt er jo forskjellige fasetter av oss. Sider vi har. Reaksjonsmønstre som er der.

Og det er nettopp den "vær deg selv" jeg snakker om - hun jeg skal tilbringe masse tid med i fremtiden må akseptere de delene av meg også.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2017 13:31 Privat melding

@Ertaberta
For så vidt, men hva skal man si ?

Jeg pleier ikke å være et nervevrak på date eller noe sånt, bare synes det er litt slitsomt og kan bli nervøs. Ikke akkurat noe å advare om på forhånd heller synes jeg da det jo pleier å gå riktig så fint om daten er kompatibel, da slipper det ganske fort for min del.

@my
Høres gøy ut :)

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 4 feb. 2017 13:43

Den dagen jeg ikke kjenner på noe nervøsitet før en date, slutter jeg å gå på date! Likegyldighet er aldri bra. Hence; en mann som også er litt nervøs er pluss i margen.

(kvinne 51 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 13:46 Privat melding

@trådstarter.
Håper du får noen råd utav tråden 😉
Lykke til med dating 👍

(mann 37 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2017 13:53 Privat melding

@Hov
Ja det er jo litt dumt, en viss nervøsitet er fin å kjenne på. Tror det betyr at du ikke har vært på date med de du burde ha vært på date med. På en annen side, folk er forskjellige. Kanskje du ikke blir nervøs før 2. date og du har fått modne litt på tanken på denne personen ?

@Ertaberta
Jeg satte det litt på spissen, skjønner hva du mener. Jeg vet dog ikke om det er helt nødvendig å skulle diskutere sånt en gang jeg, for meg er det ganske naturlig og med riktig person kan man le litt av det og se hva som skjer. Har dog hatt noen dater slik Hov beskriver opp gjennom årene hvor jeg kanskje ikke har vært så nervøs på forhånd og de endte utelukkende med at jeg takket nei til videre dating.
Men hadde vi avtalte en date og du hadde sagt det hadde i hvert fall bare jeg synes det var sjarmerende. Så kunne vi ha tullet det bort og blitt kvitt de litt rare første par minuttene med det.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 feb. 2017 14:09

"– Det er naturlig å være oppspilt eller stresset før eksamen. Det virker skjerpende og bidrar til en mer årvåken innstilling. Optimalt stressnivå er positivt stress, en form for «godstress» hvor vi føler oss nervøse og skjerpet."

Slår variabelt ut. Kan bli et hakk stillere enn vanlig, uten at det er 'feil'. Fordele samtalen på begge.

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 4 feb. 2017 14:35

👍 Hov og Chris!

Jeg har dessverre ikke vært nervøs på en eneste date. Det skyldes så lave forventningene at jeg tok for gitt at det ikke vil tennes en liten gnist. Jeg fikk dessverre rett.

Det er et veldig godt tegn, når jeg er litt spent og nervøs. Det er én her fra Sukker, som jeg ville vært nervøs og sjenert og mye annet for å møte. Men, han ville aldri møte meg, så det ble ikke noe "problem"😂 Finner jeg en sånn fyr til, så skal jeg glede meg over å kjenne på både nerver og spenning og knær i mo.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2017 14:53 Privat melding

@Tinka

Ouch, hørtes litt heavy ut med ville aldri møtes. Men sånn er det kanskje av og til.

Spørsmålet blir kanskje todelt egentlig, altså spørsmålet rundt nervøsiteten, hvor kommer den fra ? Er det utelukkende å finne "THAT SPECIAL ONE" som gjør en litt nervøs eller er det våre egne forventninger og tanker?

Jeg aner ikke, jeg har for så vidt hatt en del dates hvor jeg var nervøs, noen har med tider og stunder resultert i forhold. Og her sitter jeg i dag. Så jeg er ikke 100% sikker på hva som faktisk er riktig eller feil lenger :p.

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 4 feb. 2017 15:54

Chris
Det er kanskje en klisjé, men jeg tror like fullt at det stemmer, at det eneste det er mulig å bli skuffet av, er...forventninger.

Det eneste jeg kan basere min forventning på her inne, er bilder, tekst og en slags skrivekjemi. Når miksen av dette gir meg lav forventning før møtet, så blir jeg ikke skuffet, men dessverre heller ikke oppstemt når møtet skjer. Jeg får rett, hver gang. Det er synd, for det gjør meg latere og latere på datingfronten😟

(mann 37 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2017 16:03 Privat melding

Tinka
Vel ja, forventninger fører til skuffelser. Klisjé eller ikke. Men jeg har ikke klart å lande på om det er en god eller dårlig ting.

Men hvorfor gå på sånne dates da ? Hadde jeg ikke hatt lyst til å møte noen etter profil, meldinger og generell "skrivekjemi" (fint ord) så hadde jeg heller latt være. Er vel et mellompunkt hvor jeg har vært usikker, ikke nervøs og ikke blitt noen 2. Date men generelt sett er det jo trivelig å være litt spent på en date.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 feb. 2017 16:39

....og så løsner innledende stillet etterhvert om det demrer at vi kjenner jo hverandre. At forarbeidet var velinvestert. At praten i omfavnelsen og strykingen, går lett og lite tvungent om de tema som var mulig rest-tabu. Ikke alltid - men det kan tas igjen neste gang, eller i mellomtiden på tlf. Barrierer er uansett passert og intregrasjonen kan fortsette retning assimilering 😊

(mann 37 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2017 16:47 Privat melding

You will become one... with the Borg.

Men Joda Neida. Jeg vet ikke helt, føler ofte det er er triks om man har en viss skrivekjemi å møtes ganske raskt. Se om det er noe å hente eller ikke. Er så mye som forsvinner i det skriftlige og så mye som kommuniseres ansikt til ansikt. Jeg har i hvert fall uendelig mye lettere for å bli betatt av noen ansikt til ansikt enn over meldinger. Hyggeligere er det også :).

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 16:48 Privat melding

Balanse er viktig, balansen mellom ånd, sjel og kropp. Ikke alltid like lett, men noe å etterstrebe.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 feb. 2017 16:48

Intellekt er kjekt.

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 16:50 Privat melding

Intellekt som definert av hvem ?

(mann 37 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2017 16:55 Privat melding

Vanskelig å velte vinglass over meldinger også. Så det er jo det.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 feb. 2017 16:56

Om det var til meg @Apollonis? Ingen.

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 16:57 Privat melding

Intellekt er bra isolert sett, problemet er bare at intellektuelle stoler så mye på seg selv at de ikke er i stand til å ta inn "sannheten".
Kunnskapen blir fort en avgud. Take care.
Disiplene var relativt enkle enkle folk uten utdannelse, neppe tilfeldig.

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 4 feb. 2017 16:58

Chris,
Du har rett, jeg har valgt å droppe dater i kategorien "lave forventninger".

Det er som Hov sier; finne balansepunktet. Mitt balansepunkt har er på få dater. Jeg er ikke villig til å møte mange, skyte med hagle og investere tid i å møte mange. Blir utmattet, bare av tanken.

Jeg klager heller ikke, jeg bare konstaterer😊

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 16:58 Privat melding

Jeg mente naturligvis Apostlene..))

(mann 37 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2017 16:59 Privat melding

Apollonis;
Er det ikke akkurat det du gjør selv med den tilnærmingen og generaliseringen av såkalt "intellektuelle" ?

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 feb. 2017 17:00

Sannhet og disippel.

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 4 feb. 2017 17:00

Pep,
Jeg er usikker på om selvoppfyllende profeti gjelder her😊

Og ellers, god kveld i forumstua. Jeg skal på sjino

(mann 37 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2017 17:00 Privat melding

@tinka
Nei så det ikke som klaging heller altså. Bare litt interessant. Heller få men spennende tenker jeg.

Inntil det har jeg både Netflix og HBO.

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 17:01 Privat melding

Chris
Riktig, jeg burde ha skrevet "mange" , det gjelder ikke alle.
Takker...)

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 feb. 2017 17:08

Ikke lett å sette og holde kursen i veiledet av alle ledestjerner i tida. Gamle og nye, analoge og digitale, åndelige og verdslige.🤔

Vitenskapelig metode var det vel ja. Føleri til følefornål s.k. amour😜

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 17:10 Privat melding

Den verdslige kunnskapen som du besitter er ikke verdt noe for deg den dagen du dør.....

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 17:11 Privat melding

Jeg var ikke engstelig for døden før jeg kom til tro og selvsagt ikke nå..)

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 4 feb. 2017 17:12

Chris,
Jepp. Enig; Netflix, HBO, og...forum😂

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 17:14 Privat melding

pep
Nope..

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 feb. 2017 17:15

Selvsagt har du rett @Apollo. Kunne ingenting da vi ankom.

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 4 feb. 2017 17:16

Pep,
Hmmm, har ikke tid til å tenke ut hvorfor jeg er rar, men er ikke overrasket om jeg er selvmotsigende😂

Jeg skal se siste Jim Jarmusch film "Paterson". Med Jan Erik Vold og en til som først skal diskutere om poesi kan filmatiseres. Svaret er visstnok ja, i denne filmen. Til denne opplevelsen har jeg veldig høye forventninger, det er da noe😉

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 17:18 Privat melding

pep
Jeg har levd et rolig, og noen vil sikkert i kjedelig liv uten, noen store problemer...

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 17:20 Privat melding

Jeg så lyset for 1 1/2 år siden. Bibelen åpnet jeg for ca. et år siden.
Gud kallet på meg via åndelige opplevelser...

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 4 feb. 2017 17:28

Og akkurat nå er jeg VELDIG skuffet. For det var utsolgt, tomt for billetter. Jeg var den eneste i vennegjengen som tok sjansen på at det var billetter i døra, som ikke har kjøpt på forhånd.

Så nå er jeg i villrede. Må lage filmkveld hos meg selv. Alene. Alle gjør noe gøy, jeg har bommet😢 "den følelsen"...

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 17:31 Privat melding

Åndens kraft må oppleves, den kan ikke forklares for en som ikke tror. Han vil ikke ha forutsetning for å skjønne, og det er ikke ment på en nedlatende måte, det er bare slik det er.......det må åpenbares for hver enkelt.
Noen snakker om massesuggesjon, føleri og innbilning. Åndens kraft er en meget fysisk opplevelse skal jeg si dere. Åndens verden er overnaturlig. Bibelen gir overnaturlig kraft, men bare for den som tror.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 feb. 2017 17:33

Hva med 'klokeboken'? (ref. i tråden)

Skjult ID med pseudonym Tinka lø. 4 feb. 2017 17:38

Takk, Pep
Myyyyyyyyy, faen ta' rei😂
Bli med på kino på ni'ern da vel. Eller kanskje du har influensa😅

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 feb. 2017 17:43

@Apollonis: Du er ca. halvthundre og har ditt livsløp her i furet værbitt? Om så, har du vel fått med deg at det var standard forkynnelse i skolen? At de som ikke tok tilbudet da neppe tar det nå her? Er formålet date eller leveranse av frelse?

Fri forkynnelse selvsagt!

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 17:44 Privat melding

Hallusinasjoner ? Hvordan skal de kunne oppstå ut av det blå ? Kan du forklare meg det ?..)..

Nei ,min gode Hovmester, dette er like reelt som at jeg nå sitter her og skriver på Sukker forum..)

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 17:47 Privat melding

Godt spørsmål bling..)..
Svaret er vel at jeg kan ikke noe annet. Det jeg er full av må ut...

Jeg gjør det i alle fall ikke for å få en date.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 feb. 2017 17:50

Høres jo ut som det medte kommer ut av det blå. Helbredelse, damer (i bestilling), kommerikkepå, mv. Så hvorfor ikke hallusinere?

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 17:50 Privat melding

Det ligger vel noe i dette også;

«Ja, likesom regnet og snøen faller ned fra himmelen og ikke vender tilbake dit, men vanner jorden og fa?r den til a? bære og gro, sa? den gir sa?korn til sa?mannen og brød til den som eter, slik skal mitt ord være, det som ga?r ut av min munn. Det skal ikke vende tomt tilbake til meg, men det skal gjøre det jeg vil, og ha framgang med alt som jeg sender det til. For med glede skal dere dra ut, og i fred skal dere føres fram.» Jes 55:10-12

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 17:54 Privat melding

Min psyke har alltid vært sterk og psykoser lider jeg ikke av...haha...

Gud elsker dere alle.)

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 17:56 Privat melding

Hva tror du på pep ?

(kvinne 51 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 17:56 Privat melding

Et spm til Hovmester - jeg har sett at du hinter en del til psykisk helse her inne på forum i det siste. Så et relevant spørsmål kommer her : Har du helse-og sosial faglig utdannelse ?

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 feb. 2017 17:58

Tør jeg i all beskjedenhet foreslå en tråd med overskriften 'Prekestol m/2-veis inkl. motforestillinger'.

Bare en løs tanke.

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 18:00 Privat melding

Bling
Har vært inne på tanken, senest i dag...)

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 feb. 2017 18:04

Hold på den.

Muligens egen tråd om skjorte m/lange ermer i emning samtidig. Greit å skille de ad. Religiøsitet er et villet surrogat.

(kvinne 51 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 18:04 Privat melding

Jo det har du Hovmester - du har stilt flere indirekte spm til folk her inne som er relatert til psykisk helse....Slik som depresjon, psykose....

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 feb. 2017 18:08

Vi er flere hintere @Microvenn. Men noen har mer lov enn andre. Husk at vi er i en egalitær rettsstat.

(kvinne 51 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 18:08 Privat melding

Men velg å ikke svar på spm @hovmester, men jeg vil oppfordre deg til å ikke trekke psykisk helserelaterte kommentarer inn som forklaringer eller oppfordringer. Med mindre du har grundig ryggdekning for det du ytrer.

(kvinne 51 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 18:10 Privat melding

Jada...La tråden handle om meg .

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 feb. 2017 18:13

Noen leverer kladden...

(kvinne 51 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 18:16 Privat melding

Jeg tar en Hovmester og velger å ikke svare.
Gå tilbake å snakke om det dere snakker om nå guttunger.

Skjult ID med pseudonym Klaraklok lø. 4 feb. 2017 18:20

Ser igjen at dere har fokuset på å være seg selv, ja jeg skjønner jo det, men for en date som aldri før har sett eller opplevd meg før, så kan jo ikke han vite om jeg er så distre/skjelven/ lattermild osv. når daten ikke kjenner meg personlig, før akkurat da, er det jeg da tenker på, stakkaren vet jo ikke hvordan jeg er i det daglige, så om han tror jeg er halvparten så distre/oppspilt som jeg tidvis er på date, så kan jeg selv forstå han bakker ut😳😂

Skjult ID med pseudonym griseprat lø. 4 feb. 2017 18:24

@klaraklok " jeg prøver alt jeg kan være [meg selv] på mine dater, men skjærer seg gang på gang, mye pga. at liker jeg personen så stotrer jeg, blir rød(flau) skravler endel"

I så fall dater du antagelig en dust. Å med sitt blotte nærvær klare å få deg til å stotre og bli rød må da være en skikkelig inn i kroppen opplevelse, noe som gir en følelse av å flytte seg noen museskritt mot aksen som universet roterer rundt?

@klaraklok "Men [å prøve å få til en date nr 2] tror jeg er lettere for jentene å ønske seg, gutta må hurtig videre, de kan jo gå hlipp av en ny og "bedre" date. "

foe det første er mitt inntrykk det motsatte - jenter virker veldig opptatt av å bryte av etter første date dersom det ikke kiler i magen etter 15 minutter (ok vanligvis litt mindre), mens gutta godt kan holde det gående over lenger tid, så lenge det ikke dukker opp noe mer spennende. Antagelig er det vel mye riktig i både ditt og mitt inntrykk - det er vel bare jeg som ikke dater gutter og du som ikke dater jenter?

For det andre så har du som premiss at gutter (og jenter for den del) dater en person om gangen. Det tror jeg ikke - ihvertfall ikke helt i starten - nødvendigvis er riktig.

@chris

"Jeg har klart å velte et rødvinsglass med nesen en gang på en date."

Så det er slik å forstå at du anbefaler hvitvin på første daten? :)

Skjult ID med pseudonym griseprat lø. 4 feb. 2017 18:29

@chris

"uendelig mye bedre å kunne bevege seg videre enn å kaste bort tiden sin."

En kan jo nesten få inntrykk av at det er noen grunn til å forte seg og at en har dårlig tid? Det er da bare å tusle så det støver etter og ta seg all den tid som en måtte ønske? Tid går ikke tid kommer.

For det andre er det jo du selv som setter begrensninger mht "å bevege deg videre" som du sier. Det er jo opp til deg å bestemme om det er nødvendig å vente med å ta en kopp kaffe med noen, bare fordi du har gjort en avtale om en kaffe med en annen.

@pep

"Advokater sier at: ”Den personen som brenner mest for en avtale, får det dårligste resultat. Det samme gjelder vel også innenfor menneskelig relasjoner."

For det første gjør ikke det at du er god på norges lover at du er noen god forhandler i det hele tatt.

For det andre har denne konkrete advokaten bommet litt på poenget som er at det gjelder å ikke avsløre hva en vil og hvor gjerne en vil det samt hvor god eller dårlig tid en har. Om en gjør det, ja da gjør en en dårlig deal.

Og hvor god er egentlig parallellen? Enig i at det kan være lurt å ikke vise seg så ivrig at en skremmer den andre eller virker desperat. På den annen side så handler vel forhandliger om å få best mulig resultat. I relasjoner er vel prosessen målet og det handler om å ha det godt underveis ikke få flest mulig drinker og middager ut av relasjonen?

(mann 37 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2017 18:31 Privat melding

@griseprat
Nei, men en bekledning mot det mørke er nok tryggere så i måte. Foretrekker fortsatt rødvinen.

Hehe. Artige minner det der.

Skjult ID med pseudonym Klaraklok lø. 4 feb. 2017 18:44

Takk for svar på mitt innslag @griseprat🤗

Takk, ja jeg har nok datet de som viser seg å ikke være verdt meg og det er så absolutt deres tap, det har de fått merke i ettertid, da prøver de igjen, men da har denne jenta datet opptil flere og han er for lengst glemt😊

Og nei, jeg mener ikke at man skal date å ha fokus på en om gangen, da har jeg gitt feil inntrykk, jeg har hatt opptil 3 dater på en helg, så jeg dater når muligheten er der😊

Men at dere jenter stryker på dør etter et kvarter, det synes jeg leit å høre, jeg kunne fint ofte gått etter 10 min selv, man av respekt for den andre så blir jeg og vi prater da som venner og vi har bare sagt at vi passer bedre som det enn noe annet, noe begge er innforstått med😊

Det er verre med dater som sier 'ja vi holder kontakten vi' og det var det siste du hørte fra han😂😂😂
Slike er for meg altfor pinglete, men ikke har annet fornuftig å si😜

Skjult ID med pseudonym Klaraklok lø. 4 feb. 2017 18:55

Spot on @PEP
Kunne ikke skrevet det bedre selv 👍🏼👍🏼

(mann 37 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2017 19:05 Privat melding

@griseprat
Dårlig tid er ikke forenelig med å finne en kjæreste, det fører til en verden av feil motivasjon og dårlige beslutninger.

Det jeg mener er at det er bortkastet tid å få følelser for noen som på 1. date allerede vet dette aldri blir noe som helst. Det er bortkastet tid.

I starten, en kaffe her og en kaffe der, harmløst. Men om ting begynner å ta seg opp og man får følelser ? Sånt tar tid å lande fra, i hvert fall for meg, og den tiden ser jeg ikke noe poeng i å kaste bort :).

Forhåpentligvis kommer tiden, ja. Men tiden som har passert er gått og poenget mitt er å fylle den med meningsfulle ting, ikke falske håp og ting som aldri skal noe sted.

Skjult ID med pseudonym Klaraklok lø. 4 feb. 2017 19:18

Takk, @qubit du har skjønt det jeg vil frem til at 1. date ofte ikke er nok når man føler det er antydning til en gnist, la date nr 2 kanskje 3.je være den avgjørende😊

Hehe, godt å høre @my, heller 'hyggelig med date men det blir nok kun med denne'👍🏼

Men dette temaet kan vi debattere i det uendelige, kjærlighetens veier er som kjent uransakelige og kommer når alt ligger til rette for den😍

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 4 feb. 2017 20:20

@my

Hvorfor bør første treffet være middag om en er god på å konversere?
Middag er jo så tungvindt, kaffe er MYE enklere og mer i stil med resten av det du sier i det første svaret ditt. :P

(mann 37 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2017 21:12 Privat melding

My
En kaffedate / øldate / vindate er jo nettopp for å slippe unna å sitte i et par timer med noen man kanskje har merket virkelig er feil :p. Men en øl/vin/kaffe kan vokse til en middag etterpå om det er koselig. Så man kan liksom få det beste av alle verdener i en, flott pakke.

Jeg liker dog ideen om at alle har noe å fortelle, det er helt sant.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 4 feb. 2017 21:23

Avtal gjerne ovalt.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 4 feb. 2017 21:57 Privat melding

my
Fair enough det. Hyggelig med god mat som du sier uansett :-).

(mann 53 år fra Oppland) lø. 4 feb. 2017 23:47 Privat melding

Egentlig er jeg fullstendig malplassert på et sukker forum...moahahahahaha..

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 5 feb. 2017 00:12

Apollonis
Da er du i godt selskap :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 feb. 2017 00:14

@my

Jeg forstår forsåvidt hvor du kommer fra. Men jeg forstår fortsatt ikke hvordan du orker å sitte gjennom en hel middag med noen som interesserer deg midt på ryggen. :P

Liker ikke middag som første treff. Blir for lenge for min del.
Er bare spennende i små doser. :P
Du mener alle har noe å fortelle. Vel, jeg har egentlig ikke det, ikke som er verdt å fortelle.

Fordelen med en kaffetreff er at den er kort om en ikke matcher, men kan bli så lang en bare vil hvis tonen er god.
Akkurat det vet jeg faktisk, av erfaring. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 feb. 2017 02:36

@my

Litt av poenget mitt er at et kaffetreff ikke nødvendigvis er et kort treff.
Det kan ende opp med å vare like lenge som en middag. Men den kan også vare kortere om det er mismatch.

Er liksom det jeg prøver å få frem at det egentlig burde fungere like bra for deg som trenger tid, som for de som ikke trenger like mye tid.
At det er en veldig fleksibel type treff.

Selv om jeg ikke bestemmer om du vil høre på meg, så bestemmer jeg hva jeg ønsker å snakke om eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 feb. 2017 13:51

@my

Altå, det er ikke nødvendigvis helt feil. Jeg syns bare et kaffetreff er mye mer fleksibelt.
Hvis du ikke er glad i kaffe ute på byen, ja da forklarer jo det alt med en gang. Hadde du sagt det med en gang så hadde det jo vært opplagt.
Det forandrer jo egentlig alt, for da er middag det nærmeste en kommer i likhet. :P

Er stor forskjell på å ikke ville snakke om noe som helst og ikke ville snakke om enkelte ting da.
Kan bare ta meg selv som eksempel. Jeg kan godt sitte og lytte til ei jente fortelle og snakke i vei og jeg regner med at hun setter pris på det også. Jeg kan selvsagt komme med mine meninger når det er passende.
Men det jeg ikke er noe glad i er å snakke om meg selv. Det er rett og slett ikke noe særlig å fortelle. Jeg har levd et relativt innholdsløst liv.