Alle innlegg Sukkerforum

Funker ikke...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 5 feb. 2017 12:13

Nå har jeg vært på date med verdens hyggeligste mann tre ganger. Alt tyder på at han liker meg kjempegod, vi har mange felles interesser, vi ler masse, men jeg er rett og slett ikke tiltrukket av ham. -Jeg har ikke lyst til å ta på ham, og da går det jo ikke... Er det noen som har en trylleoppskrift, eventuelt noen oppløftende ord?

Skjult ID med pseudonym skatteper sø. 5 feb. 2017 12:19

Alkohol !! Kanskje det endrer seg etter en natt med alkohol og lovemaking?

(mann 51 år fra Buskerud) sø. 5 feb. 2017 12:29 Privat melding

Dere kan da vel starte med et vennskap.... så kanskje over tid når dere blir bedre kjent at de riktige følelsene kommer.

Dette tullballet med kjærlighet ved første blikk hører hjemme i Tuppen og Lillemor.
Det skjer kanskje 2 av 2 millioner.

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 12:31 Privat melding

Hmmmm.... Det er vel det som er å gi folk en sjanse, @Vårsol; nå har du vært på 3 dater med han, og fremdeles er ikke "de" følelsene der... Har hatt det sånn noen ganger jeg også; og for meg så skjedde aldri den magien at de "kjemiske" følelsene våknet til live, når de ikke var der til å begynne med... Og mange ganger kan man jo faktisk også føle en viss begeistring helt i begynnelsen, som så forsvinner og dør ut når man møtes noen ganger... Følelser, eller mangelen på dem, er noe skiiiiit....

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 5 feb. 2017 12:32

Hadde man bare kunne styrt følelsene sine... Du har min sympati. Har vært der. Tror nok som Hovmestern at det ikke er liv laga.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 5 feb. 2017 12:33

Jeg tror dessverre du har helt rett, Hovmester. Du som er så klok; kan du også trylle fram en det funker med?

(mann 51 år fra Buskerud) sø. 5 feb. 2017 12:37 Privat melding

Syns dere gir opp fort her inne, virker som dere legger for mye i disse følelsene, alt skal likssom klaffe fra første sekund.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 5 feb. 2017 12:38

Ja, jeg føler at jeg har gitt "oss" en real sjanse nå. Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde kjent det annerledes. -Også gruer jeg meg til å fortelle ham dette...

Skjult ID med pseudonym Smarten sø. 5 feb. 2017 12:38

Var du tiltrukket av ham før du gikk på første date da ? Eller er du også en av disse forumtantene som bare dater for å date ?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 5 feb. 2017 12:51

@Smarten:👍🏼

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 13:01 Privat melding

@Kiara
Veldig bra sagt! Enig med du! 👍

(kvinne 51 år fra Oppland) sø. 5 feb. 2017 13:03 Privat melding

Kiara - enig, sånn er det bare 👍

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 5 feb. 2017 13:09

Tenner jeg ikke på en mann på første date har jeg ingen interesse av å treffe han igjen. Samtidig må man ikke bli så tent på mannen at man glemmer innholdet . Balanse, balanse... og av og til ramler man av hesten :)

(kvinne 35 år fra Telemark) sø. 5 feb. 2017 13:21 Privat melding

Er vel en selvfølge at det burde klaffe ifra første møte @Sunset. Ellers kunne vi vel alle innledet et forhold med hvemsomhelst, og gått og ventet på at tiltrekning skulle oppstå en eller annen gang. Det er ikke og gi opp. Det er og være realistisk.
Gå videre @Vårsol! Når det ikke er tiltrekning tilstede er det ikke håp. Eventuelt kan du jo høre om vedkommende er interessert i og være en venn istedenfor kjæreste.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 feb. 2017 13:38

@Vårol

Jeg har sjeldent oppmuntrende ord, men det vet jo veteraner som deg selv.

Skjønner at en ønsker å gi noen en sjanse, det gjør en gjerne når en er usikker på kjemien seg i mellom. Ikke en person som en på forhånd ikke er fysisk tiltrukket til. For det vil aldri forandre seg.

Hvorfor drar du på date med en slik fyr? Det bringer bare med seg mer frustrasjon enn godt.

Uansett, er jo ikke noe håp her. Så jeg er litt usikker på hva denne tråden egentlig handler om siden alt allerede er avklart i åpningsposten.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 5 feb. 2017 13:52

Takk, alle! -Og spesielt takk til Kiara, som utbroderer min grunntanke i dette temaet.

Selvfølgelig hadde jeg troen på ham før vi møttes, og vi hadde det hyggelig på datene, men fysisk tiltrekning er helt avgjørende. -I hvert fall for meg.

Antagelig ga jeg nok svaret selv i åpningsposten, ja, men det var godt å lese deres tanker.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 15:13 Privat melding

Da lurer jeg på hvorfor det egentlig har blitt date med denne personen 3 ganger . Allerede på første så burde det jo være en viss interesse i denne personen som gjør at du vil treffe ham en gang til , faktisk en tredje gang også.Du har jo allerede fortalt her at du overhodet ikke er interessert , så hvorfor hale det ut og trøkke fyren mere ned i gjørma når du faktisk har bestemt deg ? avslutt det fort som f og ikke gi fyren mere forhåpninger . Dette syns jeg blir litt å leke med andres følelser...

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 15:24 Privat melding

Så da mener du, @hans, at etter 3 dater så burde man vite om det er noe å satse på videre eller ikke - eller egentlig etter 1. eller 2. daten? Noen ganger skjer det jo at man liker noen bedre hvis man treffer hverandre flere ganger, mens andre ganger kan man like veldig godt med en gang, så blir det borte på veien.... Man vet jo ikke det helt på forhånd da...

Skjult ID med pseudonym sukkersøt sø. 5 feb. 2017 15:25

@ts, virker litt håpløst dette, Jeg tenker sånn at når jeg møter en mann så må kjemien være der. Og at jeg har lyst å kysse han og mer til. Selv jeg har prøvd mer enn en date med vedkommende så funker det ikke. Og at en kan starte med vennskap mener jeg ikke vil gjøre at følelsene kommer etterhvert.

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 15:26 Privat melding

Og nå er det jo veldig mye snakk om å gi den andre en sjanse her da; selv om det ikke er den store gnisten på 1. date...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 feb. 2017 15:29

@mayazin

Nei, men etter 1 date så bør en vel vite om en finner personen tiltrekkende eller ikke?
For en blir jo tydeligvis ikke plutselig mer attraktiv, for da kunne jo @Vårsol bare fortsatt å treffe han så ville hun plutselig en dag bli tiltrukket til han.

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 15:34 Privat melding

@Pow
Joda, jeg er helt enig med deg; tror også at det må være en gnist der fra begynnelsen; at man føler en viss kjemi som kan vokse seg større. Tror vel heller ikke at det er noe som bare plutselig dukker opp etterhvert, fordi den andre personen er så "grei"; det er vel sånn man får nye "venner".... Så noe må det jo være der fra starten....

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 15:36 Privat melding

@maya

Om du ikke finner vedkommende tiltrekkende etter første date ,så er vel ikke sjansen så stor for at du gjør det på 3 date? Hjelper veldig lite om personen aldri er så snill og grei hvis ikke det fysiske er til stede..

Joda. Det med å gi noen en sjansen er jeg enig i , med det tenker jeg mere på kommunikasjon mellom dere . At man er litt stressa på 1 date , osv .... men den fysiske tiltrekninga bør faktisk være der veldig tidlig.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 5 feb. 2017 15:39

Det @hans80 sier _før_ 1. date. Bekrefter den (som oftest) så repetere. Altså plan: mer før date, => Regnskap: snus oftest oppned.

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 15:41 Privat melding

@hans
Joda, jeg er jo enig med deg... ;)

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 15:45 Privat melding

Dessuten så sier jo trådstarter at hu ikke engang vil ta på fyren etter 3 date, 🙄🙄 ser ikke poenget med å dra det no lenger, da mener jeg det blir å leke med andres følelser...

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 15:54 Privat melding

Våkna du også ja @ ertaberta 😝

Vilt fremmed? Vel..regner med de har hatt litt dialog før 1 date.. sikkert imellom 2 og 3 også . Så vil ikke kalle det vilt fremmed mann.

Ts vet jo hva, men det vet jo ikke fyren som har fått 3 dater med hu.. ganske sikker på han håper på den 4 og tenker her er det store sjanser. Og siden han fortsatt er der så må jo Ts også ha gitt ham noen form for forhåpninger.

Har iallfall gitt mine synspunkter på denne tråden 😃

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 5 feb. 2017 15:56

Jepp👍🏼 meet well prepaired for anything early.

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 16:13 Privat melding

Det var det jeg også tenkte, @Mjau...

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 16:19 Privat melding

Å, du er virkelig et lite hjerte ♥️ for tiden, @Hovis; så innmari lett å ha med å gjøre, og så veldig enig i det meste.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 feb. 2017 16:23

@Mjau

Seriøst, hvorfor det? Det er jo det dummeste en kan gjøre.
Det har allerede blitt skrevet NÅR en bør gi noen en sjanse og det er IKKE når attraksjonen er fraværende. Det er når en er litt usikker på alt det andre.

Men det er klart, jo mer en leser her inne jo mindre lysten blir en egentlig på å treffe noen. For sannsynligheten er ganske stor for at vedkommende egentlig ikke er så interessert allikevel.
Mer sånn at de treffer deg bare sånn i tilfellet du er frosken som blir en prins.

@Ertaberta

Hva mener du med alle som gir opp etter første møtet? Det er tross alt veldig mange, også her på forumet, som etter første møtet kjenner om det er noen gnist verdt å sjekke ut eller ikke.
Er ikke gnisten der så stopper en etter det første møtet.
Det er jo ikke å gi opp, for det er aldri noe der å gi opp i utgangspunktet.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 5 feb. 2017 16:49

@Powpow: Aner konturene av årsaken: Lotto.

Siden Lotto kom er det blitt spilt såpass at prinsippet blir brukt på annet. Tenke- og føle fra tipping👍🏼

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 5 feb. 2017 16:52

Date vilt fremmede har jeg hatt liten repetisjonsrate med.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 feb. 2017 16:53

@Mjau

Ja, men det bør ikke sutres over. Vedkommende falt ikke i smak, ferdig med det. Irriterer meg litt kjenner jeg.
En kan ikke tvinge damer til å like en. Enten liker hun deg eller så liker hun deg ikke. Liker hun deg ikke, ikke kast bort mer tid på henne.

Hvorfor de sutrer vet jeg ikke, men har sikkert noe med feil hylle og slikt å gjøre tenker jeg. :P

Men det er sikkert meg det er noe galt med. Som regel det det er.
Jeg er tross alt ganske kald og kalkulerende i fremgangsmåten min. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 feb. 2017 17:06

@Ertaberta

Hvor skrev jeg alle? Jeg skrev MANGE.
Jeg skjønner ikke hva dating din har med saken å gjøre. Du bekrefter jo bare det jeg sier at så lenge det er en gnist der så er det verdt å gi en sjanse.
Er det IKKE gnist der så er det bare å legge hele prosjektet dødt.

Men finnes det noen grense da? Siden folk er forskjellige, hvor går grensen for hvor lenge en skal treffe hverandre før en konkluderer med at gnisten ikke kommer?
1 date? 2? 4? 6? 10?
Hvor lenge kan en drive på før respekten for den andres følelser og tid forvinner fordi en tenningsmønster er tregt?

Det har skjedd meg. For jeg er litt treg. Hun fant gnisten relativt raskt.
Vi traff hverandre for kaffe et par ganger og en kinotur før jeg rett og slett måtte si at sorry, men jeg vil nok bruke lenger tid på å finne ut av det enn du fortjener å vente og at hastighetsforskjellen oss i mellom var for stor og takket for meg.
Hun syns det var helt fair og satte pris på at jeg var ærlig og før det gikk for langt.

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 5 feb. 2017 17:07 Privat melding

Er definitivt forskjell på å møte noen via nett, for å gå på date, og å utvikle et vennskap IRl , som plutselig/sakte glir over i kjæresteforhold. At man ikke har gnist etter 3 dater, med en man kun har chattet m på nett, eller har lyst til å ta på , sier sitt, og det er greit å avslutte /avklare hva man har. Gjennom vennskap ute IRl kan man, og har/får man tid, til å oppdage nye sider v noen man trodde kun var vennemateriale. 😉😊

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 5 feb. 2017 17:09

Om man gnir 2 trepinner mot hverandre på rett måte, og bruker flis rundt tar det visstnok fyr har jeg hørt.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 17:22 Privat melding

Etter 1 date kan ting gå i alle retninger.. inkludert til helvete . Tilogmed "PÅ" 1 date..

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 17:24 Privat melding

😂😂😂😂

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 17:27 Privat melding

Det kan jo det etter 3. date også; gå til helvete.... Selv om man hadde sommerfugl følelsen i magen på 1. date... Just saying....

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 5 feb. 2017 17:34

Tror det er derfor Sukker eksisterer. Det er vel i speideren at det drives med gnist, pinner og bål og sånn. Har jeg som nevnt hørt.

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 17:35 Privat melding

Ingen garanti, åkke som med andre ord... Selv om det dog føles mye verre etter 10 år da, @Hovis...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 feb. 2017 17:40

@Ertaberta

Når jeg nevnte følelser så mente jeg ikke 3 dater. Tenkte litt lenger frem enn det.
Og hun hadde ikke følelser, men hun hadde funnet gnisten som gjorde at hun syns dette hadde noe for seg.

Jeg vet det kommer til å gå til helvete. Spørsmålet er bare når. :P

Men det er greit. Da slipper jeg å ha dårlig samvittighet neste gang.
Da kan jeg drive på og treffe henne for kaffekopper så lenge jeg ikke avskyr henne og så lenge jeg ikke har noe annet å gjøre. :P

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 17:40 Privat melding

He he, skikkelig dommedagsprofeti det her. ;) Det er jo ikke bra i det hele tatt! Må være litt positive her - altså; nå snakker jeg mest til meg selv, he he. ;)

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 19:17 Privat melding

Liker ikke nedtelling; det betyr at man begynner å få dårlig tid......

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 20:07 Privat melding

Dårlig tid til hva ??😜

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 20:11 Privat melding

@hans
Til det det blir telt ned til vel.... Makan! 😱

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 20:13 Privat melding

Til Nyttårsaften ? 😝 Fantastisk 😂

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 5 feb. 2017 20:29

2-mannstelt, fjelltelt, sirkustelt, campingtelt, kombicamp?

Ok ble liitt ivrig - men så sii det daa..

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 5 feb. 2017 20:30 Privat melding

@bling
Nedtelt!

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 5 feb. 2017 20:31

Heisann, for en delaktighet som oppsto her, da! Men jeg liker det. Takk til alle!

Og for å forklare litt nærmere: Selvfølgelig har jeg hatt troen på at dette kunne bli noe. Helt til nå. Jeg har kost meg i hans selskap, vi har hatt kjempehyggelige samtaler, vi har mye til felles, og det har ligget litt flørt i lufta, men mest fra hans side. Og det var først under tredje daten at jeg virkelig skjønte at han ikke kan bli kjæresten min.

Jeg har tidligere fulgt magefølelsen som oppstår med én gang, men denne mannen hadde så mange fine kvaliteter at jeg trengte litt lengre tid.

Skjult ID med pseudonym EagleEye sø. 5 feb. 2017 20:44

@Vårsol Du skal ha respekt for at du gav det en sjanse. Og med det mener jeg ikke "å gi han en sjanse" som det ofte klages om her, men å gi deg selv en sjanse til å se om du kunne føle noe for/bli tiltrukket av en person som kanskje virket veldig bra på papiret, istedet for å avfeie ting umiddelbart.

Noen her spurte hva som var poenget med tråden siden situasjonen er sånn som den er og ikke kan endres på. Jeg tror poenget er: hva kan man gjøre annerledes i fremtiden?

Nå vet jeg ikke om du er slik, vårsol, men mitt råd til deg og andre som har vanskelig for å bli tiltrukket av noen, er at du selv er veldig pro-aktiv. Mange venter på at andre skal ta det første steget, men det er jo ikke en god ide hvis du har vanskelig for å falle for noen og samtidig søker kjærlighet. Da kan det gå lenge før det faktisk dukker opp en person som både spør først OG som du blir tiltrukket av. Derfor hvis det er person du syns er tiltrekkende, enten fysisk eller mentalt, tror jeg det er viktig at du selv tar det første steget, istedet for å vente på å bli spurt.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 5 feb. 2017 21:13 Privat melding

Synes det er riktig å prøve litt om du er sjarmert av fyren / dama, men om det etter en del timer overhodet ikke er noe tiltrekning der vil jo dette bli fryktelig vanskelig fryktelig fort.

For mange av oss er en seksuell tiltrekning ekstremt viktig og ikke noe jeg ønsker å leve uten. Å utelukkende leve med "plikt-sex" med ujevne mellomrom fremstår for meg som totalt og absolutt uaktuelt.

Finnes dog ingen fasit, men det er min input i hvert fall.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 5 feb. 2017 23:26

Takk for respekten, @EagleEye!

Jeg synes at jeg generelt er ganske offensiv når det er noen jeg liker, men jeg tar til meg rådet ditt.

Skjult ID med pseudonym EagleEye ma. 6 feb. 2017 13:10

@Vårsol Flott at du er offensiv. I 2017 hvor det ofte kan virke vanskeligere enn før å finne kjærligheten, syns jeg det er viktig at begge kjønn tar seg den friheten.

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 6 feb. 2017 17:35

@EagleEye:
Jeg tar absolutt initiativ når jeg er interessert. Likevel er det jo stas at mannen også gjør det.

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 6 feb. 2017 18:08

@Bror:
Ja berøring er noe av det viktigste i et forhold. Jeg er veldig glad i berøring, både å gi og å motta, men det må være lystbetont. -Veldig!

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 6 feb. 2017 18:37

Mer enn gjerne med på en 2-veis berøring.😊

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 6 feb. 2017 18:41 Privat melding

Ja, litt kjedelig med 1-veis da, @bling... Både for den som rører, og den som blir berørt....

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 6 feb. 2017 18:44

Du sier noe. Selvbetjening jo🤔

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 6 feb. 2017 18:52 Privat melding

Det er veeeeeldig langt, @Hovis.... Liker meg her jeg bor jeg. :) Kunne du tenkt deg å flytte til Sogn da, Hov; siden du spør lissåm?

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 6 feb. 2017 19:02 Privat melding

Sogn i Østfold, eller Østfold i Sogn.....?

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 6 feb. 2017 19:04 Privat melding

Ok, men fortsatt et stykke unna Sogn da.....

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 6 feb. 2017 19:11

Ja til masse berøring i 2017! - Lystbetont og toveis.

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 6 feb. 2017 19:15 Privat melding

Åja, var det det du gjorde, @Hovis! Forstod ikke det jeg... Det er ikke den gifte-match tråden det her vel?

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 6 feb. 2017 19:18

Si meg, driver dere med flørting i MIN tråd? Makan! 😎

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 6 feb. 2017 19:20 Privat melding

Isåfall flørter @Hovis på andres vegne her, @Vårsol, og vet ikke hvor bra akkurat det er....

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 6 feb. 2017 19:24 Privat melding

Åååååååå, på det viset altså......

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 6 feb. 2017 19:27

Kan noen vennligst flørte litt på vegne av meg?

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 6 feb. 2017 19:28

Am on it.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 6 feb. 2017 19:51

Ingen vet hvem du er, Hønemor. 😉

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 6 feb. 2017 19:56

Som jeg sa: ingen. Ergo summarum sum. Nullsum ad infinitum ad nauseum.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 6 feb. 2017 20:01

Så du HAR glemt knappen altså, @Hønemor? Interessant.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 6 feb. 2017 20:09

Da har jeg sikkert trykt på den, og blir visst regnet som en 'fifty shades' - profil (det er jeg altså IKKE!) eller en av de under 70 i match. C'est la vie.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 6 feb. 2017 20:14

Det skal du ikke si, @Hønemor, jeg henvender meg aldri til noen fra forum om jeg ikke vet 100% sikkert hvem de er. 😉

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 6 feb. 2017 20:14

Aner ikke, @Hovmester.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 6 feb. 2017 20:21

Jeg har ikke stengt ut noen med over 70 i match! 😉

Trombone??

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 6 feb. 2017 20:29

Ah, ting kom opp i feil rekkefølge her. Mobilappen suger, ass.

@Hønemor burde stille med en kopp svart kaffe på profilen sin, så hun ble gjenkjennbar.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 6 feb. 2017 20:50

Vet Hønemor hvem jeg er? Oi, jeg som glemte å pusse opp profilen og alt!

Forøvrig UENIG. Jeg flørter med hvem jeg vil når jeg vil her i forum, det er uansett mye bedre enn å krangle med debile, imbesile og/eller idioter.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 6 feb. 2017 20:54

Writern_67 har lite å skjemmes av, så det er ikke så farlig. 😉 Men liker å være pseudonym i hverdagen.

(kvinne 41 år fra Vestfold) ma. 6 feb. 2017 20:54 Privat melding

Mer flørting. Går ann å flørte uten å skulle måtte gå på Date. Eller ta det på pm.
Flørt er hyggelig. 👏

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 6 feb. 2017 20:59

Har du kaffe, @Hønemor? Få høre hvordan du laget den.

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 6 feb. 2017 21:05 Privat melding

Flørting er en kunst, @3lin; ikke alle som fixer det.... ;)

(kvinne 41 år fra Vestfold) ma. 6 feb. 2017 21:07 Privat melding

Meget sant @mayazin 😉

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 6 feb. 2017 21:08

Hm, jeg kverner bønner, lager espresso av dem med maskin, damper melk og serverer det som en Macchiato med litt trønderbartete kanel på toppen. De gangene jeg er vågal våger jeg på med bittelitt muskatblomme også.

Only for you!

(mann 53 år fra Oppland) ma. 6 feb. 2017 21:12 Privat melding

Mayazin
Jeg kan flørte med deg, om jeg vil. Kanskje senere.

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 6 feb. 2017 21:15 Privat melding

Men veldig hyggelig da, å bli flørtet med av noen som mestrer det! ;) Kan jo være kjekt at man skjønner at man blir flørtet med lissåm.... :)

(mann 53 år fra Oppland) ma. 6 feb. 2017 21:16 Privat melding

Wait for it woman, wait for it.....

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 6 feb. 2017 21:16

Flørting på forum er bare klein lesing, så ser helst at det er mindre av det i åpent rom og heller bak lukkede dører (altså pm). :P

(mann 53 år fra Oppland) ma. 6 feb. 2017 21:18 Privat melding

For så vidt enig powpowgutt, men det kommer litt an på hvor søtt det blir.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 6 feb. 2017 21:22

Nå blir det bare enda mer, @Powpowgutt.

En ting er sikkert: Du (eller andre som ikke jobber i SukkerSupport) bestemmer ikke hva som skal skrives eller ikke på dette forumet.

Og det burde være mindre kleint enn alle de lamme kranglene som foregår her døgnet rundt.

Comprende?

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 6 feb. 2017 21:27

Oi, har du betalt for å flørte, @Hønemor? De burde du da sannelig slippe. 😉

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 6 feb. 2017 21:40

@Writern_67

Også så seriøs da.. Haha. :P

Krangling er bare morsomt. Det skaper blest og engasjement.
Litt vanskelig å engasjere seg i flørtingen mellom to personer.
Ikke bare er det litt vanskelig, det er vel også uhøflig å forstyrre/blande seg inn. :P

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 6 feb. 2017 21:41 Privat melding

NÅ flørter jo du på vegne av alle andre her da, @Hovis; vet ikke akkurat om det er så mye bedre da....

(mann 53 år fra Oppland) ma. 6 feb. 2017 21:42 Privat melding

Krangling er bare flaut å være vitne til.

Jeg gremmes over de gangene jeg har gått inn i det...

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 6 feb. 2017 21:46 Privat melding

Hmmmm.....

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 6 feb. 2017 22:58 Privat melding

Nå er det vel ikke så mye av det her for tida vel...?

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 7 feb. 2017 08:07

Flørter tidvis i tråd med pseudo der profilnavn/bruker er ukjent.