Alle innlegg Sukkerforum

Fortid, - noen grenser?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Coma ti. 7 feb. 2017 18:14

Hvor mye bagasje tåler du at en mulig partner har?

La oss si at du blir kjent med noen som ganske snart forteller deg om en fortid som kan oppfattes som rimelig heftig hos "mannen i gata".
Det kan f.eks. være at vedkommende har sonet et lang fengselsstraff, vært innlagt på psykiatrisk avdeling, tidligere narkoman, tørrlagt alkoholiker...og/eller at h*n har mange barn med ulike partnere.

Tenker du at "fortid er fortid", eller ville du ha betenkeligheter med å innlede et forhold?

Er du redd for hvordan familie og venner ville ha reagert om du introduserte en med mange nisser på lasset?
(du trenger selvsagt ikke å fortelle alt, men noen kjenner alltids noen...).

Skjult ID med pseudonym my ti. 7 feb. 2017 18:20

Det jeg eventuelt hadde vonde erfaringer, ville jeg vært vàr for. Den siste biten, hadde jeg gitt blaffen i hvis jeg hadde blitt kjæreste med en med slik bagasje. Forresten; "All families are psychotic."

(mann 46 år fra Hordaland) ti. 7 feb. 2017 18:23 Privat melding

Fortid er fortid, men ville brukt mer tid på relasjonsbyggingen. Sikkert!!!

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 7 feb. 2017 18:32 Privat melding

@ts: Jeg har i alle fall noen grenser jeg må sette, men tenker at vi alle har litt bagasje, og her kan det variere kraftig. Jeg har blitt stilt ovenfor tidligere rusmisbrukere og andre utfordringer som de har ønsket å skjule, det har fungert fint, så lenge personen har lagt det bak seg. Jeg tror ærlighet og åpenhet er viktig rimelig tidlig når det gjelder sånne ting, selv om jeg forstår at slike ting kan sitte langt inne. Jeg dømmer ingen, og forsøker å ha venner med samme holdning, familie har jeg ikke så mye av, så det er ikke et stresspunkt. Noen ønsker å introdusere dette på et senere tidspunkt i fare for å bi avvist tidlig, men det beror på personen man har foran seg, jeg har i alle fall gode erfaringer.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 7 feb. 2017 18:47

Kommer jo veldig an på hva vedk har sonet for, ikke alt som hadde fått passere gitt!:) Usikker på den med innlagt på psyk, mange faktorer der også. Tørrlagt er tørrlagt, jeg kan godt avstå fra alkohol, og hadde lett gjort det for en mann jeg datet. Hva er 'mange barn'? Jeg har fire, fra to forhold, har ikke opplevd at det har skremt menn jeg har datet.

(kvinne 49 år fra Oppland) ti. 7 feb. 2017 18:47 Privat melding

Jeg tenker at det kommer helt an på hvordan personen er preget av egen fortid, men jeg tror på evnen til å forandre vonde og belastende ting .
Så det skal mye til for at jeg bruker fortiden til en person og stempler vedkommende som 'ikke- aktuell- for - meg'.
Hvordan en person er i dag betyr mye mer enn hvordan vedkommende var for 10 år siden.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 18:52 Privat melding

@Coma
Litt vanskelige spørsmål egentlig, for det er vanlig at mennesker dømmer andre etter fortid, for eksempel disse 10 helt vilkårlige eksempler:

1. Han var tidligere nazist.
2. Han drepte moren sin.
3. Hun har vært en prostituert.
4. Han har vært en pornostjerne.
5. Han lurte Norgesbank for 1 milliard. (det var meg faktisk)
6. Hun har vært en gate narkoman.
7. Han ble tatt med 32000 bilder av nakne barn.
8. Hun kastet en bløtkake i tryne på Siv Jensen.
9. Han slo dama si til blodpudding pga en misforståelse.
10. Hun har diagnosen antisosial.

Jeg vurderer alltid de jeg møter helt uavhengig av bakgrunn eller livserfaring. Jeg vet ikke om jeg har en fordel, men jeg har lært å lese persontrekk. Hvis jeg opplever at den personen jeg møter er en god person og som passer sammen med meg, og at vi har det bra i sammen, så kan jeg fint distansere meg i fra en fortid...

Men jeg er ikke politisk korrekt. Hadde enkelte av de punktene som er nevnt ovenfor her i mitt innlegg kommet for dagen, så hadde jeg sikkert trukket meg.

(kvinne 40 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 18:57 Privat melding

Kommer helt annen på hva hvor og når. Man ser jo først på personen man har forran seg.
Ang barn så har det i utgangspunktet lite å si. Men igjen kan det være situasjoner som gjør det mer komplisert og kanskje vanskelig.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta ti. 7 feb. 2017 19:00

Enig, når det gjelder antall barn. Det kan være nesten 'uendelig', så lenge vedk er en god forelder, og har et godt samarbeid med den andre.

(mann 46 år fra Hordaland) ti. 7 feb. 2017 19:05 Privat melding

Folk greier å forandre seg stadig vekk. Når motivasjonen er sterk nok er det utrolig hva folk kan få til. Når det er sagt, jeg har jobbet såpass masse med rus, vold og psykiatri at jeg har relativt god kjennskap til tilbakefallsprosenten!! Dessverre!!! Forandring krever masse energi og stamina. Så det spørs vel helt på hvilke mestrings strategier personen kan ta i bruk!!

(mann 35 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 19:08 Privat melding

Alle har en eller annen bagasje og alle har sine grenser for hva som er ok og ikke. Tror mye blir avhengig av situasjonen, hvem og hva og ikke minst; hvordan den med bagasjen forholder seg til den selv.

Selv småting kan bli store problemer dersom man ikke har hevet skittentøyet til vask før man satte bort kofferten i skapet.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 19:11 Privat melding

@Inceptive
Ja. Et persontrekk er jo fleksibilitet. Altså evnen til å se seg selv utenifra og andre innenifra, som er avgjørende for all endring. Man må forstå hvorfor man skal endre seg.

Man må se seg selv i hvit øye for å si det sånn, og våge å gå hele veien.. og det krever mye mot, og beinhard jobbing.

Evner man ikke dette, så kan man ikke endre seg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 7 feb. 2017 19:14

Ja, det finnes haugevis med grenser.
Det er mange ting som både jeg og andre ikke er interessert i når det kommer til sin nye kjæreste.

Jeg kunne sikkert ramset opp til jeg ble blå i trynet, men ser ikke poenget for jeg regner med de er stort sett de samme som alle andre sine.

(mann 46 år fra Hordaland) ti. 7 feb. 2017 19:17 Privat melding

Godt fortalt PEP!!

(mann 46 år fra Hordaland) ti. 7 feb. 2017 19:19 Privat melding

OIIIII 14 innlegg og ingen har nevnt puling enda!!!! WHAAAATTTT!!!??? Kor skal denne verden ende 😨

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 7 feb. 2017 19:19

Enig med @chris^ der. Det kan være vanskeligere å forholde seg til en person som sleper på bagasjen istede for å bære den støtt på ryggen enn selve bagasjen.

Men ja.. grenser er det selvfølgelig for hva som tåles av bagasje. Mye styggedom som gjøres. Jeg skal jo se opp til han... like han.. stole på han..

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 7 feb. 2017 19:20

"Og mannen ville fra nissen flytte
men reisen ble ham til ingen nytte,
for høyt på vognlasset nissen lo:
Jeg tror vi flytter i dag, vi to,
jeg tror vi flytter i dag, vi to."

(mann 41 år fra Telemark) ti. 7 feb. 2017 19:40 Privat melding

Barn ville jeg ikke sett som noe hinder, men som Pep så fint oppsummerer, det vil alltid være nyanser og synsing.. Individuellt fra person til person.. Noe er uaktuelt, noe ville en sett på som akseptabelt.. Til syvende og sist er det hva *jeg* mener om evt parner og ikke hva andre mener, som betyr noe..

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 19:51 Privat melding

Noen ting er jo foranderlig; noen ting er "har vært" og "har skjedd" - det er fortid, og personen er gått videre, og hvis man virkelig liker et menneske, så burde jo ikke "har vært" spille noen rolle; vel å merke at det er fortid da. Andre ting er jo mer uforanderlig; fortid som fortsatt er, og som man må forholde seg til hvis man skal være sammen med den personen... Og da spørs det jo hvor graverende de tingene er da; hvordan det evnt vil prege et forhold, og hvor belastende det er...

Skjult ID med pseudonym Coma ti. 7 feb. 2017 20:00

@RogA (og andre)
Så du bryr deg ikke om hva familie og venner ville si? Er det ikke viktig at en evt. partner også blir akseptert og tatt inn i varmen av disse?
Tenker da kanskje spesielt på generasjoner før oss (foreldre, besteforeldre).
Personlig er jeg forholdsvis "raus" når det kommer til fortid, så lenge det ikke påvirker nåtiden i alt for stor grad. Men jeg vet at noen av de i min nærmeste familie har et litt annet syn på saken.

Kommer også opprinnelig fra ei lita bygd hvor sladderen lett får fotfeste og hvor "ryktet går foran mannen". Har vokst opp med det som sikkert kan kalles sterk sosial kontroll.
Jeg vet rett og slett ikke om jeg hadde hatt guts nok til å satse på noen med en belastende fortid (eller hva man nå skal kalle det). Eller ville jeg ha klart å heve meg over det? Hmm....

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 7 feb. 2017 20:11

@Coma

Hvis du ikke lenger bor i denne lille bygda og finner deg en mann som heller ikke er fra den nevnte bygda, hvordan skal de da kunne vite om bagasjen til vedkommende? Bare la være å fortelle om den det!
Er da for svarte ikke verre enn det. Er det ikke noe som påvirker nåtiden i særlig grad, så er det egentlig ganske irrelevant informasjon.

Men, men.. Har vel ikke så mye jeg skulle sagt egentlig for jeg er selv superdømmende og kommer sikkert til å være singel for evig og alltid. :P

Skjult ID med pseudonym Coma ti. 7 feb. 2017 20:15

@Mayazin
Enig i det du skriver. Men for å ta et konkret eksempel: Du møter en mann som har vært kriminell og sonet sin dom. Uansett; dere vil aldri kunne reise til USA sammen (og sikkert flere land også?)...

Det med antall barn med ulike partnere var mest myntet på de som selv ønsker å få barn: Ville du fått barn med en/ei som hadde 2 barn med 2 partnere fra før? Eller 3 barn med 3 partnere?

(mann 41 år fra Hedmark) ti. 7 feb. 2017 20:18 Privat melding

Fortiden er en del av en person, så det er absolutt ikke uvesentlig hva denne har bedrevet. Men jeg synes det er stor forskjell på hva som eventuelt er uforskyldt eller selvforskyldt. Utover det så har jeg forventninger til at denne fortiden har gitt et perspektiv, som gjør at personen framstår som "klok av skade".

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 20:24 Privat melding

@Coma
Hadde jeg blitt glad i han, så hadde ikke det spilt noen verdens rolle. Det finnes andre steder å reise til; og det gjelder jo å se andre muligheter istedet for begrensninger... Nå er vel jeg veldig veldig lite dømmende i møte med andre mennesker; jeg liker å se hvem den personen er der han står foran meg i dag; og de menneskelige kvalitetene spiller så langt større rolle for meg enn hvor han kommer fra og hvilken "status" han har i samfunnet... Og i forhold til familie og venner; hadde det vært en mann som jeg var glad i, så hadde de som var glad i meg akseptert han. Og de andre, som evnt ikke hadde gjort det; de hadde jeg blåst en lang mars! Mitt liv; mine valg - ingen andre sin business. Ferdig snakka. ;)

Skjult ID med pseudonym Coma ti. 7 feb. 2017 20:26

@Powpow
Jeg bor ikke i bygda, men har fortsatt familie og nettverk der.
Nå er denne problemstillingen bare en tenkt situasjon, men som jeg skrev tidligere så er det stort sett en eller annen connection med de du møter nå og de som allerede er bekjente.
Nesten hver gang jeg legger til noen ny på Facebook, så er det en "felles bekjent" der (eller flere).
Så om JEG ikke opplyser min familie om noe, så kan du være sikker på at noen andre gjør det (og da gjerne med litt "pluss moms" 😉).

Skjult ID med pseudonym my ti. 7 feb. 2017 20:31

Låvv konkurs all!(stupid Village People)

Skjult ID med pseudonym Coma ti. 7 feb. 2017 20:40

@Mayazin
Men det er jo en periode før "glad i"... , hvor du kan ta stilling til om du vil invitere vedkommende inn i livet ditt eller ikke.
Jeg vet med sikkerhet at jeg ikke ville ha akseptert en sedelighetsdømt. Tung psykiatri ville jeg også vært veldig obs på.
Ut over det vet jeg faktisk ikke i hvor stor grad jeg hadde blitt farget av meningene til "signifikante andre" i livet mitt.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 7 feb. 2017 20:43

Forslag tankeeksperiment: Bytt ut alt oppramset i @Ts med 'rimelig religiøs og preget av det'. Test deg vel å se det praktisk og i minst mulig grad emosjonelt. Når det gjelder tilbakelagt se til Inceptives første innlegg, og til nissen.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 7 feb. 2017 20:45

*ved

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 20:49 Privat melding

@BlingBling
Er du forelsket i @Mayazin?

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 20:50 Privat melding

@Coma
Jeg hadde jo kjent om det her var en mann jeg kunne like allerede på de første datene; på lik linje som alle andre menn jeg evnt skulle gått på date med. Det er vel ikke noe forskjell på det; og det kan jo hende han hadde ventet litt med å fortelle noe om det også, så vi kanskje hadde blitt litt kjent først. Selvfølgelig spiller det jo en rolle hva den fortiden hadde inneholdt; jeg hadde vel hatt store problemer med at han hadde vært en grov voldsmann av noe slag - det hadde jo sagt litt om han som menneske også. Men hadde han snublet og falt tidligere i livet, og det var et tilbakelagt stadium som han ikke bar med seg lenger, så hadde ikke jeg hatt noe problem med å gitt han og oss en sjanse - på lik linje som en hvilken som helst annen fyr. Og det jeg uansett hadde tenkt minst på, det var hva "andre" ville si; det var jo ikke de som skulle være sammen med han uansett, og de burde jo passe på sine egne liv. Såpass trygg og sikker er jeg vel i meg selv, at jeg hadde hevet hodet høyt over hva evnt disse andre - som ikke hadde noe med det - hadde sagt...

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 20:53 Privat melding

@Mayazin
Det som mangler er bare sommerfugler i magen?

Har man fått det, så driter man i det andre.. er det ikke sånn?

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 7 feb. 2017 20:53

@Pep: Merkelig spørsmål. Jeg har da aldri truffet damen. Og om jeg hadde truffet og var, hva gir deg privilegiet å stille slike spørsmål? Og til å attpå forvente svar?

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 20:57 Privat melding

@Blingbling
Her er det motstand... plutselig forstår jeg hva du skriver..

Jeg har nok rett..

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 20:57 Privat melding

@Pep
Sommerfugler må til vet du! ;) Og det er jo ikke sånn at man "driter i" alt det andre; det krever jo selvfølgelig en viss tankegjennomgang, men hadde det vært en mann jeg likte veldig godt, så hadde jo ikke fortiden stoppet meg...

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 7 feb. 2017 20:58

Absolutt @Pep - så kapable analyser du bruker å komme med👍🏼

Skjult ID med pseudonym Honey ti. 7 feb. 2017 20:58

@Coma
Jeg bryr meg ikke så mye om hvordan familie og venner ville ha reagert, men jeg kan ikke tenke meg å innlede et forhold med noen som har hatt en fortid som det du nevner. Å ha en psykisk lidelse er ufrivillig, men de andre tilfellene er valg man har tatt selv. Fortiden er en del av livet, og man kan ikke bare glemme den.

Jeg ønsker ikke å ha barn, så for meg vil en mann med fire barn og tre ekskoner høres ut som et mareritt. Selv om barna og ekskonene hadde vært fantastiske mennesker, så hadde jeg aldri stolt på denne mannen. Jeg vil ikke være neste i rekken, så jeg ser etter noen som ikke har barn og ikke har vært gift tidligere.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 21:00 Privat melding

@Maya
Da hadde jeg rett da. også til deg @Bling..

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 21:03 Privat melding

Hva hadde du rett i, @Pep? Jeg og @bling kjenner ikke hverandre privat vi; har aldri møtt hverandre vi....

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 21:04 Privat melding

Jeg sa ikke det.. @Maya..

Men ut i fra hvordan du svarer, så vil jeg gjette på at dere har skrevet i sammen..

Også kan jeg gjette på at @Bling har forsøkt å forklare hvem du er..

Tar jeg feil?

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 21:06 Privat melding

He he, du er en luring du, @Pep... ;)

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 21:06 Privat melding

Jeg vet det @Maya

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 7 feb. 2017 21:12

@Coma

Merkelig, jeg er også fra en liten bygd. Og ingen av de jeg kunne ha lagt til på Facebook som jeg har blitt kjent med har noen som helst felles bekjente med noen fra bygda.
Så for meg er det ikke noe problem å skjule både fortid og identiteten hennes om jeg ønsker det uten at noen som helst fikk greie på noe som helst her.

@Honey

Hate to break it to you sister, men du er allerede neste i rekken.
Med annet kjæresten du får deg er både jomfru og aldri har hatt kjæreste før.
En kommer ikke unna å være neste i rekken, en må bare innfinne seg og akseptere det.

Skjult ID med pseudonym my ti. 7 feb. 2017 21:13

Maya tok ordene ut av munnen min. <smil med et hevet øyebryn og vampyrtenner. Fordi jeg kan>

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 21:15 Privat melding

He he, @my. ;)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 7 feb. 2017 21:15

Jeg bryr meg ikke om hva venner og familie hadde sagt, men jeg ville aldri selv valgt en mann med problematisk fortid.
Dessuten ville det ha kostet meg jobben.

Nei, det er evig nok med en nisse (eksen) på lasset 😝

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 7 feb. 2017 21:17

Skal vi vedde? Hvor lang tid tar det før PEP sletter innlegg på denne tråden?

A: 1 min
B: 1 time
C: 1 dag
D: 1 uke
E: 1 måned
F: 1 år
G: Lengre tid

Jeg vedder 50 kroner. (Har ikke bestemt alternativet ennå.)

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 21:19 Privat melding

Jeg synes ikke den var helt grei, @Cllou...

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 21:22 Privat melding

Joda.. Cllou.. Det er legitimt å vedde på det..

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 21:25 Privat melding

@Taklyset
Det er Telenor som sletter mine meldinger, ikke meg.

Jeg er en merkevare for Telenor.. så de følger med på hva jeg gjør.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 7 feb. 2017 21:26

Når du byr opp slik @Cllou er det vel typisk trassalder å _ikke_ gjøre det? Men det er kanskje omvendt psykologi du bruker?🤔

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 21:28 Privat melding

Jeg kommer aldri til å slettet det jeg har skrevet i denne tråden..

Takk Cllou!

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 7 feb. 2017 21:29

Musematte er lurt :)

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 21:32 Privat melding

Hva skal man med musematte når man bare har Apple produkter..

Steinalder folk..

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 7 feb. 2017 21:35

Hvem får 50-lappen @Cllou?✌️

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 21:38 Privat melding

Har du en ekstra tyngde i sinnet ditt i aften @Lampekjermen?

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 21:41 Privat melding

Så hyggelig tråd det her ble da.....

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 21:43 Privat melding

Det har ikke jeg gjort.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 21:46 Privat melding

Gåten er at du ikke liker meg @Lampa?

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 21:50 Privat melding

Hva er musearm @Lampa?

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 7 feb. 2017 21:54

Hv r d da? ;)

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 7 feb. 2017 21:55

V snkr m rnsesyke. ;)

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 21:59 Privat melding

Er du sint på meg @Lampa, fordi jeg liker @Tinka?

Skjult ID med pseudonym my ti. 7 feb. 2017 22:00

Den er ikke syk, bare |=0|98K¡oel€tt

Skjult ID med pseudonym my ti. 7 feb. 2017 22:03

$¡11 !! *|=0|8K¡oel€tt

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 7 feb. 2017 22:04

my
Skjønte at du mente det. Tar du andre for idioter å være?

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 7 feb. 2017 22:06

Tråden er uansett en sosiologisk liten studie i fortid, samtid og påregnelig framtid. Det er også gåtefullt🤔

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 22:06 Privat melding

@Lampa
Lese bøker, også ikke tenke så mye på mus, hvis mus =fitte. Putt en annen rasle i hodet ditt.

Men til vanlig så er mus skadde dyr.. Jeg har tatt liv av minst 30 mus i vinter. De ødelegger alt i huset her.

(kvinne 40 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 22:08 Privat melding

Jaggu antydning til musearm her og. Men fikk behandling på den igår så den kommer seg vel 🤔 noe mørbanka idag.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 22:09 Privat melding

3lin
Hva er musearm?

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 22:11 Privat melding

Taklampa, ikke bli for mye Pepper nå..

Jeg forstår deg godt.. Begynn på yoga..

(kvinne 40 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 22:12 Privat melding

Musearm @pep er når man sitter mye ved pc og bruker datamus. 😉👍

(kvinne 40 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 22:13 Privat melding

Museum med gamle sukker medlemmer? 🙈😂

(kvinne 40 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 22:16 Privat melding

Litt moro vel @hovmester 😇

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 22:16 Privat melding

He he, @Hovis; *Ler tørt*

Skjult ID med pseudonym my ti. 7 feb. 2017 22:16

åånei må bli mus(k)eter

(mann 52 år fra Oppland) ti. 7 feb. 2017 22:16 Privat melding

Har du fortsatt ikke funnet en mann 3lin ??????????????????????????????????????????????

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 7 feb. 2017 22:17

Og noen av oss museumsgjenstandene har vært her lengre enn de andre. Vi med mest rabatt :)

(kvinne 40 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 22:17 Privat melding

Ikke så lett @Apollonis

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 22:17 Privat melding

@3lin (dama med de skarpe øyne)
Men du kan bruke noe andet.. Men jeg regner med at du bruker det PC pisset der..

En ting er at det er drepende bortkastet tid, men at det gir musearm i tillegg, bør saksøkes.

Jeg bruker bare fire fingre på en "muspad..." det finker så lett.

Men kan musearm også være psykisk?

(kvinne 40 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 22:18 Privat melding

Ja jeg har mus på jobben. Sånn gammeldags tydeligvis. Men har tenkt å bestille om en slik du snakker om 😃👍

(kvinne 40 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 22:18 Privat melding

Be om *

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 22:19 Privat melding

ja, det er sant... Jeg har kattearm

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 7 feb. 2017 22:20

Sånn musestake?🤔

(kvinne 40 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 22:20 Privat melding

Hva er kattearm? 😂

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 7 feb. 2017 22:20

Joystick😁

Skjult ID med pseudonym my ti. 7 feb. 2017 22:20

Bare bytt side €lin, så får du to muse armer

(kvinne 40 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 22:21 Privat melding

Nå ble det mange fine ord her. Tror sukker får utgi en egen ordbok 😂👍
Tar du ansvar @hovmester?

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 22:22 Privat melding

Passe på så du ikke får en overdose da, @Hovis, når du lager mat med mus å kat....

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 7 feb. 2017 22:22

Musen tok med seg instrumentet til hjørnet hvor hun kunne opptre som en ekte musikant.

(kvinne 40 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 22:22 Privat melding

Haha @my jeg har ikke en venstre hånd som lyster så godt.
Men jeg satser på at det bare var forbigående. Det knakk godt i håndleddet når han begynte å massere så mulig det bare var en nerve i klem også

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 22:23 Privat melding

@3lin
det er når katten min legger seg over nakken min og gjør det ekstra tungt å bruke padden min.. Men det er ikke noen sykdom.. Det er bare en katt som henger rundt meg..

(kvinne 40 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 22:24 Privat melding

Den høres kosete ut ihvertfall 👍😃

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 7 feb. 2017 22:26 Privat melding

Hmmmm.... Flyvende smitte, @Lampa...?

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 22:27 Privat melding

Det er du som er adressaten for det @Lampa... I alle fall ikke meg..

Jeg har aldri hatt en dame som har hatt mer en 3 menn. :-)

Skjult ID med pseudonym my ti. 7 feb. 2017 22:30

PEP har du prøvd å kysse padden din? Ligner veldig en frosk - og even tyrene vet ikke for skjell; kan skje den blir en prins esse (nei shit der passet deling IKKE)

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 22:34 Privat melding

Ok. vi er faktisk der ja...

Dere er faen ikke friske..

Skjult ID med pseudonym my ti. 7 feb. 2017 22:37

Det tok sin tid. Trodde du hadde skjønt det for lengst, PEP. du skufferr.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 22:37 Privat melding

Jeg er tolerant @My

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 22:39 Privat melding

@Hvo
Jeg LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERR

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 7 feb. 2017 22:40

Og det er gratis horehus i helvete :)

(mann 49 år fra Oslo) ti. 7 feb. 2017 22:40 Privat melding

Bling
Dø da... fort deg..

(kvinne 50 år fra Nordland) ti. 7 feb. 2017 22:44 Privat melding

Interessant tema av trådstarter. Er den første til å innrømme at fortiden er av vesentlig betydning når evt nye bekjentskaper inngåes. Har kampet meg ut av ett forhold med en alkoholiker, og kommer ALDRI til å innlede ett forhold med en om vedkommende er aldri så tørrlagt. Har også gitt meg selv forbud mot å innlede ett forhold til noen der jeg er venn eller bekjent av ekser, gidder ikke rote til vennskap

Skjult ID med pseudonym Mjau to. 9 feb. 2017 09:07

Fortid, med bagasje og holdninger, vil påvirke mitt valg.

Skjult ID med pseudonym Greve sø. 12 feb. 2017 12:43

Jeg datet en bergenser en gang, det var litt for mye baggasje for min smak.

Skjult ID med pseudonym my sø. 12 feb. 2017 13:18

Nå er du streng Greve. Litt random dating går helt fint. Ta bagasjen som styrketrening.