Alle innlegg Sukkerforum

Konstant online - og het flørt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym høstsol ma. 5 jan. 2009 18:15

Blir en smule skeptisk jeg når noen som er online HELE F... TIDEN kontakter meg. Tenker det er playere. Og - hvis jeg har fått tett og flørtete kontakt med noen - og jeg underveis oppdager at de er online HELE F... TIDEN så blir jeg turned off. Tror dessverre ikke de alltid venter på mail fra meg...

Er det jeg som har misforstått noe, eller er det berettiget å være kritisk?
Eller noen som er mye online, selv om de har tett kontakt med noen på sukker, som kan forklare hvorfor?

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ma. 5 jan. 2009 18:18

At det står online, betyr ikke at vedkommede sitter og chatter eller ser på skjermen nødvendigvis. Så lenge nettleseren din er aktiv, så er du logget på, selv om du er på en annen side eller bare surfer, eller sitter i sofaen og slapper av mens du laster ned ett eller annet kanskje.

Skjult ID med pseudonym Avslappa ma. 5 jan. 2009 18:21

Jepp, har ofte sukker på (i bakgrunnen) uten å være "aktivt" på.
Men det er jo umulig å vite hva "din" fyr driver med.

Skjult ID ma. 5 jan. 2009 18:23

Du må selv være online hele tiden for å kunne observere det du har gjort...eller?

Skjult ID med pseudonym GM/DM ma. 5 jan. 2009 18:23

Jeg er ofte logget på hele tiden, men har oppe andre faner også. Jeg venter da ofte på svar (som aldri kommer), og ser om noe skjer...

Skjult ID med pseudonym høstsol ma. 5 jan. 2009 18:25

Visste jeg ville få den kommentaren, men er ikke det. Men, det er litt vel tilfeldig at de AKKURAT er inne når jeg er inne, eller??

Skjult ID med pseudonym høstsol ma. 5 jan. 2009 18:26

Okay, hvis det er vanlig å "ha på sukker bak", kanskje jeg skal være litt mindre streng da - hehe!

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 5 jan. 2009 18:27

Fy f vad jag hatar den där gröna texten nederst i vissa trådar. Nej høstsol, jag kan desvärre inte förklara här.

Skjult ID med pseudonym høstsol ma. 5 jan. 2009 18:28

Hei jezzy, tror jeg så deg på Gamle Major sist tirsdag? Bare vær useriøs du, bare du ikke er slem!!!

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 5 jan. 2009 18:29

Såg jag slem ut eller?

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ma. 5 jan. 2009 18:30

Men man kan kanskje bli litt avhengig av Sukker, eller?

Kjenner selv jeg klør ofte etter å se om jeg har fått noen hits.

Bomtur etter bomtur, like spennende hver gang :)

Skjult ID med pseudonym høstsol ma. 5 jan. 2009 18:32

Jezzy: Litt kanskje, neida. Men har jeg rett?

Kent1980: Jeg mener jo først og fremst når man har fått skikkelig god kontakt med noen, og gjerne er på sms og telefon, vits i å være på sukker hele tiden da?

Skjult ID med pseudonym .Bra.. ma. 5 jan. 2009 18:32

Jeg er ofte inne her på dette forumet mens jeg er online.. Leser masse tullete innlegg. Ikke dermed sagt at jeg freser igjennom det som er å se av mannebein her inne...

For tiden snakker jeg kun med en, nemlig! (Håper det forsåvidt ikke r du som er trådstarter:S)

Skjult ID med pseudonym Avslappa ma. 5 jan. 2009 18:33

Avhengigheten er der absolutt. spesielt hvis man har sendt avgårde en melding man har litt tro på- "kanskje hun svarer akkurat meg" etc... Helt naturlig. Blir ærlig talt mer skeptisk til de som skriver at de "sjeldent er innom men det er bare å sende en melding altså"... Liten interesse tyder jo ikke på noe godt.

Skjult ID med pseudonym høstsol ma. 5 jan. 2009 18:34

Hvis du i utgangspunktet er ute etter mannebein, så er nok ikke mine spesielt mannlige, nei ; )

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 5 jan. 2009 18:34

@høstsol

Nejda???? Näe, då var det inte mig du såg.

Skjult ID med pseudonym høstsol ma. 5 jan. 2009 18:36

Okay, for den jenta så blid og drikkeklar ut...

Skjult ID med pseudonym juni ma. 5 jan. 2009 18:38

høstsol:

Jeg synes du ikke skal se så mye på hvor ofte profilene er pålogget, Jeg er pålogget stort sett hele tiden når jeg er hjemme men har ikke en gang en aktiv profil og dater ingen, er her kun for å være med på forumet.
Gi folk en sjanse, de fleste menn her _er_ på leit etter en kjæreste, det er ingen grunn til å være kritisk, mange synes det er trivelig å følge med på hva som skjer på forumet, at de er pålogget støtt og stadig betyr ikke at de har haugevis av mennesker å taste med, date med og ha sex med.

Å bli skuffet og såret kan du tenke på senere, akkurat nå skal du tenke på å bli positivt overrasket, eller plutselig forelsket... det er ingen garanti for at det ikke kan gå skeis, men å prøve å lage en regel om at de som ofte er pålogget er noen ufyselige playere... er ikke sånn helt riktig tror jeg :-)

(kvinne 40 år fra Oslo) ma. 5 jan. 2009 18:40 Privat melding

@ høstsol

Hon var det...;)

Skjult ID med pseudonym :) ma. 5 jan. 2009 18:42

Det som er teit, når man ikke kan være ærlig. F,eks jeg skrev en melding og fikk ikke svar, så etter 3 dager skrev jeg tilbake, for jeg følte vi hadde noe på gang. Hun sa at hun hadde vært opptatt, men ville gjerne fortsette og sa at hun følte det samme, men er jo litt teit når jeg har sett at hun har vært pålogget, hvis den er pologget, så er du innom pcen, selv om du ikke er der hele tiden.
Er det ikke bare å si, beklager men jeg er ikke interissert? Jeg griner ikke, jeg blir mere glad, fordi da er det faktisk noen som klarer å være ærlig. Vi gutter er ikke som jenter, og tenker på det i flere dager, hva er det jeg gjorde feil etter 4 meldinger.
Vi biter ikke. Ikke jeg iallfall.

Skjult ID med pseudonym høstsol ma. 5 jan. 2009 18:43

Juni:
Takk for bra innspill. Lurte egentlig på om jeg skulle konfrontere ham med det,skjønner du... Men så har jeg jo tenkt at dette har jeg egentlig ikke noe med, pluss at det kan være en meget naturlig forklaring. Skal se på ham med VELDIG blide øyne fremover også...

Skjult ID med pseudonym Perle62 ma. 5 jan. 2009 18:45

Handler ikke det om øyet som ser?
Når jeg har en het flørt på gang har jeg siden oppe oftere enn ellers. Da er jeg naiv nok til å tro at han kanskje er online av samme grunn, ikke fordi han nødvendigvis også skriver til 80 damer i tillegg til meg. Når jeg ser en som er mye online oppfatter jeg ikke at han er opptatt men åpen for tilnærmelser. Og de som ikke svarer.... so what? Det finnes mye fisk i havet ;)

Skjult ID med pseudonym høstsol ma. 5 jan. 2009 18:48

Perle62: Det var da veldig så positivt du så på det. Hvis du har het flørt med nummer en, så tror du han er online pga deg. Og - hvis nummer to er mye online så er det fordi han er åpen for tilnærmelser?? Pose og sekk, eller?

Skjult ID med pseudonym :) ma. 5 jan. 2009 18:48

Oh høstsol. Du ser jo også hvor fort han svarer tilbake til deg? Hvis han svarer fort betyr det at han er meget intressert, tror jeg da. Det må jo være litt turn on:)
Men som sagt, jeg pleier også ha å ha nettleseren på, selv om jeg ikke er hjemme da, laster ned en del musikk, filmer, serier

Skjult ID med pseudonym høstsol ma. 5 jan. 2009 18:50

Kjapt svar, big turn on, enig. Og en bra start på en flørt.
Men egentlig snakker jeg her i utgangspunktet om noen jeg gjerne er kommet så langt med at vi kommuniserer utenom sukker., og at han fortsatt er mye online..

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ma. 5 jan. 2009 18:52

@ Høstsol

Ja selvfølgelig. Det er suspekt hvis man dater en fra Sukker, og personen er fremdeles å finne på siden.

Skjult ID med pseudonym Perle62 ma. 5 jan. 2009 18:53

Hvorfor ikke? Jeg slipper en hel del bekymringer i forhold til deg. Ellers... jeg er så konservativ at jeg bare flørter med en av gangen. Det tar lengre tid å treffe MR. Right på den måten, men jeg overser han ikke i iveren over å svare de ca 80 andre :))

Skjult ID med pseudonym høstsol ma. 5 jan. 2009 18:59

Perle62: Bare spøkte litt med deg. Og du har helt rett - av og til tenker jeg altfor mye, selv om jeg tror jeg oppfattes som ukomplisert i forhold. Synes bare at nettdating er litt mer "skummelt" og annerledes og spennende enn annen dating, av en eller annen grunn.
Når det gjelder én om gangen, så klarer ikke jeg det helt. Men holder meg til max tre, og treffer jeg en av dem flere ganger, så treffer jeg selvfølgelig ikke de andre!

Kent1980: Herregud!

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ma. 5 jan. 2009 19:03

Hva nå? Hva vet vel jeg? Har ikke datet en eneste en her ennå. Men skulle jeg komme i kontakt med noen her og møte personen, blir jeg jo ikke å finnes på Sukker, ihvertfall ikke før det skulle gå skeis, noe jeg håper ikke skjer selvfølgelig.

Er bare en innstilling jeg har.

Men hadde jeg datet hun en stund, og tilfeldigvis sett at hun fortsatt var online, ville jeg blitt skeptisk.

Den er ikke lett å unngå.

Skjult ID med pseudonym amen ma. 5 jan. 2009 19:15

Vel TS, jeg mener ikke å ta fra deg motet her, men jeg datet en mann i 2 måneder, og var naiv nok til å tenke at han heller aldri var innom sukker. Eeeeh, men det var han. Han faller innunder kategorien player. Noen er på evig jakt, like greit å få det avklart først som sist. Kan spare deg for mye hjertesorg. Det er ganske mange på sukker som ikke er aktive på forumet i det hele tatt. Jeg tror menn ofte er pålogget for "å gjøre seg tilgjengelig" og at de får flere beøkende på profilen sin på den måten. Dersom denne karen er pålogget med denne motivasjonen så sier jo det en del... Spør han da vel:) Tvi tvi

Skjult ID med pseudonym høstsol ma. 5 jan. 2009 19:19

Merker jo selv at de gangene jeg er online så er mange flere innom profilen min, og jeg får mye mer mail og hjerter. Så det er nok noen fordeler med å være "lett tilgjengelig" ja. Hmm, spørre ikke spørre.... Kan jo kanskje komme innom det ad omveier...
Kanskje vi burde laget en offisiell liste over playerne?? Hehe, da ville vi blitt kastet ut av Sukker!

Skjult ID med pseudonym timtim71 ma. 5 jan. 2009 19:27

Jeg er nok mye pålogget her. Betyr IKKE at jeg flørter med mange. Men for meg, som jobber hjemmefra, så merker jeg at Sukker er blitt litt erstatning for kollegaene jeg mangler... Får til en viss grad dekket mitt "sosiale" behov her. Da hovedsakelig her i forumet.

Maskinen står alltid på, og som oftest ligger Sukker i bakgrunnen. Er innom 3-4 ganger i løpet av dagen. Men hvis noen følger med på meg så kan det nok oppfattes at jeg er her HELE tiden.

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 5 jan. 2009 19:28 Privat melding

Jaaaaa . jeg er pålogget veldig mye og jeg er den største playeren av alle ;oP

Skjult ID med pseudonym juni ma. 5 jan. 2009 19:30

smily:

din... din.. din... eh.. din dumme player!!!!

:-D

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 5 jan. 2009 19:31

Her var det mye delte meninger om hva som er akseptert når man dater en annen "Sukkerbit".
Men må si meg litt enige med de som stiller seg skeptiske til at daten din henger her inne 24-7.
Det skaper vel kanskje litt unødvendig usikkerthet hos hverandre, hvis man treffes regelmessig og samtidig ser at den andre "bor" her inne? Hvis JEG hadde hatt noe gående med noen her, som hadde vart mer enn 24 timer (!) -og han luntet rundt her inne som om det var business as usual hadde jeg nok blitt litt over gjennomsnittlig skeptisk ja!

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 5 jan. 2009 19:31

Backoff Smily! Överst på pallen står JAG! ;)

Skjult ID med pseudonym høstsol ma. 5 jan. 2009 19:43

Takk damer, dere lager jo en helt egen liste. Ingen trenger å oute andre her :)! Men - hvor ble det av de MANNLIGE playerne da ; )?

Men har skjønt poenget, MANGE er online hele tiden uten at de nødvendigvis sjekker masse nye spennende folk hele tiden. MEN - er jeg på datern med en jeg finner spesiell, så er det grunn til å være litt mistenksom hvis de fortsatt bruker mesteparten av fritiden online på Sukker.

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 5 jan. 2009 19:48

And that pretty much sums it up! ;-)

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 5 jan. 2009 19:58 Privat melding

HA!!! Jezzy ,den skal vi bli to om .... Du snakker jo rett fra leveren... alle vet jo hvor de har deg ....
Men jeg er veldig flik til å spille "liten , søt, snill og uskyldig ".... Moohohahhahhahahahah ;oP

Juni .. Den som sier andre er dumme ,de er dummest selv ;oP

Skjult ID med pseudonym juni ma. 5 jan. 2009 21:03

Smily:

Jeg har mistet litt oversikten her, men regner med at jeg nå er ganske så dum? :-D

Skjult ID med pseudonym Bad Santa ma. 5 jan. 2009 21:55

Har møtt hu derre onLine.... Ikke mye å stå i ramma etter der gitt... Hu var jo helt utslitt etter å ha sitti flere døgn foran pc`en

(mann 48 år fra Telemark) ma. 5 jan. 2009 22:01 Privat melding

"Trådstarter ønsker at denne tråden skal være seriøs, uten småprat eller avsporinger"

..ehem...*host*...*host, host*

...ja... da prøver jeg meg med en litt seriøs kommentar. Opplevde på lørdag å prøve å komme i kontakt med ei som var online, men fikk ikke svar. Fikk svar på søndag, og hun hadde ikke vært pålogget lørdag! Men det sto altså at hun var det.....

...så da er det kanskje ikke så ille likevel?

Skjult ID med pseudonym høstsol ma. 5 jan. 2009 22:06

Tror faktisk at du kan ha et poeng. Selv om det høres litt merkelig ut... Tror nemlig at hvis du er "innom" såvidt for å sjekke mail, så står det faktisk at du er online leeenge etterpå.... Og selv om jeg er på sukker for første gang siden før nyttårsaften så har jeg vel i kveld, bortsett fra å ha vært borte et par timer på trening nå, oppført meg slik at det kan se ut som om jeg er online HEEEELE tiden også - hehe!

Jeg har jo vært med å dra igang noen av avsporingene selv, så kan vel ikke klage :)

(mann 32 år fra Oslo) ti. 6 jan. 2009 16:08 Privat melding

For min del så er jeg online nesten hele tiden tror jeg, ikke fordi jeg ser på men fordi sukker ligger i en bakgrunnsfane på nettleseren som oppdateres hvert 30. minutt. Når pcen da i tillegg står på nesten hele tiden så virker det nok som om jeg er veldig veldig mye online. Jeg kan jo alltids logge meg ut hver gang, men jeg synes det er litt stress å måtte logge seg inn og ut igjen hver gang jeg ser om jeg har fått brevet jeg venter på...

Skjult ID med pseudonym lathund ti. 6 jan. 2009 17:20

Jeg er nok pålogget hele tiden i perioder. Og avlogget hele tiden i perioder. Interessen for - og energien brukt her inne går veldig i bølger. Men i aktive perioder er jeg nok - som mange andre - pålogget i bakgrunnen mens jeg gjør mye annet (eller i hvert fall later som, slik at det ikke skal virke som jeg er helt panisk og bare sitter og venter på brev som aldri kommer).