Alle innlegg Sukkerforum

Jeg liker damene litt eldre:)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ungkar ma. 5 jan. 2009 18:17

Mann midtveis i 30årene som verdsetter modne damer og her er grunnen..

Ei moden dame har levd livet og vet at ikke alt bare er lek. Mange modne damer har forståelse for at verden ikke bare er en dans på de røde rosene og skjønner at vi mennesker har ups and downs her i livet. Derfor er det lettere å etablere kontakt med litt eldre kvinner.

Jeg registrerer her inne på sukker at nesten alle "yngre damer", la oss si fra 29 til 35 søker etter en mann som er morsom og latteren sitter løst, selvsikker og trygg på seg selv.

Jeg kan le, jeg er til tider trygg på meg selv og alt det der, men utifra profilteksten tolker jeg det slik at de fleste av de yngre kvinnene vil ha en komiker som kommer leende inn gjennom dørene og at de muntre fortellinger sitter løst. Jovisst kan jeg også le, men hverdagen min preges av de dårlige nyheter fra hele verden og akkurat nå påvirkes jeg av palestinakonflikten osv... Jeg er heller ikke særlig tilfreds med at jeg midtveis i trettiårene enda ikke har funnet meg til rette med familie. Så hvordan skal jeg greie å være munter hele tiden da?

Grunnen til at jeg tar opp dette er at jeg registrerer at damer med flere år på baken godtar at man er seriøs og til tider alvorlig sålenge man er snill og rettferdig og alt det der..

Er det en så dårlig egenskap å være preget av stundens alvor, når verden holder på å gå i oppløsning av krig og folk rundt om stort sett meler for sin egen kake?

Hadde vært interessant å fått tilbakemeldinger på dette!

Ellers ønsker jeg alle Godt Nytt År med håp om en fredeligere verden...

Skjult ID med pseudonym Dr Oetker ma. 5 jan. 2009 18:21

Ikke uvanlig at man vil treffe en som er voksen i sinn og skinn. Fordelene har du påpekt selv. Ulempen er når du treffer en som er så mye eldre enn deg at hun har begynt å planlegge pensjonisttilværelsen. Da får du litt følelsen at livet har stoppet opp. Det er heller ingen god følelse.

PS: Dumme jenter finnes i alle aldre og fasonger.

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 5 jan. 2009 18:26

jeg er vel en av de som kanskje har beskrevet drømmemannen slik... men det er akkurat det det er ,drømmemann:-)
er vel mest fordi det er vanskelig å beskrive hvordan man tror en drømmemann er da.... har jo ikke møtt han----
er ikke ute etter en klovn,eller en som må være munter hele tiden....høres slitsomt ut...
men høres ikke så gale ut om drømmemannen er spesielt munter når vi er sammen da;-)

Skjult ID med pseudonym Avslappa ma. 5 jan. 2009 18:31

@sunway - der sier du jo noe interessant, at det er en "drøm". Tilstår glatt at jeg har lest endel slike profiler og av og til tenker at dama er ute etter en stand-up-komiker. Ikke misforstå, har selv satt humor som "veldig viktig" men hvis dama skal gå rundt i leiligheta mi og slå vitser om alt blir det er kort forhold gitt ;-)

Skjult ID med pseudonym Ungkar ma. 5 jan. 2009 18:36

Ok, men når jeg leser slikt forestiller jeg meg at idealet er en flirende bajas! De fleste mennesker er vel muntre sålenge dem er fornøyd med tilværelsen. Men idag føler jeg meg ikke særlig munter som nevnt ovenfor! Det skjer altfor mye alvorlig ute i verden til det.

Men jeg har erfaring fra ei moden dame og jeg må si jeg elsket hennes naturlige væremåte og hennes forståelse og forstand og ikke minst kunne vi være både muntre og seriøse om hverandre..

Jeg undres bare hvorfor så mange ikke tar med seriøsitet og alvorlighet i samme grad som munterhet.
For meg er omtanke og omsorg en viktig ting som skal til for å pleie forholdet og familien. Oppstemtheten kommer vel av seg selv sålenge man har det bra i forholdet og med seg selv.

Syns bare det er litt merkelig å poengtere at det er et krav når man søker etter en partner... Men det kan jo være jeg har misforstått noe av meningen med det;)

Skjult ID med pseudonym Avslappa ma. 5 jan. 2009 18:44

Er vel litt som at svært mange damer har "trofast" som et krav. Alle er vel ute etter noen som er trofast, men ikke alle skriver det.

Skjult ID med pseudonym Ungkar ma. 5 jan. 2009 18:51

Jeg setter også trofasthet som et krav i et forhold.. Men jeg har kanskje glemt å nevne det under profilen. Jeg vil også gjerne at damen skal være glad og blid når vi er sammen. Men jeg krever ikke av damen at hun skal være munter og glad hele tiden, jeg verdsetter også alvorlighet skjønner du..

Jeg har bare merket meg gjennom tidligere relasjoner at yngre damer er mer opptatt av en partner som fungerer muntert og sosialt i hennes vennekrets. For meg virker det som at damer med litt flere år på baken er roligere på det punktet så lenge forholdet fungerer greit.

Jeg vil heller ikke forlange at dama jeg eventuelt møter skal være en showmaker i kameratkretsen min. Hvis jeg møter ei jeg blir glad i så er jeg ikke redd for å vise henne fram for mine venner og jeg vet også mine venner vil akseptere henne og imøtekomme henne sålenge de vet jeg er glad i henne:)

Skjult ID med pseudonym Dr Oetker ma. 5 jan. 2009 18:59

Mange ungjenter er sosialt usikre. En vittig fyr sørger for at man slipper hullene med taushet i forholdet, muligens (den tausheten som folk som aksepterer hverandre mestrer). En sosial klovn sørger for å løfte en selv fram som en verdifull person i vennekretsen.

Når man blir voksen er ikke slike ting så viktig lengre - da står man på egne bein.

Skjult ID med pseudonym juni ma. 5 jan. 2009 19:16

Ungkar:

Jeg tror egentlig at du er på litt ville veier her. Du ønsker ei som er en del mer moden i tanker og følelser enn det du selv opplever at du selv er, og det du opplever at dine gjevnaldrene jenter er.

Ut i fra dine premisser, så vil det sjeldent funke å finne en eldre kjæreste... Men ja, du kan oppleve at kvinner langt over din alder har en noe annen måte å leve livet sitt på enn det du opplever av dine gjevnaldrene. Men saken er at du kommer til å komme til det punktet du også, og plutselig vil du oppleve at du er mer på linje med dine gjevnaldrene enn det du var tidligere...

Jeg vet ikke helt hva du er på leit etter med tråden din her, men ung mann og moden kvinne blir alltid kun et elskerforhold, mens ung kvinne, moden mann fortsatt er en mulighet for mange.

Men ikke tro at modne kvinner er greia for deg... du kommer jo dit en gang selv: ...som en moden mann som søker moden kvinne...
Om du selv nå synes at jenter på din alder ikke er noe særlig, så vil jeg tippe på at det er fordi du ikke helt klarer å forstå dem :-)

Skjult ID med pseudonym Dr Oetker ma. 5 jan. 2009 19:31

En eldre kvinne kunne jo være grei som pulevenninne. Hvis hun forstår hvor grensene for den aktiviteten går.

.. men, det ender kanskje med at hun løper etter deg når du skal hjem med et "husk å ta på lue, vennen min".

:-)))

Skjult ID med pseudonym juni ma. 5 jan. 2009 19:48

Dr Oetker:

bare for å spørre... du har ingen ønsker om å finne deg en ung kjæreste, sånn ca 15 år yngre enn deg selv?
Et slikt utsagn som du kommer med her, tåler jeg kun av voksne menn som ikke kunne tenke seg pur unge jenter dersom de fikk velge... :p

Skjult ID med pseudonym thenurse ma. 5 jan. 2009 19:53

hmm,
Det å sette et likehetstegn mellom at det å ønske en partner med humor er det samme som å ønske seg en standup komiker blir for enkelt etter mitt syn.
Jeg ønsker en mann som har samme humor som meg, som evner å trekke på smilebåndet over de små underfundigheter som oppstår i løpet av dagen, eller le så tårene renner når situasjonskomikken slår en ut. Men vi skal også kunne kjenne på stillheten sammen uten at en morsom vits må forstyrre idyllen:)

En mann som ser på verden som et veldig seriøst sted der alle hverdagens viderverdigheter tar overhånd, eller en mann som befinner seg på melankoliens ensomme sti, han passer ikke så godt til meg.

Og den som nå tror at jeg hele tiden svever på en rosa sky, eller at jeg ikke eier evne til refleksjon tar skammelig feil.

Det er bare når man har sett mørket man kan sette pris på lyset... :)

Skjult ID med pseudonym Avslappa ma. 5 jan. 2009 19:58

Nå er jeg ikke innom og leser profilene til mine "konkurenter" (og gidder ikke opprette en spionkonto heller) så jeg vet jo selvsagt ikke hvordan de gutta ordlegger seg, _men_ jeg finner det ikke naturlig å bruke ord som "må være morsom" i beskrivelsen av drømmedama. Ikke fordi jeg ønsker meg ei potte sur kjerring ;-) men fordi jeg regner med at jeg alikekel må "lære" meg hennes humor til en viss grad (og omvendt).
Hva skriver gutta her inne egentlig? Damer, noen kommentarer?

Skjult ID med pseudonym Ungkar ma. 5 jan. 2009 20:12

Den var drøy syns jeg!

Blir for dumt å påstå jeg ønsker meg ei eldre elskerinne som det ble sagt over! Ikke det at ikke eldre og modne damer har en moden og god sexualitet, det kan være kjekt det og, men fokus blir feil. Jeg snakker om mellom-menneskelig og hverdagslige forhold nå. Jeg syns det er attraktivt med ei seriøs dame som også kan være kjælen og legger ikke så mye vekt i humoren som det her er snakk om! Jeg er ingen stivsnipp-politiker heller bare så det er klart! Grunnen til at jeg nevnte dette ista var faktisk at jeg sakner litt mer seriøsitet i enn ellers alvorlig hverdag.. Ja, jeg liker å smile og le jeg og, det er jo en naturlig del av det gode liv og at man sammen har det bra. Men jeg syns det blir litt merkelig å ta med dette som et krav ettersom det vil komme som en respons i et bra forhold. Det som er viktig er jo at man sammen har det bra og da vil jo munterhet også komme naturlig inn i bildet.

Kanksje jeg ikke er som drømmemannen ettersom jeg faktisk ikke har så veldig lett for å gripe det muntre øyeblikket til enhver tid uansett hvilke fremmede som er til stede. Jeg tror et fåtall har den egenskapen. Ihvertfall ikke når livet ellers preges av en litt heller trist erkjennelse av at man midtveis i 30 årene faktisk ikke sitter med familie og man føler savnet..

Men heldig er dere som går rundt så bekymringsløst og ikke vet hva framtiden vil bringe mens klokken tikker så fort avgårde.

Nei da vil jeg heller finne meg ei alvorlig og seriøs dame, finner vi hverandre skal jeg nok få henne til å smile og le..;) Men hun bør ikke sette det som et krav overfor meg for da får jeg prestasjonsangst!

Skjult ID med pseudonym Avslappa ma. 5 jan. 2009 20:13

(Dagens dårligst råd): kanskje lære deg å sjonglere eller noe sånt?

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ma. 5 jan. 2009 20:16

Så lenge hun ikke er eldre enn moren min, så kan..................neeeei! Nå fikk jeg mental image!

Skjult ID med pseudonym Avslappa ma. 5 jan. 2009 20:19

Mora di ja...mmhmmmm
Sorry, var egentlig uncalled for...

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ma. 5 jan. 2009 20:21

Søstera di :)))

Skjult ID med pseudonym thenurse ma. 5 jan. 2009 20:25

@ avslappa

Gutta skriver at man må;
være morsom og sporty, og vakker, men helst være naturlig og avslappet
være snill, men ikke hjelpe naboen eller familien for mye
ha god klesstil, like å kle seg opp, men ikke ha shopping som hobby
ha egne meninger og være selvstendig, men ikke være sta og helst like å la mannen være MANN,
være god til å lage mat, like å lage mat, like å arbeide i hagen og holde huset i perfekt shape, men ha tid til egne hobbier
ønske å oppdra felles barn, men fremdeles ha tid til egne venner et par ganger i uka
ha noen heftige hobbier som mannen med 20 hobbier fra før, kan være med på

:)

Skjult ID med pseudonym Avslappa ma. 5 jan. 2009 20:27

@thenurse - nå føler jeg meg litt lite maskulin... Har utrolig få av de sakene der skrevet. Mener de jo selvsagt alle sammen, med unntak av mine hobbyer som er latskap, søvn og våte drømmer ;-)

Skal selvsagt øyeblikkelig gjøre min profil om til en kloning av disse :-) Fornøyd nå :-)

Skjult ID med pseudonym Ungkar ma. 5 jan. 2009 20:32

thenurse

Det er jo i og for seg veldig gode egenskaper, men jeg merker meg at du sier gutta skriver at man MÅ!

Det er dette må`et jeg stusser over..

Det blir som at man bestiller en vare ikke for sin egen del nødvendigvis, men for å få mer sosial aksept fra vennegjengen!
Ihvertfall som jeg mange ganger oppfatter det, men det kan være jeg er heeeeeelt på bærtur nå C`,)

Skjult ID med pseudonym thenurse ma. 5 jan. 2009 20:39

@ avslappa

høres ut som vi er ganske like, så for min del trenger du ikke endre noe;)

@ ungkar

må- kan - bør - skulle vært -hvis bare- egentlig- skulle likt - ønsker meg - tidligere har jeg falt for- osv...

Det betyr jo det samme i grunn:)
Dessuten så er det tanken bak som teller, og siden alle sier at alle er så kresne her inne, så er det nok her det ligger, for begge partere vel og merke! :)

Skjult ID med pseudonym Avslappa ma. 5 jan. 2009 20:41

@thenurse - syns vi burde snakke litt mer om den tredje felles hobbyen vår i så fall ;-p

Skjult ID med pseudonym thenurse ma. 5 jan. 2009 20:46

@ avslappa

har sånne stor sett hver natt jeg:) (og står opp med et smil på morgenen... . )

Hvor ofte har du de?

Skjult ID med pseudonym Ungkar ma. 5 jan. 2009 20:47

Jaja, skjønte jeg beveget meg utpå glattisen der hehe..

Kresne er vi vel alle, men kresen er så mangt;)

Skjult ID med pseudonym Avslappa ma. 5 jan. 2009 20:49

@thenurse - dæven!?! Ikke i natt ihvertfall, våknet helt sikker på at kjønnsskifte-opererte seriemordere var i leiligheten min, gikk heldigvis fort over :-)

Men blir du ikke litt frustrert over at det på en måte ikke blir noe mer enn fuktig? ;-)

Skjult ID med pseudonym thenurse ma. 5 jan. 2009 20:50

@ ungkar

ja, og hvis man er kresen på vegne av venneflokken sin så er man ihvertfal på glattisen;)

Skjult ID med pseudonym .Bra.. ma. 5 jan. 2009 20:50

@ Ungkar

Si meg før jeg tar deg seriøst..

Hva gjør du får å "redde verden"? Hvilke tiltak opptar deg? Noe konstruktivt, eller tar det for lang tid å gå rundt å sture over at flere har det verre enn deg?

Skjult ID med pseudonym thenurse ma. 5 jan. 2009 20:51

@ avslappa

hvem sa at det ikke blir det.... ;)

Skjult ID med pseudonym Ungkar ma. 5 jan. 2009 20:55

Hva jeg gjør for å redde verden? Jeg bryr meg i det minste og tar over meg hvor skjev sammensetningen er i nåværende konflikter. Jeg snakker med folk og jeg sier min mening. Utover det gjør jeg ikke mye desverre. Men jeg har skjønt såpass at andres nød skal man ikke være blind for. Jeg deltar også i noen debatter skjønt det nok ikke hjelper stort!

Jeg kunne gjort så veldig mye mer.

Skjult ID med pseudonym Avslappa ma. 5 jan. 2009 20:57

@thenurse - jasså ja! (håper desperat at du mener du er "handy round the house", ikke at du ringer noen...)

Skjult ID med pseudonym .Bra.. ma. 5 jan. 2009 20:57

Så gjør det, da!

Hva hjelper det å gå rundt å være lei seg om man ikke gjør noe for å hjelpe!

Herregud!!!

Skjult ID med pseudonym Ungkar ma. 5 jan. 2009 21:01

.Bra.???

Herregud da menneske!..

Du høres virkelig ut som en surpomp!

Skjult ID med pseudonym .Bra.. ma. 5 jan. 2009 21:04

Nå er det ikke jeg som startet tråden her å syntes det var en fordel med damer som ikke vil ha humor gutter.

Jeg bare provoseres av dere liksom-sympatiske folka som ser nyheter, synes det dere ser er ille...men ikke gir en dritt av dere overflod.

Ikke surpomp, bare engasjert.

Skjult ID med pseudonym thenurse ma. 5 jan. 2009 21:06

@ .Bra...

Skjønner at du er oppgitt, men det er opptil hver enkelt å finne sin vei ut av mørket...
Men jeg er enig med deg i at det nytter lite å være fokusert på det man ikke har.

@Ungkaren

Fokuser på det man kan endre, så vil resten gå seg til etterhvert.
Og hvem vet kanskje er det gjennom et nytt prosjekt veien til drømmedama går:)

Skjult ID med pseudonym Ungkar ma. 5 jan. 2009 21:07

Nådah, jeg er faktisk sikker på at du er en surpomp!

Men jeg har nok ordlag meg på en måte så du ikke skjønner hva poenget mitt er virker det som..

Jeg liker faktisk å le, men liker ikke at det er et krav;)

Skjult ID med pseudonym sorry ma. 5 jan. 2009 21:09

Sorry, men..
Engasjert i hva da, @Bra.?
Du kom sent inn i diskusjonen her kan jeg se...... Denne tråden er vel ikke seriøs så start en annen tråd om å redde verden:-)

Skjult ID med pseudonym Ungkar ma. 5 jan. 2009 21:10

Liksom-symptatisk du liksom..

Tror du ikke noe på at jeg føler sympati for de som lider?

Hvordan kan isåfall du vite hvordan jeg føler det?

Bare lurer

Skjult ID med pseudonym .Bra.. ma. 5 jan. 2009 21:10

Gadd ikke lese alle innleggene engang jeg..

Men måtta bare kommentere det jeg opplever som gulp fra ungkar..

Jeg mener man frasier seg retten til å klage om man ikke gjør noe for å rette opp ev. skjeivheter eller mangler..

Skjult ID med pseudonym Ungkar ma. 5 jan. 2009 21:12

Vil bare si en ting .Bra. og det er at du skyter fullstendig skivebom når du angriper meg.. Hva enn jeg har sagt som provoserte deg..

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ma. 5 jan. 2009 21:12

Nå må vi bli glade igjen her. Her skal dere få en liten historie fra barneskolen.

I svømmetimene var det alltid bråk i guttedusjen, så til slutt måtte læreren vår (kvinne) og hun som assisterte(også kvinne) være med oss i dusjen for å passe på at det ikke ble mer bråk.

De var nakne sammen med oss. Vi var så små i høyden at når de skulle snakke med en av oss, måtte de bøye seg ned for å snakke. Hun ene var over 180cm. Så vi sørget for å snakke med de så mye vi bare kunne. Og når de bøyde seg ned, så stelte alle gutta seg bak og tok en titt.

Sånn, bedre nå?

Skjult ID med pseudonym .Bra.. ma. 5 jan. 2009 21:15

Ungkar..

DU provoserer meg da du sympatiserer så mye med de rundt i verden som lider...men ikke sympatiserer nok til å hjelpe dem..

Og Kent, du fikk meg helt klart til å le;) Ser du, ingen surpomp.

Skjult ID med pseudonym sorry ma. 5 jan. 2009 21:15

Har vel litt og si hva man "klager" over..... forskjell på krig og elendig-het og om man "søker eldre damer".
Tror Ungkaren får noe som kanskje du gulpet opp på andre i dag....:-) Dårlig dag, kanskje?

Skjult ID med pseudonym Ungkar ma. 5 jan. 2009 21:17

Så hvis jeg sier at jeg sympatiserer med de som lider rundt om i verden uten å bekjentgjøre for deg hva jeg faktisk gjør så har du rett til å bedømme meg og mine motiver?

Skjult ID med pseudonym .Bra.. ma. 5 jan. 2009 21:20

Du sa jo nettopp i sted at du desverre ikke gjør annet enn å si din mening om temaet..og lite utover det...

Tråkket Bra på en øm tå her eller??

Skjult ID med pseudonym sorry ma. 5 jan. 2009 21:23

Herregud @Bra :-(
Nå er du teit... håper dette bare er en spøk fra din side for å varme opp her inne....
Start din egen tråd..... så kan du tråkke på andres ømme tær:-)

Skjult ID med pseudonym søtnøs ma. 5 jan. 2009 21:27

har du aldri møt en yngre dame/ jente med noe livservaring og voksen i sinne?
jeg vet om flere..... si ifra, så kanskje får du mail til noen av dem.....

Skjult ID med pseudonym .Bra.. ma. 5 jan. 2009 21:27

Jeg starter min egen tråd jeg da...

:P
En dag jeg er i bedre humør..

Skjult ID med pseudonym Ungkar ma. 5 jan. 2009 21:29

Min ømme tå er at jeg syns det er fryktelig galt det som skjer når folk blir undertrykt og lider.. Hva vil du at jeg skal gjøre, stille opp som menneskelig skjold mellom israelske soldater og hamas kanskje?

Hm, er vist flere som er ute på tynn is her nå!

(kvinne 42 år fra Akershus) ma. 5 jan. 2009 21:30 Privat melding

Det er tydligvis aldri bra nok uansett hvilken alder man er i ... hehehe

Skjult ID med pseudonym .Bra.. ma. 5 jan. 2009 21:32

Virkemidlene er mange.!
Uten at man trenger å ofre livet, en arm eller et bein av den grunn..

Bli plan fadder, resirkuler melkekartonger, kjøp ei geit, støtt et program du tror på...

Så hjelper du verden til å bli bittelitt bedre.. SÅ kan du si at synes verden suger..men gudskjelov gjør din skjerv for å få den bedre...

Krig og fred og politikk og sånt er vanskelig å gjøre noe med..men hjelp ofrene kanskje??

Skjult ID med pseudonym buuuu... ma. 5 jan. 2009 21:33

noen er aldri tilfreds tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Ungkar ma. 5 jan. 2009 21:37

-dypt innpust-

Jeg har møtt yngre damer som har både livserfaring og voksent sinn søtnos;) Jeg har også møtt voksne damer med ungt og lekent sinn..

Så hva var det jeg skulle fram til?

Jo, jeg tenkte at mer voksne damer med lang erfaring og som vet å ta livet med ro kjenner sin sfære bedre og ikke er så opptatt av å skape seg hele tiden.. Det er ikke dermed sagt at alle yngre damer gjør det heller.. Er bare slik jeg oppfatter det kanskje.

Og en god latter forlenger somsagt livet og gir mer moro i hverdagen;)

Skjult ID med pseudonym Varda ma. 5 jan. 2009 21:39

Pussige greier...gitt. ;-)

Om menn søker eldre kvinner, får de pepper.
Om menn søker yngre kvinner, får de pepper.

Jaja, vi er jo på Sukker.
*krig og fred og kjærlighet og sånn...*

Skjult ID med pseudonym søtnøs ma. 5 jan. 2009 21:42

søtnøs og søtnos er 2 forskjellige personer. tror søtnos hadde vært overrasket nå.

samme er med oss damer.
søker vi eldre voksne menn, går vi etter lommeboka.
søker vi yngre, da vil vi ha en sprek elsker.....
vi får pepper uansett..........

Skjult ID med pseudonym Kitaro ma. 5 jan. 2009 22:12

Ja, ja... jeg undrer meg over hvorfor det ikke er ''fint'' å ønske være sammen med en ''eldre'' dame? Nå snakker vi ikke 30 års forskjell men ca 5-10 år. Jeg liker unge menn som tør å leke litt og ikke er så tradisjonelle som mange eldre menn enligt min erfaring er. Selvfølgelig er det morsomt med en sprek elsker! men kun det holder ikke i lengden... Jeg har hatt 2 lange forhold med yngre menn (10 resp. 5 år), det fungerte kjempebra og tok ikke slutt grunnet alderen! Tør å være ''annerledes'' Ungkar!!! Drit i alderen og andre bekymringer og ha det godt!!!
Stor klem fra en moden kvinne

Skjult ID med pseudonym høstsol ma. 5 jan. 2009 22:20

Tror ikke Ungkar trenger å være "annerledes". Her på sukker har jeg inntrykk av at mange yngre menn prøver seg på eldre kvinner. Er det blitt hot - eller? Jeg har satt max fem år yngre enn meg, men mange både 10 og 15 år yngre sender flørtemail. Artige og sjarmerende er de óg :)))))Tror du er som mange andre jeg ungkar, selv om de andre kanskje har andre grunner!

Skjult ID med pseudonym Clueless ma. 5 jan. 2009 22:22

Samme her. Skulle tro det var en eller annen trend ja... :-)

Skjult ID med pseudonym høstsol ma. 5 jan. 2009 22:47

Og vi klager ikke, gjør vi vel ;-)

Skjult ID med pseudonym tekopp ma. 5 jan. 2009 23:07

Kom litt seint her, men Ungkar; ser du har fått en del tips lenger oppi her. Vi e mange dame som e engasjert i verden rundt oss, har evne til å reflektere over livets urettferdigheta men også gleda, og ser at også de tyngre refleksjonan e viktig i et (for oss) balansert liv. Æ trur det skjule sæ mange seriøse, alvorlige og engasjerte dame her inne men som også kan flire, tulle og være munter. Det e bare ikkje sikkert de fronte de seriøse egenskapan sine så veldig =) Og nei, æ syns ikkje det en dårlig egenskap å være prega av stundens alvor når verden holder på å gå i oppløsning av krig. Æ syns tvert i mot det e en veldig bra egenskap, førr mæ vitne det om engasjement, som æ sett veldig høyt.

Skjult ID med pseudonym v ma. 5 jan. 2009 23:53

Jeg må si meg uenig med Juni i at eldre dame yngre mann kun kan være elskerforhold. Hvor går i så fall alderforskjell-grensen?

Grunnen ti at jeg er uenig er at jeg vet om (i min omgangkrets, tenker ikke på kjendisverdenen) par med alderforskjell den gale veien. Opp til 10 år. Det hører jo med til historien at disse parene kler hverandre - at mannen oftere virker eldre enn sine år, hun virker yngre. Men man vil likevel gjette at kvinnen er eldst da, men minst like attraktiv.
De eneste utfordringene som har vært nevnt for meg, er at de må sette i gan med barn før hennes klokke slutter å tikke, samt at det er møkk kjedelig for den modne damen når vennepar skiller seg og mannens kompiser kommer med nye damer - som er ca 10 år yngre enn mannen. Da er det ca 20 år mellom henne og mannens kompiser' nye venninner, og det kan bli litt mye fjasing. Men det er et problem de kan leve med. Og noen av disse er bare rebound-babes.

Menn som har eldre kvinenr utstrpler ofte en viss pondus synes jeg. Jeg tenker ikke mammagutt, jeg tenker mann som vil ha noe å bryne seg på.... Stå på ungkar:)

Skjult ID med pseudonym Kent1980 ma. 5 jan. 2009 23:55

Ashton Kutcher og Demi Moore.

Se og lær :)

Skjult ID med pseudonym pigalopp ti. 6 jan. 2009 00:10

Jeg kom også litt seint inn her, men har lest det meste i tråden. Ble litt overrasket over ungkar som står frem og forteller om tankene sine vedr. alder på damene han ønsker deg.
Kanskje det er flere som tenker sånn, for jeg får usedvanlig mange treff fra unge menn som er både fem, ti og femten år yngre enn meg.
Jeg har tenkt at de kanskje har et ødipuskompleks, men hvis det er som ungkar sier, så ligger det kanskje andre tanker bak?
Kunne godt tenkt meg en som var yngre jeg, men når de er på alder med døtrene mine så blir det liksom litt feil for meg. Er vel for gammeldags kanskje? *sukk*

At ungkar følger med på, og har tanker om de alvorlige tingene som skjer rundt i verden, synes jeg teller til hans fordel. Alt er ikke bare glam og glitter, og jo flere som skjønner det, jo bedre.
Trenger jo ikke å gå rundt og være hengehue for det?

Skjult ID med pseudonym mart1s ti. 6 jan. 2009 00:28

Det blir litt slitsomt når dere fire-fem jentene som har engasjert dere mest her, nærmest prøver å latterliggjøre Ungkar fordi han har noen litt andre ønsker enn det som gjennomsnittet har.
Respekt, jenter....respekt.
Dessuten; ikke gi inntrykk av at dere representerer gjennomsnittet av kvinnene på deres alder. For det gjør dere ikke. min påstand er at dere er LANGT mer oppdaterte, intelligente, tenkende, velformulerte, og har et mer up-to-date tilpasset livssyn enn gjennomsnittet av deres medsøstre.
Og jeg mener det !
Jeg skjønner veldig godt hva Ungkar mener her. For meg er de fleste jentunger (kanskje litt nedverdigende ordbruk, men dog illustrerende) på 25 år og deromkring ufattelig uinteressant selv om de representerer noe jeg aldri får igjen. Kanskje kun for sex, men det er ikke det diskusjonen dreier seg om.
Jeg har en jobb som gjør at jeg stadig møter nye mennesker i mange aldre hele tiden, og det skremmer meg hvor mye fjols og fjas som tripper rundt.
Og så vil sikkert alle jenter gå til motangrep, men jeg tar dere ved hornene;
Joda, det er mange (!) usigelig snevre og enkle menn der ute også !

Skjult ID med pseudonym Ungkar ti. 6 jan. 2009 02:05

Det viktigste er ikke damens alder, men kjemi, kommunikasjon osv.. Jeg føler meg meget vel med litt eldre kvinner. Ofte har de lært gjennom livet og da føler jeg det mer harmonisk. Med det mener jeg ikke at ikke disse damene har lidenskapen i seg. Lidenskapen er ikke forbeholdt den yngre garde har jeg erfart meg. Det som er viktig er jo at man har det bra sammen og at kommunikasjonen er god og det føles så godt å snakke med en behersket kvinne som ikke er så hysterisk opptatt av dill og dall og hva andre måtte mene;)

Skjult ID med pseudonym Dr Oetker ti. 6 jan. 2009 09:46

@juni: 10-12 år yngre er vel mer realistisk. Femten år yngre enn meg - nei, de har så lite å by meg. Det er greit med en viss likeverdighet i livserfaring.

Skjult ID med pseudonym Takkformeg ti. 6 jan. 2009 10:17

Jeg registrerte at det i tiden fra jeg var 35 til jeg passerte 40, var mange av mine jevngamle venninner som ble sammen med menn på 50+, altså 10-20 år mellom dem.
Hvorfor aner jeg ikke, noen er i mine øyne veldig gode matcher, andre totalt mismatch (i mine øyne).
I alle fall slo det meg at jeg kanskje hadde noe å se frem til den dagen jeg passerte 50.... :)

For egen del er jeg fortsatt av den formening at min ledsager tilhører min egen generasjon (jada jeg vet at det er ca 30 år mellom generasjonene, men dere forstår hvor jeg vil), tror at samtaleemner og referanser til samme opplevelser tidligere er lettere å finne da.

Forøvrig illustrerer vel følgende historie litt:

Jeg og min kollega har i mange år hatt følgende åpningsreplikk til nye lærlinger i bedriften; -Hvor var du da Brå brakk staven?

Svarene har vært mange, men da en svarte at han ikke var født engang i `82, forsto vi at den replikken var oppbrukt....