Alle innlegg Sukkerforum

Venner og kjæreste

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lilly on. 8 feb. 2017 21:44

Noen her som har mistet kontakten med venner etter at de har fått seg kjæreste? Jeg sitter kjempeskuffet igjen etter en venninne har kuttet ut gjengen nesten helt etter at hun fikk kjæreste for et år siden. At man kan være litt i koma de første månedene er en ting, men nå har det gått veldig lang tid. En i venninnegjengen har det veldig leit privat nå og selv ikke henne har hun giddet å ta kontakt med. Selv har jeg aldri vært sånn. Jeg har behov for alenetid med venninner eller så har jeg tatt fyren med på besøk osv. Hva tenker dere om temaet? Har du bare behov for venner når du er singel? Noen som har færre venner nå fordi de mistet noen mens de var i forrige forhold? Eller som er i min situasjon?

Skjult ID med pseudonym Lilly on. 8 feb. 2017 21:54

Håper ikke forholdet går i knas om noen år. Da kommer hun ikke til å ha mange å ringe. Trist.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 8 feb. 2017 21:56

Jeg tenker det at ei sånn dame hadde jeg orket å være sammen med.
Hvis hun aldri kommer seg ut.
Det er sunt med litt alene tid og gjøre ting med sine egne venner uten kjæresten.

Nå er ikke dette et problem for meg, da jeg ikke har noen interesse av å flytte sammen med ei dame, så da er vel egentlig bare naturlig at hun er like mye med venner som med meg.

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 8 feb. 2017 22:01 Privat melding

Tenkte litt sånn jeg også, @my....

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 8 feb. 2017 22:02

Jeg kom til å lure, har dere tatt kontakt med henne da?
Eller har dere sittet og ventet på å høre fra henne?
Kanskje hun er skuffet fordi dere ikke kontakter henne lenger etter at hun fikk seg kjæreste?

Vet at sånt går litt begge veier og ikke alltid bare den ene siden som har all skylden.

Skjult ID med pseudonym Lilly on. 8 feb. 2017 22:04

Er litt rart om alt du foreslår blir avvist og du ikke ser eller hører noe fra noen på flere år. Da blir du litt overrasket når telefonen ringer. Bente? Bente hvem? De fleste opplever at vennskap må gå begge veier.

Skjult ID med pseudonym Lilly on. 8 feb. 2017 22:08

Hun blir kontaktet av oss hver uke og hun avviser oss hver uke. Gjelder mange personer som ikke er direkte i vennegjengen så hun har garantert låst seg inne ned kjæresten. Folk har også sagt at hun er savnet. Ingen har blitt sint, fornærmet eller uvenner enda.

Skjult ID med pseudonym Lilly on. 8 feb. 2017 22:09

Har det fint som singel i mellomtiden Hovmester 😉

(mann 37 år fra Oslo) on. 8 feb. 2017 22:10 Privat melding

Det er jo en balanse gang dette her. Aldri opplevd å ikke redusere omgang med venner i et forhold, er eller annet sted må tiden som brukes på forholdet tas fra...?

Det er ikke det samme som å aldri se venner lenger, men å balanse ting ut litt. Og er man plutselig veldig intim med noen over lengre tid er det kanskje litt slik at man kan ha behov for å henge litt med andre i samme situasjonen ? Ikke alltid like enkelt med de evig single vennene som skal drikke midt i uka osv.

Men som sagt, en balanse. De gode vennene har plukket meg opp med årene når jeg har mistet balansen og det vet de vi vil gjøre også. Bærer da for faen ikke nag til venner fordi de er lykkelige på annet hold ?

(mann 40 år fra Buskerud) on. 8 feb. 2017 22:11 Privat melding

@my nå kan man jo argumentere for at de (tilfeldige venner) ikke var så gode venner i utgangspunktet siden ene vennen"glemmer" de andre, men vennskap skal gå begge veier. Jeg har et par slike, vi var mye sammen/godt kontakt før de fikk seg kjæreste. Nå er det sjeldnere og sjeldnere jeg ser/hører fra de. I starten foreslo jeg forskjellige ting, men de hadde aldri tid. Og jeg har stoppet å ringe de, nå er det de som må ta initiativ om de vil snakke. Litt kjipt, samtidig legger jeg godt med det. Har andre venner som ikke er slik selv om de har kjæreste.

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 8 feb. 2017 22:15 Privat melding

Et langvarig vennskap går jo gjerne i faser; i perioder så ser man hverandre mer, og andre ganger ser man hverandre sjeldnere... Har flere venninner jeg har hatt siden jeg var ung; vi giftet oss nesten samtidig; fikk barn samtidig, og vi hadde et vennskapsforhold sammen med våre ektefeller. Så ble noen skilt, og de skle litt ut av de vanlige sammenkomstene; noen fikk seg nye kjærester og kom tilbake. Noen var veldig i kjernefamilien; mens andre var i "symøter". Men uansett; i dag så har vi fortsatt det gode vennskapet når vi treffes, uansett om det har gått måneder; ja til og med år, siden sist vi så hverandre... Et ordentlig vennskap har ikke med hvor lang tid som er gått siden sist, eller hvor ofte man ser hverandre; det handler vel heller om hvor sterke bånd vennskapet har... Tenker jeg da... ;)

(mann 37 år fra Oslo) on. 8 feb. 2017 22:19 Privat melding

@Mayazin
Det var en mye finere måte å si hva jeg følte på enn hva jeg selv klarte.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 8 feb. 2017 22:21

Da er det på tide å ta frem forumpsykologien.
Jeg tipper det at typen hennes er psykopat og at hun egentlig holdes mot sin vilje og nektes kontakt med venner.

Ring politiet snarest..

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 8 feb. 2017 22:23 Privat melding

Tusen takk for det, @Chris. :)

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 8 feb. 2017 22:26 Privat melding

@Hovis
Nei.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 8 feb. 2017 22:26

Joda har satt slike nære venninner... Ja, ja mannen var veldig aktiv... I ettertid vet man hva han gjorde når han spilte bandy på Røa. (hadde en elskerinne 2 kvartaler unna der de bodde).. og syklet (hadde en elskerinne i Drammen).. Hun havnet på sofaen hos meg og jeg skaffet henne ny leilighet noen hundre meter fra meg.

Ved neste korsvei flyttet hun inn hos en annen som hun fikk bank av.. Hun kjøpte inventaret på badet som han lovet å betale.. Noe han ikke gjorde... Hun har to store sterke brødre og jeg hadde stor bil....Så jeg var sjåfør... brødrene gikk inn og demonterte varmtvannstanken og vi kjørte hjem.... Det ble ikke mye varmt vann i dusjen eller andre steder i huset den påsken :)

Skjult ID med pseudonym Lilly on. 8 feb. 2017 22:28

Synes konklusjonen om at jeg er en dårlig venn er litt vel merkelig. Får ikke lest flere av kommentarene i denne tråden. For de som vil kommentere mer anbefaler jeg å lese hovedinnlegget igjen. God helg alle sammen.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 8 feb. 2017 22:29

@my

Du mener at denne omtalte venninnen egentlig ikke er en ekte venn?
At hun forsvant så fort hun ikke hadde behov for @Lilly og co?

Det er helt klart en mulighet. Nok av slike, spesielt damer, der ute.

(mann 37 år fra Oslo) on. 8 feb. 2017 22:36 Privat melding

Og det er jo det som er poenget my... de er der uansett. Ekte vennskap tåler mye rart :-).

Temaet er egentlig mye mer interessant fra ens eget perspektiv enn hva man opplever av skjer med venner som forsvinner inn i forhold synes jeg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 8 feb. 2017 22:37

@my

Lilly sa at det var over et år siden. Da burde kanskje den verste altoppsluktheten ha lagt seg og ting normalisert seg litt?
Hadde dette vært snakk om de første månedene så er jeg helt enig med deg.

Men etter 1 år så mener jeg kanskje livene deres bør ha normalisert seg igjen.

Skjult ID med pseudonym Tja on. 8 feb. 2017 22:39

@Lilly. Vet du om hun har regelmessig kontakt med familien sin? Hvis hun ikke har det ville jeg ha vært bekymret for henne.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 8 feb. 2017 22:59

@my

Hadde jeg vært kjæresten din da, så hadde jeg for svarte kastet deg på dør med streng beskjed om at nå tar du en dag med venninner og våger ikke komme hjem før tidligst 22! :P