Alle innlegg Sukkerforum

Why do you not care?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym The the lø. 11 feb. 00:23

You think this is not worth it!?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 11 feb. 00:30

And she's buying the starway to heaven...

Skjult ID med pseudonym The the lø. 11 feb. 00:32

Mother fucker, gues you don know shit!

(mann 33 år fra Buskerud) lø. 11 feb. 00:43 Privat melding

Everyone seems to have a clear idea of how other people should lead their lives, but none about his or her own.

Skjult ID med pseudonym The the lø. 11 feb. 00:55

Lead or live, fisk?

(mann 33 år fra Buskerud) lø. 11 feb. 00:57 Privat melding

Tolk det som du vil The the! Det var copy paste fra min del :p

Skjult ID med pseudonym The the lø. 11 feb. 01:02

Jesp...jeg tolker som jeg vil: copy-paste funker ikke, om du ikke kan engelsk!

(mann 33 år fra Buskerud) lø. 11 feb. 01:03 Privat melding

Lead =

Skjult ID med pseudonym The the lø. 11 feb. 01:11

The norwegian way do not fitt anyone! So, we have to be offended! Is that it, fisk?

(kvinne 52 år fra Østfold) lø. 11 feb. 01:40 Privat melding

Who's offended?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 11 feb. 01:42

I do not know, but if im to guess...its a man!

(mann 33 år fra Buskerud) lø. 11 feb. 02:10 Privat melding

;)

(mann 33 år fra Buskerud) lø. 11 feb. 02:12 Privat melding

The the is offended! :P

Skjult ID med pseudonym The the lø. 11 feb. 02:16

Neh, i probably have more medals than you have!

(mann 33 år fra Buskerud) lø. 11 feb. 02:19 Privat melding

Ok :p

Skjult ID med pseudonym The the lø. 11 feb. 02:23

You a cock sucker? You a vaste of space?

(mann 33 år fra Buskerud) lø. 11 feb. 02:31 Privat melding

3-0

Skjult ID med pseudonym The the lø. 11 feb. 02:45

Ich, fur dur, durchen, levd, one, Onece? Fikk du mange rette cllou

Skjult ID med pseudonym The the lø. 11 feb. 03:44

Cllou you do not know shit, nobody cares, you are nothing!

Skjult ID med pseudonym The the lø. 11 feb. 03:55

Do you suck cock Cllou?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 11 feb. 03:57

You a cock socker?

Skjult ID med pseudonym The the lø. 11 feb. 03:59

You okay Cllou? You need anything, just say the Word!

Skjult ID med pseudonym Cllou lø. 11 feb. 04:16

🙈🕶👄👻🐧💜🍼🐖🍟👀👍

(kvinne 52 år fra Østfold) lø. 11 feb. 06:26 Privat melding

If not offended...? Hva maser du om da, The? Og bør brushe opp på engelsken, da... Bl.a..👍🏼

Skjult ID med pseudonym my lø. 11 feb. 09:03

the the, you're going totally international on us now.

Håper du leser dette idag, ettersom jeg regner med at vi er i den innimellomhelgen du deltar på forum, og at du kommer innom i kveld igjen.
Kan du ikke tenke litt over skrivingen din? Det er nesten ingen som gidder å delta når du slenger ut dritt. Vi kjenner ikke tankene dine bak det du skriver, og du forklarer dem ikke selv heller.
Du ender opp med å banne inn i et tomrom! Er det fint?
Varm klem,
my

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 11 feb. 09:34

Det sitter edru mennesker her og liker å fyre opp en mann, som det påstås at er beruset. Hetser han for det han skriver, hvordan han skriver, engelsken hans. Hva er målet, å få han til å tråkke over streken, for så å rapportere? Hvor er de som skriver om speiling, nedlatenhet osv? Hvor er de empatiske og skjønne? Oooooh, verne om tjukkebollene, ikke et vondt ord, for vi vet jo ikke hva som ligger bak. Men, å dempe seg, eller komme med noe hyggelig til The the, DET sliter folk med!! Han har flere ganger skrevet at han har vært i krigen. Rekk opp hånda den som har et SNEV av forståelse om hva de som har vært i krigen har opplevd!!! Hvis det finnes EN, så bør vedk ha baller nok til å støtte The the. Og ikke kom med 'broren/svogeren/faren/kompisen min var i Afghanistan'!! Hva gjorde dere andre mens kulene suste rundt ørene på The the, når vennene hans traff en bombe, når de bar ut døde barn fra bombede landsbyer, levde konstant på vakt døgnet rundt og ikke hadde kontakt med nær familie på mange måneder???? Satt på FB? Her? Spiste prefabrikert mat og så på 'reality' på tv?Prøv å sov på feltseng, med hjelm, våpen, skuddsikker vest og et falmet bilde av de dere er glad i, i mange måneder selv, og gi en tilbakemelding på hvordan ståa er etterpå. Dere hadde ikke bestått den fysiske testen her hjemme engang, ikke den mentale engang!! Sitte og hetse en mann som har vært villig til å ofre livet sitt, kanskje med PTSS som 'belønning', dere er jammen tøffe!!! Min x har vært i krigen, MANGE ganger, flere ganger enn enkelte av dere har satt deres ben på et treningssenter, og jeg har NULL begrep om hvordan han EGENTLIG hadde det, uansett hvor mye vi snakket sammen, uansett hvor mye de debriefet.
Nei, er en mann som har opplevd mer dritt enn dere kan forestille dere fritt vilt, så får jammen de feite tåle å lese det andre måtte mene også. Må folk med skrivefeil tåle innlegg etter innlegg hvor det 'lekes' med ting de HATER at de ikke mestrer, så får de late tjukkebollene heller la være å lese der fedme og trening er tema. Hvor er Forumets Mor Theresaer når de virkelig trengs? På FB og setter hjerter, comments & likes? Ser på Gullrekka, med et halvt øye på Forum, men uten guts til å skrive noe, med frykt for å havne i skuddlinjen eller risikere å ikke bli hyllet?

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 11 feb. 09:41

Så, så.

Skjult ID med pseudonym Mjau lø. 11 feb. 09:55

Så empatien vekkes i deg, Ertaberta, når en person kommer inn hver fredag og har ett mål for øye: finne en eller flere personer å knekjøre med skittpratet, samt å sette homostemplet på alle som ikke svarer han og slik han vil? Men når overvekt er tema så er du en av de første til å lire av deg tjukkebollerælet ditt. Ingen tvil om at du har en iboende motstand mot folk som bikker over normal BMI´en, det trenger man ikke en gang å lese mellom linjene, det ligger som et tykt (!) lag utenpå svarene dine.
Når det kommer til denne The the som gir seg selv lov til å ture på som han vil fordi han har vært i krigen, sett og opplevd... Han er meget klar over hva han gjør. Flaska eller ikke.

Skjult ID med pseudonym my lø. 11 feb. 10:07

Herregud ertaberta, det er ett eller annet som skjer lørdag morgen. har det noe med trening fredag kveld å gjøre. at du blir veldig 'engasjert'? Hva faen har the the's usammenhengende frustrasjon med ditt forakt overfor fete mennesker å gjøre? Innlegget ditt er pinlig lesing.

Skjult ID med pseudonym my lø. 11 feb. 10:08

..det heter kanskje din forakt.. vet ikke, samma...

(kvinne 52 år fra Østfold) lø. 11 feb. 10:13 Privat melding

Er det sant bare fordi det står skrevet her? Det er like "festlig" hver gang noen "fyrer av" fordi en som stort sett bare lirer av seg surt ( og jada godt mulig det et en grunn for det) får tilsvarende svar på tiltale , - det er sååååå .. nei, - gidder ikke. . Forum er for seriøst fir enkelte, og andre bør kanskje finne andre kanaler til å få ut gørra si . God lørdag.

(mann 35 år fra Oslo) lø. 11 feb. 10:23 Privat melding

Ertaberta
Synes du virkelig det er innafor å holde på slik han gjorde i av og til tråden i går ?

Listen over ufine hersketeknikker som brukes er lang. Jeg faller totalt av når noen prøver å bruke homse som et nedsettende uttrykk. Det er ikke greit og jeg vil aldri synes det er greit.

Den tråden i går resulterte i omtrent 15 direktemeldinger fra the the til meg som kaller meg en fitte, ikke er en mann osv.

Beklager ertaberta men det er ikke innafor uansett hva man har opplevd å holde på sånn. Jeg hater bøller og dette er ikke riktig plattform for å bearbeide hva det nå enn er han bearbeider.

(kvinne 40 år fra Vestfold) lø. 11 feb. 10:37 Privat melding

Han vet da veldig godt hva han gjør...

Skjult ID med pseudonym my lø. 11 feb. 10:45

ja, det er mulig leven er viktig for ham, men da må han jo skrive litt mer kreativt eller inviterende, så han ikke ender med å stå og skrike alene til sitt eget speilbilde.

(mann 35 år fra Oslo) lø. 11 feb. 10:58 Privat melding

Anonymitet + publikum = kaos.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 11 feb. 11:07

The the er ihvertfall her bare på fredager, kanskje en og annen lørdag, i motsetning til alle damene med utovertiss som er her, selv i beste arbeidstid, hele uka gjennom:) Fedme har blitt normalt, og bør kunne diskuteres på lik linje med middagsvalg, dating, skrivefeil og forumtreff. @My: ditto, pinlig lesing, kom deg på date, om ikke annet, så for et gratis måltid.

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 11 feb. 11:08

Tja, la ikke dette bli en debatt om pseudonymer igjen. Ikke at du sier det, Chris^, men pseudonymmotstandere får vann på mølla.

Det hører med til historien at The thes profil er bilde- og tekstløs, så det hadde ikke hjulpet om pseudonymer ikke var tillatt.

Dessuten viser det seg i debattfeltene i nettavisene at det ikke hjelper med krav om fullt navn.

Haters gonna hate.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 11 feb. 11:11

Hvem er det som har et 'sykelig forhold til egen trening og kosthold', @biceps? Beskriv 'sykelig'

Skjult ID med pseudonym my lø. 11 feb. 11:11

ertaberta
gratis? jaja, kanskje der du kommer fra. give my love to sugardaddy.

(kvinne 47 år fra Vestfold) lø. 11 feb. 11:24 Privat melding

Jeg synes at uansett hva noen har opplevd av vonde hendelser; om feks noen har blitt mishandlet og slått som liten, så gjør det det jo likevel ikke greit at h*n slår og mishandler kjæresten sin som voksen. Det kan forklares; det kan forståes hvorfor denne personen er som den er - men det blir allikevel ALDRI akseptabelt og greit... Et voksent menneske er ansvarlig for sine handlinger; det er sånn samfunnet vårt fungerer; og det å dille med en person som er direkte stygg med alle mennesker rundt seg; hvilken nytteverdi har det for hverken han eller de rundt? Kanskje tenger han hjelp - da er det ikke de på forum eller "den vanlige mann i gata" som skal stå for den hjelpen; da må han nok til psykolog... Jeg synes ikke det er greit å stå å ta i mot når noen øser sin umotiverte edder og galle i hodene på andre; det er feil, og kan aldri bli greit! Og hvordan du, @Ertaberta, kan sammenligne dette med det å være grunnleggende nedlatende i forhold til enkelte andre temaer og mennesker - som ikke har gjort deg en flue fortred -ja, det er for meg ganske uforståelig? Hvor er den sammenlignbare linken her?

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 11 feb. 11:25

En liten kommentar, 'berta: Det er jo ubetalelig at du bruker ditt eget kjønn som en nedsettende karakteristikk.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 11 feb. 11:29

Nja, synes du det, @ester? Er det ikke typisk kvinnfolk å skravle nonstop da, mene noe om alt og søke oppmerksomhet? Kvinnfolka, og deg, og blingbling, og etpar til;)

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 11 feb. 11:31

I'm a ladies man.

Skjult ID med pseudonym my lø. 11 feb. 11:36

taklampa
hver gang

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 11 feb. 11:37

Jepp, jeg står for mine idiotiske sider, @Taklampa:) Og kunne ikke brydd meg mindre, om hva andre her inne måtte mene om den figuren jeg gjør. Jeg er akkurat like annerledes IRL, som jeg håper de fleste andre her på dette forumet er. Jeg provoserer heller, enn å gå for comments, Smileys, hjerter & likes, det har jo blitt rene FB her inne: ååååååååh, du er så søøøøøøøt, bjækk!!!

(mann 35 år fra Oslo) lø. 11 feb. 11:40 Privat melding

Det er så mye subtil negativitet i mange innlegg her at jeg får vondt i høyre lilletå.

Hadde dette vært en bedrift hadde vi hatt akutt behov for å rense lufta.

Jeg vet ikke om jeg kan oppleves arrogant. Kanskje. Her er en liten ting å tenke på:

Livet er ikke kort, men tiden vår går så fort.

Er dette det vi vil bruke den på? Krangle med anonyme single på sukker ?

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 11 feb. 11:41

@Ertabera: 'Formidler' nok vesentlig mer enn 'mener', og som du kontaterte kjører jeg jo profil uten belysning.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 11 feb. 11:42

*Ertaberta - beklager (se om du får til slikt ved feilstavet pseudo/kallenavn).

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 11 feb. 11:44

Hehe, det tror jeg de færreste er, @Taklampa, meg inkludert:) Jeg tror flere jeg generelt er uenig med her inne, er morsomme og hyggelige face to face, og jeg tror flere av de som er FOR søte her inne, ikke nødvendigvis er så søte IRL.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 11 feb. 11:49

Du har helt rett Chris^ - men vi har en bande av 'hatere' her som prøver dominere. Ca. 4-bande (usikkert tall etter i går, mulig rekruttering), men The The/streken er ikke den verste, han er her jo bare hver fredag.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 11 feb. 12:00

@Taklampa:

Hov, Pep, Ertaberta, biceps, Ertaberta. Prioritert rekkefølge. Godtgjort tidligere og løpende i nærmest utallige tråder.

Årsaker er nok nyanserte - men felles er at det de ikke fikser er andre sin feil.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 11 feb. 12:01

Siste Ertaberta skal være The The.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 11 feb. 12:11

Ingen nevnt, ingen glemt:) Tror blinky er litt forelsket i meg;)

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 11 feb. 12:13

I denne runden ja, biceps:).Du er jo ikke ny her;)

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 11 feb. 12:16

Nei biceps - det gjelder ikke meg. Og det er basert på god selvinnsikt. Men du rævslikker sjefshateren Hov/enbrafyr. Derfor!

Følg med - du er fersk ennå.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 11 feb. 12:18

Hehe, oops!:D

Skjult ID med pseudonym my lø. 11 feb. 12:19

dø bling, å legge thethe i hater-boksen, blir litt slemt, han slår mest seg selv når han ikke får noen til å forstå.. har du aldri vært ulykkelig?

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 11 feb. 12:21

Seinest i går i 'homoleken'. Leit sjøl. Ønsker ikke å bruke tid på det.

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 11 feb. 12:23

Hehe, ja jeg så det, at du har deaktivert, må du lære alt på nytt, @biceps? Prøvde ikke du å fremstå som en mann forleden? Lurer ikke meg serru;) Du er identifisert:)

Skjult ID med pseudonym my lø. 11 feb. 12:26

bling nå må du slutte. bare fordi andre ikke går i strupen på håv hver gang, er jo ikke dét det samme som å slikke ham i ræven?

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 11 feb. 12:28

Sikkert pga det misvisende pseudonymet:)

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 11 feb. 12:30

@my: Du har rett. Jeg snakker om supportervirksomhet. Supporter av kontinuerlig drittoppførsel klassifiserer for meg.

Aktiv og passiv er ikke det samme.

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 11 feb. 12:36

Ikke prøv å ramme meg. Dere kan heller rimme meg.

(kvinne 47 år fra Vestfold) lø. 11 feb. 12:48 Privat melding

Hva er poenget med denne dissinga og kategoriseringen av folk da; sette folk i bås sånn? Da burde jo jeg vært i samme stall som Pep, Ertaberta og biceps da, @bling; for jeg er jo også enig med Hovis til tider... Synes han virker som en intelligent og oppegående fyr som kommer med mye fornuftig jeg, og det kan jo virke som at du bruker det "supporter" begrepet ditt litt for å kneble folk her? Har ikke alle rett til å mene det de vil da; være enige/uenige med de de føler for, så lenge det ikke blir ufint og direkte personangrep, uten å bli satt i båser for det? Hvem er det som bestemmer hvem som får være enig med hvem her? Er det et type hierarki da; hvor den ene er dommer over andre? Bare lurer jeg...

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 11 feb. 12:50

Så ikke det ene spørsmålet ditt @my - ulykkelig. Jeg er motvillig skilt - fra et mangeårig velfungerende samboer og ekteskap. Det besvarer spørsmålet.

Men det skal ikke gå ut over andre.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 11 feb. 13:01

Jeg og er enig med i hans konstruktive enkeltstudier, og han med meg. Helt uproblematisk.

Så det er ikke problemet. Dette forstår du betydelig bedre av å observere selv enn at jeg prøver å forklare. Kort sagt det er leircapo jeg vil til livs. Det er ingen gitt å ha den rollen. Når oppførselen her blir bra blir også jeg mindre streng - så enkelt.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 11 feb. 13:02

Den siste er til @Mayazin.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 11 feb. 13:03

*enkeltsynspunkt

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 11 feb. 13:09

Tommel opp, @Mayazin, det står altfor få i den haterbåsen til blinky. Han savnes ikke, men hører til. Jeg FORSTÅR hvorfor jeg havner i båsen, flere her bør spørre hvorfor de blir ekskludert fra den eksklusive klubben.

(kvinne 52 år fra Østfold) lø. 11 feb. 13:12 Privat melding

God lørdag, var det..? Ingen som hørte det..?
Det er så himmelvid forskjell på de som hever seg over og de som bare mener om ting. Enig m Lampa,- hykleri er ugreit, og det utøves regelmessig her.
Og Chris,- du er helt alright👍🏼

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 11 feb. 13:16

Hykleri ~ kameleonoppførsel!

Skjult ID med pseudonym my lø. 11 feb. 14:09

Stemmer for at vi alle presser oss inn i haterboksen til bling, så får vi en skikkelig passover. Google it.

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 11 feb. 14:12

... eeeverybody loves Chris^. ;)

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 11 feb. 14:19

Næh, likær mer masskuline menn se

(mann 35 år fra Oslo) lø. 11 feb. 14:22 Privat melding

For en hyggelig ting å si.

(kvinne 52 år fra Østfold) lø. 11 feb. 14:25 Privat melding

Og alle vil være fra Østfold😁😍

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 11 feb. 14:28

Neida, blir bare negativt påvirka av hun grusomme på tv. DA snakkær vi masskulin!!

(kvinne 40 år fra Vestfold) lø. 11 feb. 14:28 Privat melding

En følsom mann er ikke mindre maskulin av den grunn. Følsom er ikke lik feminin.

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 11 feb. 14:29

Prøver Chris^ å fri seg fra vestkantstempelet? Det er vel bare jeg som EGENTLIG er fra Østfold.

(mann 35 år fra Oslo) lø. 11 feb. 14:32 Privat melding

Forbeholder meg en ironisk distanse, blir for komplisert å fri meg helt fra det hele.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 11 feb. 15:12

Beklager pause pga. besøk her. Stilnet helt av?

Skjult ID med pseudonym my lø. 11 feb. 15:47

Jobber

Skjult ID med pseudonym Cllou lø. 11 feb. 17:38

@Etraberta
Dise er til dei fra mannen over alle manner.
💙🐩💜🌸🐖💖🐒💗🐥💞