Alle innlegg Sukkerforum

Bunnen av grøfta.

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Buskerud) on. 15 feb. 08:40 Privat melding

Da traff jeg endelig bunnen av grøfta, nå kan det i prinsippet bare gå en vei og det er oppover igjen.
I dag skal jeg levere oppsigelsen så får man se om man finner seg en ny jobb.
Men det er ganske koslig og rolig her på bunnen, all interessen for damer bare forsvant.
Fikk sånn hvilepuls, deilig.
Så man kan jo sitte å lure på om det er noen vits å klatre opp igjen til nye problemer.... for det blir det garantert.

(kvinne 33 år fra Telemark) on. 15 feb. 09:12 Privat melding

Helt riktig @Sunset! Når en er på bunnen er det kun en vei videre, og det er oppover 😊 Livet hadde ikke vært særlig spennende om det kun hadde fortont seg som en rett vei. Humpler i veien er det som gir oss gleder og sorger, og som gir oss et puff bak til og fortsette og klatre i bakkene helt til vi skir ned igjen. Lykke til på ferden 😊

(kvinne 51 år fra Østfold) on. 15 feb. 09:18 Privat melding

Hvis man retter blikket opp, etter å nådd bånn, bør man se glimt av sola, og det er jo en god ting. Forandring fryder, heter det,- hvilepuls er bra, så m utgangspunkt i det,- simma lungt og lykke til oppover, Sunset.😉 🤘🏼

Skjult ID med pseudonym Solo on. 15 feb. 09:51

Hvorfor trenger man å jobbe når man har NAV?
Kjøp deg en sixpack med tuborg og et brett med valium.
Så lenge du har oss på forum trenger du ikke noen andre.

(mann 49 år fra Buskerud) on. 15 feb. 09:55 Privat melding

Fordi jeg er ikke født til å sitte rolig og sløse bort samfunnets penger, liker å jobbe, liker rutiner.

Skjult ID med pseudonym my on. 15 feb. 09:58

Noen må jo være på bunnen, ellers skjønner ikke de andre at de er på toppen.

(kvinne 46 år fra Vestfold) on. 15 feb. 10:02 Privat melding

Du vet det, @Sunset; alle mennesker har en sekk på ryggen; med ymse innhold av et levd liv - på godt og vondt; alle har sitt kors å bære, men det er jo hvordan man bærer det som er viktig... I løpet av livet så skjer det ting som er litt utenfor vår kontroll; noen ting er vonde, noen er fryktelig triste; men vi har hele tiden et valg om å la disse tingene definere oss, eller lære noe av de; bearbeide de og prøve å komme oss videre på livets landevei. Ingen er bare lykkelige; ingen har bare gleder - og sånn er det å være menneske... Men vet du hva; uten noen fall på rumpa, uten litt motgang og noen midt på trynet; så ville vi jo ikke vokst og utviklet oss heller - og framfor alt; uten regnet, så ville vi ikke satt pris på sola. :) Du har to valg; enten kan du løpe rundt i tåkehavet og leite etter veien hjem; eller ta på deg solbrillene så ikke sola stikker deg i øyna; for livet er egentlig ikke så verst - det spørs bare hvilke briller du ser med. ;) Livet er veldig hva du gjør det til selv...

Og nå er det jo snart vår; og da våkner nok visse "interesser" mer til live igjen; kjenn på det og nyt det. :) Ønsker deg en kjempe fin dag videre! :)

(kvinne 59 år fra Østfold) on. 15 feb. 10:03 Privat melding

Men er ikke dette bare en overgang, @sunset?
Du må se fremover, og ikke tenke på det som har vært.
Selv når man er naver er det ting man kan bidra med i sanfunnet.
Jeg var bl annet en kontaktperson for ande som akkurat hadde blitt syke med samme diagnose.
Det gjelder også å gjøre små ting som gir en oppsving på humøret.
Man vet ikke hva livet bringer, men hvis man velger å ta nederlagene som læring så komner man langt.
Skåler i juice:-)

(mann 49 år fra Buskerud) on. 15 feb. 10:22 Privat melding

Takk for det damer.... men jeg har alt funnet retningen videre, nå blir det enda større maskiner hvis jeg er heldig.

(kvinne 46 år fra Vestfold) on. 15 feb. 12:27 Privat melding

Så bra, @Sunset! Heier på deg! ;)

(kvinne 51 år fra Østfold) on. 15 feb. 15:17 Privat melding

Store gutter, større leketøy! Stas! 😉

Skjult ID med pseudonym Råtass on. 15 feb. 16:32

Det er vel ingen trøst, men jeg er skikkelig på bunnen følelsesmessig jeg og. Får faen aldri være i fred, samme hvor arbeidsom og flink man er, så dukker det alltid opp noe dritt, helseplager eller svik. En ond sirkel ofte, man får vel bare prøve å være den beste utgaven av seg selv, og gå ned med flagget til topps.

(kvinne 59 år fra Østfold) on. 15 feb. 16:39 Privat melding

Eller lære seg til å leve livet vi har fått tildelt som best man kan, @Råtass. Det blir ingen fremgang av å irritere seg over helsa eller svik.
Det gjelder å finne en balansegang i hverdagen. Det GÅR an å leve et fantastisk liv selv om det er mye som mangler. Det handler om å snu negativt tankemønster. :)

(kvinne 46 år fra Vestfold) on. 15 feb. 16:55 Privat melding

Du er inne på noe der, @Rosa; og jeg synes den tråden om nedsatt funksjonsevne var til veldig ettertanke i så måte.... Det er så lett å ta for gitt det som er bra; og så henge seg veldig opp i det som ikke er det... Nå mener jeg ikke å kimse av andres problemer eller utfordringer; det hverken vet jeg jo noe om eller har jeg noen rett til... Men jeg mener bare det, at alle mennesker kjører på noen dumper i veien i løpet av livet; noen større enn andre, og vi møter veggen og går i svart... Det er så lett å la det svarte oppsluke oss; begrave oss skikkelig i elendigheten, uten å se det lyset der langt borte i enden av tunnelen; for det er der - ALLTID. Ingenting varer evig; selv ikke de dårlige tingene...

"Tankenes kraft" er det noe som heter; og man blir litt det man tenker og bestemmer seg for... Lykken bor i en selv; det er ingen som kan "gi" deg den hvis du ikke eier den selv... Så; veien tilbake - den starter med en selv; og man må ville det selv - noen ganger kanskje også ville det mer enn man vil...

(mann 51 år fra Oslo) on. 15 feb. 17:10 Privat melding

Er man på bunnen kan det bare gå en vei, og det er oppover. Vi er alle på bunnen innimellom. Det er en del av livet og det må vi bare ta. De som benekter det og later som om at alt er topp hele tiden er i lomma på en fantasi, lykkeroman, Hollywood film, eller hva det nå måtte være.

Å være åpen og ærlig om sånt her på Sukker, slik du er Sunset, krever både mot og styrke. Det inngir respekt. Jeg er derfor sikker på at du en dag vil finne en alright jente som nettopp setter pris på åpne og ærlige gutter som ikke faker eller lyver om seg selv, men er hel ved. Eller kanskje er det hun som finner deg. For sånne jenter finnes jo, og de er de beste. Ikke sant?

Keep on rockin´ buddy! :)

(mann 49 år fra Buskerud) on. 15 feb. 20:40 Privat melding

@Råtass
Å gå ned med flagget til topps hørtes kjedelig ut, noen ganger må man bare begynne på nytt selv om det ikke passer helt.
Når jobben blir tung og helsa dårlig så er det på tide å prøve noe annet.
Jeg så også veldig mørkt på det å slutte med den jobben jeg elsker, men det går an å kjøre utenfor veien også, mindre kø der.

Skjult ID med pseudonym Råtass to. 16 feb. 08:36

@Sunset

Jeg fikser det meste, men når fysikken begynner å krangle blir jeg totalt matt, for den er det eneste jeg har hatt, lite som stopper meg med den intakt. Men med all driiiit som kommer som ikke er reversibelt, og som man ikke får svar på, så mister jeg faen meg all gnist. Når man da ikke vet hva man skal satse på( sykemeldt i et år)... ja da klikker det i hodet mitt.

Og når det gjelder partner... ser ikke at jeg skal ha mulighet til å finne den jeg ønsker, hvem faen er det som vil ha en genetisk rælhaug!

(mann 49 år fra Buskerud) to. 16 feb. 08:49 Privat melding

@Råtass

Da er vi to, har gitt opp å finne en partner....jeg når ikke opp til minste kravene deres en gang.

Prøv å sats på noe du ikke har utdannelse til.
Mange som møter veggen, møter problemene ofte gjennom jobben sin og blir sittende fast fordi dem tenker på den dyre utdannelsen dem tok, men ofte er den enkleste måten å gå videre å glemme den utdannelsen og finne en helt vanlig jobb.

Skjult ID med pseudonym John Doe to. 16 feb. 23:39

Nådd bunnen? Og nei, det er langt igjen... ting kan bli mye verre. Tenk bare litt over hvor heldig du egentlig er. Gjelder bare å få litt perspektiv på det hele.

Skjult ID med pseudonym Greve fr. 17 feb. 01:20

Sunset. Du trenger en reset.
Du bør vurdere å ta en helg i Amsterdam og spise noe sopp.

Du er en god person men bror, du sitter fast. Du trenger en reise.