Alle innlegg Sukkerforum

Norske damer

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Oslo) on. 15 feb. 2017 23:42 Privat melding

Jeg skjønner meg ikke på norske damer. På den ene sida gir de inntrykk av å ønske seg en mann. På den andre sida virker de totalt uinteresserte når det kommer til kjønnsspillet. En tur ned Bogstadveien i Oslo nylig var en lakmustest. Jeg så på dette som et eldorado, her måtte det være mulig å flørte med en kvinne. Men, nei: Enten så de ned i bakken, rett fram - eller ga inntrykk av at det skjedde noe svært interessant på telefonen. Hjelp! Er det meg eller damene det er noe feil med?

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 15 feb. 2017 23:46 Privat melding

Ja...

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 15 feb. 2017 23:47

Neste sak!

(mann 46 år fra Oslo) on. 15 feb. 2017 23:53 Privat melding

Takker for mange herlige svar! :-)

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 feb. 2017 00:01

@Pep: Du er egentlig enig når du får tenkt deg om.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 feb. 2017 00:05

Ikke tankelesing.

(mann 53 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 00:11 Privat melding

Respekterer du damer og ikke pusher dem, men er høflig og dannet, går det ofte bra. Hva bra er kan være så mangt. Enten en hyggelig aften sammen, et bekjentskap, et vennskap, eller et mulig forhold.

Flørting er både spennende og gøy, men bør først gjøres når du vet at hun føler seg komfortabel og er trygg på deg, og at hun liker at du flørter. Er du usikker på det bør du vente med flørtingen.

Ikke gå fort frem. La gjerne henne få bestemme tempoet. Det er både fornuftig og rimelig. De færreste damer liker å bli pushet. Heller ikke liker de menn som er (litt for) ivrige i starten. Da trekker de seg.

Gi de tid og la de få være seg selv. Vis hun du dater din interesse, men uten at du overvelder henne.

Det er mitt råd.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 feb. 2017 00:15

Les Ts påny @MortenC. Du svarer langt innpå vidda, mens fyren som spør ennå er i strandkanten, og ser opp lia.

(mann 51 år fra Buskerud) to. 16 feb. 2017 00:15 Privat melding

Er det ingen av dere menn som forstår at det går an å prate med damer uten at det må flørtes hele tiden, prøv heller å start en vanlig samtale.
Og hvis disse damene er i tidlig 20 årene og dere er i slutten av 40 åra så sier det seg vel sjøl at dette bare blir dumt.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 feb. 2017 00:18

@Sunset: Les Ts en gang til. Spørsmålet var manglende blikk-kontakt, og vikarierende formål. Les.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 16 feb. 2017 00:24

Fordi veldig mange, menn som kvinner, ikke er spesielt gira på å bli sjekket opp/flørtet med når de ikke ønsker det.

Skjønner ikke hva som er galt her egentlig jeg. Er jo ikke noe galt i det du skriver de gjør. Det går å ønske seg en mann selv om en ikke gidder å bli sjekket opp på Bogstadveien i Oslo. :P

Det er jo derfor en har utesteder. :P

(mann 53 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 00:29 Privat melding

Helt enig med deg, Sunset. Det beste er å begynne med helt vanlig samtale.

Å ha et "opplegg" der man skal sjekke opp ei dame er som oftest bortkastet. Viser seg gang på gang at de som lykkes med å finne seg en kjæreste og at forholdet blir godt er blitt kjent med henne på normal måte først, og at hun likeså er blitt kjent med ham på normal måte. Ved å bli kjent slik unngår de at det blir kunstig og anstrengt, noe som ofte skjer når man dater.

At man har noenlunde lik alder er så selvsagt at det egentlig ikke burde være tema engang. Modenhet, livserfaringer, livsholdning, slike ting som man bør ha felles. Hva voksne menn ser i unge jenter er for meg en gåte, men noen gjør det underlig nok. Their loss!

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 16 feb. 2017 08:27 Privat melding

Er vel noe optimistisk og forvente at hvis man går nedover gata ( ser for meg en slags dansende Gene Kelly,eller en spradende John Travolta, for daa...) å fange interessen til (alle) damene man møter..? Spille kjønnspillet? Og norske damer kun? Men du har nok rett i noe,- er selv "verdensmester" i å unngå kontakt m folk (kke bare menn, dog) hvis jeg ikke er i akkurat deeet humøret. ... men det der er vel ikke damene alene om, nei.. 😉😁

Skjult ID med pseudonym Lady to. 16 feb. 2017 08:30

@TS

Bogstadveien... hvor jeg har gått daglig i mange år..
Er man selv i flørtehumør mønstrer man menn fra topp til tå..
Joda jeg har sjekket opp flere hyggelige og flotte menn i Bogstadveien
tidligere:)

(mann 51 år fra Buskerud) to. 16 feb. 2017 08:40 Privat melding

@blingbling
Virker som det er du som trenger å lese TS en gang til, for du var tydeligvis den eneste som ikke skjønte hva som sto der.
Nå tok du tak i meg, MortenC og Pep... vi forsto det som sto der men ikke du.

Det er ikke alle på forumet som er like desperate etter kvinner som deg blingbling, men nå har ikke vi vært her i 8 år heller og med så mye tullball som du skriver til tider og så jævla besserviter som du er så bør du snart få litt proffesjonell hjelp.

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 16 feb. 2017 08:44 Privat melding

Sunset👍🏼 spot on😉

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 feb. 2017 09:22

Nei @Sunset. De 2 første svarende tok fort det samme som jeg. De møtende ville ikke ha blikk-kontakt, fordi han i forsøket skyter over mål.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 16 feb. 2017 09:34

@blingbling

Han behøver ikke nødvendigvis å skyte over mål. Er en dame ikke i flørtehumør så flørter hun ikke uansett hvor hun er :)

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 feb. 2017 09:43

Det er nok så @Lady - mest sannsynlig begge. Glemmer i farten at jeg ikke anser blikk-kontakt med fotgjenger som flørt, men som blikk-kontakt.

Hvordan følge opp en blikk-kontakt med møtende spaserende? Snu og gå etter?🤔

(mann 51 år fra Buskerud) to. 16 feb. 2017 09:49 Privat melding

Syns jeg ser for meg blingbling løper frem og tilbake i Bogstadveien og blunker til alle damene med politiet på slep med tvangstrøya i nevene og den hvite ambulansen til psykiatrien etter.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 feb. 2017 09:50

Du tog'an.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 16 feb. 2017 09:56

@ blingbling

Det kan gå kjapt fra blikk-kontakt til flørtende blikk.
Man stopper opp...snur seg gjerne og fortsetter med flørtende blikk. Så møtes man på halvveien :)

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 feb. 2017 09:58

Praktiserer du dette ofte som fotgjenger @Lady?

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 feb. 2017 10:36

Takk😀

Fjordheimen! Unntak skjer😇

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 feb. 2017 10:44

Stor forskjell. Bor ved fjord - ser på fjell og kjører over og gjennom. Se en episode Fjorden Cowboys (holder med en).

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 16 feb. 2017 13:53

Mange kvinner er om ikke skeptiske, litt tilbaketrukken når de vurderer potensialet. Er det en flørt vi ønsker hopper vi raskere på.. men like fort av igjen fordi hjertet ikke er involvert. Er det noe langsiktig vi ønsker... da bruker noen av oss litt lengre tid. Så å investere tid.. for å opparbeide tillit er jo ikke dumt. Vi er jo ikke skremte høns forde. Vi bare passer oss for slu rever som tygger og spytter ut det fineste vi har av innvoller.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 16 feb. 2017 13:55

Og kvinner og menn er likestilt... også på dette punktet

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 16 feb. 2017 14:05 Privat melding

Hmmmm.... Er det noen oppskrift på hvordan flørte på "riktig" måte altså? En type "flørte- og sjekke manual" som gutta skal følge for ikke å støte den sarte, forskremte kvinneskapelsen? Hvor ble det av den spontane, individuelle flørten og sjarmen ved bare å være helt naturlig; bare være den man er da? Det er en sånn mann jeg vil møte iallefall; ikke en som behandler meg som en sart liten fuglunge; jeg er jo verdens sterkeste og tøffeste bjørn egentlig; så jeg tåler en liten støyt da... ;) Men alle har ikke det "glimtet i øyet", eller alle kan ikke den "kunsten" det er å flørte; men vet ikke helt om det er noe man kan lære seg heller - for enten så har man "det" eller så har man "det" ikke.... Tenker jeg.... ;)

(mann 53 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 14:15 Privat melding

Jeg ser den, Gunnar1969. Finnes ingen fasit for flørting. Det utspiller seg forskjellig fra gang til gang avhengig av hvem man er sammen med og hvordan kjemien funker. Uansett er det noen tommelfingerregler, mener jeg, og i bunn ligger det at man har sosiale antenner ute og fanger opp signalene hun gir, som hennes blikk, tonefall, kroppsspråk, etc.

Vitsen med flørting er, i mine øyne, å skape en feelgood mellom henne og meg. Jeg må få henne til å føle seg glad og lett i mitt nærvær, og jeg må gjøre det naturlig. Gjør jeg det ikke naturlig blir det jo bare kunstig.

Flørting handler mye om å "spille sine kort riktig". Høres kanskje litt kynisk manipulerende ut, men det er sånn det er hvis vi skal være helt ærlige om det. Hvordan man spiller kortene og hva man vil oppnå betinger utfallet. Er hun ikke med på flørtingen i starten, så vent med det. Ellers blir det fort kleint både for henne og ham. Men! Å være sammen med en kvinne dreier seg ikke om spill egentlig. Det dreier seg om felles glede over samværet, at man opplever det som fint og givende, at man kommer hverandre nær og er dus. Sånne ting.

Å ha sosiale antenner ute er alfa og omega. Man bør derfor fange opp signalene hun gir for ellers bommer man bare.

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 16 feb. 2017 14:21 Privat melding

Veldig mye handler om helt vanlig folkeskikk, oppdragelse og manerer, tenker jeg - og det handler det i møte med alle mennesker; enten det er mann eller kvinne, liten eller stor, fattig eller rik... Respekt og en liten teskje med ydmykhet... Og ja; det er jo veldig greit å ha et par av de sosiale antennene litt fininnstilt til tider; i alle sosiale settinger igrunnen...

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 16 feb. 2017 14:23 Privat melding

@Hovis
Og så er det jo ikke alle som spiller på de samme strengene; og da kan det jo fort bli litt "støy".... ;)

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 16 feb. 2017 14:38 Privat melding

He he, nei sant det.... ;)

(mann 53 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 14:53 Privat melding

Både ja og nei vil jeg si, Hovmester. Viktigere enn "strenger å spille på" er ens personlighet. Hvis hun liker deg som den du er og du merker at hun er interessert kan du "spille på strengene". Og da er de strengene du har mange nok. Flørting er samspill som går begge veier. Men merker som regel raskt om en kvinne responderer positivt på flørting eller ikke.

(kvinne 45 år fra Rogaland) to. 16 feb. 2017 14:54 Privat melding

Jeg tror det går mye i at vi i Norge er litt kalde,litt redde fremmede,vi tar ikje kontakt med fremmede midt på gata ihvertfall ikje på dagtid,kanskje litt tøffere når en er ute på byn og har hatt noe alkohol...

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 16 feb. 2017 15:06 Privat melding

@MortenC
Ja, det handler vel også om det er en gensidig interesse der... Jeg er jo ikke særlig motakelig for å bli flørtet med av en fyr jeg overhodet ikke finner det spor interessant; da er jeg også overengasjert i hva som foregår på tlf min... Men jeg kan jo være veldig "lett-flørta" med en jeg liker godt... :)

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 16 feb. 2017 20:34 Privat melding

Morten - har du den oppfatningen at kvinner er skjøre og utrygge?

(mann 49 år fra Rogaland) to. 16 feb. 2017 22:55 Privat melding

Flørter ikke norske jenter??
Eh jo det gjør de. Noe så til de grader.
-Å omgjøre flørten om til heftig sengeakrobatikk derimot.
Krever naturligvis og heldigvis som oftest ganske så mye mer-
enn noen flørtne blikk og innbydende smil.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 17 feb. 2017 01:06

Jeg har fortsatt problemer med å skjønne hva som er problemet her.
Hva så om vi er litt kalde og ikke tar kontakt med andre midt på gata eller i butikken?
Når jeg leser om all den uønskede oppmerksomheten enkelte, spesielt jenter, får så hadde det kanskje vært greit om folk holdt seg mer for seg selv og lot være å snakke med fremmede.

Jeg har aldri og kommer heller aldri til å snakke med mennesker jeg ikke kjenner. Det er rett og slett unormalt, kleint og fullstendig meningsløst.

(mann 53 år fra Oslo) fr. 17 feb. 2017 03:43 Privat melding

@Microvenn - Nei, jeg mener ikke det. Kvinner er forskjellige, som det vi menn også er. Forenklet sagt er noen sterke og selvstendige, andre mindre sterke og mindre selvstendige. Mennesker er jo komplekse vesener og veldig mye kunne vært sagt her.

Utallige diktere og forfattere har skildret mennesket og dets indre karakter opp gjennom litteraturhistorien. En av de mest interessante dikterne sånn sett er Dostojevskij, synes jeg. Måten han skildrer menneskets indre karakter og psyke på er svært dyptloddende. Også Tolstoj er interessant. Især hvordan han tegner bildet av Anna i hans hovedverk "Anna Karenina".

I fjor leste jeg biografien "La meg bli som leoparden" om Ragnhild Jølsen. Biografien tegner et nyansert bilde av Ragnhild som en frigjort kvinne som gikk sine egne veier og realiserte seg selv som kunstner. Hun møtte hard motstand fra omgivelsene som mente at en kvinne måtte være pen og yndig.

Oda Krohg kunne også vært nevnt. Hun er jo legendarisk. Bohemdronning, femme fatale og kunstner. Et berømt sitat av henne, som jeg ofte referer til, er fra en gang hun var på Grand Café. Dengang var det uhørt at kvinner drakk alkohol og røkte tobakk offentlig. Det tok ikke Oda hensyn til. Hun vandret inn på cafeen og satte seg. Så bestilte hun et glass portvin av kelneren og fyrte opp en sigarett, og sa høyt så alle på cafeen kunne høre det: "Jeg bryr meg ikke om hva dumme menn tenker!"

Det jeg mener er at flørting fungerer når begge parter vil det, og egentlig bare da. Hvis bare den ene parten vil det blir det feil.

Jeg har møtt mange kvinner opp igjennom årene og noen av de har jeg vært samme med. De var alle ulike som personligheter. De fleste var sterke og selvbevisste, men ikke alle. Folk er jo forskjellige, både kvinner og menn. Bare sånn det er.

Skjult ID med pseudonym Rattata fr. 17 feb. 2017 19:04

@TS

Å prøve å få kontakt med noen på gata, ved øyekontakt, det er bare å glemme. Jeg har nemlig også prøvd dette i Oslo i Mai/Juni. Det er veldig få som titter opp, og de få som ser opp, smiler aldri...

Derfor må du bare gå rett på henne, og slå telefonen ut av henderne hennes eller forstyrre henne på en annen måte.

Ja, de sier de vil ha et kjekt smil, men de gjør ingenting for å få det. Så du må adaptere deg.

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 17 feb. 2017 19:15

Seriøst: Kalibrert?✔️ Du får tilbake det du sender ut.

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 17 feb. 2017 19:23

Øyekontakt med folk på gata er jo så hyggelig. Oppsøker det hele tiden jeg.

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 17 feb. 2017 19:32

😬 da rødmer jeg og fjaser så lett @nyperosa... altså om jeg liker fyren godt. Holder meg mest til øyekontakt. Hender jeg snur meg også... og om man da møter blikket igjen sprer det seg en pirrende deilig vårlig følelse fra tærne og opp i hårfeste....

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 17 feb. 2017 19:38 Privat melding

Det her er en "damer-er-no-dritt" tråd, damer! Nå ødelegger dere jo alt sammen med å være så søte og imøtekommende! Skjerp dere! Finn fram bitchen i dere nå! Makan!

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 17 feb. 2017 19:42 Privat melding

Ødelegger jo hele imagen her; fnanen heller - som @my sier! *lyner med øyebryna!*

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 17 feb. 2017 20:40

Beklager at jeg snudde stemningen i tråden fra 'mis' @Mayazin. Det var helt og holdent min skyld med min "Seriøst: Kalibrert?✔️ Du får tilbake det du sender ut"

Lover å ikke gjøre det igjen med det første...

Skjult ID med pseudonym blingbling fr. 17 feb. 2017 20:40

😉

(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 17 feb. 2017 20:42 Privat melding

Ok, @bling! *fortsatt streng i blikket*