Alle innlegg Sukkerforum

Siden det stadig (og naturlig nok) tas opp...

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 15:31 Privat melding

Er akkurat DU god/elendig til å flørte? Hva er det i så fall du gjør rett/galt?
La oss lære av hverandre.
Eller ljuge hverandre huden full. Det er også greit.

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 feb. 2017 15:42

Jeg er helt elendig, og har ingenting (blingbling), å by på der gitt😇

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 16 feb. 2017 15:45 Privat melding

Det er vel kanskje litt vanskelig å skulle bedømme selv; det er jo evnt den man prøver å flørte med som ser det... Og noe av sjarmen, er vel nettopp det at man ikke vet selv at man faktisk er ganske så sjarmerende... ;)

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 16 feb. 2017 15:51 Privat melding

Veldig synd for de som overhodet ikke er musikalske da, @Hovis....
Da er det skikkelig kjørt.....

(mann 53 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 16:00 Privat melding

Jeg flørter mye med eldre kvinner. Det er veldig moro og jeg liker det godt. De stråler opp hver gang. Dette er kvinner som kjenner meg, så det er helt trygt.

Tenk etter selv. For dem er livet på hell, mange blir ikke sett, og de kan være ensomme. Ikke helt greit sånn sett for dem, med andre ord. Når jeg møter kvinnene, enten på nærsenteret, i området her jeg bor eller på lokalbussen, gir jeg dem all min oppmerksomhet og skrur på sjarmen. At de stråler opp og ler er veldig fint å se.

(mann 48 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 16:02 Privat melding

Jeg er heller nok mest mot largo e pianississimo, butler.
Et hvert forsøk over mezzoforte ender som regel i fortissimo e furioso for damenes del.

(mann 47 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 16:03 Privat melding

Det er ikke enten eller. Når det gjelder evne til åpenhet og å få folk til å betro seg til meg om dypt personlige sårbare temaer scorer jeg nok høyt :-)
Når det gjelder evne til å fange opp kvinners flørt er jeg dårligere. Dvs seg ser nok mange ting ;) men kan i praksis være usikker.
Jeg føler meg selvsikker sammen med folk generelt, men er dårlig til å "smette frem" på riktige tidspunkter. Det har nok å gjøre med at jeg ikke helt har fått ristet fra meg minnene bra barneskolen da jeg var upopulær i klassen, (Da VAR jeg usikker.) og med at jeg er en original som tenker annerledes enn de fleste.

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 16 feb. 2017 16:05 Privat melding

Den barmhjertige samaritan, @MortenC? What`s in it for you - hvis du ikke er oppriktig interessert i eldre kvinner da...?

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 16 feb. 2017 16:10 Privat melding

Vel, jeg hadde ikke likt å bli flørtet med fordi noen "syntes synd" i meg... Da kunne de latt det være....

(mann 47 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 16:12 Privat melding

På yogasteder/sjamantreff kommer jeg nærmere folk enn aldri ellers. Det gjelder nok for øvrig mange som hører til på slike steder. Jeg var på en sanggruppe hos en som heter Reino i Oslo forrige helg. Vi (30-40 stk) hadde det vidunderlig vakkert sammen der vi satt i timevis ring og holdt hverandre i hendene og sang for verden i mørket imens det var fullmåne. Tårene rant. DET var virkelig vakkert. Det var ikke akkurat noe direkte rettet flørt der da, men det blir kanskje neste gang ;-)

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 16 feb. 2017 16:13

Jeg flørter absolutt hele tiden, så sant jeg er i nærheten av folk. Med begge kjønn, i alle aldre. Øvelse gjør mester 😀

(mann 47 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 16:14 Privat melding

Lange øyekast er digg ;) Også lange klemmer.

(mann 53 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 16:14 Privat melding

@Mayazin
Jeg liker mennesker. Det ligger i bunn. Jeg liker også eldre mennesker, både kvinner og menn. Kvinnene jeg flørter med kaller jeg for "beauty" og "lady". Mennene kaller jeg konsekvent for "gutta".

Det fine med å flørte med eldre kvinner er at jeg gir de noe som gjør at de stråler opp. Jeg ser det hver gang hvordan det gnistrer i øynene deres. Og det gjør meg glad faktisk.

Noe av det fineste er å glede andre mennesker uten å ha en baktanke med det, synes jeg. Ikke ueffent å være uselvisk innimellom. Ikke sant? :)

(mann 47 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 16:16 Privat melding

Jeg flørter ikke "absolutt hele tiden" som deg Tinka :-) Jeg har så mange stunder (også sammen med andre) som dreier seg om helt andre ting :-)

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 16 feb. 2017 16:16 Privat melding

Hmmmm.... Vi legger nok litt forskjellige ting i det å flørte da tydeligvis... For meg er det å flørte med noen et litt mer amorøst motiv bak; mens det å være hyggelig og oppmerksom - ja, det er jo nettopp å være hyggelig og oppmerksom... ;)

(mann 47 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 16:18 Privat melding

Ja, jeg tenkte det selv, Mayazin. Den ene og den andre har litt forskj. definisjon på hva flørt er. :-)

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 16 feb. 2017 16:20 Privat melding

Ja, tror nok det, @tresnitt... Og jeg er jo litt redd for å råflørte med en jeg ikke mener noe med; av erfaring så kan det bli ganske kleint fordi han da mener at jeg har "lagt opp til" noe jeg ikke har ment....

(mann 47 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 16:21 Privat melding

Men det er feks ikke forsøk på flørt fra min side å bruke et blått profilbilde som noen har sagt de blir litt skremt av :P Men jeg vil gjøre dem nysgjerrige.

(kvinne 35 år fra Telemark) to. 16 feb. 2017 16:22 Privat melding

Flørter hele dagen jeg. Tror det er en helt naturlig del av det og jobbe i et serviceyrke :)

(mann 47 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 16:24 Privat melding

Jepp, Kirsten :-) Det er ikke bare forskjellig definisjon på ord men noen flørter åpenbart mere aktivt enn andre.

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 16 feb. 2017 16:29 Privat melding

@Kirsten
Og i andre type yrker blir det direkte feil å flørte; der er det veldig viktig å ha klare grenser og være veldig OBS på hvilke singnaler man sender ut...

(mann 53 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 16:30 Privat melding

@Mayazim
Når jeg flørter med en kvinne der jeg ønsker å oppnå noe gjør jeg det på min måte. Jeg er egentlig ikke så keen på umiddelbar tiltrekning lenger. Det var jeg før, men har med årene skjønt at umiddelbar tiltrekning ofte brenner fort ut. Umiddelbar tiltrekning funker for løsere forhold, one night stands og sånn, men har ingen verdi. Iallfall ikke for meg. Det som har verdi er tiltrekning som kommer over tid. Den er mer varig og fast.

Da jeg var yngre var kurtise spennende og måtte utforskes. Som godt voksen tenker jeg annerledes. Først og fremst liker jeg den gode samtalen der hun og jeg blir dus. Blir vi dus tar jeg det derfra.

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 16 feb. 2017 16:32

Enig i det, Maya og tresnitt.
For meg har flørten hele skalaen. Ikke bare amorøse motiver, men jeg flørter annerledes med en mann jeg er interessert i - enn med mannen eller kvinnen i kassa på Rimi. Når det er sagt, så kan flørtende natur lett misforstås, og tolkes som signal for amorøs interesse. Men, det er det verdt.

Det har en del med personlighet å gjøre også.

(mann 48 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 16:33 Privat melding

Jeg har alltid vært så elendig til å flørte at jeg tidlig lærte meg å opplyse damene om at jeg ikke hadde andre baktanker enn å være hyggelig hvis jeg gjorde noe som kunne oppfattes som flørting. Det hjalp ikke akkurat på responsen, men de fikk i hvert Ikke hetta lenger. Det er jo alltids NOE.

(mann 53 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 16:34 Privat melding

@Tinka
Signerer den.

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 16 feb. 2017 16:39 Privat melding

@Tinka
Ja, det har nok masse med personlighet å gjøre, og jeg har nok, særlig før, blitt oppfattet som jeg flørter, når jeg egentlig ikke mener det; fordi jeg prater og ler. Det har da blitt noen litt ubehagelige situasjoener, så jeg tar meg litt mer i akt og tenker meg litt mer om hvordan jeg oppfattes... Og det gjelder selvfølgelig ikke kassadama på nærbutikken... ;)

(mann 53 år fra Oslo) to. 16 feb. 2017 16:48 Privat melding

Det er dessverre sånn at når kvinner er imøtekommende og lune overfor oss menn tar noen menn det som en invitt. Når de prater om personlige ting, ler, tar på oss, etc. Det behøver slettes ikke være en invitt, iallfall ikke til noe seksuelt.

At noen menn (jeg vet ikke hvor mange) tar sånt som en invitt er egentlig bare trist. Trist for dem, selvsagt, men også for kvinnene. Det må være mulig for kvinner å vise at de er flotte og varme, at de kan spille seg ut overfor oss menn, uten at det skal oppfattes som en invitt, mener jeg.

Hva tenker dere om det?

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 16 feb. 2017 16:51 Privat melding

Da var det den definisjonen på "flørting" igjen da, @Hovis...
Jeg synes jo ikke det er noe allright at andre menn skal tro at de kan "få tak i" meg når jeg er i et forhold; og det er jo ikke noe allrigt hvis han jeg er sammen med skal bli usikker på meg heller...

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 16 feb. 2017 16:56

Enig @MortenC. Øyenkontakt og et anerkjennde smil, og imøtekommenhet ellers er bare det. Mer må til.

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 16 feb. 2017 16:59 Privat melding

@MortenC
Der har du jo selve kjernen i det jeg mener; at ting fort kan misforstås...

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 16 feb. 2017 17:02 Privat melding

Jeg er nok også "på flørtern" mer eller mindre konstant. I større eller mindre grad. Dvs jeg er åpen og blid, hyggelig, og der det passer (med de jeg føler er mottagelige og "med") litt frekk, kanskje blir riktig å kalle det,- flørting dreier seg mye om humor for meg.😉😁😋

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 16 feb. 2017 17:08

Ha ha, PEP, 4 millioner 😂

Hov
Ja, jeg gjør nok det. Jeg tror ikke jeg vet hvordan jeg (man) ikke flørter😁 Og ja, jeg har fått spørsmål fra nye kjærester; "eh...liker du kameraten min, kanskje?". Og hvor jeg, noe bestyrtet, kan avkrefte en hver form for interesse, bare sympati. Det forstår de kanskje først når vi blir kjent.

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 16 feb. 2017 17:16 Privat melding

Stoooor forskjell på å flørte som singel , eller flørte når man har partner . Helt klart.

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 16 feb. 2017 17:27

Hov,
Tja, jeg opplever det ikke sånn. Og kan verken tro eller tenke meg at disse "andre mennene" har blitt amorøst interessert eller tenkt at de har draget, på en som er i et forhold med deres venn. Sååå drøyt flørter jeg ikke. Helt innafor, som jeg ynder å si.

Men altså; smil til en mann, møt blikket, vær lyttende / interessert i det han sier...det skal jo ofte ikke mer til, uten at det egentlig betyr annet enn...sympati. Så da får det heller stå sin prøve, enn å måtte vise en sur geip😂

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 16 feb. 2017 17:28 Privat melding

Definisjon på hva flørting er er ganske forskjellig - og det er ganske trist når en person mistolker positiv og smilende med flørting som kobles oppmot det seksuelle.

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 16 feb. 2017 17:39 Privat melding

Ja, tror nok det er et litet definisjonsproblem ute og løper her; i hva vi legger i "flørt"; for her snakkes det jo om å flørte med mennesker av samme kjønn; eldre og yngre - sikkert dyr også... ;)

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 16 feb. 2017 18:15 Privat melding

He he du Gunnar - lett å sjokkere du 😝

Skjult ID med pseudonym Svele to. 16 feb. 2017 18:16

Hadde vel ikke vert her hvis jeg var god på det?
Helt hjelpeløs jeg 😀

Skjult ID med pseudonym Svele to. 16 feb. 2017 18:27

Ja klart jag bjudar på. Vil du slikke på svela mi?
Tror det er bedre dere sjekker meg jeg. Til gjengjeld garanterer jeg at jeg er lettlurt

(mann 54 år fra Møre og Romsdal) to. 16 feb. 2017 18:35 Privat melding

Haha @hønemor, jeg er akkurat som du 😀 Blir helt fjortis når damene førter med meg. Det skjedde i helga også. Damen svever avgårde, og jeg står igjen og lurer på hvorfor jeg, svære voksne mannen ikke turte å spørre om telefonnummeret i det minste 😩

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 16 feb. 2017 18:44

qubit, du er langt forbi flørt, der. Er det sånn du ender opp da, kanskje? Ja, uten whisky on the rocks uten is😂

En klassiker, Trond Kirkvaag - jeg vil pule

https://www.youtube.com/watch?v=WUcIrVWRxx4

(mann 47 år fra Hordaland) to. 16 feb. 2017 18:49 Privat melding

@Tinka 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 16 feb. 2017 18:54 Privat melding

Enig i den, @Hovis; bare med motsatt kjønn da... ;)

Skjult ID med pseudonym Bless to. 16 feb. 2017 21:06

Kan ikke huske sist gang jeg flørtet med noen. Eller noen flørtet med meg. Er nok ikke noe flink. Mitt eneste forsøk er å stå tett inntil folk på bussen. Men tror det blir sett på som noe helt annet enn flørting. Jeg er den creepy personen hver morgen på åtte-bussen.

(mann 47 år fra Hordaland) to. 16 feb. 2017 21:13 Privat melding

@Bless - og det etter å ha fortært to brødskiver med makrell i tomat og kruttsterk svart kaffe attåt. Blir en magisk intim affære av å klesse seg oppetter noen på bussen da ja.......

Skjult ID med pseudonym Bless to. 16 feb. 2017 21:29

Haha. Sitronvann og musikk til frokost her. Tror jeg er mer våken og klar for nærkontakt enn de fleste på morgenbussen. Folk generelt er trøtte. Forståelig nok siden det er tidlig.

Ja, jeg vet det, Hovmester. Du liker det. Det vet du

Skjult ID med pseudonym Bless to. 16 feb. 2017 21:45

Du skulle ønske det var deg jeg gnikket ranselen min oppetter, Hovmester

(mann 39 år fra Rogaland) to. 16 feb. 2017 21:59 Privat melding

Stort sett ikke den store flørteren før jeg møter en gjensidig match, men da kan det ofte gå fort i svingene. Tror det der er så tilfeldig hvem man møter på og hvem som "tar" flørtingen din.

Skjult ID med pseudonym Bless to. 16 feb. 2017 22:19

Skal ta et steg bakover i bussen jeg

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 17 feb. 2017 01:02

Jeg er helt elendig på å flørte. Rett og slett alt ved å flørte er jeg dårlig på. Så dårlig at jeg rett og slett bare lar være.

Ikke er jeg spesielt mottagelig for flørting heller, så det er ikke så rart at jeg er singel egentlig. :P