Alle innlegg Sukkerforum

Sutre-blogg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Unicorn to. 16 feb. 21:52

Er ny her. Etter å ha lest litt så ser det ut til å være gutta som sutrer mest, og virker mest frustrert over det motsatte kjønn. Veldig interessant dette synes jeg. Jeg ser at det er mye usikkerhet ute og går. Jeg tror veldig mange av innleggene med fordel kunne vært besvart av kvinner. Da kanskje vi menn kunne lært litt om hvordan dere er skrudd sammen. Gøy med litt fjas og tant, men her ser jeg muligheten av å virkelig kunne få til noe nyttig. Og det går fint an å kombinere humor med et ordentlig svar. Bare så synd at det, uansett hvilket medium det er, ha en tendens til å spore av.
Jeg selv for eksempel, som fersking her inne, kunne tenkt meg å høre hva jenter/kvinner synes er interessant å se i en profiltekst. I kortform. Som for eksempel at det står noe om trening, at man er en handyman, bøker, mat osv. Jeg tro jeg vet sånn ca, men det tror vel alle om sine egne oppfatninger. Det hadde vært fint med litt mer visshet. Noen som føler seg kallet her jenter? La oss få den brutale sannhet :)

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 16 feb. 22:19

Det som er helt sikkert er at det er noe veldig usexy med menn som står å flexer musklene sine uten å vise øya sine på profilbilde...øyene er så utrolig viktig.
Profiler som klarer å vise noe av hvem man er i dybden og ikke bare hva man har og gjør.. det er fint.
Er du treningsglad fortell det gjerne, men man er jo så mye mer.. forhåpentligvis.
Humor i profilen skaper nyskjerrighet. Det er alltid fint. Det byr så lett på dialog. Har man hobbyer som definerer seg så få det frem.
Så liker jeg at folk er skvær om hva de søker. Det er mange her inne som seiler under falsk flagg. Det gjør at man blir passe forbeholden når man har fått et par erfaringer på den fronten. Det er trist når man er litt naiv og godtroende.
Hva som fanger interessen er vanskelig å definere kanskje.. men er det platt setter det jo ikke noe spor.

(kvinne 43 år fra Rogaland) to. 16 feb. 22:22 Privat melding

Et bilde er alltid greit,ærlighet om hvem en er,hva en er,hva en søker..

(kvinne 38 år fra Aust-Agder) fr. 17 feb. 00:01 Privat melding

Bilde er en selvfølgelighet, det må med. Har vedkommende bilde av bilen sin så mister jeg derimot interessen med en gang. Bilder av diverse materielle ting gir et inntrykk av at slikt er viktig for ham, og da er han ikke den rette for meg.

Av tekst så har jeg lagt merke til at det er spesielt to ting som vekker min interesse; humor og at han gir inntrykk av at han er varm/kjærlig/hengiven ovenfor sin partner.

(kvinne 38 år fra Aust-Agder) fr. 17 feb. 00:08 Privat melding

oh, og sutrete menn er det desidert mest usexy jeg kan tenke meg. Det gjør dem svake i mine øyne.

Det er en del innlegg her inne fra menn som klager over norske damer feks eller det innlegget hvor trådstarter klagde over at kvinner ikke doller seg opp hele tiden lenger når de er i forhold, forfattere av slike innlegg eier ikke sjans i havet.

Når alt dette er sagt så må jeg også få skyte inn at jeg synes menn generelt er noen herlige vesener og heldigvis så så finnes det maaaange flere ålreite menn en det motsatte! :D

Skjult ID med pseudonym Ertaberta lø. 18 feb. 16:39

Det der er det egentlig ikke mulig å gi et godt svar på, annet enn hva som passer for seg selv, ikke alle andre. Kvinner er jo like forskjellige som menn, ser etter forskjellige ting, liker og misliker forskjellige ting, faller for ulike typer, tipper det ikke finnes to damer på dette begrensede forum engang, som liker akkurat det samme....

(mann 49 år fra Buskerud) lø. 18 feb. 16:47 Privat melding

@Squiwwely

Det går bra, du har ikke kjangs i havet på meg heller, alt for ung.

(mann 45 år fra Vest-Agder) lø. 18 feb. 17:29 Privat melding

Å være alene kan i tider være frustrerende, å bli avvist gjør vondt og dating kan i tider være like "gøy" som å gå på jobbintervjuer som jobbsøker eller bli avhørt av politiet (Mortain kjenner den situasjonen dog kun fra film..)...

Derfor kan jeg godt forstå utblåsningene av noen her inne. Man blir ikke sett, får muligens ikke engang en sjanse å vise hvem man er og som jeg skrev før er avvisning en sak som ikke er like lett å håndtere. I bakhodet surrer "du er ikke bra nok"...

Spørsmålet er hvor hensiktsmessig slike innlegg er. Jeg for min del prøver å se det positive i min situasjon. Den kvinnen som avviser meg, har en grunn til å gjøre det. Det tar to for en tango... er en ikke med fungerer det ikke. Man må ikke date, men kan heller bli kjent over en kopp kaffee og stoppe der aller gå videre. Den siste saken jeg er overbevist om er at lykke ikke kommer fra kjærligheten mellom to mennesker, men lykken må man finne for seg selv. Er man på jakt etter lykken må man ikke blande det med jakten på kjærligheten. Likningen kjærlighet = lykke fungerer ikke. Har man derimot funnet lykken (og roen) er man mer attraktiv og finner lettere et menneske å dele livet med.

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 18 feb. 19:17 Privat melding

Ikke fortell hvor mye du trener.hvos mue du elsker dine barn og hvor utrolig grei (sic!).du er mot barnas mor.(dette jer burde kvalifisere seg til et prövefödsel)
Ikke velg at du vil möte kvinner ned til 25 hvis du er 45.Da er du ikke bra nok 45 for meg intellektuelt.
Ikke fotografer ting som ligger rundt huset ditt-som biler.motorsykler og traktorer.Tro meg -jeg spör om dette er mitt materielle fetish.
Hvis mulig -ikke fotografer dine selgier på badet.Det et noe med flisbelagt miljö og gult lys som får meg litt til å kaste opp.Du fortjener selv bedre.
Jeg er null interessert hvordan du ser ut under klärne dine för jeg har blitt kjent med deg som person.
Det finnes ikke et eneste mann på hele kloden som ikke hadde fått nei fra meg hvis slike bilder hadde vårt i albumet hans.
Ikke fokuser på å fortelle bare om ting og mennesker rundt deg.
Skriv om det du kan selv-jobb.hobbier jeg vil vite hvor kreativiteten ligger.Et glimrende regnskapsförer kan väre superkreativ hvordan han tenker på jobben sin.
Og det aller viktigste -SKRIV HVA DU HAR Å TILBY TIL KVINNEN I DITT LIV.Tör å la fasaden å falle og fortell hvorfor hadde livet hennes å fått ny giv ved siden av deg.
Jeg vil ikke väre matlagingkompis eller plöye gjennom gjörma på fellestrening.Jeg trenger ikke en leutenant eller kokk.
Keg trenger å vite hvilke typer stötte.omsorg.oppmerksomhet og styrke kan jeg hente fra vårt relasjon med deg.
Fordi det skal väre en grunn der kjärligheten består -nå alt det som er i albumet ditt idag -er borte.

Skjult ID med pseudonym Mjau lø. 18 feb. 21:29

Bilder som viser av mage, biceps, triceps, rygg, ræv- next! God damn, så utrolig kjedelig det er å bla seg gjennom slike album. Viser greit hva dere har fokus på i livet og hva slags kroppskrav dere antakeligvis har til dama. Men sånn sett ekstremt greit, for det er så enkelt å sile dere vekk.

"Bare spør hvis du lurer på noe". Og det er det som står i profilen. LOL! Bare viser at du er en type som ikke tar initiativ, sitter på gjerdet og hvor jeg antakeligvis må både holde dialogen i gang med spørsmål som du stort sett bare svarer ja eller nei på.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 18 feb. 21:31 Privat melding

Ja er det ikke fælt..

Skjult ID med pseudonym Mjau lø. 18 feb. 21:33

Følte du deg truffet, Pepper´n?