Alle innlegg Sukkerforum

Sutre-blogg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Unicorn to. 16 feb. 2017 21:52

Er ny her. Etter å ha lest litt så ser det ut til å være gutta som sutrer mest, og virker mest frustrert over det motsatte kjønn. Veldig interessant dette synes jeg. Jeg ser at det er mye usikkerhet ute og går. Jeg tror veldig mange av innleggene med fordel kunne vært besvart av kvinner. Da kanskje vi menn kunne lært litt om hvordan dere er skrudd sammen. Gøy med litt fjas og tant, men her ser jeg muligheten av å virkelig kunne få til noe nyttig. Og det går fint an å kombinere humor med et ordentlig svar. Bare så synd at det, uansett hvilket medium det er, ha en tendens til å spore av.
Jeg selv for eksempel, som fersking her inne, kunne tenkt meg å høre hva jenter/kvinner synes er interessant å se i en profiltekst. I kortform. Som for eksempel at det står noe om trening, at man er en handyman, bøker, mat osv. Jeg tro jeg vet sånn ca, men det tror vel alle om sine egne oppfatninger. Det hadde vært fint med litt mer visshet. Noen som føler seg kallet her jenter? La oss få den brutale sannhet :)

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 16 feb. 2017 22:19

Det som er helt sikkert er at det er noe veldig usexy med menn som står å flexer musklene sine uten å vise øya sine på profilbilde...øyene er så utrolig viktig.
Profiler som klarer å vise noe av hvem man er i dybden og ikke bare hva man har og gjør.. det er fint.
Er du treningsglad fortell det gjerne, men man er jo så mye mer.. forhåpentligvis.
Humor i profilen skaper nyskjerrighet. Det er alltid fint. Det byr så lett på dialog. Har man hobbyer som definerer seg så få det frem.
Så liker jeg at folk er skvær om hva de søker. Det er mange her inne som seiler under falsk flagg. Det gjør at man blir passe forbeholden når man har fått et par erfaringer på den fronten. Det er trist når man er litt naiv og godtroende.
Hva som fanger interessen er vanskelig å definere kanskje.. men er det platt setter det jo ikke noe spor.

(kvinne 45 år fra Rogaland) to. 16 feb. 2017 22:22 Privat melding

Et bilde er alltid greit,ærlighet om hvem en er,hva en er,hva en søker..

(kvinne 39 år fra Aust-Agder) fr. 17 feb. 2017 00:01 Privat melding

Bilde er en selvfølgelighet, det må med. Har vedkommende bilde av bilen sin så mister jeg derimot interessen med en gang. Bilder av diverse materielle ting gir et inntrykk av at slikt er viktig for ham, og da er han ikke den rette for meg.

Av tekst så har jeg lagt merke til at det er spesielt to ting som vekker min interesse; humor og at han gir inntrykk av at han er varm/kjærlig/hengiven ovenfor sin partner.

(kvinne 39 år fra Aust-Agder) fr. 17 feb. 2017 00:08 Privat melding

oh, og sutrete menn er det desidert mest usexy jeg kan tenke meg. Det gjør dem svake i mine øyne.

Det er en del innlegg her inne fra menn som klager over norske damer feks eller det innlegget hvor trådstarter klagde over at kvinner ikke doller seg opp hele tiden lenger når de er i forhold, forfattere av slike innlegg eier ikke sjans i havet.

Når alt dette er sagt så må jeg også få skyte inn at jeg synes menn generelt er noen herlige vesener og heldigvis så så finnes det maaaange flere ålreite menn en det motsatte! :D

(mann 51 år fra Buskerud) lø. 18 feb. 2017 16:47 Privat melding

@Squiwwely

Det går bra, du har ikke kjangs i havet på meg heller, alt for ung.

(mann 47 år fra Vest-Agder) lø. 18 feb. 2017 17:29 Privat melding

Å være alene kan i tider være frustrerende, å bli avvist gjør vondt og dating kan i tider være like "gøy" som å gå på jobbintervjuer som jobbsøker eller bli avhørt av politiet (Mortain kjenner den situasjonen dog kun fra film..)...

Derfor kan jeg godt forstå utblåsningene av noen her inne. Man blir ikke sett, får muligens ikke engang en sjanse å vise hvem man er og som jeg skrev før er avvisning en sak som ikke er like lett å håndtere. I bakhodet surrer "du er ikke bra nok"...

Spørsmålet er hvor hensiktsmessig slike innlegg er. Jeg for min del prøver å se det positive i min situasjon. Den kvinnen som avviser meg, har en grunn til å gjøre det. Det tar to for en tango... er en ikke med fungerer det ikke. Man må ikke date, men kan heller bli kjent over en kopp kaffee og stoppe der aller gå videre. Den siste saken jeg er overbevist om er at lykke ikke kommer fra kjærligheten mellom to mennesker, men lykken må man finne for seg selv. Er man på jakt etter lykken må man ikke blande det med jakten på kjærligheten. Likningen kjærlighet = lykke fungerer ikke. Har man derimot funnet lykken (og roen) er man mer attraktiv og finner lettere et menneske å dele livet med.